Vanfre Städservice

Holmgårdsvägen 4, 187 74 Täby — Visa karta

2.3 i betyg av av 6 omdömen
 

Läs vad 6 kunder tycker om Vanfre Städservice

 • 2019-04-02

  Spontant omdöme
  Andreas K skrev om Vanfre Städservice
  Har använt deras tjänster i 8 år. Klart det vart någon miss någon gång då har jag hört av mig och de har ordnat ersättningsstädning dagen efter.
  Även haft fönsterputstjänst som fungerat utan anmärkning.
  Extremt flexibla om man vill byta dag tillfälligt eller vill avboka pga sjukdom.
  Även ställt upp med att pynta med exempelvis blommor inför hemkomst från utlandsresa.
  Allt fungerar om man kommunicerar! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  CaMa Service Flytt & Städ Stockholm
  4.7 / 5 i betyg — 667 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon"
 • Joacim G

  2017-05-01

  Spontant omdöme
  Joacim G skrev om Vanfre Städservice
  Riktiga skojare, say no more. Hur billiga de än är så anlita dem inte. Läs mer
  gillar detta
 • Frida J

  2016-01-05

  Spontant omdöme
  Frida J skrev om Vanfre Städservice
  Kan inte rekommendera detta företag utan tvärtom. Riktigt oseriöst. Det började bra men blev en mycket negativ erfarenhet till slut. Företaget levererade inte de utlovade städtillfällena som avtalats,varierande kvalitet på städningen, direkt dåligt på slutet. Silverhalsband har försvunnit. Det värsta är att städerskan lämnade ytterdörren olåst vid sista städtillfället! Då jag var bortrest stod dörren olåst i över en vecka! Man vill inte tro att folk ska vara så oansvariga så de lämnar dörren olåst! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  HemMiljö
  4.3 / 5 i betyg — 1305 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Väldigt nöjd med utförd städning, fanns inget att anmärka på, hela lägenheten var superren. Trevlig personal som städade med bra kundbemötan"
 • 2014-06-09

  Spontant omdöme
  Ulrika G skrev om Vanfre Städservice
  Jag har samma upplevelse som Helena S. Dessutom "försvann" saker efter att en av städerskorna varit där. Skor, smycken, smink... Läs mer
  gillar detta
 • 2014-02-27

  Spontant omdöme
  Anneli G skrev om Vanfre Städservice
  Anlitade företaget via lets deal och blev jätte nöjd. Mycket noggran städning och trevlig personal, kan absolut tänka mig att anlita dom igen. Tummen upp!! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Hygienteknikerna i Stockholm AB
  4.6 / 5 i betyg — 230 omdömen
  Badge2020
  "Så otroligt bra service. Väldigt tillmötesgående, snabb offert och de kunde komma med kort varsel. Hade städning innan fotografering av läge"
 • 2013-10-27

  Spontant omdöme
  Helena S skrev om Vanfre Städservice
  Vi köpte städning av Vanfre via Lets Deal och betalade bara halva priset för ett antal städningar av vår lägenhet. Trots detta känner vi att vi inte fått valuta för pengarna.

  Enligt avtalet skulle städningen ske på en fast tid varannan vecka. Städaren/städarna kom nästan aldrig i tid. Vid ett par tillfällen var de en timme sena, vid ett tillfälle kom ingen alls (utan förvarning) och en gång ställde de in städningen tio minuter innan utsatt tid.

  Städningen var vi inte heller nöjda med. Fyra timmars städning borde räcka mer än väl i en lägenhet på 70 kvadrat där vi "förstädat" genom att plocka undan alla prylar. Ändå var golvlisterna smutsiga, det var inte städat under skåp mm. Andra firmor vi anlitat har lämnat lägenheten i renare skick efter bara tre timmars städning.

  Vid sista städtillfället orsakade städerskan kortslutning i flera av våra mediaprylar och subwoofern gick sönder och måste nu repareras. Vi har meddelat Vanfre detta, men inte hört av dem och vet således inte om de kommer ersätta oss för reparationskostnaden.

  De är svåra att få tag i och kontaktpersonen pratar inte svenska (engelska går dock bra). Städarnas språkkunskaper varierar. Läs mer
  gillar detta

Bästa lokalvårdarna i Täby:

4.7 i betyg av 120 omdömen
Helén H Helén H tycker:
“Kommer i tid, är noggranna och...” Läs mer
3.2 i betyg av 33 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco