Cleanflat Sverige AB

Välkommen till Cleanflat Sverige AB!

Överlåt din städning till oss på Cleanflat Sverige AB och få tid över till annat. Städning må kanske inte vara den roligaste sysslan i din vardag, men för oss är det något vi hjälper till med varje dag. Vi har ett öga för detaljer och vårt mål är att få ditt hem skinande rent.

Tjänster: Hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputsning, visningsstädning, kontorsstädning, hotellstädning och mycket mer.

Vi har många års erfarenhet av städning och ser till dig som kund och dina unika behov. Välj själv när du vill att vi ska komma och städa samt i vilken utsträckning.

Utmärkelser

69 omdömen om Cleanflat Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2022
    2023-03-22 Insamlad av företaget
    Jag är riktigt nöjd med städningen. Jag tycker kommunikationen med Cleanflat funkar utmärkt (till skillnad från min förra städfirma). Jag är glad att de har kollektivavtal och bra villkor för anställda. Och dom är supertrevliga. Kan varmt rekommendera dem!

Jag hörde först talas om dem på ett forum på Facebook där många rekommenderade dem, så jag kontaktade dem för hemstädning varannan vecka och fick ett ok pris.
    2023-02-28 Insamlad av företaget
    Snabbt agerande och besked. Utomordentligt trevlig och proffsig hjälp!
    Hej Ylva,
    Tusen tack för ditt fina omdöme, vi är glada att höra att du är nöjd!
    2023-02-22 Insamlad av företaget
    The cleanliness is very good and the cleaning assistant is very helpful and calm.
    The cleaning took longer than expected but since it's the first cleaning session, I understand that is normal.
    Hey Venkata , Thank you for your kind words, we are so happy to hear that! Cleanflat Sverige AB
    2023-02-15 Insamlad av företaget
    Smidigt och fint städat varje gång, perfekt med städning varannan vecka!
    Hej Alexander, Vad trevligt att höra att du är nöjd med Cleanflat, vi gör alltid vårt bästa! Cleanflat Sverige AB
    2023-02-14 Insamlad av företaget
    Friendly and very professional. Very satisfied with their job
    Hey Kumar, We're super happy to hear that! We appreciate your feedback :) Cleanflat Sverige AB
    2023-02-09 Insamlad av företaget
    Super bra service och fint städat
    Hej Angelica, Så kul att höra att ni är nöjda med våra tjänster, stort tack för omdömet! Cleanflat Sverige AB
    2023-02-09 Insamlad av företaget
    Excellent ! Well done !
    Very clean and concious
    Hey Louise, We're so happy to hear that, thank you for taking your time to write feedback! Cleanflat Sverige AB
    2023-02-05 Insamlad av företaget
    Jag uppfattar, att alla som hittills har städat i mitt hem, har varit mycket professionella och trevliga att ha att göra med.
    Hej Birgit, Vad kul att höra, tusen tack för din feedback!
    Cleanflat Sverige A
    2023-01-30 Insamlad av företaget
    Är supernöjd! Rent och fint, bra kommunikation om man vill att dom ska lägga mer tid på vissa ytor osv.
    Hej Petra,
    2023-01-28 Insamlad av företaget
    Har en fantastisk kvinna som heter Jola som gör det där lilla extra! Supernöjd!
    Hej Linda,
    Tack snälla för ditt omdöme, så kul att höra :)
    2023-01-27 Insamlad av företaget
    Snabb kommunikation, fint utfört arbete och allmänt trevliga!
    Hej Nathalie,
    Så kul att höra att ni är nöjda med våra tjänster, stort tack för omdömet!
    2023-01-27 Insamlad av företaget
    Pålitlig, proffsig, noggrann . Rekommenderas!
    Hej Saila,
    Vi är glada att du är nöjd med Cleanflat, tusen tack för ditt omdöme :)
  • Carl Ove J
    2023-01-25 Insamlad av företaget
    Vi är väldigt nöjda.
    Proffsiga och bra tidsrapporter.
    Hej Carl,
    2023-01-25 Insamlad av företaget
    Bra service, utmärkt städning av Justyna.
    Hej Camilla,
    Tusen tack för ditt fina omdöme, vi är glada att höra att du är nöjd!
    2023-01-20 Insamlad av företaget
    Jag uppskattar att det är samma person som kommer till mig varje gång och jag är generellt nöjd med städningen som utförs. Det är ett problem att inte kunna kommunicera varken på svenska eller engelska, så det blir missförstånd ibland, men överlag går det bra.
    Det som drar ner mitt helhetsbetyg är dels att saker som gått sönder inte ersatts. Man har ju inte kvitto kvar på allt man köpt eller fått i present/ arv. Samt att en designpryls funktion är opåverkad av t.ex. en buckla är oväsentligt då dess värde inte ligger i funktionen! Den andra som drar ner helhetsbetyget är att man tvingas betala för städning som ställs in av Cleanflat AB p.g.a röd dag t.ex. eler om jag med god framförhållning avbokar en städning p.g.a att jag är bortrest. Att jag då måste boka in ett ersättningstillfälle för att få städning utfört för det jag betalat är väldigt irriterande! Eftersom jag har städning med en viss frekvens så finns inget behov att klämma in en extra städning vid annat tillfälle.
    Tack för din feedback! Vi uppskattar att våra kunder ger oss feedback och hjälper oss att bli bättre.

Vi är glada att du är nöjd med städningen samt med personalen som städar hos dig! Vi är jätteglada att ha haft er som kund i så lång tid.

Varje skada granskas individuellt, vi ser till att tillsammans med kunden komma överens om ersättning för skadan som orsakats av/ under städningen. Vi är flexibla och lösningsorienterade, vi strävar efter att mötas med våra kunder och deras önskemål.

Vi informerar kunder om våra av- och ombokningsregler innan de bestämmer sig att anlita Cleanflat. Vi ser till att alltid vara transparenta med våra regler och rutiner. Känner våra kunder att de behöver förtydligande eller vill ha mer information, är ni alltid välkomna att kontakta oss på kontor@cleanflat.se.
  • Jasper omondi O
    2023-01-18 Insamlad av företaget
    Bemöttande -100% bra manniskor
    -Huset blev ren och finnt efter städning och de komm i tid och avslutade på beräknadde tid

Frugan tackar så mycket
    Hej Jasper,
    Tusen tack, så kul att höra att du är nöjd med oss!
    2023-01-18 Insamlad av företaget
    Bra kontakt via mejl. Ville ha grovstädning och fick det.
    Hej Jonas,
    Vi uppskattar att du tog dig tiden att skriva ett omdöme, stort tack! Vi är glada att du är nöjd!
    2023-01-13 Insamlad av företaget
    Snabbt och professionellt. Bästa städhjälpen jag använt mig utav.
    Hej David,
    Tusen tack för ditt fina omdöme, vi blir så glada av att höra detta!
    2023-01-13 Insamlad av företaget
    Riktig bra bemötande, snabba att svara på mejl och alltid redo att lösa allt så att kunden blir nöjd. Kan varmt rekommendera företaget!
    Jag köpte städning 1g/månad.
    Hej Marie,
    Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd :)
    2023-01-13 Insamlad av företaget
    Rent å snyggt. Ändrade själva på tiden som krävdes för att städa bostaden. Smidig beställning av jobbet. Bra pris via Benify.
    Hej Fredrik,
    Vi är glada över att du är nöjd med våra tjänster, tack snälla för ditt omdöme!
    2022-12-22 Insamlad av företaget
    Stor flexibilitet, även från min sida.
    Hög kvalitet i utförandet.
    Hej Birgit,
    Tack snälla för ditt omdöme, vi gör allt för att anpassa oss till våra kunder och behålla hög kvalitet!
    2022-12-20 Insamlad av företaget
    Jag har haft städning i över ett år. Jola har varit fantastisk. Har haft vikarie som inte har hållit samma standard. Över lag har allt varit mycket bra!!
    Hej Linda,
    Stort tack för ditt omdöme! Vi ska se till att Jola får din fina feedback :)
    2022-12-20 Insamlad av företaget
    Utmärkt och funkar oss perfekt!
    Hej Alen,
    Tack snälla för ditt omdöme, vad kul att du är nöjd med oss!
    2022-12-19 Insamlad av företaget
    Trevligt bemött agara som var hos oss gjorde ett utmärkt arbete vi är mycket nöjda
    Hej Ulla,
    Så kul att höra att ni är nöjda med våra tjänster, stort tack för omdömet!
    Bra återkoppling
    Lösningsorienterade
    Trevlig personal
    Hej Ann,
    Tack snälla för ditt omdöme, så kul att höra :)
    2022-12-19 Insamlad av företaget
    The housekeepers they have sent us are professional and kind and wonderful. We have been using housekeepers for years now, and Cleanflat are some of the best. We are so pleased to work with them. Thank you for the excellent experience!
    Hey Bettina,
    Thank you for your kind words, we are so happy to hear that!
    2022-12-14 Insamlad av företaget
    Väl genomförd städning. Duktiga tjejer som jobbade intensivt och professionellt.
    Trevligt bemötande.
    Hej Mats,
    2022-12-09 Insamlad av företaget
    Toppen smidigt och lämpligt och rimligt
    Hej Jila,
    2022-12-09 Insamlad av företaget
    Allt funkar bra snabba svar inga problem .. Skönt att ha detta så man inte behöver göra det själv....
    Hej Peter,
    Tack snälla för ditt omdöme! Vad kul att höra, vi är glada att vi kan hjälpa till :)
    2022-12-09 Insamlad av företaget
    Fantastiskt bra och proffsigt. Rekommenderas!
    Hej Nicholas,
    Tusen tack för din fina rekommendation! Vi uppskattar dina ord :)
    2022-12-09 Insamlad av företaget
    Flexibla och lätta att kommunicera med
    Hej Ambjörn,
    Stort tack för ditt omdöme! Vad kul att höra, vi gör allt för att kunna anpassa oss efter era behov!
    2022-11-30 Insamlad av företaget
    Bra bemötande, tagit sig tid och flexibla i upplägg. Bra och trevlig personal som utför arbetet. Och de verkar öppna för att förbättra där så är möjligt.
    Hej Mikael,
    Stort tack, vi försöker alltid göra vårt bästa och uppskattar att du märker det!
  • Peter W
    2022-11-30 Insamlad av företaget
    Vi är jättenöjda med städning varannan vecka!
    Hej Peter,
    Vad kul att höra, tack för att ni anlitar Cleanflat :)
    2022-11-30 Insamlad av företaget
    Vi är nöjda och det blir rent
    Hej Anna Maria, Vad trevligt att höra! Tack för denna feedback! Cleanflat Sverige AB
    2022-11-27 Insamlad av företaget
    Mycket nöjd med veckostädningen och alltid trevligt bemötande när jag hör av mig till kontoret. Mycket bra!
    Hej Helena, Vad glada vi blir av att höra detta, tack för din feedback! Cleanflat Sverige AB
    2022-11-26 Insamlad av företaget
    Bra och snabb kundtjänst!
    Trevlig städerska som fixar det lilla extra.
    Hej Emma, Tusen tack för din feedback, vi är glada över att höra att du är nöjd med våra tjänster! Cleanflat Sverige AB
    2022-11-26 Insamlad av företaget
    Bra service och fix av vikarier om ordinarie får förhinder och bra kvalitet på städ
    Hej Emma, Vi uppskattar din feedback, tusen tack för att du tog dig tiden att skriva till oss! Cleanflat Sverige AB
    2022-11-25 Insamlad av företaget
    Jättebra städning och bemötande, är väldigt nöjd med Justina och med företaget.
    Hej Sarah,
    Tack för dina fina ord, vi ska se till att feedbacken kommer till henne!
    2022-11-24 Insamlad av företaget
    Fantastiskt bra bemötande, är mycket nöjd med företaget och rekommenderar å det varmaste.
    Hej Jill,
    Tusen tack, så kul att höra att du är nöjd med oss!
    2022-11-24 Insamlad av företaget
    Bra bemötande med tydlig och snabb kommunikation.
    Har haft städning länge från företaget och städning är bra!
    Hej Sanna,
    Vi är glada över att höra att du är nöjd med både städningen och kommunikationen! Och kul att du har varit med oss länge :)
    Supernöjd! Duktig och serviceminded personal
    Hej Malin,
    Vi uppskattar din feedback, kul att höra att du är nöjd med att anlita Cleanflat!
    2022-11-24 Insamlad av företaget
    Snabb och bra kundservice. Noggrann stödpersonal och aldrig några problem att boka om.
    Hej Mattias,
    Tack för ditt fina omdöme, vi försöker alltid vara så noggranna och flexibla som möjligt och anpassa oss till era behov :)
    2022-11-24 Insamlad av företaget
    Företaget kommer på utsatt tid

Snabba svar vid önskan om arbete
    Hej Stefan,
    Tack för att du tog din tid för att skriva feedback, vi vill alltid vara tillgängliga och ge er snabba svar. Vad kul att du märker det :)
    2022-11-24 Insamlad av företaget
    Efter att vi bytte städare efter många månader är vi nöjda. Men saknar fortfarande ordentligt rent handfat, kran etc.
    Mycket trevlig personal och snabb återkoppling på Mail.
    Hej Janni,
    Stort tack för din feedback! Vi uppskattar det :) Vi vill alltid hålla hög kvalité på städningen och vill utvecklas och förbättras. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till kontor@cleanflat.se med denna feedback så ska vi se till att göra bättre nästa gång!
    2022-11-24 Insamlad av företaget
    Fantastiskt resultat varje gång! Företaget är dessutom lyhörda och flexibla för önskemål och ev. justeringar. ⭐️
    Hej Jonas,
    Tack för dina fina ord om Cleanflat, vi blir så glada av att höra det! :)
    2022-11-24 Insamlad av företaget
    Alla är vänliga och duktiga. Tar alltid hänsyn till ändringar! Theresa r jättebra och gör alltid lite extra.
    Hej My,
    Vi är stolta över alla våra anställda och är glada att ni uppskattar oss! Vi ska se till att Theresa får din feedback. Tack! :)
  • Ida S
    2022-11-24 Insamlad av företaget
    Jättenöjd med hemstäd varannan vecka, duktig, trevlig och noggrann personal
    Hej Ida,
    Tack för dina ord, vi är glada över att höra detta!
  • Daniel L
    2022-11-22 Insamlad av företaget
    Bästa städbolaget jag haft. Jättebra jobb och bra service från all personal, från städerskor till kontoret.
    Hej Daniel,
    Vad trevligt att höra att du är nöjd med Cleanflat, vi gör alltid vårt bästa!
    2022-11-22 Insamlad av företaget
    Tyvärr för slarvig städning för ofta.
    Hej Anna,
    Vi vill alltid ha en dialog med våra kunder och uppskattar all typ av feedback. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på kontor@cleanflat.se, vi vill ständigt förbättras!
    2022-11-21 Insamlad av företaget
    Extremt bra kontakt med företaget med bra, tydlig kommunikation och trevlig personal - båda de som kommer hit och de som man pratar med via mail.
    Bra kvalité på städningen.
    Hej Patrik,
    Tack för dina fina ord, så kul att höra att du är nöjd med oss!