Anders Gren Trädservice AB
Välkommen till Anders Gren Trädservice AB!
Vi är din arborist i Göteborg med omnejd och har funnits med i arboristbranschen sedan 2003.
Anders Gren Trädservice AB stävar efter att vara ett kompetent företag med god service och ett personligt bemötande. Anders Green (privat stavas efternamnet med två "e") är certifierad av ISA (International Arboriculture Association i USA) som Certified Arborist och Tree Climbing Specialist. Dessutom innehas kompetensen Tree Risk Assessment Quantification (TRAQ) från samma ISA. Vi eftersträvar att all personal, såväl egen som inhyrd, fortlöpande skall vara utbildade och fortbildas genom kurser, seminarier mm. Bland annat detta gör att du kan vara trygg när du anlitar Anders Gren Trädservice AB.
Vi värdesätter att du som kund skall ha tillit till oss och att arbetet blir fackmannamässigt utfört. Med ett stort ansvarstagande gentemot våra kunder och en entreprenörsförsäkring från Länsförsäkringar, kan du tryggt anlita Anders Gren Trädservice AB.
Vi utför allt inom arboristnäringen från trädnedmontering till spillbortforsling, trädbeskärning, nyplantering, trädbesiktning, trädvärderingar, stubbfräsning och mycket mer.
Varmt välkommen att höra av dig till oss!
Varmt välkommen att höra av dig till oss!
Utmärkelser
139 omdömen om Anders Gren Trädservice AB
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Väldigt fint bemötande både inför fällningen av en stor gran och under den. Proffsigt utförd fällning som kändes väldigt kontrollerad och säker.
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Bra! Trevligt bemötande. Proffsigt trädarbete. Mindre noggrant vad gäller buskar, men nöjd ändå.
skrev om Anders Gren Trädservice AB
När Anders Berg kom till min trädgård för att se över mitt ’övervuxna trädbestånd’, blev jag fascinerad av hans kunskap om träd och buskar.
Min önskan av Trädservice var att få allt trimmat och förslaget, som jag godkände var att såga bort allt.och lämna bara 20 cm ’stubbar’ kvar.
Sagt och gjort!
Professionellt bemötande och direkta svar, gav mig förtroende. Samtidigt blir jag bemött som en vän, som jag alltid kommer att återkomma till med mina ’träd och buskbekymmer!!! Tack Anders för förträffligt arbete!! -
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Bra dialog o återkoppling. Mycket bra och noga genomfört arbete.
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Otroligt proffsiga gav goda råd
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Vi är utomordentligt nöjda med våra kontakter med Anders och medarbetare som utfört sina arbeten (beskärning av träd) på ett synnerligen professionellt sätt. Den har utfört arbetet snabbt och effektivt och bortforslat allt spill och har varit trevliga att ha att göra med.
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Trevligt bemötande och upplevdes professionella.
Vi tog ner en stor gammal ek. -
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Lugnt och sansat, vet vad dom håller på med. Proffsigt.
Proffesionalism rakt igenom!!
Dom ( Hugo och Billy) lyssnade noga på vad vi tyckte skulle göras och framförde sina åsikter om vad som var bra för våra träd.
Resultatet var som vi hoppats.
Vi uppskattar också att vi fick hjälp med uppkapningen av en stam till "spislängder". -
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Fått hjälp av Anders flera gånger. Alltid lika nöjd!
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Ni tog bort ett träd åt oss och det gick väldigt smidigt! Ni arbetade snabbt och snyggt! Vi är väldigt nöjda. Trevligt och proffsigt bemötande!
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Fick hjälp med trädbeskärning. Trevligt och kunnigt bemötande.
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Bemötandet var som förväntat, professionellt och kunnigt.
Han guidade oss i frågan om hur vi skulle beskära vårt träd.
Vi hade en tanke på hur mycket vi ville ta bort men med hans expertis beskärde dom inte mer än nödvändigt men uppfyllde fortfarande våra önskemål.
Vi fick hem ett reklamblad i brevlådan och det var på den vägen vi kontaktade Anders Gren Trädgårdservice. -
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Mycket kompetent arborist med stor kärlek till träden.
Effektiva trädfällningar. Fint bemötande
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Fakturan var en aning sent skickad men annars okej.
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Både vi som kunder och inte minst våra träd har fått ett mycket professionellt, trevligt och respektfullt bemötande av dom mycket erfarna arboristerna på Anders Gren Trädservice AB!
Dom lyssnade in våra tankar och förklarade lugnt och pedagogiskt vad som kunde göras med just våra träd. Dom tog sig också tid åt att förklara vad som inte fungerar att göra och varför.
Vår önskan var att se över våra träds kondition, som är ca 40-60 år, beskära mot hus och grannar men med inrikting att bevara träden och beskära utifrån trädets bästa.
Vi är otroligt nöjda! -
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Vi fick en snabb hjälp med vårt träd och kan rekommendera andra, som behöver en arborist.
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Professionell, punktlig och kunnig arborist som utförde jobbet snabbt och smidigt för en rimlig summa. Rekommenderas starkt.
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Bra dialog, gott bemötande i alla avseenden från alla inblandade.
Var från början övertygad om företagets seriositet referenser ohörda.
M.a.o. Bäst på alla sätt enligt ovan.
Med vänlig hälsning
Kjell Möller -
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Proffesionellt och korrekt bemötande förväntningarna uppfylldes till fullo nedtagning av katt i träd
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Proffsig och otroligt trevlig erfarenhet av Anders Gren & co! Rekommenderas!
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Anders Gren Trädservice AB fällde och tog bort 14 träd varav de flesta var almar som fått almsjukan. Anders och hans anställda var här på utsatt tid, jobbade mycket snabbt och effektivt, det tog ca 11/2 timme att fälla alla träd och lasta med kranbil för att frakta bort dem. Sedan kom en kille som mycket effektivt utförde stubbfräsning. Vi kan varmt rekommendera Anders och vi planerar att nästa år sätta nya träd och kommer mycket troligt att vända oss till Anders Gren Trädservice för detta jobbet.
HSB Brf Hovgården i Lerum, Sjövik -
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Jätte bra, trevligt, organiserat.
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Nogrann och punktlig arborist som lämnar ett proffessionellt resultat! Rekommenderas!
Mycket vänligt och proffsigt
Levde helt uppstig våra förväntningar
Klippning av ett träd mycket bra gjort -
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Anders och Hugo skötte allt kanon!
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Utmärkt ned tagning av vår katt från en hög Björk
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Anders är kunnig inom området och väldigt professionell.
Kunnig, pedagogisk och trevlig
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Det blev ett professionellt bemötande av för mig en uppgift med problematik.
Det här löstes på ett tryggt sätt som var flexibelt och lösningsinriktat.
Under arbetets gång informerades det tydligt om vad som skulle göras och vad som hade gjorts.
Arbetet med att få en fritidshustomt med många träd att bli en tomt med framtidsutsikter lyckades.
Carina -
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Allt fungerade utmärkt från början till slutet och kan rekommendera dom.
Mvh Brf Åbrinken Lerum -
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Bra utfört arbete och bra bemötande. Snabb åtgärd och snabb återkoppling.
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Mycket bra företag, svarar och återkommer med svar på tidsplaner, mm.
Dom uppfyllde alla mina förväntningar.
Gör ett mycket bra arbete, mina kunder säger att han är mycket proffsig , dom fällde flera träd, städade upp snyggt efter avslutad uppdrag. . -
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Anders är snabb och bra på rådgivning!
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Blev mycket bra bemötta. Professionella som man kan förvänta sig av ett sådant förtetag.
Kronstabilisering av yngre ek. -
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Ett bra och rakt bemötande. Vi ville avverka en del träd och få stammarna kapade i vissa längder och sålunda var våra förväntningar högt ställda. De infriades.
mvh -
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Arbetet utfört dom förväntat och bra gjort.
Bra bemötande.
Trädfällning och bortforsling av materialet. -
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Mycket kunnighet, utmärkt utförande av arbetet.
Trädfällning. Professionellt, vänligt, kunnigt,
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Anders har ansatt träden vid vår tomt minst i 10 år. Han jobbar efter grundregeln att trädet vet självt alltid bäst hur det ska växa. Som kund ska man lyssna på Anders. Med Anders hjälp får vi alltid ett bra resultat, ett resultat som är bra både för trädet och för oss.
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Anders Gren Trädservice är duktiga i sin profession, bra att ha att göra med och lämnar ett mycket gott resultat efter sig!
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Jag är fastighetsskötare på en BRF, så jag har ingen pejl på kostnaderna. Vi har blivit bra bemötta. Företaget levde upp till våra förväntningar. De utförde en genomgång av träden, med arborister, i föreningens park.
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Anders bemöter mig som kund på ett väldigt bra och respektfullt sätt, lyssnar in vad mitt behov är och utifrån det delge sin rekommendation och uppfattning.
Jag har använt Anders vid flera tidigare tillfällen, också rekommenderat andra att ta kontakt med Anders för trädfällning etc. Så jag har väldigt höga förväntningar på bra leverans.
Anders har respekt för naturen, topografin som finns i området och utifrån det rekommenderar han lämpligheten att fälla träd eller inte. Innebär för mig att Anders ser bortom den ekonomiska vinningen i att få fälla träd och värnar naturens mångfald varför jag som kund tänker till en extra gång innan beslut.
Jag är väldigt nöjd med det arbete som Anders med kolleger utfört.
/Bengt -
bemötande :klart godkänd
förväntningar infriades
ARBETET UTFÖRDES ENLIGT AVTAL -
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Gott kundbemötande och väldigt väl utfört arbete!
Trädfällning
Utmärkt utfört arbete och väldigt trevligt bemötande. -
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Jättebra rådgivning inför arbetet och allt arbete gick fint.
skrev om Anders Gren Trädservice AB
Ett kompetent företag. Håller vad de lovar. Gör ett utmärkt arbete. Träd fälldes och togs omhand.