Alla kategorier Målare Uppsala Uppsala Andrés Måleri
Rekommenderat företag 2016 - Andrés Måleri
Större karta Vägbeskrivning
Andrés Måleri

Andrés Måleri

Sylveniusgatan 3, 754 50 Uppsala

4.0 i betyg av 10 rekommendationer
Välkommen till Andrés Måleri. Vi har över 22 års erfarenhet i Måleribranschen. Vi arbetar med över 300 bostadsrättsföreningar där vi skött underhållet av fler än 1000 hus. Vi erbjuder hjälp med besiktning av fastigheter, underhållsplaner, upphandlingar, utförande och även slutbesiktning. I Sverige har vi ett klimat som gör att våra fasader och fönster utsätts för enorm påfrestning, därför är det viktigt att inte vänta för länga innan det är dags att måla om. Vi hjälper med glädje till med professionell rådgivning samt besiktningen för att kunna påbörja er behandling i tid. Genom vår kompetens och kunnande kan vi erbjuda er arbete av absolut högsta kvalité som bevarar ditt hus och ger det en ny lyster. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din ommålning m.m!
Stängt just nu
Mån-Fre: 08:00-16:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 10 kunder tycker om Andrés Måleri

 • Caroline S
  Caroline S skrev om Andrés Måleri
  Pålitlig entreprenör som alltid avslutar ett bra jobb!
  Daniel G gillar detta
 • Carl S
  Carl S skrev om Andrés Måleri
  Andrés Måleri fick uppdraget att måla fasaderna på våra 46 hus. Vi hade inga som helst svårigheter att komma fram till ett bra avtal. André Måleri var lätta att att göra med och små problem som oundvikligen uppstår i ett så stort projekt löstes alltid till båda parters belåtenhet. De trevliga målarna som arbetade hos oss under några månader gjorde ett gediget arbete som vi är mycket nöjda med. Det kändes faktiskt lite tomt efter dem när de väl var klara.
  gillar detta
 • Birgitta G
  Birgitta G skrev om Andrés Måleri
  Trevligt o vänligt bemötande rakt igenom
  Svag uppföljning av gemensam planering
  Bristande egen intern kvalitetskontroll
  Ej godkänt resultat efter genomförd efterbesiktning
  2016-10-20 Daniel G svarar Birgitta G
  Hejsan!
  Tråkigt att läsa att det inte blev ett bra arbete då egenkontroller skall utföras på våra jobb internt. Var det åt en brf jobbet utfördes eller åt dig privat?

  Vad är det som inte blivit bra?
  gillar detta
 • Börje T
  Börje T skrev om Andrés Måleri
  Alltid trevligt bemötande. Men uppföljning på arbetsplatsen har varit bristfällig.
  Kommunikationen varit bra men den går att få bättre.
  gillar detta
 • Fred M
  Fred M skrev om Andrés Måleri
  Bra bemötande, flera bra förslag under arbetets gång och bra lyssnade och förståelse för våra önskemål. Målningsjobbet var väl utfört och vi är nöjda med resultat. Ett moment blev inte utfört enligt oss men det har inte utretts. Som helhet så finner vi Andrés Måleri väl värt att kontakta.
  gillar detta
 • Anders A
  Anders A skrev om Andrés Måleri
  Bra bemötande, bra jobb utfört. Höll tidsplanen.
  gillar detta
 • Daniel B
  Daniel B skrev om Andrés Måleri
  Andrés måleri har hitintills utfört ca 25% av offererat uppdrag och det är endast detta vi kan uttala oss om i dagsläget.
  De har putsat om en gavel och det arbetet bedömer vi som väl utfört.
  På denna del lever de väl upp till våra förväntningar!
  gillar detta
 • Peter T
  Peter T skrev om Andrés Måleri
  Andrés Måleri (AM) bemötande har genomgående varit mycket bra. AM har aktivt kommit med bra förslag och lyhört beaktat våra önskemål som kund. Avtal på tjänsterna har förhandlats fram utifrån lagda offerter och senare avtal på ett sådant sätt så att det känts betryggande och väl balanserat för båda parter. Genomförandet av målningsentreprenaden (fönster) har skett mycket professionellt. Utmärkt arbetsledare och stort eget kvalitet i genomförande har lett till en mycket bra dialog och samverkan. I tillägg till Målningsarbetena levererar Andrés Måleri även personal för besiktning av tak och rengöring av hängrännor. Vidare avser vi att anlita elektriker för montering av ytterbelysningar. Under nästa år är det troligt att vi kommer att fortsätta anlita AM även för målning av faserna baserat på lämnad offert..

  AM har så här långt fullständigt motsvarat mina förväntningar och delvis även överträffat dessa.
  gillar detta
 • Björn B
  Björn B skrev om Andrés Måleri
  Bra bemötande , bullerglas och målning av källarfönster blev mycket bra.
  gillar detta
 • Carl H
  Carl H skrev om Andrés Måleri
  Utförde på angiven tid och till angivet pris. Inget att klaga på! Mycket proffsigt anbudsförfarande och bra när vi behövde justera lite mitt i arbetet.
  gillar detta
Kategorier