Keepjar Styling

Keepjar Styling

Ring 070-855 45 31 instagram.com
Omdömen totalt
2
Snittbetyg
5.0
Skriv ett omdöme

2 omdömen om Keepjar Styling

Visar 2 omdömen med 5.0 i snittbetyg
Anna Therese Margareta Å

Vi är väldigt nöjda med hjälpen att styla vårt hus inför försäljning. Det kändes i början som en onödig utgift, men då vi befann oss på annan ort och redan börjat tömma huset underlättade det massor att få hjälp att få det att kännas ombonat och hemtrevligt utan att behöva anstränga sig. Det sparade massor med tid för oss samtidigt som det märktes tydligt att det las ned mycket engagemang, omsorg och tid i uppdraget! Varenda sak kändes strategiskt utplacerad och vi känner oss övertygade om att det bidrog till det stora intresset för vårt hus inför försäljning.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Maria J
Skrev om Keepjar Styling

Vi fick lägenheten stylad inför fotografering och visning. Det kändes lite överväldigande till en början att ta hem en stylist och att mycket skulle ändras om, men Anna-Maja är supertrevlig och proffsig och allt gick smidigt till. Stylingen utgick från vår heminredning och lägenheten sålde i ett nafs! Jätteskönt och smidigt att inte behöva fundera själv på vad som säljer bra och går hem hos andra. Solklar 5/5

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Svar från Keepjar Styling

Tack för de fina orden om att jag är supertrevlig och proffsig. Det var en fröjd att få styla hemma hos dig och din familj! Väldigt fint ljusinsläpp i lägenheten! Varmt tack för att du tog dig tid att ge mig ett omdöme!

Filtrera omdömen