Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Arbetslab Stockholm AB

Arbetslab Stockholm AB

5.0

Arbetslab – din partner för hållbar och framgångsrik rekrytering Arbetslab har lång erfarenhet av att matcha rätt kompetens med rätt arbetsplats. Genom vårt nära samarbete med både arbetsgivare och kandidater erbjuder vi skräddarsydda och effektiva lösningar som skapar framgångsrika rekryteringar. Vi ser varje individ som unik...

5 omdömen om Arbetslab Stockholm AB

Shahreen J
Skrev om Arbetslab Stockholm AB

Jag är väldigt ny på Arbetslab Stockholm AB, men från första dagen fick jag massor av information som hjälpte mig att förbättra mitt jobbsökande. - Jag blev bemött på ett professionellt och välkomnande sätt, vilket gjorde att jag snabbt kände mig trygg och bekväm. - Mina förväntningar var att få stöd och konkreta verktyg för att utveckla mitt jobbsökande. - Min upplevelse har varit positiv då jag fått värdefull vägledning och praktiska tips som redan har förbättrat mina chanser på arbetsmarknaden.

Svar från Arbetslab Stockholm AB

Hej Shahreen, tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du har fått en positiv upplevelse av Arbetslab!

Sumaiya K
Skrev om Arbetslab Stockholm AB

Jag hade en positiv upplevelse med Arbetslag AB när jag sökte jobb. Deras process är välorganiserad och effektiv, och teamet var mycket hjälpsamt under hela processen. De gav tydlig kommunikation, bra karriärråd och såg verkligen till att matcha mig med rätt arbetsgivare. Jag uppskattade deras personliga engagemang och snabba återkoppling. Det märks att de bryr sig om både kandidater och arbetsgivare. Jag rekommenderar Arbetslag Stockholm AB till alla som söker professionell hjälp med sin jobbsökning!

Svar från Arbetslab Stockholm AB

Vad roligt att höra att du är nöjd med oss på Arbetslab, Sumaiya! Lycka till med jobbet, och tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. :)

Cenaa H
Skrev om Arbetslab Stockholm AB

Hej , det är jätte bra och trevlig och jag hoppas att ni hjälpa oss to hittar jobb . Tack jätte så mycket

Svar från Arbetslab Stockholm AB

Hej Cenaa, tack för de fina orden och för att du givit oss ett så fint omdöme!

Solia M
Skrev om Arbetslab Stockholm AB

Jätte duktiga och hjälpsamma.

Svar från Arbetslab Stockholm AB

Hej Solia! Tack för det fina omdömet och fortsatt lycka till i jobbsökandet önskar vi på Arbetslab!

Suzan S
Skrev om Arbetslab Stockholm AB

De har verkligen trevlig personal.

Svar från Arbetslab Stockholm AB

Hej Suzan, och tack för de fina orden. Vi vill göra vårt bästa för att vi tror på våra deltagare!