Alpid AB

Alpid AB

4.8 / 5 baserat på 15 omdömen
Välkommen till oss på Alpid!
Vi genomför stora som små bygg- och markentreprenader. Vi är ett företag som är specialiserade på kontoranpassning och ROT-arbeten, har egna servicebilar, grävmaskin och arbetsbåtar. Detta har vi för att kunna jobb så effektivt som möjligt.

Kontoret är beläget i Saltsjö-Boo och vårt arbetsområde innefattar hela Stockholm. Vi utför även arbeten i Stockholms skärgård. Hamnen för våra skärgårdsentreprenader ligger på Hemmarö. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar!

Utmärkelser

15 omdömen om Alpid AB

Sedan starten hos Reco 2013
 • 2021-09-30 Insamlad av företaget
  Jag har i två projekt, renovering av lada samt helrenovering av ett mindre hus haft ovärderlig hjälp av Alpid. Micke har gett tips med utförande, material m.m. samt varit en engagerad arbetsledare. De litauiska snickarna som har utfört arbetet har visat ett stort hantverkskunnande och alltid löst problemen som de ställts inför på bästa sätt. Bemötandet från företaget och de anställda har varit mycket gott.
  Gilla
 • 2021-09-25 Insamlad av företaget
  Har anlitat Alpid vid ett antal tillfällen för bygg- och renoveringsarbeten. Alpid har alltid levererat efter förväntan och inom överenskomna tider. Kan rekommendera Alpid
  Gilla
 • 2021-09-23 Insamlad av företaget
  Kommer som överenskommet
  Kompitenta medarbetare
  Håller budgeten
  Pålitliga som inger förtroende
  Anlitat företaget återkommande, t.ex köksrenovering,
  altanbyggnad, löpande underhållsarbete m.m.
  Gilla
 • 2018-02-03 Insamlad av företaget
  Hej! Vi fick hjälp med en snickerilösning till vårt kök. Möttes av en väldigt trevlig snickare som precis förstod våra tankar. <kom med egna input och lösningen blev perfekt. Väldigt positivt med bemötande, agerande och smidighet vid genomförande. Tog dessutom hand om allt "skräp" kring installationen. Kan verkligen rekommendera Alpid // Lasse
  Gilla
 • 2018-02-01 Insamlad av företaget
  Alpid fick uppdraget att bygga ihop en råvind med befintlig vindsdel. Bemötandet var proffsigt och vänligt från början till slutet. Vi är väldigt nöjda med resultatet och tycker att vi hade en bra dialog under tiden det pågick. Väldigt trevliga medarbetare och ledare som var hänsynstagande och höll oss välinformerad under projektets gång.
  Vi rekommenderar Alpid till andra!
  Gilla
 • 2017-08-09 Insamlad av företaget
  Totalentrepenad för ombyggnad av sommarstuga till villa. Suveränt bemötande och feedback. Inga obehagliga överraskningar, allt gjordes enligt önskemål med mkt. god kvalitet.
  Gilla
 • 2017-08-08 Insamlad av företaget
  Alpid byggde vårt hus på Sandhamn och vi får nästan dagligen komplimanger över hur fint, smakfullt och välgjort huset är. Helproffsigt bolag som levererar kvalitet in i minsta detalj och håller tidplanen. Kan varmt rekommendera detta byggbolag
  Mvh/Johan
  Gilla
 • 2017-08-08 Insamlad av företaget
  Tillbyggnad av sommarstuga 2016. Lite rörigt med felleveranser och olika fel. Emellertid, allt rättades till, bemötandet och slutresultatet var utmärkt, och inte en krona extra på sluträkningen.
  Gilla
 • 2014-11-26 Spontant omdöme
  Mycket bra! Ställer upp i alla lägen.
  Gilla
 • 2014-11-19 Spontant omdöme
  Vi anlitade Alpid för att få ordning på våran uppfart till huset, vi fick ett utmärkt bemötande och ett mycket bra utfört arbete.
  Gilla
 • 2014-11-18 Spontant omdöme
  Mycket bra bemötande. Lätt att föra en konstruktiv dialog på komplexa byggproblem.
  Alpid har för oss gjort invändiga ombyggnationer, markanläggning och nybyggnationer.
  Gilla
 • 2014-11-18 Spontant omdöme
  Vi anlitade Alpid för en omfattande utbyggnad och renovering av vårt hus.
  Alpid valdes på rekommendation av vänner. Vi är extremt nöjda från början till slut.
  Från en detaljerad offert, till slutresultatet som är så bra som man bara kunnat hoppas på.
  Det finns ett gediget kunnande, och en vilja att alltid vilja göra ett så bra jobb som möjligt, vilket är ovanligt i denna bransch....
  Vi kan tryggt rekommendera Alpid till alla som går i tankar kring om/utbyggnad!
  Mvh Peer Åström
  Gilla
 • 2014-11-18 Spontant omdöme
  Utmärkt bemötande. Gjort ombyggnad av en lägenhet med nya väggar och golv Nytt fritidshus.
  Gilla
 • 2014-11-18 Spontant omdöme
  Uppdrag att bygga hiss och nytt entréparti till ny kund.
  Det har utförts med kvalitet för mig som beställare och för kunden
  Gilla
 • 2014-11-18 Spontant omdöme
  Alpid är en pålitlig och nogrann leverantör. Uppdragen de åtar sig löser de med bravur och bjuder på många goda råd längs vägen. Jag har aldrig blivit besviken och har anlitat dem under många år.
  Gilla