Min order på receptbelagd medicin makulerades utan någon som helst förklaring. Fick bara ett automatiskt mejl om att den inte skulle levereras. Efter lång väntan i telefonkö kunde kundtjänst inte heller säga varför ordern avbokats. Mycket dålig service och brist på information, särskilt när det gäller mediciner.
Apotek Hjärtat AB
4 omdömen om Apotek Hjärtat AB
Otrevlig personalen när man ska hämta ut mediciner.De lämnar ut gamla mediciner med mycket kort utgångsdatum,mediciner borde kasseras. Avråder folk att gå dit
Jag skulle vilja -5 Så dåligt. Ca 300kr dyrare varor än på deras hemsida! UNDVIK om du har inte för mycket pengar 👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
En stor överstruken geting får leveranssäkerheten i Apoteket Hjärtats recepttjänst! Jag beställde mina (extremt viktiga) läkemedel på torsdagmorgonen, och förväntade mig dessa senast måndag morgon (vanliga Apoteket levererar oftast inom 24 timmar ~ dvs jag hade haft de på fredag e.m.). Tyvär fick jag inte ens en ursäkt på tisdagen när jag va tvungen att ringa och jaga efter vart de tagit vägen - utan endast en förklaring om datakrångel och att det ändå endast bara tog 1-2 vardagar eftersom de börjat titta på min order nu....