Green Glow Cleaning AB

Green Glow Cleaning AB

• BadgeTwoYears
4.6

Välkommen till Green Glow Cleaning AB! Vi är en modern städfirma i Huddinge kommun som erbjuder professionella och pålitliga städtjänster i hela Stockholms län. Vi levererar städning av högsta kvalitet, och med oss får du snabbt och enkelt ett prisförslag för din tjänst. Vårt erfarna team har gedigen kunskap inom alla typer...

33 omdömen om Green Glow Cleaning AB

Artur L
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Tack för trevlig bemötande! Bra jobbat!

Wisam A
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Proffsigt och lätt att lita. Pålitlig personal

Naser S
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Grymma! Vi är jättenöjda! Super service och hög kvalite!

Svar från Green Glow Cleaning AB

Tack snälla för de fina orden! Vi är så glada att ni är nöjda. Varmt välkomna tillbaka! 😊

Nijat A
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Vi på FlexFix.se är mycket nöjda med vårt samarbete med Green Glow Cleaning AB. Trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete, vi rekommenderar dem starkt!

Svar från Green Glow Cleaning AB

Tack FlexFix, ni är riktiga problemlösare!

Aleksandrs S
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Utmärkt jobb. Trevlig personal. Jag rekommenderar starkt Green Glow Cleaning!

Maryna T
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Hej! Mycket trevlig person och väl utfört arbete. Jag är jättenöjd!

Martin K
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Jag är otroligt nöjd med den här städfirman! De gjorde ett fantastiskt jobb och överträffade verkligen mina förväntningar. Personalen var professionell, noggrann och väldigt trevlig i sitt bemötande. Varje detalj var omsorgsfullt genomförd – från kök och badrum till golv och svåråtkomliga ytor. Det märks att de arbetar strukturerat och med hög kvalitet. Dessutom höll de tiden och lämnade hemmet skinande rent och fräscht. Jag kan varmt rekommendera denna städfirma till alla som söker pålitlig och professionell städservice. Jag kommer definitivt att anlita dem igen! Med vänliga hälsningar Martin

Ida C
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Vi fick ett bra bemötande i början. Tyvärr blev städningen sedan inte godkänd av hyresvärden. Och förstår helt att misstag kan ske och att man kan missa vissa ytor. Men kundbemötandet efter detta var under all kritik. Hade förväntat mig en garanti på 14 dagar som det stod i bekräftelsen, men fick dessvärre ingen återkoppling trots upprepade samtal och löfte om att de skulle ringa tillbaka.. tvingades anlita en ny städfirma.

Amma N
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Jag är väldigt nöjd med städfirman. De är noggranna, punktliga och lämnar alltid hemmet skinande rent. Trevlig personal och bra service. Rekommenderas varmt!

Alvaro Marc J
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Tack för jobbet jag samarbetar med Green Glow Schyssta killar som ställer upp 10/till 100 SMS reco

Åsa M

Skinande rent! Rekommenderas!

Milla R
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Flyttstädningen som utfördes i vår bostad höll tyvärr mycket låg standard. Vid inflytt fanns bland annat kvar svartmögel i badrummet samt fettfläckar på kakel och skåpsluckor i köket. Företaget erbjöd omstäd via städgaranti och vi bokade totalt fyra olika tider. Ingen av tiderna genomfördes. varje gång kom nya ursäkter eller uteblev personalen helt utan återkoppling. Vid sista bokningen dök ingen upp och mitt nummer blev dessutom blockerat när jag försökte kontakta dem. Min upplevelse är tyvärr att kommunikationen och ansvarstagandet...

Svar från Green Glow Cleaning AB

Hej, Vi har gått igenom våra bokningar, offerter och orderunderlag men kan tyvärr inte hitta någon order hos oss kopplad till ditt namn eller den aktuella adressen. Enligt våra uppgifter har flyttstädningen i bostaden utförts av en annan städfirma. Vi ber dig därför att i första hand kontakta det företag som faktiskt utförde städningen och som du har avtal med, så att de kan hantera ärendet, eventuella garantier och uppföljning. Om du anser att detta är ett missförstånd är du välkommen att återkomma med offertnummer eller...

Yousef H
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Anlitade först en annan städfirma som gjorde ett dåligt jobb. Green Glow Cleaning räddade situationen med kort varsel och levererade ett toppenresultat. Rekommenderas varmt!

Sebastian S
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Bra kontakt och väl utfört arbete!

Engin Ö
Skrev om Green Glow Cleaning AB

The cleaning was late and it was not done properly.

Josefin E

Seriös och bra flyttstäd. 👏🏼

Faraz K
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Väldigt professionellt arbete och kliniskt städ

Fredrik F
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Vi är nöjda med Green Glow Cleaning. Några små detaljer missades vid första städningen, men de tog ansvar och kom tillbaka och åtgärdade allt snabbt och smidigt. Professionellt och pålitligt företag.

Kerstin S
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Mycket nöjd med städning och nuvarande personal

Vidadi K
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Tack, jag är mycket nöjd med storstädning, allt gick bra! Kommer att anlita er igen!

Esmira N
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Så proffsigt utfört! Vi jättenöjda!

Joacim H

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Abel Y
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Tack! Det var jätte bra stor stämning ni hade gjort hos mig! Jag är tacksam till dina personal som hade varit på städningen 😊

Nawar S
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Jag är jättenöjd med Glow Cleaning AB – ett pålitligt företag med kunnig och professionell personal.

Svar från Green Glow Cleaning AB

Hej Nawar, Tack för ditt omdöme och för tiden du lagt på det. Vi är alltid glada att hjälpa er med hemstädningen och vi uppskattar verkligen våra kunder!

Sofia Ö
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Mycket bra, kontaktpersonen Tim var mycket trevlig och proffsig

Svar från Green Glow Cleaning AB

Hej Sofia, Tack så mycket! Vi hälsar Tim så klart. Vi är väldigt glada att du upplevde fin service från oss!

Yousef H
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Mycket proffsig och pålitlig städfirma. Noggrant utfört arbete och trevlig personal. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera dem. Mvh

Neli W
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Väldigt bra och snabb hantering. Vi är mycket nöjda med städningen! Rekommenderas!

Sergej A
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Jag är nöjd, tack för hjälpen!

Asiyat K
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Vi hade en krävande hyresvärd som ville att städningen skulle följa en strikt checklista. Vi anlita Green Glow Cleaning och de utförde ett utmärkt jobb. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera dem till alla.

Oksana N
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Väldigt bra firma! Verkligen resonerar! Personal ä fantastiska och trevliga! Tack för k trevlig och uppmärksam städning

Henrik I
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Bra och lyhörda, gjorde ett flyttstäd jobb

Sabina I
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Mycket nöjda med hemstädningen. Alltid noggrant och fräscht.

Duraid Jasim Mohammed A
Skrev om Green Glow Cleaning AB

Jag är supernöjd huset blir ren och fint efter städningen. Duraid