Ekipage Städ

Ekipage Städ

ekibemanning.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Ekipage Städ! Vi har flera års erfarenhet inom städ och du kan förvänta dig bra bemötande och snabb service. Våra verksamma områden är Stockholm med omnejd med utgångspunkt i Huddinge. En bra städ företag ska vara lätta att kommunicera med och vara lyhörd för kundens idéer och tankar. Vi tar hänsyn till alla...

56 omdömen om Ekipage Städ

Sedan starten hos Reco 2022

Maria L
Skrev om Ekipage Städ

Great personal costumer service and professional cleaning. My landlord had a small issue with the cleaning and they solved it without a problem. I had booked my train for the next day and they moved things around so they could fix the small issue on the same day so I could be easy and turn the keys as planned. They were available for all my questions or concerns and always had a really great vibes. Highly recommended!

Mazen Y
Skrev om Ekipage Städ

Jag är väldigt nöjd med flyttstädning arbete jag rekommenderar. 👍🏼👍🏼👍🏼

Max H
Skrev om Ekipage Städ

Oväntat bra service. Tack för att nu hjälpte mig flyttstäda på så kort varsel och med så bra resultat!

Andreas B
Skrev om Ekipage Städ

Tair kontaktade mig efter att jag inhämtad offert från flera olika städfirmor. Jag hade redan bokat en som verkade bra och var lite billigare. Tair sålde dock in Ekipage städ väldigt bra och matchade priset samt lade till vissa extratjänster. Vi blev jättenöjda med städningen och allt funkade klanderfritt! Rekommenderas!

David S
Skrev om Ekipage Städ

Bokade en flyttstädning och resultatet blev från vad jag kunde se felfritt och inga klagomål från köparen och en vecka har passerat. Lätta att kommunicera med. Rekommenderas helt enkelt!

Claes B
Skrev om Ekipage Städ

Bra och pålitlig städfirma som jag kan rekommendera!

Björn N
Skrev om Ekipage Städ

Beställde flyttstäd av de för att de hade goda omdömen, jag är helt ok nöjd med flyttstädningen men golvbrunnen var ej städad samt att en lampa som gått sönder av fall, men inget sagt till mig. Bortsett från det så vart det rent och städat.

Brynja B
Skrev om Ekipage Städ

Super bra service! Städning på toppnivå! Rekommenderar starkt! Precis flyttat till en ny lägenhet där en av de stora städföretagen hade utfört flyttstädningen och den var väldigt dåligt utförd så det kändes toppen att jag kunde lämna min gamla lägenhet perfekt städat! Tack Ekipage städ🙌

Monika B J
Skrev om Ekipage Städ

Vi är nöjda med bemötandet, städningen och priset! Tack!

Pauline D
Skrev om Ekipage Städ

Pålitlig, service orienterad och väldigt rent

Anette E
Skrev om Ekipage Städ

Superbra flyttstädning, vänliga och bra dialog med arbetsledare. Gjorde ett mkt bra jobb. Skönt med fast pris! Är väldigt nöjd med dem och rekommenderar!

Ulla S
Skrev om Ekipage Städ

Vänlig hjälpsam man levererade städutrustningen. Därefter kom ungdomlig positiv kvinna och hjälpte mig med storstädning. Kök och badrum glänser och lägenheten är grundligt rengjord! Leendet på mina läppar var stort när allt var klart och städutrustningen hämtats efter slutfört storstädningsuppdrag! Stort Tack till Tair på Ekipage Städ och alla hans medarbetare! Varma rekommendationer! Ulla

Ehsan K
Skrev om Ekipage Städ

Haft nu både hemstäd och flyttstäd med detta bolag. Kunde inte vara nöjdare. Dedikerad och duktig personal som verkligen ser till att det blir rent och fint. Supernöjd!

Lars Ove E
Skrev om Ekipage Städ

Flyttstäd, de använde alldeles för mycket vatten på parkettgolven. Ett parkettgolvs värsta fiende är vatten. Utbilda personalen om detta. I övrigt bra

Sanna-Mari B
Skrev om Ekipage Städ

Bra och noggrann städning och snabb på att svara!

Eva K
Skrev om Ekipage Städ

Jag tycker städningen såg bra ut och personalen var mycket trevlig och flitig.

Roger Dean O
Skrev om Ekipage Städ

Proffsigt och extremt noggrant. Både jag och nästa hyresgäst efter mig reagerade positivt på en extremt noggrann och renlig städning. Helt klart den bästa flyttstädningen jag varit med om! Rekommenderas varmt. Dessutom varm, trevlig och ambitiös personal!

Gunnar A
Skrev om Ekipage Städ

Väldigt bra städservice till väldigt rimligt pris = väldigt bra värde !! Jag rekommenderar verkligen Ekipage Städ.

Christopher F
Skrev om Ekipage Städ

Hara bara goda saker att säga om Ekipage Städ! Tair som ordnade med min städning vad supertrevlig och väldigt serviceinteriktad. Allting gick väldigt smidigt och han erbjöd sig till och med åka och möta upp mig för att lämna tillbaka nycklar. Stark rekommendation frång mig!

Lena L
Skrev om Ekipage Städ

Har just flyttat in i en lägenhet som städats av er! Några små städmissar behövde rättas till som ni direkt fixade! Träffade en värdigt proffsig och trevlig ung kvinna som hette Marina! Så trevlig! Kan verkligen varmt rekommendera henne! Mvh Lena

Jonathan S
Skrev om Ekipage Städ

Superbra städat och bra kommunikation före, under och efter städningen.

Staffan M
Skrev om Ekipage Städ

Toppen! Väldigt bra & professionella. Rekommenderas starkt.

Tanja H
Skrev om Ekipage Städ

Har fått ett positivt intryck av Ekipage Städ med deras smidig, strukturerad och välordnat process från beställning till utförandet. De har serviceminded och trevlig personal. Tjejerna gjorde ett bra jobb med storstädning hos mig till ett bra pris. Rekommenderar varmt företaget. Pålitliga, trevliga och gör ett bra jobb!

Kyra F
Skrev om Ekipage Städ

Vi blev nöjda med storstädningen för en bra pris, trevlig i kontakt och allt fint ordnat. Rekommenderas!

Eva Kristine I
Skrev om Ekipage Städ

Väldigt bra bemötande. Städarna gjorde ett kanon jobb. Noggranna o snabba. Jag är väldigt nöjd.

Isa K
Skrev om Ekipage Städ

Mycket imponerande av bemötande, snabb analys och därefter förslag på upplägg. Jag kom med frågan om att enbart djuprengöra ugn, vilken jag förstod inte var det vanligaste och kanske inte heller ens lönsamt att utföra. Men jag fick premisser tydligt förklarade och en kanonlösning utifrån tid och logistik. En kombo av ugn och badrum blev det i slutändan och då blev badrummet en bonus för mig inom samma pris som för enbart ugn. Tusen tack!

Lillebeth B
Skrev om Ekipage Städ

Bra städning, dock problem med golvbrunn då den inte lades rätt.

Svar från Ekipage Städ

Hej LilleBeth, Tack för omdöme du skrev om oss, det viktigt att säga att vi hade kommit dagen efter och fixade till golvbrunnen tillbaka på plats. Härligt att du gillade städningen för att vi siktar högt alltid för kunden blir nöjd. Trevlig helg från oss!

Kerstin H
Skrev om Ekipage Städ

Jättebra företag! Enkla att kontakta. Flytt- Städade mycket bra! Vi hade precis köpt hus och jämförde den städningen som i vårt nya hus var undermålig men i vårt hus vi sålde där ni städade var vi supernöjda!

Roula B
Skrev om Ekipage Städ

Ekipage staff are very nice and professional. They helped us with our previous apartment flyttstädning. When we moved to our new apartment, they helped us with putting up the curtains and hanging pictures on the walls. They also helped us with installing a Garderob. I am also using their home cleaning service and it is super good. Their services prices are very reasonable. I’m very satisfied with their service and highly recommend them 😊

Marcus R
Skrev om Ekipage Städ

Bokade en storstädning av min 3’a och fick ett mycket bra pris. Gick igenom det jag behövde med representant från företaget och blev nöjd med resultatet.

Frida B
Skrev om Ekipage Städ

Bra städat, snabba & trevlig bemötande.

Babak Sasha M
Skrev om Ekipage Städ

Snabb och effektiv service. Trevlig personal! Lägenheten blev väldigt rent! Rekommenderas kraftigt!

Ann-Lena J
Skrev om Ekipage Städ

Trevlig personal och städningen helt ok.

Svar från Ekipage Städ

Hej Ann-Lena, Tack för ditt omdöme och om ni behöver hjälp fram över ni är jättevälkomna till oss!

Rodion G
Skrev om Ekipage Städ

Hej allesammans skulle vilja rekommendera till alla andra Ekipage städ då vi har bokat de fler tal gånger och är lika nöjda med servicen och jobbet varje gång framförallt det som är väldigt viktigt för mig jätte noggrana med tiden 👍

Svar från Ekipage Städ

Hej Rodion, Stor tack för ditt omdöme och tid du har lagt för att skriva så fin om oss, det uppskattas verkligen! Du är jättevälkommen igen om du behöver hjälp med både städ eller flytt, hälsa stort till familjen från oss på Ekipage Städ och ha en fin dag!

Igor K

Utmärkt utfört arbetet. 10 av 10

Svar från Ekipage Städ

Hej Igor, Härligt, vi är glada över att du gillade vår arbete. Tack för omdöme du skrev om oss.

Yullian S
Skrev om Ekipage Städ

Jag beställt både flytt och flyttstäd. Supernöjd med servicen och resultat! Flyttpersonalen packade och tog hand om mina möbler och ägedom med omsorg. Flyttstäd blev också toppen. Supertrevliga, noggrana och bra kommunikation. Jag rekommenderar Ekipage Flytt och Städ

Svar från Ekipage Städ

Hej Yullian, Härligt att du upplevde bra utförande av vår flytt och städtjänsten, vi siktar alltid högt för att nå bästa resultatet och vi är superglada att få bra feedback från kunder där efter. Varje kund är viktigt för oss! Tack för ditt omdöme och önskar dig en fin dag! Du är jättevälkommen tillbaka om du behöver hjälp!

Leon F
Skrev om Ekipage Städ

Väldigt trevlig & hjälpsam personal, långt över förväntan. Städet var också grymt bra! min gamla hyresvärd skrev specifikt till mig och sa städet var klockrent. Fick åka med flyttgubbarna till nya lägenheten och ena killen erbjöd mig tillomed att dela hans frukost. Behövde knappt röra ett finger själv utan var mer ”vi tar hand om detta” 5/5 toppbetyg! definitivt top of mind vid nästa flytt!

Svar från Ekipage Städ

Hej Leon, Tack för omdöme du skrev om oss, vi upplevde också trevligt bemötande både av dig och dina gamla hyresvärdar, dem hade till och med bjudet oss med fika under städ. Du som kund var också väldigt hjälpsam och ställde upp, vi önskar dig lycka till med inflyttande! Om du behöver hjälp med något, du är varmt välkommen! Lycka till!

BEKZOD I
Skrev om Ekipage Städ

Ekipage städ är en av bästa städföretag i Stockholm, vi hade anlitad dem flera gånger och dem utförde jättefin städ åt oss. Vi har en vila på 120 kvm, vi kände inte igen vår hus när vi kom tillbaka, vi kan absolut rekommendera Ekipage till andra! Ett seriöst företag med super trevlig anställda! 10/10

Svar från Ekipage Städ

Hej Begzod, En städning av stort hus innebär en bra planering, vilket vi alltid gör innan vi börjar städa för att nå den bästa resultaten, samt måste vi alltid höra vad våra kunder tycker och vilka medel vill dem att vi ska använda vid hemstädning av ett hus. Många kan vara allergiker till exempel, vi tar upp många detaljer innan vi utför jobbet. Tack för fin omdöme du skrev om oss, vi ska fortsätta att leverera kvalité på städning åt er. Lycka till!

Shaxnoza S
Skrev om Ekipage Städ

Anlitade dem när vi skulle flytta ut. Det blev jättefint, och snabbt!

Svar från Ekipage Städ

Hej Saade, Tack att du lämnar ditt omdöme, du är jätte välkommen om ni behöver hjälp framöver.

LISA ANFISA G
Skrev om Ekipage Städ

Väldig duktiga på att städa och noggranna med små detaljer. Dock blev det en liten miss i badrummet vilket dem åtgärdade direkt dagen efter och företaget kompenserade oss med en liten symbolisk ersättning vilket visar deras hänsyn till kunden. Rekommenderar!

Maria W
Skrev om Ekipage Städ

Vi är otroligt nöjda med flyttstädningen som ni utförde på vårt kontor. Ni gjorde det vi kommit överens om och ni gjorde det på en hög nivå. Även bra bemötande från er och vi kände oss trygga med er!

Svar från Ekipage Städ

Heej Maria, Tack för omdöme du skrev om oss, vi måste säga att det var grymt utmaning för oss också en väldigt stort objekt där vi behövde planera in vår städ innan vi börjar jobba. Det var viktigt att inte missa nåt och försöka att ta bort kaffe fläckar på kontorsmattorna, vilket vi lyckades, med rätt utrustning, vi var också stolta över vår resultat. När det gällde bemötande så tyckte vi samma och tackar för fin samarbete, vi önskar lycka till på den nya arbetsplatsen och om ni behöver hjälp med flytt eller städ är ni jättevälkomna! Bye!

Kerstin S
Skrev om Ekipage Städ

Supernöjd, noggrann och trevligt Kan rekommendera till alla mina vännerna

Svar från Ekipage Städ

Hej Kerstin, Du är otroligt bästa kund till oss, det måste du veta! Tack för fin omdöme du skrev om oss! Lycka till där borta och hör av du behöver hjälp!

Jennifer Ö
Skrev om Ekipage Städ

Vi är mer än nöjda med vårt val av städfirma! Vi anlitade Ekipage Städ för flyttstädning och lägenheten blev skinande ren och utan anmärkningar vid slutbesiktning. Spis, golvbrunn, fönster, kylskåp, golv och allt annat blev mycket rent. Personalen var mycket trevlig och lyssnande på våra behov. Vi fick bilder skickade på lägenheten när den var städad och en video när nycklarna lämnades i brevlådan enligt överenskommelse. Städfirman kan verkligen rekommenderas då de efter slutfört arbete lämnar efter sig ett skinande hem!

Sandra S
Skrev om Ekipage Städ

Jag är mer en nöjd för trevligt bemötande och mycket bra arbete, känner inte igen min fräscha hem när städare var färdig. 10/10

Miro H
Skrev om Ekipage Städ

Vi har samarbetat med Ekipage Bemanning under en tid och förmedlar alla våra städ-jobb till dem nu mera. Tair är exemplarisk att samarbeta med. Sätter alltid kundens intresse i första hand! Rekommenderar starkt! Vänliga hälsningar, Miro Reko Flytt

CHARLOTTA N
Skrev om Ekipage Städ

Vi vill rekommendera Ekipage städ! Vi behövde en grundlig städning av en gammal, delvis sliten och till viss del mycket smutsig lägenhet. Kring exempelvis spisen och kyl/frys i köket behövdes det snarare sanering än städning. Städpersonalen gjorde ett mycket bra arbete i hela lägenheten och även på den inglasade balkongen. Några enstaka små missar men de bleknade i ljuset från bland annat ett skinande rent badrum :) Trevligt och genuint vänligt bemötande från början till slut! Skulle vi behöva hjälp med städning i framtiden så anlitar vi gärna Ekipage städ.

Daniel N
Skrev om Ekipage Städ

Blev bra bemött och det var inget strul. Berättade hur nycklar skulle överlämnas efter utfört arbete. Då det gällde flyttstäd var jag nervös innan då jag aldrig anlitat flyttstäd innan och deposition står på spel. Kom dit samma dag och allt sken och var helt flawless. Var flyttstäd det gällde. Kunde inte vara nöjdare.

Flyttella Flyttfirma

Snabba och punktliga och mycket trevliga! Tack för hjälpen!

Annette W
Skrev om Ekipage Städ

Mycket fina människor och bemötande och väl utfört flytt-arbete. Mitt varma tack! Gäller flytten av hela mitt boskap mellan 2 ställen inom Stockholms-län

ARTUR H

Jag är supernöjd med storstädningen! 10/10