Dennis S:
Fantastiskt bra bemötande! Sherwan är trevlig, lyhörd och beredd att sträcka sig det där lilla extra. Samarbetet flöt på perfekt och resultatet blev superbra. Rekommenderas varmt!
Välkommen till Fastighetsbyrån på Södermalm! Vi guidar dig till ditt nya område här i ett av Stockholms populäraste områden!
Marianne G:
Jag rekommenderar varmt Fastighetsbyrån om du/ni planerar att köpa en bostad. Allt fungerade tillfredställande! Trevligt bemötande och saklig information lämnades av de tre mäklare på Fastighetsbyrån som jag har haft kontakt med via någon av kontaktvägarna mail, sms, telefon eller personligt möte.
Välkommen till din fastighetsmäklare i söderort och Enskede! Kom gärna förbi kontoret så bjuder vi på kaffe.
Cecilia B:
Strålande insats av Johan, som hjälpte mig att både sälja och köpa ny bostad. Han är lyhörd, tillgänglig och har fingertoppskänsla för vad som behövs för att låsa en affär, vilket gör att jag kände mig trygg och bekräftad genom hela processen. Kan bara varmt rekommendera Johan och HusmanHagberg som mäklarfirma.
Välkommen till Fastighetsbyrån och Farsta! Vi har mångårig erfarenhet och hjälper dig hitta rätt i detta natursköna område i Farsta, Högdalen och Skogås.
Anette B:
Förtroendeingivande, trevlig och professionell.
Försäljningen gick smidigare än förväntat.
Positiv upplevelse.
Cecilia B:
Välkommen till oss på HusmanHagberg på Östermalm. Vi hjälper dig genom bostadsaffärens alla steg.
Vincent L:
Vi är mer än nöjda med vårt val av mäklare. Madde är superproffsig och duktigt på att återkoppla. Därutöver är hon en duktig strateg och vi fick förtroende för henne direkt. Vi kan inte rekommendera henne nog.
Tack Madde!!
Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling för en trygg och framgångsrik bostadsaffär i Årsta!
Jessica H:
I vår familj har vi både köpt och sålt med Jimmy tidigare.
Han är väldigt proffsig. Håller vad han lovar.
Sabb, smidig och diskret. Högsta betyg!
Med ett genuint engagemang och en passion för yrket vinner våra fastighetsmäklare kundernas hjärtan.
Vincent L:
Tack Madde!!
Välkommen till bronze fastighetsförmedling - Vi är ett starkt team som ser till att guida dig genom din bostadsaffär!
Filip J:
Marianna var trevlig och professionell. Hon kommunicerade tydligt, var lätt att ha att göra med och väldigt tillmötesgående genom hela processen.
Marie O:
Är supernöjd med servicen Zandra Karlsson och hennes team gav. Trots att jag var en lite "strulig" kund så möttes jag bara av vänlighet och professionalism. Att jag sen fick ett superbra pris för min lägenhet är ju inte att förakta. Kan starkt rekommendera denna mäklarbyrå och speciellt Zandra.
Vi har verktygen, erfarenheten och kunskapen för att hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär i Bromma eller på Essingeöarna! Välkommen till Fastighetsbyrån!
MOHV Bromma erbjuder dig mäklartjänster med kreativitet och nytänkande! Välkommen till oss.
Bjorn K:
Daniel är en ödmjuk och professionell mäklare med stort kunnande. Vi har känt oss fullständigt trygga genom hela processen.
Varför vi gärna rekommenderar honom.
Vi kan bostadsmarknaden i Hägersten, Älvsjö och Skärholmen. Berätta för oss om dina planer!
Ali B:
Proffsig mäklare : Snabb, tydlig och väldigt hjälpsam.
Toppenservice : Smidigt, tryggt och proffsigt bemötande.
Rekommenderas starkt : Effektiv, lyhörd och pålitlig.
Mycket nöjd : Bra kommunikation och snabb.
Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
Herman F:
Cornelia hade både ett proffsigt och trevligt bemötande som bidrog till en smidig affär.
Köpa eller sälja bostad i Enskedeområdet? Vi sitter vid Globen City och hit är du alltid välkommen med din frågor om bostad och boende! Välkommen till Fastighetsbyrån!
Elin S:
Toppenbra mäklare - trevlig, inlyssnande och engagerad.
Välkommen till Fastighetsbyrån och oss i Kista! Vi är marknadens mest anlitade mäklare här i området.
Lilian:
Vi är mycket nöjda och glada över att vi valde Gabriella från Fastighetsbyrån. I vårt val av mäklare så utmärkte hon sig bland de andra kandidaterna genom professionalism, ödmjukhet och stor kunnighet om marknaden. Hon bemöter oss som kund med mkt energi, karisma och utstrålning.
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Vasastan! Vi har god lokalkännedom om området runt Vasastan och Gamla stan. Här får du hjälp med hela bostadsaffären.
Julia P:
Superbra bemötande, trevligt och proffesionellt! Tack Carl:)
Välkommen till HusmanHagberg i Skarpnäck, Bagarmossen och Enskededalen! Kontakta oss - vi har passion för bostadsmarknaden.
Daniel T:
Marcus hjälpte oss att både sälja vår lägenhet och förmedla vår nya lägenhet till oss. Under hela processen var Marcus otroligt trygg och proffsig i vår kontakt. Snabb och tydlig i sin kommunikation, lugn, pålitlig och förtroendeingivande. Skulle varmt rekommendera Marcus till alla som går i säljtankar! Och om vi flyttar igen framöver kommer han vara den första jag kontaktar.
Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Norra Djurgårdsstaden. Både skärgården och storstan är nära i denna vackra stadsdel. Vi hjälper dig att hitta boendet här.
Mika C:
Vi har haft turen att få sälja vår lägenhet med hjälp av en kompetent och erfaren mäklare. Sarah har hållit i en snabb och smidig försäljningsprocess, under vilken vi upplevt henne som öppen, tillgänglig och rak i kommunikationen. Vi är tacksamma mot den granne som rekommenderade Sarah, och kommer själva att rekommendera henne till andra som vill sälja i norra djurgårdsstaden.
HusmanHagberg i Kista hjälper dig till den bästa bostadsaffären. Vi har stor passion för vårt yrke och arbetar tryggt och säkert!
Christin M:
Jag är väldigt nöjd, försäljningen gick snabbt och Abbe höll mig uppdaterad under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Abbe som mäklare.
Gör en trygg bostadsaffär med oss på Svensk Fastighetsförmedling! Vi har koll på: Enskede, Farsta, Farsta Strand, Fagersjö, Sköndal, Gubbängen, Bagarmossen, Tallkrogen, Hökarängen.
Nawzad B:
Rawaz . som mäklare är perfekt ,fint och varmt bemötande .
jätte glad och hjälp sam.