Bra service och lösning av mitt problem!
Alpingaraget
Alpingaraget - Sveriges ledande aktör på alpin utrustning. Vi startade 1994 och erbjuder dig som kund personlig service för att du ska kunna uppleva en så härlig dag på berget som möjligt. Vi är samma personer som jobbar i e-handeln som i butiken i Stockholm och du är varmt välkommen att ringa eller komma förbi om du skulle...
352 omdömen om Alpingaraget
Sedan starten hos Reco 2016
Alpingaraget är välsorterade och har snabba leveranser. Den här gången blev det två par Falke SK7 inför stundande säsong🤩👍🏼
Alltid oerhört oerhört trevligt bemötande, strålande service och kunskap i världsklass. Deras utbud är enormt och Alpingaraget är sannolikt en av världens bästa alpina butiker.
Enkelt att handla på hemsidan som dock kan göras lite mer “upp to date “ Turbo leverans 😎
Snabb service och byte av produkt i varukorgen
Lätt hemsida, kunde följa leveransen bra, snabb leverans. Produkten levde upp till förväntningarna.
Snabb leverans på sköna handskar
Otydligt hur man beställer skrivet fint presentkort.
allt funkade. Utfyllnad för att kunna spara xxxxxxxxxxxxxx
Toppenservice när pjäxorna jag beställde var för små.
Bra sortiment samt proffsig och trevlig personal!
Fick mycket bra och snabb hjälp
Enkelt att beställa, snabb service och leverans. De återkopplade via telefon med frågor om montering samt ändring av bindning. Mycket nöjd
Jag fick ingen koll på när paketet avgick från er
Mycket snabb leverans av beställningen och helt enligt min order. Enkel och bra hemsida.
Gick smidigt att beställa därifrån
Ett bra företag dom kan sin sak
Toppen service som vanligt, bästa alpin butik i Stockholm.
Enkelt att beställa. Snabb leverans.
Har ännu inte fått paketet sänt m Postnord, ankom till HelSingborg den 2/6 men har ännu inte distribuerats idag 8/6, inget fel på Alpingaraget men dåliga postförsändelser
Klockrent! Sjukt kunnig och trevlig personal i butiken. Dom gångerna jag beställt via hemsidan har det gått fort och smärtfritt. Riktigt bra service både i butik och online helt enkelt.
Tack för hjälpen att hitta skidor till min son. Alltid proffsig hjälp!
Alpingaraget är bäst på det de gör och det enda som stoppar mig från att handla där hela tiden är min egen brist på pengar. Jag har bara goda erfarenheter och måste säga att jag är även impad av deras onlinebutik som jag inte riktigt hade koll på förrän i år. Det beror mer på mig än på dem eftersom mina alpina behov varierar. Tummen upp! Jag köpte ett par Norrønabyxor på rea och de var precis som jag tänkt till ett bra pris.
Superb service. Fack kunnighet inom racing.
Fantastiskt trevligt bemötande av kunnig personal! Stort och heltäckande utbud (men dyrt). Köpte presentkort
Alltid snabba svar och bra rådgivning!
Snabb och rätt leverans på det jag beställde.
Bra, korrekt och snabb leverans
Utmärkt service och riktigt bra expertråd.
Jag handlade på nätet, det gick snabbt och smidigt 😊.
Snabb leverans. Fast montering av bindningar på skidorna uppskattas
Inget klaga på! Snabb leverans och rätt kvalitet. Samt bra pris (rea)
Det var väldigt bra! Snabb leverans och bra kundservice.
Sedan jag flyttat från Stockholm till Funäsdalen har jag bara besökt webshopen, som är mycket bra. Mina erfarenheter från alla år i Stockholm, när jag kunde besöka "Garaget" är bara positiva.
Otroligt snabb och effektiv hantering av mitt köp.
Världs bäst. Alltid gillat Alpingaraget.
Jättebra och kunnig personal när man är i butiken! Handlade på webben senast och det var smidigt
Snabba svar!
Inget att anmärka på. Det levde upp till mina förväntningar på hur ett köp i en butik online skall fungera.
Bra hemsida och priser. Snabb leverans med många leveransmöjligheter att välja på.
Snabb och smidig respons när vi köpte ett presentkort ifrån deras hemsida
Så bra service 👌👍 Och snabb leverans 👍
Snabb service o och leverans.
Skickar fel artikel och svarar inte på mail.
Hej Josef, ber om ursäkt för att vi skickat fel produkt till dig. Ser att vi haft kontakt med dig och att vi skickat rätt. Det var lite helger som gjorde att det dröjde någon dag extra innan det löstes.
Väldigt kunnig och trevlig personal som kan skidåkning eftersom de åker skidor själva.
Bra sortiment och dom kan sina saker. Känns inte som det finns något riktigt alternativ till dem i stan
Hej! Detta var min första gång som jag beställde en vara ifrån Alpingaraget. Tyvärr så fick jag senare besked att ordern var makulerad pga felaktigt lagersaldo. Väldigt besviken. //Mattias
Hej Mattias, givetvis inte kul när saker inte finns. Vi jobbar på att förbättra lagerstatus och hoppas ha en bättre rutin till nästa säsong. Det är inte helt enkelt när vi har en stor fysisk butik och online med samma lager men självklart kan vi bättra oss. Ber om ursäkt för att det blev fel. Hoppas du ger oss en ny chans framöver!
Bra och kunnig service, snabb leverans.
Otroligt duktiga på sin grej samt väldigt trevliga.
Bra. Kunniga och bra bemötande.