Allbilservice AX Värnamo AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.6
Få pris & boka Ring 0370-187 40 Dela

Välkommen till Allbilservice AX Värnamo AB – din Autoexperten Bilverkstad i Värnamo! Vi servar och reparerar alla bilar oavsett märke och modell och vi tar även emot husbilar och lätta lastbilar. Vi erbjuder bland annat AC-service, bromsreparationer, batteribyte, däckbyte, hjulinställning och felsökning. Vi erbjuder även...

229 omdömen om Allbilservice AX Värnamo AB

Margret Bodil Maria A
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Alltid hjälpsamma och trevliga.

Carina Eva Kristina L
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Alltid trevligt bemötande. Smidigt att komma intill när man behöver hjälp med bilen.

Anna Mikaela P
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Alltid ett fint mottagande och snabb service.

Inger Monica Marita K
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Jag är ganska ny kund hos er. Denna gång var det dags för service. Fick bra information om vad som skulle göras, pris m m och dessutom ett mycket trevligt bemötande.

Miko Bernard Alexander S
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Enkel bokning, tydlig information om pris och process, allt som utlovats innehölls, trevlig personal, blev t o m billigare än offererat.

Svar från Allbilservice AX Värnamo AB

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Frans B. Byggare A
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

De funkar bra. Nu lyser de mycket bättre. Däremot tycker jag monteringen kunde sett lite proffsigare ut.

Svar från Allbilservice AX Värnamo AB

Vi uppskattar din ärlighet och hjälper oss att bli bättre.

Hannu Tapani H
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Seriösa, kunniga och trevligt bemötande.

Svar från Allbilservice AX Värnamo AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Kerstin A
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Alltid bra service och trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera denna verkstad.

Ann-Christin Suzann J
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Som vanligt blev jag trevlig bemött och de fixade det som skulle fixas.

Eventful A
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Bra service vid däcksbyte, Trevligt bemötande.

Jan Sven C
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Vänligt bemötande och bra info om vad verkstaden har gjort.

Khalid M
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Utmärkt bemötande och service! Personalen var vänlig, lyhörd och professionell hela vägen. Kände mig väl omhändertagen från början till slut.

Lars-Göran L
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Nöjd med däckbytet , bra service

Lars-Erik Torvald M
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Allt fungerade bra vid däckbyte.

Nils Peter Mikael K
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Bra 😊 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Elsie Hanna Elisabe H
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Här möts man av vänlighet och omtanke.Senaste besöket gällde däckbyte.Jag blev erbjuden skjuts hem eftersom det var så halt. De har ett helhetstänk kring vad som behöver åtgärdas.

Ulf Inge Wander G
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Bra bemötande och servicenivå .

Thord Gustav Ingvar L
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Snabbt och proffsigt bemötande.

Svar från Allbilservice AX Värnamo AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Karin Gudrun Christi S
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Som alltid, blev jag bra bemött. Brukar alltid vara bra! Hade stora förväntningar, vilka blev uppfyllda.

Britt Kerstin Anita J
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Bra arbete och trevligt bemötande.

Karl Peter Lennart J

Snabbt och smidigt byte av däck. Alltid bra service 🤩👍🏼

Ester Ingrid Maria R

Jättebra bemötande av personal. Snabbt åtgärdat fel. Stort tack. 👍🚘

Alexander Göran F

Upplevdes proffsigt, trevligt bemötande

Hans Verner P
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Alltid på bästa sätt. Inga förväntningar alltid bra. En bil service + däckbyte. En bil däckby

Svar från Allbilservice AX Värnamo AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Gudrun Lise-Lotte G
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Snabb och bra service.Trevligt bemötande av personalen.

Göran Joakim R
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Svårt att förstå att det skall ta 35 minuter att skifta däck.

Svar från Allbilservice AX Värnamo AB

Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.

Freddie N

Trevligt bemötande.problemet fixades snabbt

Hans Peter W
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Den här gången handlade det bara om ett hjulskifte inför vintern men som alltid blir man korrekt, trevligt och professionellt bemött av personalen i kundmottagningen. Har själv tidigare jobbat över 20 år med kundservice och upplever att den kundrelation som Allbilservice bygger upp leder till ett förtroende som gör att man återkommer som kund.

Stefan Erik J
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Snabb service.Lätt att boka tid.Tack!

Svar från Allbilservice AX Värnamo AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Lars Ingemar T
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Bra. Nära. Personlig service.

Inga-Lill F
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Jag förväntar mig att det jag vill ha utfört blir gjort. Det har det! Dessutom på ett snabbt sätt t.ex. när jag fick ett nytt hjul i samband med en punktering. Att jag dessutom då och då blir bjuden på godis lyser upp!.

Bo Erik A

Bra mottagande och kanonserbice ⭐️👍

Märta Bodil Linnéa S
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Trevlig personal och snabb service

Gun Inga-Mai G
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Snabb reparation av hjullist medan jag väntade , som alltid trevligt bemötande!

Rolf Lennart Oliver N
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Snabbt och bra åtgärdat enligt överenskommelse

Svar från Allbilservice AX Värnamo AB

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Eva Ann-Cristin N
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Blev bra bemött. Däckskifte på bilen, positivt att kunna få vänta på plats under tiden.

Eivor Inga-Lill P
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Jätte trevligt bemötande. Alltid bra jobb

Jörgen Ingvar Mikael J
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Bästa service alltid trevligt bemötande

Spraying Systems Sverige A
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Allt fungerade perfekt !………………

Margareta Britt-Marie P
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Bemötandet är alltid bra.Mina förväntningar blev uppfylla.

Sten Anders Christer L
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Nöjd som vanligt snabbt och på utsatt tid

Svar från Allbilservice AX Värnamo AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Elisabeth Lisa R
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Jag får alltid bra hjälp här. De svarar när jag ringer och småpratar trevligt när man är där.

Mats Gunnar J
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Trevligt bemötande när man bokade service.

Svar från Allbilservice AX Värnamo AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Sven Allan Harry S
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Alltid ett positivt bemötande och engagemang. Som kund känner jag förtroende.

Barbro Anita A
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Alltid väl bemött. Tack. Barbro Andren. Värnamo.

Carina Gerda Margareta M
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Mycket nöjd. Personlig service. Kommer att lämna min bil där igen.

Dan Peder A
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Mycket väl mottagen snabbt och bra utfört arbete har absolut inget att klaga på.

Eva Elisabet H
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Vänligt bemötande och snabbt åtgärdat fel.

Sven J
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Serviceinriktade. Ställer upp på ett föredömligt sätt

Stig-ove P
Skrev om Allbilservice AX Värnamo AB

Mkt tillmötesgående och serviceinriktade.