Vänlig och kunnig personal. Bra utbud
Alpingaraget
Alpingaraget - Sveriges ledande aktör på alpin utrustning. Vi startade 1994 och erbjuder dig som kund personlig service för att du ska kunna uppleva en så härlig dag på berget som möjligt. Vi är samma personer som jobbar i e-handeln som i butiken i Stockholm och du är varmt välkommen att ringa eller komma förbi om du skulle...
688 omdömen om Alpingaraget
Sedan starten hos Reco 2016
Grym leveranstid! Var i Sälenfjällen och behövde en ny hjälm lite snabbt. Packades samma dag och var på plats dagen efter - utmärkt kundservice!
Bra service bra utbud funkar fint då jag köpt saker
Mycket nöjd. Snabb leverans 100 +
Smidig leverans och bra priser!
Så här långa svar orkar man inte skriva.
Lång leveranstid.
Det fanns det jag letade efter kort och gott:)
Alltid super! Trevlig personal och toppenservice!
Bra och kunnig personal, svarar snabbt på mejl.
Funkat otroligt bra och snabb leverans.
Väldigt proffsig personal, fick hjälp med allt jag behövde!
Riktigt bra butik för och med skidåkare. Den hjälp jag fått där är ovärderlig, oavsett om det har varit att göra ett par nya pjäxor, köp av skidor eller skyddsutrustning. Hit återkommer jag mer än gärna.
Hjälmen jag köpte till min fru är perfekt
Snabb och korrekt hantering / leverans av beställning.
Snabb och säker leverans, varan motsvarade mina förväntningar
Bra service och tips då jag köpte ett par nya skidglasögon från Oakley till min son.
Absolut bästa butiken för ändamålet
Så trevliga och kunniga! Favoritaffär.
Bra sortiment och fin butik, men tråkigt och snobbigt bemötande. Inte värdigt seriösa skidåkare. Så med lite vänligare bemötande från personalen kommer betyget snabbt gå upp. De verkar mer intresserade av att snacka med varandra än med kunderna...
Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge, och vi beklagar verkligen att du upplevde bemötandet som tråkigt och exkluderande. Din synpunkt är viktig för oss och vi tar den på allvar internt. Vårt mål är att alla kunder – oavsett nivå – ska känna sig sedda och välkomna. Vi hoppas få chansen att ge dig en bättre upplevelse framöver.
Superbra service både på mail och telefon. Svarade även utanför arbetstid. Innan montering ringde teknikern upp och dubbelkollade ett mått. Skidorna levererades dagen efter.
Beställd vara levererades som förväntat.
Bra service och Kunnig personal
Hittade stavar som jag letat efter ett tag . Priset var lägsta som jag hittat på nätet.beställde och fick leverans dagen efter.super bra rak igenom mvh janne
Det fungerade mycket bra och kom fram på kort tid
Snabbt och smidigt som vanligt
Bra personal och hög kompetens. Trevlig upplevelse!
Enkelt att beställa, snabb leverans, mycket nöjd!
Alla gånger utom den sista har jag fått förstklassig service. Men då var det trött och dåligt.
Helt okej. Lite trassligt ibland men bra överlag
En Snabb och korrekt leverans!
Mycket bra, kunnig och trevlig personal.
Tack! Vad roligt att höra – precis så vi vill att det ska kännas.
Beställde på morgonen och hade skidor med monterad bindning på eftermiddagen!!! Mycket bra service 👏
Tack för fina ord! Välkommen tillbaka när det är dags igen.
Trevligt bemötande av någon som var intresserad av att hjälpa just mig. Så kändes det.
Tack för fina ord! Vi är glada att du upplevde ett personligt bemötande.
Professionellt bemötande, kunnig personal och snabb service. Ett brett utbud av skidutrusning.
Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattade både servicen och vårt breda sortiment.
Snabb leverans. Bra utbud. Hjälmennpassade bra.
Ett kvalitativt online köp till ett bra pris
Genuint, bra utbud och otroligt snabb leveranstid
Imponerande att skicka efter en vara på fredag,för att sedan ha dem hemma på måndag!
Personal med stor kunskap på sina områden. Bra utbud på allt inom Alpint.
Bra personal, kunnig personal, bra utbud mycket olika event med roliga teman
Köpte nya raceskidor och pjäxor till min dotter. Bra hemsida , lätt att hitta det man söker. Tack för att ni kör racedagar med rabatter så man har råd att köpa nya grejer, det uppskattas! Jag är nöjd!
Full förståelse av mina behov. Hjälpsam att utforska utför mina egna idéer. Allmänt trevliga och intresserade av min situation (så dom kan ge bättre råd)
Köpte skidor, förra årets som såldes ut med bra rabatt Snabb leverans Mindre fel på belaget på ena skidan men snabb återkoppling och justering av priset på ett proffisionellt och bra sätt
Bra hantering av ärendet i detta fall.
BRA PRISER OCH SNABB LEVERANS :-)
Strålande!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Snabb service och bara kvalitetsprodukter.
Funkade hur bra som helst! Snabb leverans, inget att anmärka på.
Allt fungerade bra Leverans på 2 vardagar