Afia Organic

Afia Organic

• Badge2026
4.6

På Afia Organic brinner vi för naturlig skönhet, hälsa och välmående. Vi erbjuder ett handplockat sortiment av ekologiska och högkvalitativa hår- och hudvårdsprodukter som vårdar på djupet, helt utan onödiga kemikalier eller tillsatser. I vår webbshop hittar du bland annat handgjorda tvålar, ren svart tvål, sheasmör, moringapulver...

12 omdömen om Afia Organic

Sedan starten hos Reco 2026

Ulrika S
Skrev om Afia Organic

En fantastisk köpupplevelse med snabb leverans och även att ägaren själv ringde upp för att kolla att beställningen blev rätt mängd! Och sheasmöret är ljuvligt för alla i familjen 🌸

Svar från Afia Organic

Hej Ulrika, tack för att du tog dig tid att skriva det här. Det gläder mig att leveransen gick snabbt och att avstämningen på telefon kändes bra. Jag ringer hellre upp en gång för mycket än skickar iväg fel mängd, särskilt när någon handlar hos oss första gången. Att sheasmöret fungerar för hela familjen är precis det jag vill höra. Det är rent, oraffinerat sheasmör från kvinnokooperativet Paya i Burkina Faso, utan tillsatser, och det är därför det går lika bra på barnens hud som på håret. Hör av dig om du vill ha tips...

Vera L
Skrev om Afia Organic

Fantastiskt snabb service! Fick med rabattkod för att få prova annan spännande produkt, tack för det! Första insmörjningen av sheasmöret kändes det lite som att jag masserade bort rynkorna mellan ögonbrynen! Vinterluften börjar råda här hemma och shean gör så stor skillnad för min hud :) Stort grattis till Årets bästa företagare 2026! <3

Svar från Afia Organic

Hej Vera, Tack för dina fina ord! Vad roligt att leveransen gick snabbt och att rabattkoden gav dig chansen att testa något nytt. Sheasmöret är den råvara vi är mest måna om, och det märks extra nu när vinterluften börjar torka ut huden. Rynkorna vågar vi inte lova något om, men mjuk och återfuktad hud kan vi stå för :) Ett litet tips inför vintern: smörj in sheasmöret medan huden fortfarande är lätt fuktig efter duschen, då binder det fukten bättre. På riktigt torra partier som armbågar, knän och händer kan du droppa...

Christina L
Skrev om Afia Organic

Tvålarna var jättebra. Butter moringa alldeles för fet och kladdig.

Svar från Afia Organic

Hej Christina, tack för att du delar med dig av din upplevelse! Kul att höra att tvålarna föll så väl i smak. Sheasmör & Moringa är en ren, oraffinerad salva utan tillsatser, vilket gör den mer koncentrerad än en vanlig kräm. Lite räcker långt: ta en liten klick, ungefär stor som en ärta, värm den mellan handflatorna tills den smälter, och massera sedan in den i huden med cirkelrörelser. Då sjunker den in bättre och känns betydligt mindre kladdig. Hör gärna av dig om du vill ha fler tips kring användningen, eller om du...

Annasofia C
Skrev om Afia Organic

Jag använder själv Afia Organic Shea Butter & Aloe Vera och tycker den är väldigt mjukgörande och återfuktande utan att kännas oljig/kletig. Min son har haft stora problem med torra psoriasis liknande fläckar över hela kroppen och väldigt torrt ansikte. Han har genomgått medicinsk utredning och inget har hjälpt bättre än Shea Butter & Aloe Vera. 5/5 från oss

Svar från Afia Organic

Hej Annasofia, Vad roligt att läsa, tack för att ni tog er tid att skriva det här! Kul att höra att Shea Butter & Aloe Vera känns mjukgörande och återfuktande utan att bli kletig, det är precis den känslan vi jobbar för. Vi blir extra glada över att höra att den känns skön för din son också. Torr och känslig hud i vardagen kan vara jobbigt att hantera, och det värmer att produkten gett honom lite lindring. Eftersom hudbesvär som det du beskriver är ett medicinskt tillstånd vill vi ändå säga att vår salva är tänkt som ett...

Jessica L
Skrev om Afia Organic

Läste först en artikel om grundaren i Aftonbladet, hennes sätt att tänka passade mig. Få men bra ingredienser, rättvisa avtal, bara ingredienser från naturen. Köpte en 300ml burk med shea- och kakaosmör plus några få andra ingredienser. Det bästa jag har köpt till huden någonsin! Bra jobbat!

Svar från Afia Organic

Hej Jessica! Vad glatt att läsa detta, tack för att du tar dig tid att skriva. Det värmer verkligen att höra att artikeln i Aftonbladet var det som fick dig att hitta oss, och att tanken bakom Afia Organic, få men noga utvalda ingredienser, raka avtal med våra leverantörer och rent naturliga råvaror, känns rätt för dig. Det är precis den jag Maguette byggde varumärket på. Och att din 300 ml burk med shea och kakaosmör har blivit det bästa du köpt till huden, det gör oss uppriktigt glada. Den är gjord för att vara just...

Rose-Marie F
Skrev om Afia Organic

Jag trodde att jag beställde en kräm, men jag fick en hård klump. Fick råd att jag skulle värma den i handen. Mycket svårt. Blev mest småklumpor. Hur är innehållet i burkarna?

Svar från Afia Organic

Hej Rose-Marie, Vi vill be om ursäkt för vårt första svar till dig. Frågan "vad menar du med hård klump" var otydlig och inte till hjälp, och du skulle ha fått ett bättre bemötande direkt. Du skrev i din recension att smöret blev svårt att smälta och att det mest blev småklumpor även efter att du värmt det mellan händerna. Det är ett bra observation och vi har ett tips till som brukar lösa just det. Bryt sheasmöret i mindre bitar innan du värmer det, då smälter det jämnare. Vill du ha en helt slät konsistens som håller...

Jessica A
Skrev om Afia Organic

Har bara använt oljan 6 ggr. Första gången kändes det som att det stramade i ansiktet vilket var ett gott tecken tycker jag. Jag köpte Baobab olja

Svar från Afia Organic

Hej Jessica, Tusen tack för att du tog din tid och skrev ett omdöme till oss! Roligt att höra att du använde oljan och upplevde som nyttigt och att du köpte baobab oljan! Vad tycker du att vi behöver förbättra för att förtjäna ett 5/5 betyg från dig?

Saeed A
Skrev om Afia Organic

Jag och mina barn tycker om den det är därför jag köpte 3 styckna.Det känns otroligt.Jag kommer köpa igen ⭐⭐⭐⭐⭐.

Svar från Afia Organic

Vad glada vi blir att höra båda du och dina barn tycker om våra produkter. Du är välkommen att handla igen. Tack för att du tog tid att lämna ett omdöme. Hälsningar Afia Organic

Marie Elisabeth M
Skrev om Afia Organic

Är mycket nöjd med Afia produkter.Använder Moringatvål som är vegansk,doftar jätte gott och gör huden mjuk spänstig och len.baboe olja för hår och hårbotten.samt har provat Afia kaffet,så ljuvligt gott.kan varmt rekommendera Alla Afias produkter.

Svar från Afia Organic

Hej Marie Elisabeth, Det är roligt att se att du har provat på flera av Afia Organics produkter och rekommenderat dessa! Det uppskattar vi enormt. Tack för att du tog tid och skrev omdöme för oss. Tack för att du tog tid att skriva ett omdöme!

Lisa L
Skrev om Afia Organic

Jag är mycket nöjd med produkterna jag har köpt, Moringa shea butter används nu flitigt av alla i familjen. Funkar mot solbränna, mot torr hud. I skägg. Helt fantastisk! Rekommenderar starkt

Svar från Afia Organic

Hej Lisa, Tack för att du skrev omdöme till oss! Det uppskattar vi verkligen. Extra glada är vi att läsa att hela familjen nu använder Sheasmör & Moringa. Skydd mot solbränna, torr hud är bar några av dygderna. Flera kommer ni upptäckta. Välkommen igen att handla hos oss Hälsningar Afia Organic

Marisa R
Skrev om Afia Organic

Det är väldigt bra produkter, jag är nöjd. Kroppskrämer är fantastiska, de lämnar dig mjuk och ger mycket lyster till huden. Mvh Marisa

Marie Elisabeth M och Elin B gillar detta
Svar från Afia Organic

Hej Marisa, Tack för att du lämnade omdöme för Afia Organic! Extra glada är vi för att läsa att du finner kroppskrämer fantastiska. Du är alltid välkommen att handla hos oss. Hälsningar Afia Organic

Nima S
Skrev om Afia Organic

Älskar alla deras produkter!!! Deras citrontvål, moringapulver, cocoa-sheasmör, allt är riktigt bra! Kommer behöva köpa och testa alla deras produkter! Leveransen gick också snabbt och smidigt.

Marie Elisabeth M och Elin B gillar detta
Svar från Afia Organic

Hej Nima, Vad glada vi är att läsa att du älskar våra produkter. Du är såklart alltid välkommen att testa våra övriga produkter. Tack för att ditt köp! Hälsningar Afia Organic