Utmärkelser
291 omdömen om Adeve
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Adeve
Tusen tack. Supernöjd med varorna jag köpte
skrev om Adeve
Ingen återkoppling vid frågor om felaktig leverans.
Jag skickade följande till dig 28/2. Jag ställde en fråga men fick inget svar.
Hej Henrik,
Tack för ditt mail. Tråkigt att det blivit konstigt. Walking Bamboo ändrade namn till Lifewear Bamboo. Vi har sålt dessa både före och efter varumärkes-namn-ändringen. Därför skickar vi beställningar med båda varumärken eftersom det ska vara samma produkt och vi har båda i lager (innan det äldre fasats ut).
Kan du ge ett förslag på en lösning och ge mig lite tid att ta det med tillverkaren?
Mvh
Patrik -
skrev om Adeve
Bra strumpor och fin kvalitet.
skrev om Adeve
Jag är inte riktigt nöjd med mina Halksockar i storlek 35-38. De känns för stora och lite lösa. I vanliga fall har jag storlek 38, så jag trodde detta skulle bli bra.
skrev om Adeve
Köpte halksockar. Snabb leverans. Bra sockar.
skrev om Adeve
Inga anmärkningar på själva företaget, men ej nöjd med produkten, tyvärr
skrev om Adeve
Tack för hjälpen vid beställningen då jag "tjorvade" till beställningen.
Super nöjd med halksockorna, var precis som jag föreställde mig, bra kvalitet. Barnbarnen jätte nöjda.
Smidigt att betala med swish. -
skrev om Adeve
Härligt utbud av prisvärda varor. Snabb hantering av min beställning genom bekräftelse av min order och när den var på väg.
Kommer handla igen hos Adeve för det var en positiv upplevelse för mig som helt ny kund hos dom. Alla tummar upp! 👍 -
skrev om Adeve
Fyllde i en beställning som jag sedan fick. Allt fungerade oklanderligt.
skrev om Adeve
Inga problem eller konstigheter med beställningen. Det jag beställt kom som utlovat i bra skick. Nöjd.
skrev om Adeve
Varan, bambulinne, var av tunn kvalitet och för stor trots att jag använde måttabellen.
Leverans us -
skrev om Adeve
Allt fungerat bra o produkterna motsvarade förväntningarna.
skrev om Adeve
Snabb leverans av sköna sockor
skrev om Adeve
Snabb leverans trots julruschen. Är mycket nöjd med varorna.
skrev om Adeve
Bra produkter och snabb leverans
skrev om Adeve
Ull halksockar för vuxna. De var bra om än något trånga i skaften.
skrev om Adeve
Snabb korrekt leverans, fina varor.
Lätt att beställa, 😀 -
skrev om Adeve
Snabbt och enkelt även billigt
skrev om Adeve
Jätte bra bemötande av kundtjänst trots att de hade dålig koll på min beställning
skrev om Adeve
Jag köpte strumppåtagare och den levererades inom några
dagar och fungerar som det är tänkt.
Jag är nöjd. -
Mkt bra bemött!
Hade stora förväntningar och jag blev inte missnöjd!
Jag köpte 6 par herrstrumpor (Doktorns såecial/rek) -
1= Mycket bra!
2= Hade inte handlat här förrut.
Men de ev. förväntningar, uppfylldes med råge!
3= Köpte mysiga och varma sockor. Som fungerar, utmärkt!🎅 -
skrev om Adeve
Köpte en plånbok som julklapp till ett barnbarn.Det dröjde bara några dagar innan den kom - mycket fin och fantastiskt snabb leverans.
Lena -
skrev om Adeve
Har vid två tillfällen beställt härifrån, både gångerna under en helg. Båda gångerna hade de packat och skickat iväg paketet innan helgen var över och hade dem hos mig på tisdagen efter helgen! Är jättenöjd med produkterna och med servicen!
Bra kvalitet och nojd
Leverans var bra. -
skrev om Adeve
Helt ok varor o snabb leverans
skrev om Adeve
Snabb och smidig leverans. Nöjd med köpet.
skrev om Adeve
Jätte sköna halksäkra strumpor.
skrev om Adeve
Köpte ett par mysstrumpor och de kom snabbt hem och var väldigt gosiga!
Enkelt att beställa.
Snabb leverans.
Varan motsvarar vad jag tänkt mig (än så länge, har inte använt strumporna ännu).
Om nu strumporna håller efter flera användningar och tvätt så är de mycket prisvärda. -
skrev om Adeve
Supersnabb leverans av mycket prisvärda strumpor som min emellanåt kräsne Far blev mycket nöjd med!
skrev om Adeve
Tack! Toppenbra! Snabb leverans! Används varje dag! Bra med två par,till mig. Ett par till gubben! Varma och sköna!Perfekta julklappar också! GOD JUL!
skrev om Adeve
Professionellt bemötande. Snabb leverans. Bra information om leveransen.
skrev om Adeve
Bra och enkel beställning.. snabb leverans
skrev om Adeve
Toppen, snabba leveranser. Bra kvalitéer på sockarna. Storlekarna är bra. Lätt att hitta det man behöver. Köper halksockar till mina föräldrar, de är jätte nöjda, sitter bra på fötterna
skrev om Adeve
Smidigt att handla hoss er. Bra tillgänglighet och snabb och effektiv leverans. Lätt att genomföra betaningen men ogillar att ni tar kreditkoll på så lite pengar. Det hade aldrig hänt mig när jag käpt på nätet.
Hej Alfonso,
Adeve
Tack för att du tog dig tid at skriva en recension.
För att klarlägga kreditupplysningen:
Det är inte vi som tar kreditupplysning utan Swedbank Pay som vi har som mellanhand enligt våra villkor vid kreditköp. De gör det per automatik när en kund är okänd för dom. Inget som vi kan påverka tyvärr.
I övrigt får du ha en fortsatt bra helg!
Mvh
Patrik -
skrev om Adeve
Tyvärr har jag inte fått mitt paket än, beror antagligen på post nord. paketet kom till deras terminal i Mora 25/10 sedan har inget hänt???
skrev om Adeve
Köpt halkstrumpor. Snabb leverans och bra vara.
skrev om Adeve
Postnord har ännu inte levererat mina beställda varor:-(
skrev om Adeve
Snabb leverans och smidigt köp,bara bra:)
skrev om Adeve
Trevlig bemötande, bra service när min leverans blev fel.
skrev om Adeve
Jag köpte bara sockor sådana som jag alltid har köpt. Inköp och leverans var utmärkt. Jag har ingenting att anmärka på.
Strumporna var superbra. Kanonbra
skrev om Adeve
Mycket snabb leverans och bra kvalitet. Bra pris.
skrev om Adeve
Jag beställde strumpor som doktorn rekommenderar. Dom kom snabbt, var billiga och visade sig vara mycket bra för mig.
Vid mailkontakt snabbt svar
Strumporna kom på 2 dagar -
skrev om Adeve
Varorna kom väldigt snabbt.
Blev nöjd med det jag köpte. -
Oerhört snabb leverans!
Enkelt att beställa. -
skrev om Adeve
Snabb och bra leverans av en fin och prisvärd produkt. Köpte halksockar åt min gamla far.
skrev om Adeve
Antihalk sockor i bomull o ullblandning.supernöjd!