Helt OK kvalitet på städningen och det funkar bra med info om ändringar tex när det byts personal vid sjukdom eller om vi vill ändra dag för städning.
Cleanflat Sverige AB
Välkommen till Cleanflat Sverige AB! Få ett skinande rent hem med professionell hemstädning – harmoni i varje rum Drömmer du om ett perfekt rent hem, där varje detalj skapar en känsla av lugn och harmoni? Cleanflat gör drömmen till verklighet! Med vår professionella hemstädning kan du njuta av en fräsch, organiserad och harmonisk...
264 omdömen om Cleanflat Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2022
Jättebra städat!! Sån fin hjälp!
Bra bemött både av kontorspersonal när man behövt boka om och bra bemött av städpersonalen som kommer väl informerade om städuppdraget även när vikarie kliver in.
Jag har haft Cleanflat i flera år för hemstädning. Det har fungerat mycket bra med professionellt bemötande och välstädat. Rekommenderas!
Stort tack, Lars Andreas! Det betyder mycket för oss att du har varit kund i flera år och att du upplever både vårt bemötande och städning som professionellt och väl utfört. Så värdefullt att få höra! Vi är väldigt tacksamma för ditt förtroende genom åren och finns alltid här om du behöver något. Tack för din varma rekommendation! 🤍
Vi är supernöjda med Cleanflat, tidigare firmor har varit röriga och struliga men man märker att Cleanflat är väl organiserade och har bra koll. Sylwia gör också alltid ett toppenjobb med städningen.
Tusen tack, Sanna! Det betyder så mycket att höra att ni är supernöjda och att ni upplever oss som väl organiserade och pålitliga. Vi arbetar hårt för att skapa trygghet och struktur för våra kunder, så er feedback värmer verkligen. Och vad fint att du lyfter fram Sylwia – hon kommer att bli så glad över dina ord! Stort tack för ert förtroende och för att ni valt Cleanflat. Vi finns alltid här om ni behöver något. 🤍
Vi fick snabb och proffsig hjälp och snabba svar på våra frågor. Detta var den bästa flyttstädningen vi har fått!
Tusen tack, Christian! Det gör oss verkligen glada att höra att ni fick snabb och professionell hjälp och att flyttstädningen blev den bästa ni har fått. Det betyder mycket för oss att kunna leverera både kvalitet och trygg service. Stort tack för ert förtroende — och varmt välkomna att höra av er om ni behöver något i framtiden! 🤍
Bra städning och alltid väldigt snabb och bra kundsupport !
Tusen tack, Magnus! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd både med städningen och vår kundsupport. Det betyder mycket för oss att kunna hjälpa snabbt och ge en service man kan lita på. ✨ Tack för ditt förtroende och för att du är kund hos oss! Vi finns alltid här om du behöver något. 🤍
Vi var så nöjda! Vi bokade en storstädning och vi fick verkligen de vi bokade!! allt blev städat, hela hemmet luktade rent och kändes rent efteråt. Vi är supernöjda!
Tusen tack, Mimmie! Det gör oss verkligen jätteglada att höra att ni blev så nöjda med er storstädning. Att hela hemmet kändes rent, fräscht och precis som ni förväntade er — det är exakt den känslan vi vill skapa 🤍 Tack för ert fina förtroende och för att ni valde Cleanflat. Ni är alltid varmt välkomna igen! 🤍
Städningen fungerar mycket bra. Men senaste prishöjningen är inte transparent. Jag vill veta hur mycket jag ska betala per månad efter prishöjning inte ett luddigt timpris. Skärpning!
Hej! Tack för din feedback – vi uppskattar verkligen att du delar dina tankar med oss. Det är väldigt fint att höra att du är nöjd med städningen. Samtidigt förstår vi att prisförändringar kan väcka frågor, och vi vill att allt ska kännas helt transparent för dig. Vi vill därför vänligt förtydliga att den senaste prisjusteringen var mycket liten och att all information kring detta finns tydligt och detaljerat beskriven i mejlet vi skickade till dig. Självklart hjälper vi gärna igen om något ändå känns oklart eller om du...
Otroligt nöjda med städningen och Roma som är hos oss gör alltid det lilla extra. Hon lämnar en känsla av rent och av lyx, det är som att komma till ett fint hotell. Hon visar på otrolig noggrannhet och yrkesstolthet. Lätt att komma i kontakt med företaget och aldrig några problem om man behöver ändra något.
Hej Ulrica, Stort tack för dina fantastiska ord! Det betyder oerhört mycket för oss att höra hur nöjda ni är. 💛 Vi blir extra glada att Roma får sådan fin uppskattning – hon är verkligen en stjärna och vi vidarebefordrar självklart dina värmande ord till henne. Att ni upplever både lyx och hotellkänsla efter städningen gör oss otroligt stolta. ✨ Tack också för att du lyfter vår kommunikation – vi strävar alltid efter att vara lättillgängliga och flexibla när något behöver ändras. Tack för ert förtroende, Ulrica.
General service level is very good and fast replies. Very satisfied. However, due to the unfortunate sickness of our cleaner, we had different ones every time and they have a different level of cleaning. We were not completely happy with the one last time. Seemed she didn’t clean the spots that she can not see. After only two days of the cleaning we found dust balles rolling around and dusty corners.
Hi Matthias, Thank you so much for your honest feedback and for sharing both what has worked well and what hasn’t. We truly appreciate it. 💛 We’re very happy to hear that you are satisfied with our general service level and fast communication. At the same time, we are genuinely sorry that the last cleaning did not meet your expectations. Due to unexpected sickness in our team, we had to send substitutes, and this can unfortunately affect consistency — even though we always aim to maintain the same high standard. Please...
Jättebra städat, engagerat och initiativtagande från personalen.
Hej Anna, Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med städningen och att vårt team upplevdes som engagerat och initiativtagande. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och finns här när du behöver oss igen!
Anlitade Cleanflat för slutstädning efter en renovering. De var snabba i kommunikationen och resultatet var klart enligt förväntan!
Hej Lisa, Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! 💛 Det gläder oss att höra att slutstädningen efter renoveringen motsvarade dina förväntningar och att kommunikationen fungerade smidigt. Tack för ditt förtroende – vi hjälper dig gärna igen när du behöver oss!
Jag har varit väldigt nöjd med vår städare. De var punktliga, vänliga och gav ibland tips om hur man kan behålla saker och ting som de var, som handfatet och duschen.
Hej Aveline, Stort tack för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse! 💛 Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med vår städare och att punktlighet, vänlighet och små tips har gjort skillnad i din vardag. Vi uppskattar förtroendet du ger oss och ser fram emot att fortsätta ta hand om ditt hem med samma omsorg och kvalitet. Önskar dig en fortsatt fin dag!
Varit kund i många år och alltid lika nöjd oavsett vem som städar hos mig, rekommenderar till alla :)
Hej Ida 💛 Tusen tack för dina fina ord och för att du har varit med oss i så många år. 💛 Det betyder otroligt mycket att höra att du alltid känner dig nöjd – oavsett vem i teamet som kommer hem till dig. Vi gör allt för att hålla samma höga nivå varje gång, och din rekommendation värmer verkligen. Tack för ditt förtroende!
Professionella och bra kvalitet på allt. Något dyra.
Hej Peter! Stort tack för din fina feedback och för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss verkligen att du uppskattar vårt arbete och kvaliteten vi levererar. Vi förstår att prisnivån kan upplevas olika, men vi vill försäkra dig om att vi alltid satsar på hög kvalitet, trygghet och bra arbetsvillkor för vårt team – något som också speglas i den service och det resultat vi levererar. ✨ Tack igen för ditt förtroende och för att du valt Cleanflat.
Teatade på erbjudande, och rekommendation, mycket noggramna, lyfter min boendeupplevelse. God kommunikation.
Tusen tack, Björn! 🌟 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det gläder oss att höra att både resultatet och kommunikationen har känts bra för dig – det betyder mycket för hela vårt team. Tack för förtroendet och för att vi får hjälpa dig att lyfta känslan i ditt hem.
Vi är jättenöjda med servicen. Vi har städning varannan vecka och allt har varit bra. Mycket trevlig och professionell personal. Kommunikationen med företaget har också varit bra. Inget att anmärka på. Rekommenderar dem för städtjänster!
Tusen tack för dina fina ord, Olof 💚 Vi blir verkligen glada att höra att ni är nöjda med både städningen och vårt team. Det betyder mycket för oss! Tack för ert förtroende – vi ser fram emot att fortsätta ta hand om ert hem.
If you happen to get a good cleaner, it’s fine — otherwise, it’s not. They told us that we would have the same cleaner every month, but that only happened a couple of times. Most of the time, a different woman comes. They hire women from Poland, but they usually don’t stay long in Sweden. When I asked why they didn’t send the same cleaner, they said, “The other one returned to Poland.” One of my main reasons for cancelling is that one time, a cleaner came who smelled extremely strongly of cigarette smoke. I can’t accept...
Hi Merve, Thank you so much for taking the time to share your feedback. We’re truly sorry to hear that your experience didn’t fully meet your expectations, even though you mentioned that the cleaning itself was good. At Cleanflat, we always aim to provide every client with the same cleaner for consistency and comfort. However, sometimes unexpected situations arise — such as illness, personal circumstances, or relocation. These situations are beyond our control, but we always do our best to maintain service continuity and...
Vi har använt cleanflat i några månader, vi har varit jättenöjd med vår städerska. Men när en väldigt dyr sak hemma hos oss gick sönder vid städtillfället tog städfirman inget ansvar då vi inte kunde bevisa att det hänt vid städtillfället även om det var uppenbart. Som kompensation erbjöd de oss 10% rabatt på nästa städning. Jag skulle avråda starkt från detta städbolag då det kan bli väldigt dyrt om skador i hemmet uppstår under städningen, för de tar inget som helst ansvar eller verkar ha försäkringar för detta.
Hej Tina, Tack för att du delade din feedback. Vi vill gärna bemöta situationen på ett respektfullt och tydligt sätt. Vi är alltid i nära kontakt med våra medarbetare för att få en så klar bild som möjligt när något inträffar. I det här fallet har vi pratat med Joanna, som har arbetat hos er under en längre tid och som alltid varit noggrann och pålitlig i sitt arbete. Hon berättade att hon tömde vasen på vatten som vanligt och inte märkte några skador eller avvikelser. Hon har också blivit mycket tagen av situationen och...
Älskar Cleanflat! Har bara bra erfarenheter med dem. Väldigt lätt att få kontakt via mail, alltid bra service. Edyta brukar komma till oss och vi är alltid mer än nöjda!
Tusen tack, Emma Erica Katharina 💙🙏 Dina ord betyder otroligt mycket för oss! Vi är så glada över att ni är nöjda och att Edyta får ta hand om ert hem. Att få ert förtroende är det finaste vi kan få – vi lovar att alltid ge vårt bästa. Tack för att ni är en del av Cleanflat-familjen ✨
Vi är väldigt nöjda med resultatet med fönsterputs av vår inglasning! Klart och rent glas som innebär att det står emot smuts. Trevlig personal. Supernöjda
Stort tack Irma Margaretha 💜 Så härligt att höra att ni är så nöjda med resultatet och vår personal. Vi uppskattar verkligen ert förtroende och ser fram emot att hjälpa er igen 💜
Mycket nöjd med Cleanflat. Trevligt bemötande, bra genomförd städning.Allt fungerade helt perfekt.
Hej Lise-Lotte, Stort tack för din fina återkoppling! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att bemötandet, städningen och hela upplevelsen fungerade så bra för dig. Dina ord betyder mycket för oss och ger extra energi till vårt arbete.
Initialt så var jag lite skeptisk då jag fick lämna en massa uppgifter men när det kom till själva städningen så var tjejerna riktiga proffs! Jag är supernöjd! :)
Hej Adi, Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi förstår att det kan kännas lite omständligt i början med alla uppgifter, men det gör oss extra glada att höra att själva städningen levde upp till dina förväntningar. Våra medarbetare blir så glada av att kallas riktiga proffs! 🌟 Vi ser fram emot att fortsätta ge dig samma känsla av lätthet och ett skinande rent hem.
Kommer inte att anlita Cleanflat igen. Mycket slarvig fönsterputs. Ett fönster putsades inte alls och jag fick be företaget komma och fixa det. Flera fönster var "randiga" och jag tvivlar på att de har öppnats så alla fyra sidor putsats.
Hej Gunn Irene, Tack för din feedback. Vi är verkligen ledsna att du inte var nöjd med fönsterputsningen den här gången. Vi strävar alltid efter att hålla en hög standard och uppskattar att du hörde av dig, även om reklamationen kom cirka en vecka efter utförd tjänst – vår garanti gäller normalt i 72 timmar. Vi ville ändå ta ansvar och vår teamledare åkte ut och genomförde en kompletterande putsning. Eftersom vi inte fick fler synpunkter efter besöket, antog vi att du var nöjd med åtgärden. Vi tar till oss av din kritik...
Väldigt trevliga tjejer som kom. Hade bokat en storstädning m fönsterputsning. Snyggt o rent då jag kom hem, men ytterdörren invändigt var inte helt ren o ej heller fönsterblecken, men det kanske inte ingår. I stort sett supernöjd.
Hej Marie, Varmt tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du trivdes med resultatet och att hemmet kändes rent och fräscht när du kom hem. Dina fina ord betyder mycket för oss och vi skickar dem gärna vidare till våra fantastiska tjejer! 💛 Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse – det hjälper oss att fortsätta utvecklas och göra våra kunder ännu nöjdare. Välkommen tillbaka när du vill! 🌿
Perfekt fönsterputs! 👌 Vi är så nöjda, andra året i rad.
Hej Paula, Tack så mycket för ert förtroende – och för att ni valt oss igen! Vi är så glada att ni är nöjda med fönsterputsningen. Det är alltid en ära att få komma tillbaka. 💚
Noggranna och alltid med kunden och service i fokus. Mycket nöjd!
Hej Anna, Tack snälla för din fina recension! 💚 Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd och att du upplever vårt engagemang för både kvalitet och service. Vi finns här för dig – varje gång.
Alltid i tid och ordnar med ändringar vid behov. Bra städat.
Hej Marie, Tusen tack för dina fina ord! 💚 Vi är glada att du uppskattar både punktligheten och flexibiliteten – och att städningen levde upp till förväntningarna.
jättebra och nogrann städning och jättebra kommunikation överlag. vi är supernöjda! Vi skulle absolut rekommendera Cleanflat!
Hej Siri, Tusen tack för dina fina ord! 💚 Det gläder oss enormt att ni är nöjda med både städningen och kommunikationen. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen i framtiden!
Jag är så nöjd. Barbara är superproffsig, och får till den där extra städningen som jag inte lyckas med. Hon gör små fina uttryck i allt hon gör, ett fantastiskt jobb! Hon är värd den högsta lönen på företaget!😀
Hej Jenny, Tusen tack för dina fina ord! 🙏 Vi är så glada att höra att du är nöjd och att Barbara gör ett så uppskattat jobb – hon är verkligen en stjärna i vårt team. ✨ Vi ska självklart vidarebefordra dina lovord till henne. Tack för att du väljer Cleanflat!
Edita mycket duktig, fönstren gnistrar
Hej Isabel, Tack så mycket för din fina feedback! ✨ Vi håller med – Edita är fantastisk! Vi är så glada att du är nöjd och att fönstren glänser. Varmt tack för att du valde oss!
Cleanflat är tillmötesgående och kommer alltid i tid. Gör jobbet!
Hej Stefan, Tack snälla för ditt förtroende och fina ord! Vi är glada att få vara en del av din vardag – punktlighet och noggrannhet är viktigt för oss. Alltid här när du behöver oss!
Huset blev rent och fint, kan varmt rekommendera.
Hej Anita, Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du är nöjd. Vi älskar att få skapa hem som känns både rena och omhändertagna. Varmt välkommen igen!
Vi har haft städhjälp av Margareta varannan vecka i ett år nu, och jag är supernöjd. Städningen är alltid genomförd med hög kvalitet – kuddarna är fluffade, soffkuddarna puffade och sonens gosedjur är prydligt uppradade med bäddad säng när vi kommer hem. Margareta är väldigt trevlig och professionell, och när jag mailar får jag oftast svar inom några minuter. Det vore smidigt med en digital plattform för timbank och liknande, men tack vare den snabba e‑postkommunikationen fungerar det ändå klockrent. Jag kan varmt rekommendera dem – särskilt Margareta!
Hej Tobias, Tusen tack för dina fina ord – det betyder otroligt mycket för oss! Vi är så glada att ni är nöjda med städningen och att Margareta får göra skillnad i ert hem. Hon är verkligen en stjärna, och vi vidarebefordrar gärna ditt beröm till henne 🌟 Vi uppskattar även din feedback kring digital plattform – det är något vi tar med oss i vårt fortsatta arbete med att förbättra servicen. Tack för att ni väljer oss – och för förtroendet, varje vecka.
Ha haft väldigt god erfarenhet av månadsstäd. Flyttstädningen blev inte lika bra men helt ok.
Hej Karin, Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med månadsstädningen och uppskattar att du delar dina erfarenheter. Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga resultat, så om det är något vi kan förbättra ser vi gärna till att göra det bättre nästa gång. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!
Superbra städat, bra service och alltid väl bemöt av personalen. I de fall som jag inte har varit nöjd med städningen så har CF alltid varit hjälpsamma och sett till att jag har fått en städerska som passar mina önskemål. Jag har städning vra annan vecka och är så nöjd och jag kan verkigen rekommendera Cleanflat!
Hej Ulrica, Tusen tack för din fantastiska feedback! Det gläder oss enormt att du är nöjd med både städningen och servicen. Vi strävar alltid efter att möta våra kunders önskemål, och det betyder mycket för oss att du känner dig väl omhändertagen. Din rekommendation värmer våra hjärtan, och vi är så tacksamma för ditt förtroende. Det är alltid en glädje att få hjälpa dig, och vi ser fram emot att fortsätta göra ditt hem skinande rent! Varmt tack igen :)
Snabb och bra kontakt vid behov. Superbra städning med det lilla extra. Nöjd och kan varmt rekommendera.
Hej Annica, Stort tack för dina fina ord! Det betyder verkligen mycket för oss att du är nöjd och att vi får förtroendet att hjälpa dig. Vi uppskattar dig som kund och ser alltid fram emot att få bistå dig :)
Tryggt med att ha en och samma som kommer till mitt hem .
Hej Katrin, Tack så mycket för din fina feedback ✨💕 Vi är glada att du känner dig trygg med att ha samma person som kommer till ditt hem. Det betyder mycket för oss att kunna skapa en personlig och pålitlig service. Tack för att du valt oss!
Jag bokade en Grovstädning med tillägga av ugnsstädning Jag blev riktigt imponerad över Cleanflats professionella hantering och städning. Skinande rent och noggrann städning, minst sagt.
Hej Angela, Ett stort och hjärtligt tack för din fina recension! 💖 Det betyder verkligen mycket för oss. Vi är så glada att vi fick hjälpa dig med din grovstädning och skapa en ren och harmonisk plats för dig. ✨💕
Cleanflat is great and have always had the best service and experience for us.
Hi Deepan, A warm and heartfelt thank you for your review! 💖 It truly means a lot to us. We are so happy that we could take care of your home and bring you a sense of cleanliness and harmony. Your satisfaction is our greatest joy! ✨💕"
Pålitlig, trevlig och proffesionell städerska (Kinga) God kommunikation från kontoret. Nöjd kund.
Hej Anna, Stort och varmt tack för din recension! 💖 Det betyder mycket för oss och vi är så glada att vi fick ta hand om ditt hem. ✨
Noggrann och omtänksam städning
Hej Anna, Stort tack för er fina recension! Vi blir så glada att ni är nöjda med vårt arbete. Er värme och uppskattning gör verkligen skillnad för oss!
Senaste städningen var väldigt bra! Den första var inte så bra. Bra kommunikation med kundtjänst, bra hjälp och information.
Hej Emma, Vi är så glada att ni är nöjda med vårt arbete. Ert fina omdöme gör oss verkligen lyckliga i vårt jobb!
Great service and always go the extra mile!
Hi Dale, A big thank you for your wonderful review! We’re so happy to hear that you’re satisfied with our work. Your kind words truly make us happy and inspire us to keep doing our best!
Jättebra flyttstädning! Trevlig kundservice som svarar snabbt. Använder dem gärna igen.
Hej Maria, Stort tack för er fina recension! Er uppskattning betyder mycket för oss – det ger oss energi att fortsätta ge vårt bästa. Tack för att ni valt oss! Vi ser fram emot att hjälpa er igen snart.
Vi är mycket nöjda nu efter snart ett halvår med städning varannan vecka. En extra eloge till Kinga som är noggrann och punktlig.
Hej Anders, Tusen tack för fin feedback. Det glädjer oss väldigt mycket att allt känns så bra! :)
Vi är väldigt nöjda med Margareta som städar hos oss varannan vecka. Hon har städat hos oss i många år och är alltid noggrann, snabb och i tid. Hon gör verkligen det lilla extra som gör att vårt hus känns rent och fräscht. Vi har inte så lång erfarenhet av Cleanflat, men hittills är de bra med snabb och smidig kommunikation.
Hej Susanna, Fint att höra att ni är så nöjda :) Det värmer i hjärtat!
Förutom en bra städning så är kommunikation med kontoret mycket bra, vilket underlättar vid ändringar/byten av tider mm. Jag rekommenderar varmt Cleanflat till andra.
Hej Erik, Tusen tack för fin feedback. Vi ser fram emot fortsatt fint samarbete! :)
Pålitlig och kunnig personal som anpassar enligt önskemål. Rekommenderar varmt!
Hej , Tusen tack för fin feedback. Vi ser fram emot fortsatt fint samarbete! :)