Andrés Måleri

Andrés Måleri

www.andresmaleri.se
  • BadgeEightYears
4.4

Välkommen till Andrés Måleri. Vi har över 25 års erfarenhet i Måleribranschen och har fler än 500 bostadsrättsföreningar som kunder. I Sverige har vi ett klimat som gör att våra fasader och fönster utsätts för en enorm påfrestning, därför är det viktigt att inte vänta för länge med att utföra underhållet. Vill ni få hjälp att...

146 omdömen om Andrés Måleri

Sedan starten hos Reco 2016

Torbjörn A
Skrev om Andrés Måleri

Utvändig målning av villa. Snabbt och effektivt arbete med gott resultat.

Johannes W
Skrev om Andrés Måleri

Andrés gäng målade om vårt Faluröda hus med tillhörande förråd på Kullö ute i Vaxholm. Mycket nöjda med deras insats. Killarna med sin "inga problem det fixar vi" attityd var snabba och effektiva. De var måna om att omgivningar var täckta ordentligt innan de börja borsta fasaden innan målning och efter att arbetet var utfört så var de snabba på att fixa en och annan små miss. Huset ser bättre ut än när det var nytt.

Brf Edsberg Nr Ett .
Skrev om Andrés Måleri

På det stora hela ganska ok lite missar ang info till boende som vållade lite irritation bland boende.

Svar från Andrés Måleri

Hej, tack för denna feedback. Ni har haft vår arbetsledande målare WaliKhan hos Er som vi vet gör ett fantastiskt arbete med träfasadmålning. Kundansvarig och projektledare från kontoret har varit Göran som har varit med ett antal år. För oss är det viktigt att veta vad som inte blev bra med aviseringen då vi har mallar/system för detta. Därför kontaktar vi er via mejl.

Tamburingränds Samf.- Fasad .

Mycket proffsigt företag där vi också fick intrycket av att de brydde sig om medarbetarnas arbetsmiljö vilket vi tycker är viktigt. De som målade samarbetade bra vilket skapade en god stämning. De var lyhörda för önskemål. De var också mkt noggranna och arbetet inspekterades. Vi fick god information även om det av förståeliga skäl var svårt att veta exakt när de skulle måla och hur länge. Lite stressigt var att vi hade sagt att vi ville ha samma färg som innan på huset men ändå skulle uppge nummer på färg och sånt vilket...

Svar från Andrés Måleri

Tack för denna fina feedback, Lena och Richard. Kul att det har fungerat så fint med målarna och med projektledaren David.

Brf Cirkusplatsen .

Trevligt bemötande Noggrant utfört jobb Slutfört allt i Tid

Svar från Andrés Måleri

Andrés Måleri tackar för samarbetet med målning av träfasad via vår projektledare Göran och arbetsledande målare Walikhan.

Mats A
Skrev om Andrés Måleri

Målningen är vi nöjda med, duktiga och serviceminded killar. Vägen från offert till själva målningen kunde dock förbättras enormt. 2 månader utan någon form av information eller planering så det administrativa kunde varit väldigt mycket bättre. Trots förfrågningar om hur och när från oss. Prismässigt mycket bra bland de offerter vi jämförde och bra målare. Vi fick vad vi ville ha om än senare än vi tänkt och sagt från början.

Svar från Andrés Måleri

Hej, Mats. Tack för att vi fick måla om er fasad på er villa. Kul att det har fungerat så bra med våra målare och vår arbetsledande målare Kalle. Vi är tacksamma för ärlig feedback angående kontoret.

Brf Ljusterö Skärgårdsby Två .

Vi är mycket nöjda efter fasadmålning av fristående småhus i vår brf. De hade bra information inför målningen, var noggranna och snabba i sitt arbete, och följde upp genomfört arbete. Alltid trevliga och professionella. Husen blev jämnt och bra målade.

Svar från Andrés Måleri

Tack för att vårt Stockholmsteam har fått måla era fasader. Kul att det även har fungerat väl i kommunikationen med vår arbetsledande målare Vadim och projektledare Anders.

Hsb Brf Vilunda I Upplands Väsby .

Hej, Vi anlitade tidigare Andres för målning av våra höghus invärtes. Det fungerade bra så vi frågade Andres om hjälp i ett mindre uppdrag (runt 3 garagepartier). Det är nyss avslutat och fungerade bra. Vi gjorde mätningen själv och delgav Andres vårt resultat. Uppdraget blev så vitt jag kan bedöma, bra som förväntat. Positivt i detta uppdrag var att ansvarig från Andres dels kom och tittade på det blivande uppdraget, dels var här när tillsammans med målarna uppdraget startade. Jag har ännu inte sett fakturan...

Eva K
Skrev om Andrés Måleri

Våra förväntningar införlivades, trevligt bemötande och vi är mycket nöjda med både snickeriarbetet o målningen.

Brf Liden Sex .
Skrev om Andrés Måleri

Professionellt bemödande, snabbt agerande och väldigt fint resultat! Vår bostadsrättsförening gjorde några mindre efterlagningar efter ett ventilationsarbete i föreningens fastighet

Nabo Uppsala Ab .
Skrev om Andrés Måleri

Snabb och proffsig hjälp! Jag behövde inte lyfta ett finger och fick det precis som jag ville.

Svar från Andrés Måleri

Så kul att utfall blivit så bra med målning samt tapetsering med arbetsledande målare Joacim och att kontakten med kontoret via projektledare Curt fungerat väl.

Arash E
Skrev om Andrés Måleri

Jättenöjda! Hjälpte till i planeringen av projektet och bidrog även med bra lösningar på plats. Närvarande och svarade snabbt på alla frågor!

Svar från Andrés Måleri

Jätte roligt att får höra då Curt är vår senast anställda projektledare. Vår arbetsledande målare Joacim brukar som oftast göra ett fantastiskt arbete och lika så vår arbetsledande snickare Daniel. Kul att det har fungerat bra även här!

Stiftelsen Nykterhetsvännernas Studenthem I Uppsala .

Lite missförstånd längs vägen, men alla var alltid trevliga och sammarbetsvilliga tills jobbet var klart.

Svar från Andrés Måleri

Tack för att vi har fått måla era fönster. Ja, det blev ju byte av både målare och projektledare i denna entreprenad vilket vi försöker undvika. Nu blev det bra till slut i alla fall med arbetsledande målare Bernt och Andris och våra projektledare Stig och Anders.

Tom W

Ett fint jobb och ett bra bemötande. /Tom för Brf Storskär

Svar från Andrés Måleri

Så kul att det har blivit fint i samarbete med vår arbetsledande målare Eugen och projektledare Stig och André.

Ove H
Skrev om Andrés Måleri

Kvaliten på arbetet mycket gott och genomförandet utmärkt.

Svar från Andrés Måleri

Kul att vi både har fått hjälpa er privat och att vi har fått måla i er bostadsrättsförening Brf Pumpan tidigare. Vår arbetsledande målare Janis står alltid redo för er hälsar projektledare Daniel.

Ulla L
Skrev om Andrés Måleri

Mycket nöjd med det fina arbetet som gjordes med att måla källargolv och väggar ner till källaren. Så snyggt resultat! Det var dessutom trevligt att samarbeta och planera arbetet. Vänligt och positivt bemötande! Kan verkligen rekommenderas! Ulla Thilen för styrelsen i Brf Johannes

Svar från Andrés Måleri

Så roligt att höra att allt har fungerat bra från kontakt med projektledare Curt och arbetsledande målare Walikhan till inte minst resultatet.

Brf Kronkvarnen Trettionio .

Punktlighet och hög kvalitet på utfört arbete

Svar från Andrés Måleri

Vi är glada att det har fallit i god jord arbetet med trapphus och tidigare fönster tillsammans med vår arbetsledande målare Vadim och projektledare André.

Brf Kattfoten Mindre Fjorton .

Trevlig, kunnig yrkesmålare. Snabbt utfört jobb och med bästa resultat.

Svar från Andrés Måleri

Tack för att vi har fått bistå er med era måleribehov med vår erfarna arbetsledare Andris och projektledare Göran.

Brf Lektorn Ett Och Två .

Trevligt bemötande och ett fint slutresultat av våra nyrenoverade trapphus som inkluderade ommålning av väggar, golv, tak ledstänger, polering av sopnedkast samt uppsättning av skyltar. Vårat projekt lämnades över och bytte projektledare 3 gånger vilket emellanåt resulterade i lite dålig återkoppling. Annars är vi väldigt nöjda!

Svar från Andrés Måleri

Kul att det har fungerat väl tillsammans med vår arbetsledande målare Janis samt snickare Daniel. Projektledare har varit Stig, men han har blivit uppbackad några gånger eftersom han arbetar deltid. Allt gott!

Sara E
Skrev om Andrés Måleri

Väldigt nöjd med målningsarbetet och bemötandet från personalen. Kommer anlita dem fler gånger 😊

Svar från Andrés Måleri

Kul att samarbetet har fungerat bra med arbetsledande målare Andris.

Reine K
Skrev om Andrés Måleri

Gör bra arbete och bra kontakt med arbetsledning

Svar från Andrés Måleri

Tack ännu en gång Brf Hyresgästen 1 för att vi har fått förtroendet att hjälpa er med ert fastighetsbestånd. Kul att samarbetet har fungerat bra med projektledare Daniel G och snickare Daniel O.

Brf Tomten .
Skrev om Andrés Måleri

Positivt bemött, tycker att förväntningarna stämmer med resultatet. Arbete med trapphus inkl målning och byte av dörrar

Svar från Andrés Måleri

Kul att utfall har blivit bra tillsammans med vår projektledare André och med arbetsledande målare Carina och WahliKan.

Anders G
Skrev om Andrés Måleri

Trevligt bemötande. Levde upp till våra förväntningar. Vi är nöjda med arbetet som var målning av fönster och källargångar.

Svar från Andrés Måleri

Tack Brf Fagra Fjärdingen för att vi har fått utföra målning hos Er. Kul att samarbetet har fungerat bra med projektledare Göran och våra arbetsledare Sergii och Bernt.

Kjell E
Skrev om Andrés Måleri

jättetrevliga och snabba på att rycka ut! det uppskattades!

Sinisa U
Skrev om Andrés Måleri

Bra utfört arbete. Bra kommunikation. Bra pris.

Svar från Andrés Måleri

Tack för förtroendet att få måla om er lägenhet på 2 rok 65 kvm. Kul att det har fungerat bra med projektledare Anders och målare Joacim.

Brf Kragstalund Ii .
Skrev om Andrés Måleri

Uppföljning och återkoppling kan ju helt klart bli bättre

Svar från Andrés Måleri

Hej, Brf Kragstalund II. Tack för feedback. Vi kommer kontakta er för att höra lite mer ingående vad som kunde ha fungerat annorlunda med projektledare Stig och arbetsledande snickare Daniel. Allt gott.

Thord H
Skrev om Andrés Måleri

Ett mycket bra bemötande och engagerad och kunnig personal!

Svar från Andrés Måleri

Brf Gjuke, Andrés Måleri tackar för att vi har fått måla om era fönster och är glada för att samarbetet med projektledare Stig och arbetsledande målare Andris har fungerat bra.

Brf Edsberg Nr Ett .
Skrev om Andrés Måleri

Bra bemötande med snabb återkoppling. Bra utfört arbete.

Svar från Andrés Måleri

Kundansvarige/projektledare Göran och arbetsledare Rashid tackar för denna gången.

Per E
Skrev om Andrés Måleri

Man tog seriöst på uppdraget, välkomnade synpunkter och feed back. Väl utfört uppdrag.

Svar från Andrés Måleri

Tack Brf Roslagen 3 för att vi har fått utföra arbete med era portar. Roligt att det har fungerat bra med kundansvarige/projektledare Anders och arbetsledare Maher.

Hsb Brf Vitlöken I Sollentuna .

Bra bemött av Andrés från första kontakt, offertförfrågan, beställning, visning på plats, utförande och efterarbete. Det var ett litet jobb, måla 4 soprumsgolv, men det krävde lite logistik och samarbete för att lösa sophanteringen under arbetets gång. Vi är helnöjda med allt från bemötande till målningen!

Svar från Andrés Måleri

Så roligt att få denna feedback att det har varit lyckat med kundansvarige/projektledare Göran samt med vår arbetsledande målare Carina. Andrés Måleri ser fram emot fortsatt kontakt.

Brf Klarbäret .
Skrev om Andrés Måleri

Bra bemötande från början till sista penseldraget. Funderingarna var, alla möbler som som skulle flyttas, fönster som går innåt, blåst, regn och nycklar som skulle överlämnas på morgonen. Allt detta gick hur smidigt som hellst. Det hela handlade om att måla samtliga fönster på utsidan 40 st.

Svar från Andrés Måleri

Tack Brf Klarbäret för att vi fick för troendet att måla hos Er. Kul att få höra att det har gått så bra med kundansvarige/projektledare Göran och med målarteamet med arbetsledare Janis i spetsen.

Brf Isbjörnen 34
Skrev om Andrés Måleri

Mycket trevligt bemötande och gediget planeringssamarbete och sedan ett utmärkt genomfört jobb.

Svar från Andrés Måleri

Tack Brf Isbjörnen 34 för att vi fick förtroendet att måla fönster hos Er. Kul att det har fungerat bra med kundansvarige/projektledare Anders och arbetsledande målare Vadim.

Erik S
Skrev om Andrés Måleri

Vi anlitade Andrés Måleri för att måla utsidan av fönsterkarmar samt byta tätlister. Den generella känslan är att man har väldigt dålig koll och saknar kunskap inom projektledning och kundvård. I februari 2022 kom vi överens med Andrés Måleri om att de skulle måla utsidan av våra fönsterkarmar i slutet på sommaren. När vi i början av sommaren kontaktade Andrés Måleri och frågade när de tänkte påbörja uppdraget som var överenskommet till slutet av sommaren hade de inte den blekaste om att det skulle ske och var överenskommet....

Svar från Andrés Måleri

Hej, Brf Odelbergsvägen 21. Vi är ledsna precis som ni över att ni inte har fått den service som man ska kunna förvänta sig av Andrés Måleri. Exakt vad som gått fel i kommunikationen från offert till avtalsskrivning är oklart just nu. Dock så signerades ett avtal oss i mellan först den 2022-07-01 varpå det inte fanns inplanerat i början av sommaren. När det gäller projektledningen, så tar vi till oss eran kritik och ser över våra rutiner på nytt. Denna feedback som vi får av dig Erik är vi tacksamma för. Till sist, eftersom...

Brf Åriket .
Skrev om Andrés Måleri

Andrés måleri levde verkligen upp till våra förväntningar i bostadsrättsföreningen. Vi förväntade oss ett proffsigt arbete vilket vi också fick. Ett måleriföretag med skickliga hantverkare. All kontakt med projektledare och anställda från start till färdigställande upplevdes mycket positivt.

Svar från Andrés Måleri

Så kul att allt har fungerat bra när det gäller kvalitet till kontakt med kundansvarige Göran till kontakt med arbetsledare WaliKhan.

Brf Karlavagnsgränd .
Skrev om Andrés Måleri

Trevlig och kunnig personal Utmärkt dokumentation

Svar från Andrés Måleri

Tack styrelsen i Brf Karlavagnsgränd att vi fick förtroendet att måla om Era fasader med proffsfärg från Alcro. Kul att det har fungerat bra med kundansvarige Daniel och arbetsledaren Bernt.

MAGNUS A
Skrev om Andrés Måleri

Vi i BRF Lunsen 1 har anlitat Andres Måleri vid flera tillfällen. Jobben har utförts bra och vid de tillfällen vi har haft synpunkter har dialogen varit bra och vi har blivit nöjda.

Svar från Andrés Måleri

Tack för återkoppling av vårt samarbete och roligt att det har fungerat bra med arbetsledare Naser samt projektledare Daniel.

Brf Sjöhästen .
Skrev om Andrés Måleri

Riktigt bra. Utförde arbetet i tid och med bravur. Målarchefen Rashid är en helt fantastisk person som bara ser möjligheter och aldrig några klagomål. Toppen och stort tack!

Svar från Andrés Måleri

Tack Brf Sjöhästen 17 att vi har fått måla om era trapphus. Kul att det har fungerat så bra med arbetsledande målare Rashid. Vi hoppas att ni har fått bra återkoppling även från kontoret av kundansvarige David L.

ZELJKO R
Skrev om Andrés Måleri

Vi fick vår lägenhet ommålad av Naser Medjiti. Resultatet var utmärkt och vi är mycket nöjda, tack!

Svar från Andrés Måleri

Tack för återkoppling om ert resultat och kult att höra att det har fungerat bra med vår arbetsledande målare Naser.

Brf Radhusen I Tillberga .

Ommålning av våra sex radhus. Blev bra gjort och de arbetade på snabbt och effektivt.

Svar från Andrés Måleri

Kul att höra att det har fungerat bra med vår kundansvarige Göran och arbetsledare målning Naser och arbetsledare snickeri Daniel. Vi hoppas på att vi får återkomma till Er när ni har nya behov. Allt gott!

GUNNAR J
Skrev om Andrés Måleri

Målarteamet Nasser med kollegor målade våra fasader på 4 st höghus. Det utförde ett fantastiskt bra jobb där resultatet till och med blev högre än våra förväntningar. Det var ytterst noggranna både att skydda fönster markiser m.m. och målningen blev perfekt. Nasser var mycket trevlig och mycket lätt att kommunicera med och de höll oss hela tiden informerade. De var lyhörda och alltid trevliga att prata med. Nästa gång vi ska måla så kommer vi säkert att vända oss till Andrés Måleri igen. Vi är oerhört nöjda och kan verkligen rekommendera detta företag.

Svar från Andrés Måleri

Brf Vilhelmsdalsterrassen, vi tackar för förtroendet att fått måla era träfasader. Kul att höra att ni är så nöjda med arbetsledare Naser. Kontakta gärna er Kundansvarige Göran om ni behöver få in offert på något ytterligare.

Hsb Brf Vilunda I Upplands Väsby .

Mycket noggranna och lätta att kommunicera med samt lösningsorienterande

Svar från Andrés Måleri

Tack för att vi har fått utföra trapphusmålning och kul att det har fungerat bra i kontakten med projektledare Göran samt arbetsledare Janis.

Magnus S
Skrev om Andrés Måleri

En målare från det här företaget kommer förbi min stuga för att kika och skriva en offert för ett jobb. Säger att han ska skicka mig en kostnadskalkyl. Efter två veckor skriver jag och frågar hur det går med offerten, han läser meddelandet men svarar inte. Efter tre veckor skriver jag att han kan meddela om han inte är intresserad av uppdraget. Fortfarande inget svar. Nu fem veckor efteråt så har jag fortfarande inte hört något. Är det här seriöst? Vill de inte ha uppdraget så meddelar man väl det?

Svar från Andrés Måleri

Hej, Magnus! Detta var tråkigt att höra. Vi har just nu väldig mycket att göra, som dem flesta målerifirmorna på grund av utomhussäsongen. Absolut är det bättre att tacka nej än att ge vaga löften. Kontakta gärna mig Daniel Gårdenknut på Andrés Måleri, så ska jag följa upp detta. Just nu har jag för lite personuppgifter för att kunna följa upp detta.

Brf St Johannes .
Skrev om Andrés Måleri

Vi blev väldigt nöjda med arbetet!

Viva Media .
Skrev om Andrés Måleri

Kan verkligen rekommendera denna målerifirma! Bra bemötande, snabb återkoppling, trevliga målare, bra utfört arbete!

Svar från Andrés Måleri

Kul att ni är nöjda med vår målare och arbetsledare Naser.

Ingrid Elisabet E
Skrev om Andrés Måleri

Mycket nöjd med bemötande från firman. Samt arbetet som utfördes av Nadjo och Zuri helt perfekt.

Svar från Andrés Måleri

Tack för denna respons. Jätte kul att höra att det har fungerat så bra med arbetsledare Nadjo och hans team.

Max W
Skrev om Andrés Måleri

Noggranna och duktiga. Mycket nöjd BRF.

Svar från Andrés Måleri

Brf Grundläggaren 5, tack att vi har fått hjälpa Er med Ert underhåll. Vi är också glada att samarbetet med vår arbetsledare/projektledare Carina D har fungerat bra :-)

Sofia H
Skrev om Andrés Måleri

Trevliga och tillmötesgående. Väl utfört arbete (målning av trapphus) och helt enligt tidsplan. Rekommenderas!

Svar från Andrés Måleri

Tack Brf Furan för att vi har fått måla Era trapphus. Snart kommer vi och tar hand om underhållet av Era portar. Vi satsar på att planera in det med samma arbetsledare som är Bernt och projektledare David är den samma.

Brf S
Skrev om Andrés Måleri

Det var ett bra arbete gjort i korridorerna men trapporna i trapphuset blev inte som förväntat då poleringen inte ser annorlunda ut. Micke har lovat att dom gör om det i april månad så jag hoppas det blir bättre. Och då kommer en ny recension.

Svar från Andrés Måleri

Brf Smaragden, tack att vi har fått utföra golvpolering i er fastighet. Ja, vi kommer åter i april och kör en slutfinish när inte salt och grus dras in, enligt överenskommelse med vår arbetsledare Mikael.

Brf F

Vänliga, hänsynsfulla målare.

Svar från Andrés Måleri

Brf Falken, tack för att vi har fått måla Era fönster. Vi tackar för ett gott samarbete med hjälp av arbetsledande målare Janis och projektledare Daniel.

Guje Madelaine H
Skrev om Andrés Måleri

BRF Mäster Simon 99 har nu avslutat och haft besiktning av målningen som Andrés måleri.utfört. Alla medlemmar är mycket nöjda med arbetsledaren Janis och hans medarbetare som utförde målningen mycket professionellt. De hade ett mycket trevligt bemötande både med barn, husdjur och de övriga medlemmarna. Vi tackar Göran S för ett bra uppstartsmöte med all viktig information som gick ut till styrelsen och medlemmar. Vi kan varmt rekommendera detta trevliga gäng av målare.

Guje Madelaine H gillar detta
Svar från Andrés Måleri

Hej, Brf Mäster Simon 99. Så kul att höra att det har gått så bra med hela entreprenaden och att det har fungerat hela vägen från projektledare Göran till arbetsledare Janis.