Arbor Axess

arboraxess.se
  • Badge2026
4.9
Call 073-953 97 95 Share

Arbor Axess jobbar för att du ska ha säkra och välmående träd i din närmiljö. Låt oss sköta inventering och riskbedömningar för att säkerställa korrekta åtgärder för just dina träd. Vi löser allt från plantering till beskärning och fällning. Vill du dessutom ha materialet bortforslat och eventuell stubbe fräst? Inga problem....

25 omdömen om Arbor Axess

Sedan starten hos Reco 2026

Nils A
Wrote about Arbor Axess

Mycket bra bemötande från Johnni. Arbor Axess tog ned en tall hos oss och ordnade med hämtning utan problem.

Per F
Wrote about Arbor Axess

Proffsigt utfört, schysst pris, väldigt trevliga och enkla att ha att göra med. Helt perfekt kort sagt

Emil W
Wrote about Arbor Axess

Inga konstigheter. Kom och kollade på jobbet, gav offert och utförde arbetet enligt överenskommelse.

Charlott H
Wrote about Arbor Axess

Trädmannen kom på utsatt tid, var lätt att resonera med och - framförallt - han hade praktikant med sig ! Jättebra när ungdomar får chans till praktik. Trädmannen presenterade praktikanten med namn och lät honom arbeta och lära sig och inte bara se på.

Justinebergs Samfällighetsförening

Kompetent arborist med bra kommunikation och uppföljning enligt önskemål. Förslag på framtida underhåll uppskattats! Tack!

Fredrik F
Wrote about Arbor Axess

Mycket kunnig och erfaren. Punktlig och trevlig dessutom.

Anette A
Wrote about Arbor Axess

Jag skrev ett mail till Arbor Axess och frågade om dom kan komma över och titta på ett av mina träd. Han var på plats inom en timme (på en lördag), sånt kan jag verkligen uppskatta. vi pratade och han berättade vad han tyckte och sedan vad vi ville göra. 2 dagar senare var trädet nere, precis vad vi ville. Alla grenar var bortplockade och det var rent och snyggt. Kommer verkligen använda Arbor igen om vi vill plocka fler.

Christer B
Wrote about Arbor Axess

Jonni och hans medarbetare är otroligt hälpsamma och med deras hjälp har vår trädgård blivit både lättare att sköta och vackrade att vistas i. Med varsamhet och engagemang har de beskurit våra träd och tagit hänsyn både till växtsätt och de fåglar som med sina bon trivs att vistas i dem. Arbor Axess anlitades för beskärning av våra vildvuxna träd samt för fällning av tre större träd som inte längre fick plats i vår trädgård. Alla grenar och stammar avlägsnades och transporterades bort med försiktighet och man efterlämnade...

Lars-Olov E

Tillmötesgående, kompetent, avtalstrogen

Ulla Eriksson M
Wrote about Arbor Axess

Själva jobbet utan anmärkningar. Återstår att se under sommaren hur de beskurna träden och buskarna mår.

Ingrid L
Wrote about Arbor Axess

Alltid trevligt bemötande och snabba svar. Nöjd med trädbeskärningen av våra träd

Årstidernas Trädgård Ab

Den mest professionella arboristen jag vet, arbetar själv inom grön sektor och samarbetar alltid med Johnni och hans kollegor. Helene Årstidernas Trädgård

Anna E
Wrote about Arbor Axess

Trevliga, kunniga och leveranssäkra! :)

Daniel M
Wrote about Arbor Axess

Väldigt kunnigt och väl utfört arbete. Det märks att träden tas väl om hand. Vi har under flera år använt oss av Arbor Axess och Johnni för att beskära våra träd. De mår nu väldigt bra och ser friska och fina ut. Vi har även anlitat Johnni för stubbfräsning. Det blev också mycket lyckat.

Hans M
Wrote about Arbor Axess

Kunniga och trevliga anlitat dom flera gånger och alltid varit nöjda.kan rekomendera dom

Peter K
Wrote about Arbor Axess

Riktiga skogs människor. Värnar om både träd och människor. Fällt flera träd på min tomt med kirurgisk precision.

Andreas H
Wrote about Arbor Axess

Mycket trevligt bemötande och bra utförande

Frida H
Wrote about Arbor Axess

Kom i tid, gjorde ett bra jobb och städade ordentligt efter sig.

Carl B
Wrote about Arbor Axess

Vi fick hjälp att ta ner en tuja och med att beskära två körsbärsträd. Vi är jättenöjda och anlitat gärna Johnni igen.

Cecilia L
Wrote about Arbor Axess

Har enbart positivt omdöme att förmedla. De är skickliga, pålitliga och mycket noggranna. Sist men inte minst mycket trevligt och förtroendegivande bemötande. Inte en kvist eller blad finns kvar på tomten när de varit här och beskurit fruktträden. Kan varmt rekommendera 😊

Lena W
Wrote about Arbor Axess

Otroligt kunniga, punktliga och nogranna! Jag är jättenöjd!

Carina W
Wrote about Arbor Axess

Trevliga, mycket kompetenta arborister. Fick tips och skötselråd för mina gamla äppelträd.

Palle B
Wrote about Arbor Axess

Smidigt och snabbt! Håller vad de lovar!

Catherine S
Wrote about Arbor Axess

Jättefint arbete med vår vackra bok. Fin känsla för trädets mående och estetik.

Mt.ek Skog & Entreprenad Ab

Vi använder Arbor Axess på alla våra jobb där vi måste ha service och kvalité. Dem är snabba, professionella och otroligt trevliga, vi har många jobb framöver som dem kommer få göra. Tack igen!