Cleanflat Sverige AB
Välkommen till Cleanflat Sverige AB!
Överlåt din städning till oss på Cleanflat Sverige AB och få tid över till annat. Städning må kanske inte vara den roligaste sysslan i din vardag, men för oss är det något vi hjälper till med varje dag. Vi har ett öga för detaljer och vårt mål är att få ditt hem skinande rent.
Tjänster: Hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputsning, visningsstädning, kontorsstädning, hotellstädning och mycket mer.
Vi har många års erfarenhet av städning och ser till dig som kund och dina unika behov. Välj själv när du vill att vi ska komma och städa samt i vilken utsträckning.
Utmärkelser
69 omdömen om Cleanflat Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Cleanflat Sverige AB
Jag är riktigt nöjd med städningen. Jag tycker kommunikationen med Cleanflat funkar utmärkt (till skillnad från min förra städfirma). Jag är glad att de har kollektivavtal och bra villkor för anställda. Och dom är supertrevliga. Kan varmt rekommendera dem!
Jag hörde först talas om dem på ett forum på Facebook där många rekommenderade dem, så jag kontaktade dem för hemstädning varannan vecka och fick ett ok pris. -
skrev om Cleanflat Sverige AB
Snabbt agerande och besked. Utomordentligt trevlig och proffsig hjälp!
skrev om Cleanflat Sverige AB
The cleanliness is very good and the cleaning assistant is very helpful and calm.
The cleaning took longer than expected but since it's the first cleaning session, I understand that is normal. -
skrev om Cleanflat Sverige AB
Smidigt och fint städat varje gång, perfekt med städning varannan vecka!
skrev om Cleanflat Sverige AB
Friendly and very professional. Very satisfied with their job
skrev om Cleanflat Sverige AB
Super bra service och fint städat
Excellent ! Well done !
Very clean and concious -
skrev om Cleanflat Sverige AB
Jag uppfattar, att alla som hittills har städat i mitt hem, har varit mycket professionella och trevliga att ha att göra med.
skrev om Cleanflat Sverige AB
Är supernöjd! Rent och fint, bra kommunikation om man vill att dom ska lägga mer tid på vissa ytor osv.
skrev om Cleanflat Sverige AB
Har en fantastisk kvinna som heter Jola som gör det där lilla extra! Supernöjd!
skrev om Cleanflat Sverige AB
Snabb kommunikation, fint utfört arbete och allmänt trevliga!
skrev om Cleanflat Sverige AB
Pålitlig, proffsig, noggrann . Rekommenderas!
Vi är väldigt nöjda.
Proffsiga och bra tidsrapporter. -
skrev om Cleanflat Sverige AB
Bra service, utmärkt städning av Justyna.
skrev om Cleanflat Sverige AB
Jag uppskattar att det är samma person som kommer till mig varje gång och jag är generellt nöjd med städningen som utförs. Det är ett problem att inte kunna kommunicera varken på svenska eller engelska, så det blir missförstånd ibland, men överlag går det bra.
Det som drar ner mitt helhetsbetyg är dels att saker som gått sönder inte ersatts. Man har ju inte kvitto kvar på allt man köpt eller fått i present/ arv. Samt att en designpryls funktion är opåverkad av t.ex. en buckla är oväsentligt då dess värde inte ligger i funktionen! Den andra som drar ner helhetsbetyget är att man tvingas betala för städning som ställs in av Cleanflat AB p.g.a röd dag t.ex. eler om jag med god framförhållning avbokar en städning p.g.a att jag är bortrest. Att jag då måste boka in ett ersättningstillfälle för att få städning utfört för det jag betalat är väldigt irriterande! Eftersom jag har städning med en viss frekvens så finns inget behov att klämma in en extra städning vid annat tillfälle.Tack för din feedback! Vi uppskattar att våra kunder ger oss feedback och hjälper oss att bli bättre.
Cleanflat Sverige AB
Vi är glada att du är nöjd med städningen samt med personalen som städar hos dig! Vi är jätteglada att ha haft er som kund i så lång tid.
Varje skada granskas individuellt, vi ser till att tillsammans med kunden komma överens om ersättning för skadan som orsakats av/ under städningen. Vi är flexibla och lösningsorienterade, vi strävar efter att mötas med våra kunder och deras önskemål.
Vi informerar kunder om våra av- och ombokningsregler innan de bestämmer sig att anlita Cleanflat. Vi ser till att alltid vara transparenta med våra regler och rutiner. Känner våra kunder att de behöver förtydligande eller vill ha mer information, är ni alltid välkomna att kontakta oss på kontor@cleanflat.se. -
Bemöttande -100% bra manniskor
-Huset blev ren och finnt efter städning och de komm i tid och avslutade på beräknadde tid
Frugan tackar så mycket -
skrev om Cleanflat Sverige AB
Bra kontakt via mejl. Ville ha grovstädning och fick det.
skrev om Cleanflat Sverige AB
Snabbt och professionellt. Bästa städhjälpen jag använt mig utav.
skrev om Cleanflat Sverige AB
Riktig bra bemötande, snabba att svara på mejl och alltid redo att lösa allt så att kunden blir nöjd. Kan varmt rekommendera företaget!
Jag köpte städning 1g/månad. -
skrev om Cleanflat Sverige AB
Rent å snyggt. Ändrade själva på tiden som krävdes för att städa bostaden. Smidig beställning av jobbet. Bra pris via Benify.
skrev om Cleanflat Sverige AB
Stor flexibilitet, även från min sida.
Hög kvalitet i utförandet. -
skrev om Cleanflat Sverige AB
Jag har haft städning i över ett år. Jola har varit fantastisk. Har haft vikarie som inte har hållit samma standard. Över lag har allt varit mycket bra!!
skrev om Cleanflat Sverige AB
Utmärkt och funkar oss perfekt!
skrev om Cleanflat Sverige AB
Trevligt bemött agara som var hos oss gjorde ett utmärkt arbete vi är mycket nöjda
Bra återkoppling
Lösningsorienterade
Trevlig personal -
skrev om Cleanflat Sverige AB
The housekeepers they have sent us are professional and kind and wonderful. We have been using housekeepers for years now, and Cleanflat are some of the best. We are so pleased to work with them. Thank you for the excellent experience!
skrev om Cleanflat Sverige AB
Väl genomförd städning. Duktiga tjejer som jobbade intensivt och professionellt.
Trevligt bemötande. -
skrev om Cleanflat Sverige AB
Toppen smidigt och lämpligt och rimligt
skrev om Cleanflat Sverige AB
Allt funkar bra snabba svar inga problem .. Skönt att ha detta så man inte behöver göra det själv....
skrev om Cleanflat Sverige AB
Fantastiskt bra och proffsigt. Rekommenderas!
skrev om Cleanflat Sverige AB
Flexibla och lätta att kommunicera med
skrev om Cleanflat Sverige AB
Bra bemötande, tagit sig tid och flexibla i upplägg. Bra och trevlig personal som utför arbetet. Och de verkar öppna för att förbättra där så är möjligt.
skrev om Cleanflat Sverige AB
Vi är jättenöjda med städning varannan vecka!
skrev om Cleanflat Sverige AB
Vi är nöjda och det blir rent
skrev om Cleanflat Sverige AB
Mycket nöjd med veckostädningen och alltid trevligt bemötande när jag hör av mig till kontoret. Mycket bra!
skrev om Cleanflat Sverige AB
Bra och snabb kundtjänst!
Trevlig städerska som fixar det lilla extra. -
skrev om Cleanflat Sverige AB
Bra service och fix av vikarier om ordinarie får förhinder och bra kvalitet på städ
skrev om Cleanflat Sverige AB
Jättebra städning och bemötande, är väldigt nöjd med Justina och med företaget.
skrev om Cleanflat Sverige AB
Fantastiskt bra bemötande, är mycket nöjd med företaget och rekommenderar å det varmaste.
skrev om Cleanflat Sverige AB
Bra bemötande med tydlig och snabb kommunikation.
Har haft städning länge från företaget och städning är bra! -
Supernöjd! Duktig och serviceminded personal
skrev om Cleanflat Sverige AB
Snabb och bra kundservice. Noggrann stödpersonal och aldrig några problem att boka om.
skrev om Cleanflat Sverige AB
Företaget kommer på utsatt tid
Snabba svar vid önskan om arbete -
skrev om Cleanflat Sverige AB
Efter att vi bytte städare efter många månader är vi nöjda. Men saknar fortfarande ordentligt rent handfat, kran etc.
Mycket trevlig personal och snabb återkoppling på Mail. -
skrev om Cleanflat Sverige AB
Fantastiskt resultat varje gång! Företaget är dessutom lyhörda och flexibla för önskemål och ev. justeringar. ⭐️
skrev om Cleanflat Sverige AB
Alla är vänliga och duktiga. Tar alltid hänsyn till ändringar! Theresa r jättebra och gör alltid lite extra.
skrev om Cleanflat Sverige AB
Jättenöjd med hemstäd varannan vecka, duktig, trevlig och noggrann personal
skrev om Cleanflat Sverige AB
Bästa städbolaget jag haft. Jättebra jobb och bra service från all personal, från städerskor till kontoret.
skrev om Cleanflat Sverige AB
Tyvärr för slarvig städning för ofta.
skrev om Cleanflat Sverige AB
Extremt bra kontakt med företaget med bra, tydlig kommunikation och trevlig personal - båda de som kommer hit och de som man pratar med via mail.
Bra kvalité på städningen.