Vi renoverade vårt kök och bänkskivan Mystery white från Andrews Granite blev verkligen kronan på verket. Mycket bra kommunikation, snabb leverans och jättefin produkt samt hantverk. Vi är supernöjda!
Andrews Granite
Välkommen till Andrews Granite! Vi på Andrews Granite erbjuder bänkskivor av högsta kvalitet. Vi är verksamma i Norge, Sverige, Estland och Finland men har på senare år valt att fokusera på den svenska marknaden. Vi har över 15 års erfarenhet inom stenskivor. Varför Andrews Granite? * Bästa priserna på marknaden * Alltid 5...
486 omdömen om Andrews Granite
Sedan starten hos Reco 2020
Har bara positivt att säga om Andrews. Allt från beställning, mätning till leverans var smidigt och proffsigt. Dessutom är priset bättre än hos konkurrenterna. Rekommenderas varmt!
Väldigt bra och överträffade alla förväntningar i produkt, leverans, kommunikation, bemötande och problemlösning.
Min upplevelse var mycket bra! Bra service, smidig leverans och bra pris
Trevligt bemötande och prisvärt erbjudande. Vi är väldigt nöjda med leverans, resultat och helheten. Enda avvikelsen var att städning uteblev så lämnades smutsigt på golv.
Bra och proffesionellt mottagande Konkurrenskraftiga priser. Noggranna och kundtillvönda
Great experience. Easy service, fast work, very good communication and clarity during the whole process. Great value for the price. I would definitely recommend this company to any friend looking to change their countertops.
Snabb återkoppling och snabb leverans! Otrolig bänkskiva och proffsigt hela vägen.
Bra kommunikation och flexibel service. Ett felaktigt utförande från fabriken kunde åtgärdas på plats.
Smärtfri upplevelse, bra pris.
Tydlig och bra process, snabb leverans och proffsig montering av vår bänkskiva. Är väldigt nöjda med Andrews.
Snabbleversns och proffsigt utfört. Duktiga montörer. Bra kvalité och har inget att anmärka på.
Företaget var inte nåbart under en tid av leveranstiden, men produkten levererades av professionella personer
Väldigt bra och smidigt,👍👍👍
Har beställt stenskivor från andrews flera gånger. Prisvärda, snabba och alltid bra kvalitet
Professionellt bemötande i alla steg från första kontakt till montering. Dessutom överlägset bäst pris av alla företag som vi var i kontakt med. Kunde inte vara mer nöjda!
Vi är mycket nöjda med vår nya bänkskiva! Nästan allt fungerade toppen - kommunikation, uppmätning och installation. Det enda att notera var att det blev fördröjning av installationen i och med semestertider under sommaren och det var oklart när vi faktiskt skulle få bänkskivan levererad, men det hade vi räknat med när vi gjorde beställningen precis innan sommaren. I övrigt var allting tydligt och strukturerat, till skillnad mot andra leverantörer som vi i slutändan valde bort då risken för fel kändes mycket stor.
Efter att ha haft en hemsk upplevelse med Stoneks valde jag att gå vidare med Andrews Granite efter att i åratal ha blivit rekommenderad dem. Varför jag trots detta dumt nog valde Stoneks är ett stort frågetecken och som jag bittert fick ångra. Rekommenderar varmt Andrews Granite till alla. Säljchef Karolin är en stjärna som vet vad god service innebär och som gjorde vad hon kunde för att vi skulle få vår sten snabbare efter vårt tidigare missöde. Deras mätteam (Ivan och en annan jag inte vet namnet på) också toppen som...
Allt var toppen från start till slut. Stort tack! Andra gången jag beställer stenskiva från er.
Professional work and good service👍
Jätteduktiga, trevliga och bänkskivan blev sååå fin!
Väldigt bra. Fjärde eller femte gången jag använder dem. Exakta, hög kvalitet och god leveranstid.
Perfekt Kvalitet / snabb leverans
Jag köpte den dyraste stenen på marknaden från Andrews Granite och allt kom precis som utlovat. Jag hade jämfört med flera andra företag, men ingen kunde erbjuda samma prisnivå eller service. Här fick jag både bästa priset och ett företag som verkligen håller sitt ord. Jag är otroligt nöjd och kan varmt rekommendera Andrews Granite till alla som söker kvalitet och pålitlighet!
Fina bänkskivor. Prisvärt. Proffsigt uppmätt och monterat.
Bara bra jag är nöjd med slutresultatet
Mycket nöjd med bemötandet från början till slut. Vi är så glada för våra bänkskivor i svart granit. Montörerna var duktiga och snabba. Kan bara rekommendera!
Hej Peter! Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att ni är nöjda med både bänkskivorna och montörernas arbete. Det betyder mycket för oss att ni vill rekommendera oss.
Kundkontakt var bra och snabb samt bra leverans. Ända som jag har, är varför jag som kund skall betala för egen mätning?
Hej Ola. Tack för din återkoppling och för de fina orden om vår service och leverans – det uppskattar vi verkligen. Det är inte en kostnad för egen mätning, utan beloppet avser den tekniska ritningen, hantering av beställningen samt leveransen. Jag hoppas att detta ger en tydligare bild. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor.
Super bra service från start till mål. Fantastiska personer att ha kontakt med och montörerna var riktigt duktiga, noga och väldigt trevliga! Rekommenderar starkt att anlita Andrews Granite!
Vi är mycket nöjda med vår nya bänkskiva!
Snabbt och smidigt samt prisvärt.
Proffsigt och vänligt mycket nöjda. Bra kommunikation
Supertrevlig personal! Verkligen ett jättefint bemötande. Väldigt noga och snabba. En av bitarna som skulle monteras var nån cm för lång, de kom nästa dag och löste detta utan några som helst problem. Tack så hemskt mycket för allt, vi är så nöjda! Rekommenderar verkligen!
Väldigt pålitligt företag, mycket bra kommunikation, snyggt arbete, kort leveranstid under 3 veckor. Väldigt trevlig bemötande. Vi blev jättenöjda med bänskivor och arbetet🤗
Supernöjd med allt:) Rekommenderas varmt!
Personliga, trevliga och superproffsiga frpn början till slut!
Från början till slut har vi en mycket positiv upplevelse av Andrews Granite. Tydlig och klar kommunikation. Svarar snabbt och är lösningsorienterade. Mkt snabb leverans. De som levererade och installerade vår granitskiva var proffsiga, mycket trevliga och tillmötesgående. En fullträff. Detta är andra gången vi handlar granit av Andrews Granite och om vi i framtiden ska köpa mer granit kommer vi tveklöst handla hos dem. Vi älskar vår svarta köks ö!
Overall en positiv upplevelse! + montörerna - riktigt trevliga, effektiva och kunniga 🌟 + slutresultatet - toppennöjd 🙌🏻 + prisvärda - fick monteringsdatum alltför nära inpå, vilket försvårade bokning av egen hantverkare för nödvändigt förarbete 🫤
Toppen kundservice, snabbleverans ich effektiv mätning och installation av köksbänkskivan.
Otroligt bra på alla sätt! Bra pris, bra mätning, bra montage, snabb leveranstid och otroligt smidiga att ha o göra med.
Allt stämde och bra pris Anlitar dem igen för nästa jobb
Extremt bra leverans. God återkoppling hela vägen, och väldigt hög kvalitet på montering.
Ordning och reda på allt från offert till slutförd installation.
Vi är SÅ nöjda med hela processen! Från start har det varit en fin dialog mellan försäljningschefen och oss. Såväl offerter som planering av mätning och installation gick smidigt till och bemötandet är 10/10! Mätteknikern gjorde sitt jobb jättebra och vi hade ingen anmärkning på hans underlag. Ivan och hans kollega (som vi tyvärr aldrig fick namnet på) var SÅ trevliga och professionella! De löste små finesser och utmaningar som möjliggjorde ett slutresultat som blev helt perfekt. Kan varmt rekommendera teamet på Andrews...
Med köksrenovering ville jag ha bänkskiva av sten. Fick tips från snickaren om Andrews Granite. Fyllde i intresse formulären och fick snabb mail kontakt. Allt funkade bra och är mycket nöjd med resultatet. En nackdel var engelska språket som användes av en del kontakt personer.
Prisvärt, trevligt bemötande, väl utfört jobb
Fint och proffsigt arbete från offert till färdigt arbete.
Mycket bra jobbat. Rekommendera
Allt fungerade perfekt.Inga problem vid leverans bra personal.Det är så här det ska fungera när man lägger en order mycket uppskattad företag.
Vi är väldigt nöjda med vår skiva från andrews. Kommer rekommendera till alla jag känner 👍 Bra kommunikation, pris och höll utlovad tidsram. 10/10!