Efter att ha läst alla positiva recensioner här på RECO så var jag såld på att CleaningLady måste vara bra, tyvärr kunde inte det vara längre ifrån sanningen.
Städningen skulle ske 13.00 och 17.00. Runt 15.00 skickar dem sms och email och säger att dem inte hinner klart till 17.00 och att dem kommer ta in en till städerska för bli klar. Jag säger OK.
Runt 19.30 ringer jag städerska och frågar om dem är klara, vilket hon bekräftar och säger att dem lämnade lägenheten kl 19.00.
Sedan när vi åker väl åker ditt och inspekterar så upptäcker vi att:
*Inglasade balkongen har dem ej gjort rent. Alla rutor var dammiga, och det ligger blad från blommor kvar, etc. Dem har inte lyft ett finger på balkongen
*Samtliga avlopp har dem INTE tömt. Handfatet blir fullt med vatten.
*Tvätt och torktummlare är fortfarande dammiga och ej rengjorda.
Jag ringer städerskan igen dagen efter ocb då säger hon att dem inte hann klart. Varför meddelar dem mig inte detta när jag ringde dagen innan (första gången).
Hela poängen med att ta in extra städerska var ju att dem bli klara, men så var ej fallet.
Jag ringer min kontakt på Cleaning Lady men hon svarar inte, så jag ringer det generella numret och väntar nu på att dem ska ringa tillbaka.
Jag är otroligt besviken.
ANVÄND INTE CLEANING LADY!
svarar Filip H
*Angående städmaterial hemma, så hade vi allt framme förutom papper tror jag det var, vilket mina föräldrar (som vad där när städerskan kom) gick och handlade. Det var allt hon sa som fattades. Hade hon behövt mer
så mina föräldrar gå och handlat det också så klart. Så det där stämmer inte det ni säger.
*Frysen var avstängd. Det är en lögn att den inte var och det är suspekt att det är först nu ni säger det.
*Jag fick tag i städerskan och hon sa att det var klart. Hon hörde mig tydligen och jag hörde henne tydligt när hon sa att det var klart.
Sluta komma med dessa dumma ursäkte och påhitt. Efter det här svaret från er har jag tappat ännu mer förtroende. Det här visar ju vara vilken oseriös organsiation ni är.
svarar Filip H
Hej Filip, jag är ledsen att det är så du tycker. Hör av dig om det är någonting vi kan göra för att hjälpa dig,
MVH/CleaningLady
svarar Filip H
Läs mer genom att expandera tråden +
gillar detta