Alltid hjälpsamma och trevliga.
Allbilservice AX Värnamo AB
Välkommen till Allbilservice AX Värnamo AB – din Autoexperten Bilverkstad i Värnamo! Vi servar och reparerar alla bilar oavsett märke och modell och vi tar även emot husbilar och lätta lastbilar. Vi erbjuder bland annat AC-service, bromsreparationer, batteribyte, däckbyte, hjulinställning och felsökning. Vi erbjuder även...
229 omdömen om Allbilservice AX Värnamo AB
Alltid trevligt bemötande. Smidigt att komma intill när man behöver hjälp med bilen.
Alltid ett fint mottagande och snabb service.
Jag är ganska ny kund hos er. Denna gång var det dags för service. Fick bra information om vad som skulle göras, pris m m och dessutom ett mycket trevligt bemötande.
Enkel bokning, tydlig information om pris och process, allt som utlovats innehölls, trevlig personal, blev t o m billigare än offererat.
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
De funkar bra. Nu lyser de mycket bättre. Däremot tycker jag monteringen kunde sett lite proffsigare ut.
Vi uppskattar din ärlighet och hjälper oss att bli bättre.
Seriösa, kunniga och trevligt bemötande.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Alltid bra service och trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera denna verkstad.
Som vanligt blev jag trevlig bemött och de fixade det som skulle fixas.
Bra service vid däcksbyte, Trevligt bemötande.
Vänligt bemötande och bra info om vad verkstaden har gjort.
Utmärkt bemötande och service! Personalen var vänlig, lyhörd och professionell hela vägen. Kände mig väl omhändertagen från början till slut.
Nöjd med däckbytet , bra service
Allt fungerade bra vid däckbyte.
Bra 😊 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Här möts man av vänlighet och omtanke.Senaste besöket gällde däckbyte.Jag blev erbjuden skjuts hem eftersom det var så halt. De har ett helhetstänk kring vad som behöver åtgärdas.
Bra bemötande och servicenivå .
Snabbt och proffsigt bemötande.
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Som alltid, blev jag bra bemött. Brukar alltid vara bra! Hade stora förväntningar, vilka blev uppfyllda.
Bra arbete och trevligt bemötande.
Snabbt och smidigt byte av däck. Alltid bra service 🤩👍🏼
Jättebra bemötande av personal. Snabbt åtgärdat fel. Stort tack. 👍🚘
Upplevdes proffsigt, trevligt bemötande
Alltid på bästa sätt. Inga förväntningar alltid bra. En bil service + däckbyte. En bil däckby
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Snabb och bra service.Trevligt bemötande av personalen.
Svårt att förstå att det skall ta 35 minuter att skifta däck.
Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.
Trevligt bemötande.problemet fixades snabbt
Den här gången handlade det bara om ett hjulskifte inför vintern men som alltid blir man korrekt, trevligt och professionellt bemött av personalen i kundmottagningen. Har själv tidigare jobbat över 20 år med kundservice och upplever att den kundrelation som Allbilservice bygger upp leder till ett förtroende som gör att man återkommer som kund.
Snabb service.Lätt att boka tid.Tack!
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Bra. Nära. Personlig service.
Jag förväntar mig att det jag vill ha utfört blir gjort. Det har det! Dessutom på ett snabbt sätt t.ex. när jag fick ett nytt hjul i samband med en punktering. Att jag dessutom då och då blir bjuden på godis lyser upp!.
Bra mottagande och kanonserbice ⭐️👍
Trevlig personal och snabb service
Snabb reparation av hjullist medan jag väntade , som alltid trevligt bemötande!
Snabbt och bra åtgärdat enligt överenskommelse
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Blev bra bemött. Däckskifte på bilen, positivt att kunna få vänta på plats under tiden.
Jätte trevligt bemötande. Alltid bra jobb
Bästa service alltid trevligt bemötande
Allt fungerade perfekt !………………
Bemötandet är alltid bra.Mina förväntningar blev uppfylla.
Nöjd som vanligt snabbt och på utsatt tid
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Jag får alltid bra hjälp här. De svarar när jag ringer och småpratar trevligt när man är där.
Trevligt bemötande när man bokade service.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Alltid ett positivt bemötande och engagemang. Som kund känner jag förtroende.
Alltid väl bemött. Tack. Barbro Andren. Värnamo.
Mycket nöjd. Personlig service. Kommer att lämna min bil där igen.
Mycket väl mottagen snabbt och bra utfört arbete har absolut inget att klaga på.
Vänligt bemötande och snabbt åtgärdat fel.
Serviceinriktade. Ställer upp på ett föredömligt sätt
Mkt tillmötesgående och serviceinriktade.