Trevligt och snabba svar, aningen dyrt men det är det nog på andra ställen också.
Allbilservice AX Värnamo AB
24 omdömen om Allbilservice AX Värnamo AB
Bra kundmottagning, kompetent personal och snabb hjälp.
Bra bemötande, service utförd enligt plan
Alltid väl bemötande av Dan. Bra förklaring vad felet är. Det var byte av bilbälte
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga Hälsningar Anna
Trevlig personal o snabb service på bilem
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med vänliga Hälsningar Anna
Trevligt bemötande. Bra service.
Enkelt att boka en tid för service. Trevligt bemötande vid in och utlämning.
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Hälsningar Petra
Väldigt bra service, snabbt och proffsigt. Enda var att uppskattningen om vad det skulle kosta var helt fel!
Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre. Hälsningar Petra
Trevligt bemötande. Hög service. Väl utfört arbete.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Hälsningar Petra
Pålitliga och service vänliga 👍
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Hälsningar Petra
Som vanligt var det en jättebra upplevelse. Med all från service till utfört arbete.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Hälsningar Petra
Fantastisk bra service! Ställde upp direkt Alltid lika hjälpsamma Och tillmötesgående
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar Petra
Bra service, förståelse samt korrekt förklaring av reparation samt service
Snabb service då problem med min bil uppstod, och till överkomligt pris!
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänligen Petra
Allbilservice kontrollerade det fel som en varningslampa aviserat. Reservdel införskaffades och den trasiga delen skiftades. Allt utfördes på ett bra sätt. Personalen är informativ och förklarar och svarar på frågor
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Hälsningar Petra
Bra bemötande o snabb service.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänligen Petra
Vi har i många år servat vår bil här. Det har alltid utförts med högsta kvalité’ och profession.. Särskild service har erbjudits med trp av bilen mellan bostaden och verkstaden .särskilt värdefullt i vår höga ålder och icke full regional allmän. kommunikation!.
Bra service.Trevligt bemötande.
Mycket bra service!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Petra
Bra service, och duktig personal. Kan man begära mer? Hälsningar Ulla Kempe
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Hälsningar Petra
bra bemötande , bra service. Vad vill man mer ? Jätte nöjd kund !
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänligen Petra
Toppen som alltid trevligt bemött o nöjd.
Tusen tack! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas ses snart igen. Vänligen Petra
Trevligt och korrekt bemötande. Utfört arbete motsvarar förväntningar. Felsökning och byte av bland annat EGR-ventil och EGR-kylare.
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänligen Petra
Snabbt smidigt och bra service
Din feedback motiverar oss att fortsätta leverera på topp varje gång. Vänligen Petra