Väldigt trevligt bemötande och fick snabbt hjälp med felsökning och åtgärd. Bra pris och kunnig personal
Ahlqvist Bil & Motortek. AB
13 omdömen om Ahlqvist Bil & Motortek. AB
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Mycket trevliga Svarade fort på telefon Bra pris på rep
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Fick snabbt hjälp bra bemötande
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Perfekt bemötande och däcken rullar mjukt!
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Petra
Effektiv service och bra bemötande
Trevligt bemötande. Enkel och tydlig information ang service och reparation av AC.
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Hälsningar Petra
Får snabbt hjälp med det som ska göras på bilen, trevlig och bemötande personal. Bra priser.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Hälsningar Petra
Snabb service. Tydlig återkoppling när bromsbelägg också behövde bytas. Trevlig personal.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Petra
MVG Mycket Väl Godkänd. ”Eldsjälar” som kompletterar varandra och löser stora och små problem. TACK !!! /R Johansson via I-M
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänligen Petra
Trevligt bemötande. Snabb och bra service.
Smidig bokning, trevlig och lättsam personal. Köpt däck och fått dom levererat, monterat och balanserat hos Ahlqvist tidigare också. Rekommenderar
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänligen Petra
Bra bemötande och information felen blev åtgärdade efter att reservdelar beställts..( Nytt säkerhetsbälte och bromsrör bla)
Tack för ditt fina betyg – vi jobbar hårt för att bli ännu bättre! Vänligen Petra
Mycket bra service och mycket trevligt bemötande.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänligen Petra