First Q Städ AB
4.7 i betyg av av
32 omdömen
Välkommen till First Q Städ AB!
Vi är familjeföretaget som hjälper dig och din familj att underlätta i vardagen. Tänk dig att få komma hem till ett nystädat hem. Ja, den verkligheten är inte alls långt borta. Att anlita städhjälp blir allt vanligare och hos oss på First Q Städ AB städar vi med glädje. Oavsett om det handlar om företag eller privat städ.
Letar du kontorsstädning för ditt företag? Vi hjälper dig med en ren och trevlig arbetsmiljö samt professionell fönsterputsning.
Tjänster: Hemstädning, kontorsstädning, fönsterputs, trappstädning, flyttstädning, storstädning, hushållsnära tjänster.
Vi har varit med i städbranschen sedan 2007 och vidareutbildar ständigt våra anställda. Hos oss på First Q Städ AB får du mer än bara städhjälp. Du får städhjälp av ett proffs.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag32 omdömen om First Q Städ AB
skrev om First Q Städ AB
Pålitliga, städar ordentligt och lätta att ha att göra med! Hjälper alltid till och löser de frågor som kommer upp.
Noggrann, proffsig städning.
Kunskap och aktsamhet om olika material.
Mycket bra bemötande.
Snabb återkoppling på telefon och mejl. -
Städning
Har blivit väldigt bra bemött i alla lägen. Ordning o reda, pålitliga, flexibla o proffsiga. -
skrev om First Q Städ AB
Personlig service från mindre bolag, bra kommunikation och utmärkt kvalitet. Rekommenderas!
skrev om First Q Städ AB
Punktliga och funkar enligt förväntan.
skrev om First Q Städ AB
Anpassningsbara, flexibla och hög nivå på servicen. Aldrig haft något att klaga på.
skrev om First Q Städ AB
Har alltid varit väldigt förtjust och nöjd men tyvärr har de sista 6 månaderna inte varit till samma belåtenhet som innan.
skrev om First Q Städ AB
Bra städning. Trevligt bemötande. Tillmötesgående.
Jag är mycket nöjd. -
skrev om First Q Städ AB
Pålitliga, städar ordentligt och Lukas är snabb på att svara på Mail/telefon om man skulle ha några frågor/önskemål.
skrev om First Q Städ AB
Pålitliga och prisvärda. VI är mycket nöjda
skrev om First Q Städ AB
Flyttstädning var deras första uppdrag vilket vi var nöjda med. Därefter regelbunden städning hemma. Trevliga människor att ha göra med. MEN framför allt :de städar väldigt bra!
Tillmötesgpende
Noggranna
Pålitliga -
skrev om First Q Städ AB
Vi har anlitat FirstQ i många år. Alltid välstädat. Lätta att ha att göra med och mycket service-inriktade.
skrev om First Q Städ AB
Vi köper städning varannan vecka och har varit trogna kunder i mer än 10 år. Vi är mycket nöjda och har alltid varit. FirstQstäd har alltid ett trevligt bemötande och är mycket serviceinriktade. De är enkla att ha kontakt med och flexibla vad gäller ändringar.
skrev om First Q Städ AB
Jag har haft städning av First Q i 11 år!
De levererar hög kvalitet, är samarbetsvänliga, pro-aktiva inför semestrar inga konstigheter, enkla att ha att göra med.
Framför allt upplever jag att städningen är välgjord, annars hade jag bytt för längesedan. -
bra bemötande
bra utförda jobb -
skrev om First Q Städ AB
Städning av villa. Alltid flexibla och håller det man lovat. Bra utfört arbete. Har haft städning i flera år och alltid varit nöjd med resultatet.
skrev om First Q Städ AB
Städ av lägenhet och ibland fönsterputs.
Bra bemötande och togs på rekommendation från dottern.
Städar bra, noggrant och snabbt. -
skrev om First Q Städ AB
Städning på kontor och privat i hemmet.
Båda funkar bra. Pålitliga och bra.
Vissa mer noggranna i städningen än andra men överlag bra.
Bra kontakt och flexibilitet gällande boka på och av etc.
Får gärna spara plast så vi kan återvinna... Slängs i vanliga soporna nu...
Vi har rekommenderat till många!
Väldigt nöjda. -
skrev om First Q Städ AB
Köper städ varannan fredag. Är skönt att komma hem innan helgen och veta att d är rent. First Q är duktiga och smidiga.
skrev om First Q Städ AB
Jag har använt mig utav First Q städ i flera år och är mycket nöjd! De är proffsiga, trevliga och flexibla.
skrev om First Q Städ AB
Bra bemötande och lätt att kommunicera med First Q städ om man har önskemål som de alltid möter upp.
skrev om First Q Städ AB
Städ och fönsterputs. Jag är mycket nöjd men blir ibland osäker på om det kommer nya personer som ej fått intro..
Jag rekommenderar gärna q städ till vänner och bekanta -
skrev om First Q Städ AB
Allt fungerar toppen! Jag rekommenderar dem gärna till arbetskamrater och vänner.
Städning varannan vecka.
I regel bra till mycket bra utfört. Märker dock att det är olika personer som kommer. Träffar sällan företagets medarbetare då de städar dagtid. -
skrev om First Q Städ AB
Utmärkt service. De är mycket lyhörda för mina önskemål. Företaget känns seriöst och jag kan rekommendera det till andra som behöver hjälp med städningen.
skrev om First Q Städ AB
Trevligt bemötande. Städar jättebra. Pålitliga.
Har många städföretag att jämföra med från ett flertal arbetsplatser. First Städ är det absolut bästa städföretaget ! -
skrev om First Q Städ AB
Fick en rekommendation av en kompis att anlita FQ Städ - det var nog 2013...och har haft dem sen dess. Personalen har förståss växlat under åren, alla är bra, någon superb! Alltid nöjd. De är helt självgående och allt flyter på som det skall....
skrev om First Q Städ AB
Vi får hjälp med städning vilket de gör med bravur!
Det är skinande rent när de varit hemma! -
skrev om First Q Städ AB
Tycker det känns helt fantastisk att komma hem då det är nystädat luktar såpa i hela huset och så skönt med rena golv och rena skåpluckor. Är jättenöjd
skrev om First Q Städ AB
Min familj har använt First Städ under snart 15 år.
Under värsta barnåren varje vecka och numera varannan vecka.
Vi får hjälp med städ och fönsterputs. Alltid lika skönt att komma hem till ett rent, städat hem.
Det känns också väldigt tryggt att ha medarbetarna på First Städ hemma hos sig. -
skrev om First Q Städ AB
Städning av kontor och bostad inkl strykning och fönsterputs