Mycket nöjd med utfört arbete. Trevliga och försiktiga killar som fällde döda träd utan att skada fler. Kommer att rekommendera Alias Arborist.
Alias Arborist AB
Behöver du professionell och säker trädvård i södra Skåne, hör då av dig till oss på Alias Arborist! Vi står till tjänst med trädvård och trädfällning för privatpersoner, fastighetsförvaltare, kommuner och bostadsrättsföreningar. Vi är utbildade arborister som vet mycket om träd, vilka sjukdomar de kan få och hur du bäst tar...
843 omdömen om Alias Arborist AB
Sedan starten hos Reco 2017
Trevliga och duktiga och bra pris. Använder dem återkommande och är alltid jättenöjd.
Bra jobb som vanligt, lite segt med svar på mail med frågor och bokning av uppdraget.
Kom i tid och stod för offerten
Vi är nöjda, återkommande kunder. Vi får alltid en bra och tydlig beskrivning av det arbete de kommer att utföra och vi är nöjda med resultatet. Arboristerna på plats upplevs som proffsiga, både i bemötande och det arbete de utför. Vi kommer att fortsätta anlita Alias Arborist.
Jag är mycket nöjd med min upplevelse av Alias Arborist AB. Vi fick snabb återkoppling, en tydlig beskrivning av arbetet och en bra bild av vad vi kunde förvänta oss. Den information vi fick stämde väl överens med det arbete som utfördes och resultatet som levererades. Vi är både nöjda och tacksamma för det utlåtande vi nu kan arbeta vidare efter.
Supertrevliga, duktiga, okrångliga och bra pris!
Återkommit sedan många år pga deras kvalitet. Både bemötande och utförande.
Effektiv trevlig personal som kan sitt jobb
Bra och trevlig dialog inför besöket. Fantastiskt snabbt och bra utfört jobb på plats. Tre man fixade våra sex förvuxna träd så de blev mindre och riktigt snygga, två blodplommon, två äpple, ett körsbär och ett opal plommon. Killarna är kunniga, noggranna och bra att ha att göra med. Vi kommer att anlita Alias Arborist igen.
Supernöjd med allt - från offert till utförande och faktura! Kan starkt rekommendera!
Trevliga, profesionella. Jag skulle anlita dem igen
Duktiga yrkesmän som gör jobbet till ett rimligt pris.
Proffs och lätt att samarbeta med , återkopplar när du vill det.
Suveränt bemötande av trevliga och kunniga personer. Rekommenderas varmt!
Trevlig och kunnig personal. Snabba. Bra priser.
Super trevlig, lätt att samarbeta med och mycket professionell.
Snabbt, fungerade smidigt och professionellt utfört arbete. Fick fällt två träd och stubbfräsning därefter. Vi är mycket nöjda. Rekommenderas varmt!
Vi är mycket nöjda med hur våra äppelträd blev beskurna och en lind togs bort inkl rot. Alias Arborist lämnade trädgården mycket städad. Kommunikationen var mycket bra. Vi rekommenderar företaget varmt!
Trevligt och kompetent bemötande. Fick tre äppelträd beskurna, väldigt nöjd med resultatet. Hade möjligtvis önskat att få en förvarning om vilken dag arbetet skulle ske på för att kunna förvarna barnen i hushållet. Blev en chock när de kom hem från skolan. Överlag mycket nöjd. Kan varmt rekommendera.
Superproffsiga och serviceminded.
Vi ville beskära ett antal träd samt fälla ett träd i vår trädgård. Fick snabb kontakt trots semestermånad. Den personal som gjorde bedömning av arbetet & som sedan utförde jobbet gav ett mycket bra intryck, både kunniga & trevliga. Skulle absolut rekommendera Alias Arborist!
Bra, proffsigt och lite dyrt.!
Trevliga, kunniga och flexibla trädklättrare. Alias Arborist AB rekommenderas högt!
Återkommande kund är jag för trimmning av vår magnolia. Lätt att kommunicera uppdraget till Alias Arborist AB och uppdraget väl utfört.
Vi hade Simon och Zeke som hjälpte oss att beskära våra träd. De var mycket professionella och trevliga. Gjorde ett fantastiskt arbete och kan varmt rekommendera detta företag. Har anlitat dem tidigare och de håller vad de lovar.
Bra rådgivning, planering och klanderfritt utförande till ett bra pris.
Mitt magnoliaträd blev fantastiskt vackert och väl beskuret! Tusen tack!
Bra bemötande och bra utfört arbete. Vi återkommer mer jobb
Snabba och trevliga under tiden de gjorde ett jättebra jobb
Proffsiga och vi är nöjda med arbetet
Pålitliga kom och tog bort en äppelträdrot mycket snyggt och välgjort
Ville fälla träd, och dom höll sitt löfte hela vägen, och gjorde ett mycket bra jobb, både snabbt och noggrant..jag är nöjd med dom!
Väldigt nöjd med beskärningen av våra träd.
Hög kunskap hos personalen. Vi är mycket nöjda med utfört arbete.
Trevligt bemötande snyggt arbete allt skärp borta mycket bra jobbat
Vi har anlitat Alias Arborist i flera år och alltid varit nöjda men i år överträffade de verkligen våra förväntningar! Kunniga och noggranna.
Mycket bra bemötande. Lätta att komma i kontakt med, bra dialog och utförde ett mycket proffsigt och bra jobb och gjorde även "det lilla extra" så att det blev fint i trädgården. Mycket nöjd, kommer att fortsätta att anlita Alias Arborist AB!
Jag blev som vanligt mycket bra bemött. Fick en offert som visade sig stämma bra! Mycket kunnig och tjänstvillig personal som jobbar proffsigt och snabbt. Kan lika mycket om buskar som träd. I rabatter lägger man pressening som samlar upp klippet, så det blir inget klipp kvar. På övriga ställen blåser man rent efter sig, så det är snyggt o prydligt när man lämnar och tar resterna efter beskärning med sig i kärran. Fick toppat 11 st höga tujor, blev jämnt o fint. Putsat en kort men hög o bred idegranshäck och föryngrat en stor buskros. Plus lite andra putsningar. Mycket prisvärt!
Trevliga och effektiva, gjorde ett bra jobb med vår magnolia.
Det är andra gången som vi använder er, alltid lika proffsiga och trevliga. Rekommenderas stark.
Folk som arbetar för Alias Arborist utför mycket bra jobb. De är snabba, ordentliga och konkreta. Jag har anlitat Alias Arborist fyra gånger. Alltid nöjd
Trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete!
Alias Arborist träffades på plats för att lämna offert på en avverkning. De ingav förtroende och hittade ett kostnadseffektivt sätt att utföra jobbet. Har inget negativt att tillägga och kommer vända mig till dem nästa gång det blir aktuellt.
Trevlig och professionell personal. Vi anlitade dem för att grena ur två stora fruktträd och är mycket nöjda med resultatet
Toppen från kontakt, prisuppgift, diskussion, genomförande, städning och bortforsling
Vi fick ett professionellt och vänligt besök av arborister som förklarade hur de tänkte beskära vår magnolia. Och efter att vi tackat ja till deras beskärnings förslag. Genomförde dom arbetet noggrant och fint. Vi är mycket nöjda, både med utförandet och bemötandet. Och kan varmt rekommendera dem.
Mycket trevliga och kunniga medarbetare och vill helt klart nyttja igen.
Jag behövde hjälp att behålla gamla träd så friska som möjligt och att ta ner träd och rötter, gallra ur över vuxna områden. Alla lyssnade och gav mycket goda råd. De arbetade snabbt och var mkt kunniga, resultatet av arbetet blev strålande.
Kan varmt rekommendera detta företag. Duktig personal, blir alltid nöjd och de gör rent och snyggt efter sig.