Alpingaraget

Alpingaraget

• BadgeFourYears
4.6
Llama 08-16 50 10 Compartir

Alpingaraget - Sveriges ledande aktör på alpin utrustning. Vi startade 1994 och erbjuder dig som kund personlig service för att du ska kunna uppleva en så härlig dag på berget som möjligt. Vi är samma personer som jobbar i e-handeln som i butiken i Stockholm och du är varmt välkommen att ringa eller komma förbi om du skulle...

717 omdömen om Alpingaraget

Sedan starten hos Reco 2016

Inbox C
Escribió sobre Alpingaraget

Fick fin hjälp samt smidigt att köpa ett digitalt presentkort!

Mats M
Escribió sobre Alpingaraget

Väldigt proffsigt och trevlig personal!

Idar Marensius I
Escribió sobre Alpingaraget

Inte billigast, men snabba leveranser.

Liselott J
Escribió sobre Alpingaraget

Enkel gandel och snabb leverans

Johan N
Escribió sobre Alpingaraget

Bra service, rådgivning via telefon vid köp och snabb leverans.

Peter Z
Escribió sobre Alpingaraget

Mkt bra kompetens på all personal och bra priser på utrustning och kläder. Snabb leverans av utrustning

Markus L
Escribió sobre Alpingaraget

Kunniga, trevliga och hjälpsamma när man är i butiken. Snabb leverans när man beställer från dem.

Martin D
Escribió sobre Alpingaraget

Alltid bra bemötande, trevligt, kunnigt och personligt.

Daniel T
Escribió sobre Alpingaraget

God service samt återkoppling via telefon.

Monika H
Escribió sobre Alpingaraget

Enkelt att beställa och snabb frakt!

Kjell-Arne B
Escribió sobre Alpingaraget

Kunniga o har bra utbud! Bra att dom har utgående modeller som sänks i pris.

Hampus H
Escribió sobre Alpingaraget

10/10. Bra service och snabb leverans!

Susanne D
Escribió sobre Alpingaraget

Trevliga, snabb service o mkt bra grejer!

Sandra F
Escribió sobre Alpingaraget

Professionellt, bra service och snabb leverans

Jakob H
Escribió sobre Alpingaraget

Det går alltid att lita på AG. Bra sortiment, snabb leverans.

Eva B
Escribió sobre Alpingaraget

Proffsiga, duktiga och trevliga expediter som jobbar SÅ bra

Dejan T
Escribió sobre Alpingaraget

Hej jag har inte en handlat från er men jag ser framåt att handlar från er min kompis har handlat från er och han är jätte nöjd. Ni är jätte kunniga och ni kan at rekommendera vad vi ska ha och valken utrustning och vilka skidor passar bäst för oss. Tack och vi ses snart ☃️⛷️⛷️😍

Ted W
Escribió sobre Alpingaraget

Beställde en onsdag kväll, stort utbud av fina artiklar och hade leveransen på fredagen.

Camilla P
Escribió sobre Alpingaraget

Sonen ville ha en ny skidhjälm. Han fanns vad han sökte på Alpingaraget. Snabb, trygg & enkel beställning & leverans. Sonen mycket nöjd med sin nya Girohjälm.

Tor J
Escribió sobre Alpingaraget

Grymt trevlig bemötande Jag hade höga förväntningar innan eftersom jag vet att ni har kunning och duktig personal. Fick riktigt bra hjälp vid mitt besök och fick bra svar på mina frågor . Köpte ett par salomon pjäxor Riktigt nöjd efter att ha testat dem i backen!

Mikael S
Escribió sobre Alpingaraget

Snabb service, trevlig personal!

Carsten S
Escribió sobre Alpingaraget

Otrolig snabb orderhantering, hade skidorna två dagar efter beställningen. Kan varmt rekommendera Alpingaraget!

Leif S
Escribió sobre Alpingaraget

Jag har endast haft kontakt per telefon för att köpa ett presentkort. Vänligt bemötande och klara besked hur jag skulle förfara för att handla.

Lars S
Escribió sobre Alpingaraget

Supreme selection….. and fast international shipping…… highly recommendable.

Victor K
Escribió sobre Alpingaraget

Toppen service och toppen grejer!

Ingrid B
Escribió sobre Alpingaraget

Bemötande: mycket mycket bra och proffsigt. Bra rådgivning och enkelt att lösa frågorna. Förväntningarna var höga på att hitta vad vi sökte och de uppfylldes helt. Snabb service. Alpingaragets historia med oss sedan start, för oss seniorer, barn och nu barnbarn😀 gör oss till trogna kunder. Nu även över nätet. Köpt 2par skidor Volkl m bindning och 8 skidlås. Vad barn och barnbarn köpt i år vet jag inte. De växer och vill ha bra utrustning. Mvh Ingrid (som tävlade på 60-talet)

Mattias J
Escribió sobre Alpingaraget

Fantastisk hantering av en reklamation av ett DB skidfodral!! Världsklass! Mvh Mattias

Victor L
Escribió sobre Alpingaraget

Väldigt kunniga och bra sortiment. Ibland kan det kännas otydligt inne i butiken, framförallt vid hjälp av verkstaden, där man ofta står och väntar utan att ”bli sedd” av personal

Martin D
Escribió sobre Alpingaraget

Snabb leverans. Bra prylar. Tyvärr lite dyrare än konkurenter. Sällan rabatter. Annars bra !

Claes Erik F
Escribió sobre Alpingaraget

Vänlig och kunnig personal. Bra utbud

Anders W
Escribió sobre Alpingaraget

Grym leveranstid! Var i Sälenfjällen och behövde en ny hjälm lite snabbt. Packades samma dag och var på plats dagen efter - utmärkt kundservice!

Lars E
Escribió sobre Alpingaraget

Bra service bra utbud funkar fint då jag köpt saker

Hans S

Mycket nöjd. Snabb leverans 100 +

Johan P
Escribió sobre Alpingaraget

Smidig leverans och bra priser!

Annika L
Escribió sobre Alpingaraget

Så här långa svar orkar man inte skriva.

Ulf P

Lång leveranstid.

Morgan T
Escribió sobre Alpingaraget

Det fanns det jag letade efter kort och gott:)

Josefine R
Escribió sobre Alpingaraget

Alltid super! Trevlig personal och toppenservice!

Johan E
Escribió sobre Alpingaraget

Bra och kunnig personal, svarar snabbt på mejl.

Lars L
Escribió sobre Alpingaraget

Funkat otroligt bra och snabb leverans.

Hugo H
Escribió sobre Alpingaraget

Väldigt proffsig personal, fick hjälp med allt jag behövde!

Oskar B
Escribió sobre Alpingaraget

Riktigt bra butik för och med skidåkare. Den hjälp jag fått där är ovärderlig, oavsett om det har varit att göra ett par nya pjäxor, köp av skidor eller skyddsutrustning. Hit återkommer jag mer än gärna.

Marcus J
Escribió sobre Alpingaraget

Hjälmen jag köpte till min fru är perfekt

Richard R
Escribió sobre Alpingaraget

Snabb och korrekt hantering / leverans av beställning.

Annika N
Escribió sobre Alpingaraget

Snabb och säker leverans, varan motsvarade mina förväntningar

Johan N
Escribió sobre Alpingaraget

Bra service och tips då jag köpte ett par nya skidglasögon från Oakley till min son.

Björn L
Escribió sobre Alpingaraget

Absolut bästa butiken för ändamålet

Maria H
Escribió sobre Alpingaraget

Så trevliga och kunniga! Favoritaffär.

Helena W
Escribió sobre Alpingaraget

Bra sortiment och fin butik, men tråkigt och snobbigt bemötande. Inte värdigt seriösa skidåkare. Så med lite vänligare bemötande från personalen kommer betyget snabbt gå upp. De verkar mer intresserade av att snacka med varandra än med kunderna...

Svar från Alpingaraget

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge, och vi beklagar verkligen att du upplevde bemötandet som tråkigt och exkluderande. Din synpunkt är viktig för oss och vi tar den på allvar internt. Vårt mål är att alla kunder – oavsett nivå – ska känna sig sedda och välkomna. Vi hoppas få chansen att ge dig en bättre upplevelse framöver.

Jimmie C
Escribió sobre Alpingaraget

Superbra service både på mail och telefon. Svarade även utanför arbetstid. Innan montering ringde teknikern upp och dubbelkollade ett mått. Skidorna levererades dagen efter.