Akvarie-Valvet

Hörngatan 2, 602 34 Norrköping — Visa karta

4.0 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Akvarie-Valvet

 • 2008-08-22

  Spontant omdöme
  Klas L skrev om Akvarie-Valvet
  Akvarievalvet är en av de få akvariebutikerna/djurbutikerna där man kan få riktig hjälp och som vet vad de snackar om! De har inte så många olika sorters sällskapsfiskar men det finns ändå tillräckligt för att bygga upp ett akvarium. Det har ett stort utbud av ciklider och allt annat man behöver för akvarium med utrustning och dekoration/växter. Läs mer
  gillar detta
 • 2008-08-11

  Spontant omdöme
  sophie t skrev om Akvarie-Valvet
  Dom har ett stort utbud på fiskar tex siklider, karpar, vanliga akvarie fiskar m.m. och är väldigt kunniga hur man ska sköta sitt akvarie på rätt sätt. Personalen är väldigt trevliga, vänliga och måna om sina kunder. de hjälper även till med vatten kvaliteten i akvariet så att fiskarna ska må bra i vattner så att det inte är något fel på vattnet. De hjälper även till med att se till så att du får en bra blandning av fiskar och ses även till så att fiskarna passar ihop.
  växterna som de har är bra och de har även där ett stort utbud så man får även där hjälp vad man ska ha för några. det finns många olika växter som är bra för olika fiskar tex vissa är bra för små fiskar tex yngel, vissa för större fiskar eller speciella fiskar som måste ha speciella växter.
  de har inte bara fiskar utan de har ett annat stort utbud på alla tillbehör så som pumpar, akvariier, olika medel som man använder så att vattnet blir bra så att fikarna ska må bra, mat m.m.
  de är duktiga på olika fisk sjukdommar så som pricksjukan m.m. de har även botenmedlet mot dessa sjukdommar. Läs mer
  gillar detta
Kategorier