DMC Flytt & Logistik

DMC Flytt & Logistik

www.dmcflytt.se
  • BadgeSixYears
5.0

Välkommen till DMC Flytt & Logistik! Med ett flertal flyttjänster med fokus på kvalitet erbjuder vi dig som privatperson eller företag en effektiv och okomplicerad flytt. För oss är transparens viktigt och vi har därför inga dolda avgifter för dig som kund. Den offert du får av oss är det du sedan betalar. Vi hanterar alltid...

264 omdömen om DMC Flytt & Logistik

Sedan starten hos Reco 2021

Susanna R
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Allt med flytten funkade bra. Mycket nöjd.

Alan M
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Trevliga och duktiga grabbar, som hjälpte mig med min flytt! Rekommenderar DMC!

Fanny H
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Enkelt, smidigt och proffesionellt!

Anna S
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Fantastiskt sympatiska killar som var väl i tid.De utförde jobbet med bravur. Så trevliga.

ELIN H
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Anlitade DMC efter rekommendationer från närstående. Allt flöt på mycket bra från bokning, till ändringar och själva genomförandet! Flytten gick enligt estimerad tidsram och inget gick sönder så är mycket nöjd!

Hanna K
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Jag har enbart positiva saker att säga om DMC flytt & Logistik. Hade jättesvårt att välja flyttfirma, hann boka 2 flyttfirmor innan jag blev rek DMC. Och bokade dom istället. Otroligt tillmötesgående och serviceminded företag. Perfekt att kunna hyra flyttkartonger med både hemleverans och att jag sedan får 4 veckor på mig att packa upp - mot en avgift, men väldigt värt det. Marcus som hjälpte till med bokningen var väldigt bra, inget krångel, allt flöt på. På flyttdagen kom Casper och Nils för att hjälpa mig att flytta....

David K
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Väldigt bra bemötande samt effektiva, snabba och noggranna i sitt arbete. Rekommenderar DMC varmt.

David W
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Riktigt trevliga killar och duktiga, även trevlig personal vid bokning via mail, rekommenderas starkt!

Michael S
Skrev om DMC Flytt & Logistik

DMC tog hand om vår "house-switch" på ett suveränt sätt. Vi bytte hus med en annan familj. Allt skulle ske på en dag. Flytt av två bohag, flyttstädning av två hus. Marcus på DMC var vår kontakt och han skötte och planerade allt. Noggrann packning av kök, god kommunikation, lån av flyttkartonger och flyttgarderober och rimligt pris. Alla flyttgubbar super-trevliga. Städfirman hade missat några lister och så, men ingen fara. Rekommenderas varmt!

Gunilla C
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Supertrevliga snabba killar. Kom 10 min försent ( spelade ingen roll) men bad så hemskt mycket om ursäkt för det Kommer absolut anlita dem igen

Annika K
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Bästa flyttfirman som vi använder för andra gången! Snabba, lyhörda, starka, positiva och trevliga killar. Er kommer vi rekommendera varmt till flyttande vänner.

Annica T
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Snabb och smidig hjälp med flytt av lite tunga möbler, tack för hjälpen!!!

Dilan H

Supertrevliga och proffessionella!

Fredrik E
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Topp Topp, så trevliga och snälla flyttkillar :)

Arne E
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Mycket trevligt och professionellt utfört arbete. Flytt och städ. Rekommenderas varmt!

Anders Ö
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Vi fick tips om DMC flytt och logistik ifrån en affärsbekant. Jag har bara lovord att meddela vilken superservice, superengagemang och resultat. Jag rekommenderar verkligen DMC. /Anders

Niklas R
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Grabbarna gjorde ett toppenjobb med vår flytt. Lyckades ta allt i ett lass och när soffan inte fick plats i varken hiss eller trapphus så lyckades dem ändå lösa problemet. Fick skruva av ena armstödet, ta upp den för trapporna och sedan skruva på det igen. Allt som allt var vi väldigt nöjda!

Amanda B
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Vi är väldigt nöjda med DMC Flytt. Allt gick väldigt smidigt, snabbt och allt var oskadat när de kom fram. Skulle absolut rekommendera till DMC Flytt!

Anders J
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Vi är jättenöjda med flytten och kommer använda DMC igen

Miguel R
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Toppen service från början till slut. Väldigt service inriktade flyttkillar som skötte våran flytt. Kollade upp några olika flyttfirmor innan bla annat jordgubbsprinsen. Men sen såg jag rekommendationerna från DMC och då valde vi dem. Verkligen jättebra flyttfirma där man får valuta för pengarna. 🤩

Tobias V
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Fantastiskt trevliga, duktiga, hörsamma, flexibla och hjälpsamma killar! Flytt av stort bohag, fyra lastbilar totalt. De hjälpte även till att packa en del. Kan helt klart rekommendera dem!

Jessica S
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Fick hjälp med flytt och städ. Trevlig och tillmötesgående personal. Väldigt nöjd.

Emil B
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Snabbt, smidigt och noggrant utfört arbete. Mycket nöjd med DMC!

Mervi K
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Snabbt, smidigt och enkelt! Trevliga flyttkillar som jobbade snabbt och effektivt. Enkel bokning och flexibla när jag var lite rörig. Kan varmt rekommendera!

William L
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Vi blev mycket bra bemötta av DMC. Grabbarna som kom var trevliga, professionella och punktliga. De arbetade noggrant och tog väl hand om våra saker och lyckades få in allt i ett förråd som verkligen krävde pusslande för att det skulle få plats. Vi tog hjälp med både flytthjälp och flyttstäd. Vårt helhetsintryck är 5 av 5.

Ebba K
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Jättenöjd! Kom i utsatt tid, jobbade på supersnabbt, trevlig personal och allt var helt och rent👍

Amanda B
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Allt gick supersmidigt från första kontakten till själva flytten. Dom kom i tid och estimeringen av hur lång tid flytten skulle ta ungefär stämde perfekt. Trevliga och hjälpsamma flyttkillar. Rekommenderar verkligen!

Malin D
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Så otroligt nöjd! Detta är andra gången jag använder DMC och de är positiva och löser allt med ett leende. Jag rekommenderar denna firma till alla jag känner som ska flytta. Kanon!

Pia B
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Vi är mycket nöjda med flyttfirman – allt gick snabbt, effektivt och väldigt professionellt. Teamet var trevligt, noggrant och gjorde flytten enkel och smidig. Rekommenderas varmt!

Marianne B
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Trevliga pålitliga killar, som är kunnig. Jag känner mig mycket nöjd med firman.

Lihar A
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Supernöjd med flytten! Trevliga och proffsiga killar. Kan varmt rekommenderas!

Spisdoktorn A
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Mycket bra. Privat flytt där jag tror allt är helt :-) Bra killar lösningsorienterade.

Johan W
Skrev om DMC Flytt & Logistik

DMC Flytt hjälpte vårt företag att på kort varsel utföra en mindre flytt. Det kunde inte ha genomförts smidigare. Trevliga killar.

Lisa R
Skrev om DMC Flytt & Logistik

DMC gjorde ett fantastiskt jobb! Punktliga, snabba och väldigt noggranna. Allt gick smidigt och personalen var både trevliga och professionella. Rekommenderas varmt! 🌟🌟🌟🌟🌟

Christian A
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Punktliga, proffsiga och trevliga. Allt gick smidigt, från bokning till flytt.

Anna N

Superbra! Trevliga och effektiva. Rekommenderar varmt

Stina A
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Rekommenderar DMC flytt starkt! Flytten kändes tryggt från början till slut. Dom var punktliga, jobbade effektivt och levererade precis enligt överenskommelse. Stort plus var snabb och tydlig kommunikation.

Hans-Ove A
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Har blivit väldigt positivt bemött av Dmc flytt från början till slut. De gjorde allt för att genomföra flytten då de hade en massa andra uppdrag samma dag. Så bara + från oss

Anna F
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Använde DMC i juli för min flytt efter rekommendation från en vän. Låt säga att mina förväntningar överträffades. Fick superbra bemötande under planeringen, de kom på utsatt tid och fick extra hjälp i gamla lägenheten då jag inte fått ner alla lampor osv. Är så himla nöjd med deras service och bemötande!

Christian G gillar detta
Cecilia W
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Lätta att kommunicera med. Smidiga och trevliga. Mycket nöjd!

Alexander S
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Tog hjälp av DMC under min flytt. De var noggranna, snabba och hjälpsamma. Rekommenderar starkt!

Zohaib K
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Highly recommend DMC flytt and Logisitics. From getting quotation till execution everything were planned brilliantly. Will definitely take their help next time as well. Best moving company 🏅

Sofie T
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Vi är så nöjda, trevliga killar jobbar effektiv och proffsigt, kom i tid, kommunikationen innan har funkat super bra, vänligt bemötande. Rekommenderar verkligen MCD som flyttfirma.

Helena L
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Otroligt proffsiga och effektiva! Blev en väldigt smidig flytt tack vare DMC.

Christian G gillar detta
André H
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Överlägset bästa flyttfirman jag använt mig av. Inga frågetecken och packar soffor, sängar m.m extremt varsamt, allt inplastat! De jobbar fort och försöker inte mjölka timmar heller. Riktigt nöjd är jag! Rekommenderas starkt.

Kristoffer N
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Vi tog hjälp av DMC med flytt över två dagar samt en del packhjälp. Personalen som kom till oss var verkligen 10/10, trevliga, lyhörda och snabba. Det spelade ingen roll vem eller vilka som var på plats grabbarna hade stenkoll hela flytten igenom Ska ni använda en flyttfirma välj DMC! Stort tack. Kristoffer, Matilda, Oskar och Filip.

Distans A
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Flexibla och utför jobbet med finess!

Tommy E
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Tog in DMC för hjälp av en mindre flytt. Trevliga gubbar som körde på och flytten gick bra och smidigt.

Anna E
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Jag och min familj fick hjälp av DMC med en långflytt. Fantastiskt trevliga och snabba killar packade ihop hela vårt bohag, hjälpte oss med magasinering och när det var dags levererades allt till vår nya bostad 35 mil bort. Kan varmt rekommendera!

Anja G
Skrev om DMC Flytt & Logistik

Trevliga, punktliga och effektiva. De bar upp de 25 plywoodskivorna uppför husets 6 trappor och höll tidsplan / budget. Jag kommer att ringa dem igen när jag behöver liknande hjälp. Tack!