Väldigt trevliga samt fick bra info om olika produkter.
Alpingaraget
Alpingaraget - Sveriges ledande aktör på alpin utrustning. Vi startade 1994 och erbjuder dig som kund personlig service för att du ska kunna uppleva en så härlig dag på berget som möjligt. Vi är samma personer som jobbar i e-handeln som i butiken i Stockholm och du är varmt välkommen att ringa eller komma förbi om du skulle...
612 omdömen om Alpingaraget
Sedan starten hos Reco 2016
Snabb leverans, tyvärr lite för stor för mig så retur som funkade bra och snabb återbetalning.
Snabb service. Fantastisk sortimentbredd.
Snabba leveranser inom Sthlm. Fick de jag beställde dagen efter!
Alltid extremt proffsigt och trevligt bemötande. Även om det ofta är mycket folk och fullt upp så tar de alltid tid och ser till att man får toppen service och bra prylar. Bästa skidbutiken i världen utan tvekan!
Kompetent personal, trevligt bemötande,
Snabbt, enkelt och i tid. Produkterna höll förväntad kvalité
Snabb leverans via god kommunikation.
Bästa kunskapen och servicen. Tack för all hjälp genom åren. Hälsningar Peter
Enkelt. Jättebra hjälp via mail och snabb leverans. Toppen företag👍🏻
Mycket bra service samt kunnig och trevlig personal !
Bra produkter och snabb leverans.
Smidigt! Snabb service och bra information längs vägen.
Snabb smidig leverans.Enkelt att beställa, bra priser.
Oerhört snabb leverans och bra service!
Jag köpte ett par pjäxor i storlek 23,5. När de kom hade de storlek 23-23,5. Då jag inte har någon marginal ner från 23,5 så passade de inte. Jag meddelade det och anser att jag inte ska betala för återfrakten eftersom uppgifter inte stämde. De var för små. Ni har svarat att jag beställt 23,5 och fått det. Vilket inte stämmer.
Hur kan man bedriva internethandel utan att ha ett fungerande varusystem???? Varan som jag beställde och fic bekräftelse om. Fanns några dagar senare….😠
Nja... ny kund men inte återkommande.
Bra pris och snabb leverans! ±+++++++++++++++++++++++++
Det gick smidigt att handla tyckte jag allt
Det var otroligt snabb leverans!
Snabb leverans, bra varor Dyra saker så det är viktigt att man får experthjälp!
Tycker att det är dåligt när man köper så dyra grejer att retur frakten är så dyr.
Hej! Tack för din feedback. Vi känner att 99 SEK för att du använder den medföljande retursedeln är fullt rimligt. Det går bra att returnera varan i butik eller lösa egen frakt utan någon extra kostnad från oss.
Smidigt och enkelt att handla! Bra utbud!
Snabbt o smidig beställning. Kommer handla där igen.
Snabb leverans, bra utbud av skidstrumpor som passade oss alla 5 i familjen med varierande önskemål på tjocklek, längd och material. Helt enkelt toppen nöjd med varor och leveransen.
Bra websida, snabb beställning och snabb leverans
Tydliga svar och bra hjälp. Med snabb leverans.
Mycket nöjd. Snabbt och utan problem.
Snabb leverans, lätt att beställa, bra pris
Mycket kunnig personal. Stort utbud. Bra service
Jag har köpt ryggskydd och hjälm till barn, pjäxor till vuxen. Alpingaraget har kunnig och trevlig personal som får mig som kund att känna mig trygg med mitt köp. Bästa alpinbutiken i Stockholm!
Köpte ett par skidor på rea. Tyckte allt gick snabbt och enkelt med beställningen, när jag skulle hämta dem i butik gick jag in i fel ingång så hamnade på lagret. Men de var snabba och hjälpsamma i butik och stördes inte av att jag hade gått fel. + att man fick med skidremmar till skidorna på köpet. Stort utbud av varor.
Jag är väldigt nöjd med alpingaraget. De svarade snabbt och haft bra service.
Snabb leverans och enkelt att betala!
Hej, Jätte bra upplevelse. Jag har köpt bland annat skidkläder, montering av skidor och pjäxor. Dem är mycket hjälpsamma och kunniga. Mvh
Det var otroligt snabb leverans.
Enkelt och tydligt på hemsidan och extremt snabb process efter beställning lagts. Otroligt bra service!
Grymt kunnig personal och alltid de bästa grejerna!
Sammanfattningsvis mycket bra. Skickade flera mail med frågor och fick bra svar inom timmar. Från beställning tog det 36h att få ett par borrade skidor levererade 60 mil till dörren. Kanon!
Best skishop in the world with the best and most fruendly stuff. They know everything about skiing
Fantastiskt bra utbud o trevlig personal .
Snabb och strulfri leverans och enkel köpprocess
Stort utbud och fantastisk service.
Jag hoppas det var en tillfällighet. En brist på kunskap och förståelse gav mig som kund en mycket dålig upplevelse.
Proffsiga och dessutom väldigt, väldigt trevliga! Hade lyckats hitta drömskidorna på rea hos annan butik (slutsålt på garaget). Köpte bindningar av garaget och fick dem monterade direkt medans jag väntade. Dessutom montering till ett lägre pris eftersom jag köpte bindningarna. Suveränt! Hade också väldigt bra upplevelse av garaget i samband med köp av skidskor tidigare på såsongen. Perfekt bemötande och proffsig hjälp med utprovning... och dessutom hjälp med extra anpassning efter köpet. Alpingaraget är mitt förstahands val. Inte billigast men servicen är värd så otroligt mycket!
Enkelt o snabbt , inga konstigheter som vanligt
Alpingaraget har stort utbud på det mesta jag söker inom alpint, och dessutom har de nästan alltid det bästa per olika kategorier. Nyligen köpte jag bra grejor för skidvård, dvs kanter och belag. Annars är jag särskilt nöjd med de råd och tips jag får från kunniga anställda på Alpingaraget, vare sig jag köper pjäxor, skidor, goggles, handskar, slalomskydd etc.
Grymt snabb leverans och bra service!
Produkten var som utlovad och leverans funkade fint.