Magnus W
skrev om
Almviks Gårds Hantverk
Almviks har genomfört ett fantastiskt arbete. Vad gäller hantverksskicklighet så finns där ingenting att anmärka på. Ingenting. Under ett helt års tid har vi sett vårt fritidshus växa från de första syllarna till den sista lilla tröskeln i ek för det lilla maskinrummet. Varje gång vi kommit ut för att titta till bygget så har det funnits lite nytt att titta på. Inte en enda gång har något varit fel, konstigt eller skilt sig från ritningarna. Har det varit något som överraskat så har det bara varit positivt. Ofta har jag stått länge och beundrat detaljerna i hur ni löst diverse detaljer i konstruktion och snickeri.
Vad som också utmärker Almviks är det mycket vänliga bemötandet och det förtroende de inger. Verkliga tillgångar.
Vad man dessutom slipper när man anlitar Almviks är den hantverkarjargong som är så ofta förekommande. De allra flesta som haft med hantverkare att göra vet vad jag talar om. Skönt att slippa!
Arbetsplatsen har under hela året hållts ren och snygg. Almviks tar med sig skräp och rester efter nästan varje gång! Mycket trevligt.
Jag kan rekommendera Almviks till alla som vill ha duktiga hantverkare. Och alla som vill ha en byggnad som känns rejäl, gedigen och hållbar. Bara trä och andra naturmaterial genom hela byggnaden. Ingen plast. De har också full koll på senaste standard och diverse byggregler.
/ Magnus Widlund
gillar detta