Alingsås Trädtjänst AB

Alingsås Trädtjänst AB

alingsastradtjanst.se
  • Badge2026
4.9

Alingsås Trädtjänst är ett erfaret och engagerat företag som arbetar med alla typer av trädfällning samt beskärning av träd och buskar. Med fokus på säkerhet, kvalitet och kundnöjdhet hjälper vi både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar att ta hand om sina utemiljöer på bästa sätt. Vi utgår från Alingsås, men...

15 omdömen om Alingsås Trädtjänst AB

Sedan starten hos Reco 2026

Branko M
Skrev om Alingsås Trädtjänst AB

De som gjorde jobbet var mycket trevliga och dessutom mycket professionella. I början vid beställningen kändes lite otydlig men de visades att jag uppfattade det på fel sätt och jobbet gjordes exceptionellt. Jag kan rekommendera firman.

Robert F
Skrev om Alingsås Trädtjänst AB

Snabb och professionell hjälp till rimligt pris.

Jan H
Skrev om Alingsås Trädtjänst AB

Väl utfört arbete och trevlig personal

Tommy H
Skrev om Alingsås Trädtjänst AB

Hej! Vi fick tipset av vår granne,har sett hur ni vårdat deras träd.Vi har blivit nöjda med jobbet. som de utfört hos oss. Återkommer till er nästa år. M.vh Tommy

Annelie E
Skrev om Alingsås Trädtjänst AB

Smidig kontakt. Professionellt utfört arbete.

Kenneth N
Skrev om Alingsås Trädtjänst AB

Snabbt, bra, allt väl utfört rent och fint efteråt.

Gunvor P
Skrev om Alingsås Trädtjänst AB

Killen som var här gjorde ett bra jobb 😀Vi blev jättenöjda.Inte bara jobbet han var ödmjuk o trevlig också Tack det

Janne A
Skrev om Alingsås Trädtjänst AB

Mycket trevlig personal och fin service. Ett plus är att de tar med grenar till avfallsavdelningen. Rekommenderar denna firma till grannarna, tackar

Lotta H
Skrev om Alingsås Trädtjänst AB

Så bra utfört arbete! Kompetenta, trevliga och lätta att ha att göra med. Mycket nöjd :)

Bo K
Skrev om Alingsås Trädtjänst AB

Skickliga och effektiva arborister.

Göran W

Snabb service, Fint arbete. Trevliga människor😊

Marcus V
Skrev om Alingsås Trädtjänst AB

Otroligt snabb och proffsig hjälp. Arbetet kändes väldigt tryggt och säkert trots en ganska krånglig trädfällning. Bara positivt! Inget att klaga på!

Gunnar A
Skrev om Alingsås Trädtjänst AB

Från första kontakt via telefon och till arbete o faktura fullt nöjd.

Johanna F

Toppbetyg! Trevlig och kunnig personal👌

Stefan L
Skrev om Alingsås Trädtjänst AB

Snabb hjälp. Vänlig personal. Mycket professionella.