Jag är jätte nöjd med Råsunda Express👍
Råsunda Express
Behöver du hjälp med flytt eller städ i Stockholm? Då är vi på Råsunda Express rätt för dig! Vi erbjuder en rad tjänster som kan underlätta i din vardag. Tjänster inom flytt som vi erbjuder är bland annat bohagsflytt, magasinering, packning, transport- och bärhjälp. Vi åtar oss också att tömma dödsbon, helt utifrån dina behov....
40 omdömen om Råsunda Express
Sedan starten hos Reco 2019
Rekommenderar starkt! Otroligt professionella, hjälpsamma och genuint härliga människor att ha att göra med. Jag är supernöjd med både resultatet av städningen och hela upplevelsen från början till slut. Tack till alla på Råsunda Express för ett fantastiskt jobb!
Rent och fräscht . Rekommenderar dem.
Tusen tack för ditt fina omdöme. Vi är så glada att du upplevde det rent och fräscht hos oss, och vi hoppas få hälsa dig välkommen tillbaka snart igen
I had a pleasant experience with the company. The people they sent were quite competent at their work; they showed enough care for every nuance.
Thank you very much for your kind review! We’re delighted to hear that you had a pleasant experience with our company and that the team we sent demonstrated competence and attention to detail in their work. We truly appreciate you taking the time to share your feedback and hope to have the opportunity to assist you again in the future!
De är lite svåra att nå annars är de mycket hjälpsamma och professionella i sitt sätt att hantera bohaget.
Stort tack för din feedback och för de fina orden om vår professionalism och hur vi hanterade ditt bohag. Det gläder oss att du är nöjd med själva utförandet!Vi beklagar att vi har varit svåra att nå och tar till oss av detta för att förbättra vår tillgänglighet framöver. Tack för att du valde Råsunda Express och lycka till med allt i ditt nya hem
Min upplevelse av Råsunda Express har varit väldigt bra. De är professionella, punktliga och lätta att kommunicera med. Arbetet utfördes snabbt och noggrant, och jag kände mig trygg genom hela processen. Personalen var dessutom trevlig och tillmötesgående, vilket gjorde helhetsupplevelsen ännu bättre.
Stort tack för att du tog dig tid att skriva en så utförlig och fin recension. Vi på Råsunda Express blir oerhört glada av att höra att du kände dig trygg genom hela processen – det är precis det vi strävar efter. Vi ska hälsa teamet dina vänliga ord om deras bemötande och noggrannhet. Tack för förtroendet och varmt lycka till i nya hemmet
Jag har haft mindre bra erfarenheter av städfirmor tidigare men denna rekommenderar jag varmt. Enkelt, prisvärd och bra service.
Hej Karl, Vad roligt att höra! Det gläder oss verkligen att du känner dig nöjd, särskilt med tanke på tidigare erfarenheter. Tack för ditt förtroende och för att du delar med dig!
Jag är nöjd med städningen. Glad att brochure kom till min dörr
Tack för den fina återkopplingen! Vad roligt att du är nöjd med städningen och att broschyren hittade rätt :) . Ha en fortsatt fin dag!
Jag är supernöjd med flyttfirman! De var väldigt trevliga, professionella och arbetade både snabbt och effektivt. Samtidigt var de noggranna och försiktiga med alla mina saker, vilket jag verkligen uppskattar.
Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Det gläder oss verkligen att höra att du blev nöjd med flytten och att vårt team kunde bidra till en smidig upplevelse. Vi lägger stor vikt vid att vara både snabba och försiktiga, så det betyder mycket för oss att du uppskattade just det. Lycka till i nya bostaden :)!
Flyttstädning med fönsterputs gick fort och smidigt med bra resultat.
Tack för din fina feedback. Vad roligt att höra att du blev nöjd med resultatet av både flyttstädningen och fönsterputsen! Vi strävar alltid efter att arbeta effektivt utan att tumma på kvaliteten :)
Jättenöjd med Råsunda Express. Snabb och smidig hjälp, väldigt trevlig personal också.
Stort tack för att du valde Råsunda Express och för de fina orden. Det är precis så vi vill att en flytt ska upplevas – snabb, smidig och med ett leende på läpparna. Vi ska hälsa teamet att deras bemötande uppskattades! Lycka till med allt i ditt nya hem! Varma hälsningar, Gänget på Råsunda Express :)
Otroligt grymma i svarstid, jättefint och rent blev det!
Vad roligt att höra att du är nöjd! Vi vet hur viktigt det är med snabb återkoppling, så det gläder oss att du uppskattade vår svarstid – och förstås att resultatet blev skinande rent :) Stort tack för förtroendet! Varma hälsningar, Teamet på Råsunda Express
Trevliga, proffsiga och tillmötesgående! Vi är jättenöjda.
Stort tack för de fina orden! Det gläder oss verkligen att ni är nöjda med vårt arbete och att ni upplevde vårt team som både proffsigt och tillmötesgående. Det är precis så vi vill att våra kunder ska känna! Tack för att ni valde oss! Varma hälsningar, Gänget på Råsunda Express
Flytten fungerade helt ok. Bra förberedelser och god kontakt med planeraren. Städningen var väldigt bra.
Stort tack för din feedback. Vad roligt att höra att du uppskattade förberedelserna, kontakten med vår planerare och att du blev väldigt nöjd med städningen! Vi strävar alltid efter att hela upplevelsen ska vara toppklass, så vi tar med oss dina ord i vårt fortsatta arbete.Tack för förtroendet och lycka till i nya bostaden! Hälsningar, Gänget på Råsunda Express
Mycket nöjd med både flytt av bohag samt flyttstäd. Lätta att få tag på när man har frågor samt alltid snabba svar tillbaka. Kan varmt rekommendera!
Stort tack för den varma rekommendationen! Det gläder oss att du blev nöjd med både flytten och städningen. Vi vet att det dyker upp många frågor under en flytt, så för oss är det en självklarhet att alltid finnas nära till hands med snabba svar. Stort tack för att du valde oss på Råsunda Express och lycka till i nya boendet! Varma hälsningar, Teamet på Råsunda Express
De löste allt galant! Kommer anlita igen
Stort tack för det fina omdömet! Vad härligt att höra att vi lyckades lösa allt galant åt dig. Det är det bästa betyg vi kan få!Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång det blir dags. Tack för förtroendet! Varma hälsningar, Gänget på Råsunda Express
Efter ha ringt och bokat flyttstädning, dels med kort varsel så lyckades man ändå att leverera till fullo, grymt imponerad dels av servicekänslan av att "bara lösa det" och sen utförandet som var fläckfritt och inga anmärkningar utan det var det kortaste samtal jag fått efter en flyttstädning någonsin av slutbesiktningen, kul och skönt framförallt då det har varit stressigt och flytt sällan är en smärtfri historia. Stort tack för hjälpen och fint och jättebra utfört arbete, jag kommer att ringa er först nästa gång en flytt är aktuell. Hälsningar Sebastian Håkansson.
"Hej! Stort tack för att du tog dig tid att skriva detta – det värmer verkligen att läsa! Vi vet precis hur stressigt en flytt kan vara, så det gläder oss enormt att vi kunde underlätta genom att lösa städningen med kort varsel.Att slutbesiktningen gick så smidigt är det bästa kvitto vi kan få på vårt arbete. Det är just den där 'lösa det'-inställningen vi strävar efter att ha varje dag.Vi ser fram emot att vara ditt förstahandsval även vid nästa flytt! Stort lycka till med allt i ditt nya hem. Varma hälsningar, Gänget på Råsunda Express
I am very happy with my decision of choosing Råsunda Express to help me with the relocation and the move-out cleaning. Very nice and warm personnel. Flexible and ready to accommodate any requests. I can warmly recommend Råsunda Express for both relocation and cleaning services.
Thank you so much for the kind words and for choosing Råsunda Express. We are thrilled to hear that you were happy with both the relocation and the cleaning!Our goal is always to be as flexible and helpful as possible to make the moving process stress-free for our customers. We will make sure to share your lovely feedback with our team – it means a lot to us. Thank you for the recommendation and best of luck in your new home! Warm regards, The team at Råsunda Express
Vi tog hjälp med både flytthjälp och flyttstäd, allt gick väldigt smidigt och felfritt. Väldigt nöjda!
Stort tack för att ni valde oss för både flytt och städning. Vi är jätteglada att höra att allt gick smidigt och att ni är nöjda med resultatet! Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge alla våra kunder. Lycka till med ert nya boende! Varma hälsningar, Gänget på Råsunda Express
Jag är väldigt nöjd med flytthjälpen jag fick. Teamet kom i tid och jobbade effektivt. Trevlig personal, bra kommunikation och allt kom fram utan skador. Rekommenderas varmt!
Stort tack för att du valde Råsunda Express och för din fina rekommendation. Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med vår kommunikation och att allt gick smidigt under flyttdagen. Vi ska hälsa teamet dina vänliga ord! Lycka till i nya hemme
Trevligt bemötande. Mycket bra service. Snabb och smidig flytt från stort hus till lägenhet. Vi är mycket nöjda!
Stort tack för att du valde Råsunda Express. Vi är väldigt glada att vi kunde göra flytten från huset till din nya lägenhet så smidig och snabb som möjligt. Tack för de fina orden om vår service och vårt bemötande – det betyder mycket för oss! Lycka till i din nya bostad
Funkat. Gjort det de lovade. Var där i tid. Inget att klaga på!
Stort tack för att du valde Råsunda Express. Vi är glada att vi levde upp till dina förväntningar och att allt flöt på enligt plan. Tack för förtroendet och lycka till med allt i det nya hemmet!
Bra kommunikation, snabb och effektiv. Mycket bra resultat
Tack för de fina orden. Vi på Råsunda Express strävar alltid efter att vara snabba och tydliga i vår kommunikation, så det är glädjande att höra att du är nöjd med resultatet. Tack för förtroendet och lycka till
Mycket professionellt och flexibelt företag mötte oss i allt vi behövde.
Stort tack för de fina orden. Vi på Råsunda Express tycker det är viktigt att kunna anpassa oss efter våra kunders unika behov, så vi är mycket glada att du uppskattade vår flexibilitet och professionalism. Tack för förtroendet och lycka till med allt
Mycket vänlig, trevlig och punktlig personal. Mycket nöjd med städningen. Noggrant utförd.
Stort tack för att du valde Råsunda Express. Vi blir extra stolta när både vår personal och vårt städarbete får så fina betyg. Det är viktigt för oss att vara noggranna och komma i tid, så vi är glada att du är nöjd med resultatet. Lycka till med allt
En super bra städfirma har använt mig av dom 2 ggr och är så nöjd,och så trevligt bemötande
Vad otroligt roligt att höra att du är så nöjd och att du har valt oss på Råsunda Express hela två gånger nu! Det är det finaste betyg vi kan få. Vi ska hälsa teamet att deras trevliga bemötande uppskattas – det kommer de bli jätteglada för. Stort tack för förtroendet och vi finns här för dig även nästa gång
Super duktiga och bra service! Alltid trevlig personal
Vad härligt att höra! Stort tack för att du valde Råsunda Express. Vi blir så glada av att läsa att du uppskattade vår service och personalens bemötande – vi ska hälsa hela teamet dina fina ord. Tack för förtroendet och lycka till
Rent och snyggt! Snabb kommunikation i ärendet.
Vad roligt att höra att du blev nöjd med resultatet och vår kommunikation. Vi på Råsunda Express strävar alltid efter att svara snabbt och leverera högsta kvalitet. Stort tack för förtroendet och lycka till
Fläckfritt städat, inga ställen missade samt var väldigt effektiva att ha och göra med.
Vad kul att höra att det blev fläckfritt! Vi på Råsunda Express är väldigt måna om att vara noggranna och inte missa några detaljer, så vi uppskattar verkligen att du uppmärksammade det. Tack för de fina orden om vår effektivitet och lycka till med allt
Blev rent och snyggt, smidig kontakt.
Vad roligt att höra att du blev nöjd med städningen och att kontakten med oss fungerade bra. Vi på Råsunda Express strävar alltid efter att det ska vara enkelt och smidigt för våra kunder. Stort tack för förtroendet
Allt funkade perfekt. Kartonger levererade innan och hämtade efteråt. Gullig kontorsdam. Effektiva och försiktiga flyttkillar.
Vad härligt att höra att allt fungerade perfekt med din flytt! Vi är extra glada att du uppskattade hela kedjan – från leverans av kartonger till själva flyttdagen. Vi ska hälsa både vår kollega på kontoret och killarna i teamet för de fina orden, det kommer de verkligen uppskatta att höra.Stort tack för att du valde Råsunda Express och lycka till i ditt nya hem
Duktiga och efektiva flyttgubbar. Mycket bra.
Stort tack för de fina orden. Vi är glada att du uppskattade vårt team och att flytten var effektiv. Tack för att du valde Råsunda Express och lycka till i det nya hemmet
Jättenöjd med flyttstäd! Kom precis på utlovad tid och gjorde ett jättebra jobb!
Vad roligt att höra att du blev jättenöjd med din flyttstädning! Vi på Råsunda Express tycker det är superviktigt att både hålla tiden och leverera ett toppresultat, så vi uppskattar verkligen din feedback. Lycka till med ditt nya hem
Två personer en hel dag med mycket bra resultat.
Stort tack för att du valde Råsunda Express. Vad roligt att höra att du blev nöjd med resultatet efter en hel dags arbete! Vi är stolta över våra flitiga medarbetare och ska hälsa teamet dina fina ord. Lycka till med allt i det nya hemmet
Bra pris. Flinka gubbar som infann sig punktligt och utförde vad de lovat. Fakturan blev tyvärr felaktig, men det rättades snabbt till efter påpekande.
Tack för din feedback och för att du valde Råsunda Express. Det gläder oss att du uppskattade vårt pris, vår punktlighet och att teamet gjorde ett bra jobb!Vi ber om ursäkt för den felaktiga fakturan, men är glada att vi kunde lösa det snabbt åt dig. Vi strävar alltid efter att det ska vara rätt från början, så tack för ditt tålamod. Lycka till i det nya hemmet
Rekommenderar inte! Anlitade dem pga samarbete via mäklaren. Dem har tappat bort grejer (vi har fått tillbaka allt utom vår helt nya kärcher grovtvätt) och dem har dragit ut på svar till oss hela sommaren. Nu har dem helt slutat svara oss trots att vi har både kvitton och även bildbevis på att kärchern fanns med i flytten. Rekommenderar inte denna firma till någon tyvärr.
Tyvärr både dålig städning och dålig service. De hade dessutom sönder ett elementskydd under städningen men vägrar ersätta oss för det. Rekommenderar inte!
De skadade en list vid flytt och flyttstädning. Vi begärde 480 kr för att köpa färg och återställa listen själva men blev ignorerade både i telefon och via mejl. När de till slut svarade förklarade Sofia att "vi har inte kunnat orsaka skadan" trots att det finns bildbevis från mäklarbilder att listen var hel. Dessutom fick de komma tillbaka för en otillfredsställande flyttstädning. Om ni är rädda om er lägenhet/era saker och vill få ersättning för en ev. skada så kan ni nog välja en annan firma. De kommer inte ersätta...
Tack för att du delar med dig av din feedback, även om det är tråkigt att höra att du inte är nöjd med hur vi hanterat ditt ärende. Vi ber om ursäkt för att du upplevt brister i vår kommunikation och att städningen behövde kompletteras.När det gäller skador har vi som rutin att alltid göra en noggrann besiktning. Anledningen till att vi nekade ersättning i detta fall var att vår bedömning, baserat på skadans art och placering, var att den inte uppstått under vårt arbete.
Fantastisk städhjälp, vi blev så nöjda, arbetet var grundligt och noggrant gjort till ett bra pris. Vi kommer definitivt använda detta företag igen för städning och flytthjälp!
Stort tack för de fina orden och för förtroendet. Vi är väldigt glada att ni blev nöjda med städningen och att ni uppskattade vår noggrannhet. Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa er igen i framtiden, oavsett om det gäller städning eller flytthjälp. Varmt välkomna tillbaka till oss på Råsunda Express
Bra hjälpsamma duktiga gubbar som höll det de skulle.
Stort tack för din feedback. Det gläder oss att höra att du uppskattade killarnas arbete och att vi levererade enligt plan. Vi ska hälsa gänget att deras insats och hjälpsamhet uppskattades!Tack för förtroendet och lycka till med allt. Hälsningar, Gänget på Råsunda Express