Påläst och tillgänglig. Snabb och utförlig.
Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Vasastan! Här hittar du en av Stockholms mest populära stadsdelar. Närheten till Vasaparken och storstadspulsen gör att det är omöjligt att inte trivas. Vi på Svensk fastighetsförmedling har god kännedom både om bostadsbranschen, och brinner för att hjälpa dig hitta den allra bästa...
742 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Sedan starten hos Reco 2016
Vi kan varmt rekommendera Sam!
Extremely helpful and kind! Was always available to answer questions and call.
Erfaren, lugn, saklig och pålitlig.
Professionell, förtroendeingivande och tillgänglig.
Fantastisk rådgivning, kunskap, process. Mycket god kommunikation, kände mig trygg och prioriterad. Fick utmärkt råd under budgivning och är väldigt nöjd med utfallet. Rekomenderar 110%
Trevligt bemötande, seriös, kompetent. Följer upp det hon har sagt.
Vänlig, kompetent och noga med kommunikationen.
We were very happy with Sam during our selling process. Particularly, I’d like to highlight Sam’s professionalism in handling the buyer, continuously keeping us updated throughout the process, and how quickly he achieved a sale. We truly appreciated the collaboration, and I can highly recommend Sam for anyone looking to sell their apartment. Thank you, Sam.
Vi är mycket nöjda med Nicolas insats vid försäljningen av vår lägenhet. Han var professionell, tydlig i sin kommunikation och höll oss uppdaterade genom hela processen, vilket skapade en trygg känsla. Allt fungerade smidigt från start till mål, och vi uppskattade hans engagemang och tillgänglighet. Vi kan absolut rekommendera honom.
Snabb återkoppling (samma dag) som jag skrev till mäklaren. Vi hade ett förutsättningslöst möte då vi inte var helt säkra på om vi ville sälja än eller om vi skulle vänta. Efter mötet med Nicola var vi helt övertygade om att han var rätt mäklare för oss. Han var framåt, driftig och inlyssnande. Vår försäljning gick både snabbt och smidigt och vi blev mer än nöjda med slutresultatet. Sammanfattningsvis skulle jag med varm had rekommendera Nicola till alla mina vänner och jag kommer garanterat att kontakta honom igen om jag...
Snabb på att ge återkoppling, professionell och vänlig!
Trots att det var svårt att sälja min lägenhet så var min upplevelse att Patrik Björkman aldrig gav upp utan gav mig känslan att tids nog så löser vi det. Vi har haft en rak och tydlig kommunikation.
Lätt att prata med Väldigt kunnig och erfaren, kan marknaden, och tillgänglig alltid , jag skulle lätt rekommendera han vidare
Nicola kan jag varmt rekommendera. Jag är så nöjd på alla sätt och viss. Han är professionell, kunnig, snabb och väldigt trygg i din utstrålning. Och till på köpet väldig varm och trevlig! Frida
Otroligt nöjda med Sam! Proffsig och engagerad från start till mål.
Jag är otroligt nöjd med Nicola som mäklare. Från första mötet till avslutad affär har han varit professionell och engagerad med en härlig energi. Han förklarade varje steg tydligt och fick mig att känna mig trygg genom hela försäljningen. Nicola var alltid tillgänglig för frågor, gav kloka råd och arbetade målmedvetet för att få bästa möjliga resultat. Det märks verkligen att han bryr sig om sina kunder och lägger ner mycket hjärta i sitt arbete. Tack vare hans engagemang kändes hela processen smidig, och jag är supernöjd...
Nicola är en otroligt pedagogisk och avslappnad mäklare, svarar upp självsäkert på uppkomna frågor och är förtroende ingivande i det.
Vi är väldigt nöjda med Nicolas insats i samband med försäljningen av vår lägenhet, från start till mål. Vi kan varmt rekommendera honom!
Jobbade hårt och lyssnade på våra önskemål. Mycket nöjda
Väldigt nöjd. Professionell och engagerad.
Mycket bra upplevelse att sälja med Sam. Tillmötesgående, professionell och mycket trevlig!
Nicola var otroligt proffsig och kunnig, skulle verkligen rekommendera!
Väldigt engagerad, mycket smidig och professionell process!
Vi är otroligt nöjda med hur Sofie skötte vårt bostadsköp. Hon var professionell, tillgänglig och tydlig genom hela processen, vilket skapade en stor trygghet för oss som köpare. Vi kan varmt rekommendera Sofie till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare.
Att sälja med Sofie Eriksson på Svensk Fastighetsförmedling Vasastan var en fantastisk upplevelse. Hon är oerhört professionell, förtroendeingivande och har stenkoll på marknaden i Vasastan. Vi kände oss trygga genom hela processen!
Ett stort tack för det fina omdömet och för förtroendet att hjälpa er med försäljningen!
Sofie är väldigt engagerad, trevlig och kunnig.
Tusen tack Anna för det fina omdömet!
Professionellt bemötande med fokus på alla detaljer kring marknaden, föreningen och lägenheten. Sofies goda kännedom om Vasastan var en stor fördel. Trygg process med bra tillgänglighet och uppföljning. Vi rekommenderar varmt Sofie för alla som önskar en professionell, välinformerad och trygg försäljning.
Stort tack för dom fina orden! Vill också tacka för att jag fick hjälpa er med försäljningen av er fina lägenhet.
Mycket hjälpsam, trevlig och kunnig. Ett proffesionellt och kompetent bemötande. Mycket nöjd.
Toppen från start till slut. Kan starkt rekommendera Alexander!
Nicola lade ner mycket energi på att lyckas med vår försäljning. Vi var mycket nöjda med hans insats och med resultatet.
Nicola är lyhörd, engagerad och gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet. Vi är mycket nöjda.
Nicola överträffade alla våra förväntningar. Vi är supernöjda!
Är jättenöjd med Fredriks jobb. Hängiven, lyhörd, flexibel, alltid nåbar.
Noggrann, jobbar hårt, höll mig uppdaterad, gav bra råd och förklarade bakgrunden till råden, vilket gjorde det enkelt att ta beslut - jag visste vilka alternativen var och vilka som var mer riskabla och vilka som var säkrare.
Vi hade initialt valt en annan mäklare som tyvärr inte levererade, och vände oss därför till Sofie för att göra om och göra rätt! Det är vi väldigt glada för och kan verkligen varmt rekommendera Sofie. Hon är professionell, lugn och inkännande, tillgänglig och jobbar hårt genom hela processen. Hon inger ett stort förtroende och känns genuin i sitt sätt. Hon är realistisk och tydlig med rimliga förväntningar. Vi är mycket nöjda!
Tusen tack för omdömet och för förtroendet att förmedla er fina lägenhet!
Absolut bästa mäklaren jag har mött. Otroligt trevlig och duktig på sitt jobb! 🤗
Tusen tack för ditt omdöme Louise! Stort grattis till din fina bostad :)
Otroliga Sofie! Kände mig trygg och omhändertagen genom hela försäljningsprocessen. Det fanns en tydlig plan med försäljningen redan från första mötet och kommunikationen har varit tät, vilket känts väldigt viktigt för mig som säljare. Anlitade en annan mäklare innan Sofie för min försäljning men bytte då jag ej fick önskvärt slutpris - det är skillnad på mäklare och mäklare!! Kommer utan tvekan använda mig av Sofie i kommande försäljningar.
Tusen tack Olivia för ditt fina omdöme och självklart för förtroendet att förmedla din bostad. Nöjet var helt på min sida!
Flexibel, ärlig, respektfull och allmänt professionell. Rekommenderar starkt!
Sam var väldigt professionell genom hela processen och arbetade både strategiskt och taktiskt för att uppnå bästa möjliga resultat. Han var tydlig, trygg och rådgivande i sina rekommendationer, samtidigt som han var lyhörd för våra önskemål. Vi kände oss väl omhändertagna från start till mål och kan varmt rekommendera Sam.
Jag är mycket nöjd med samarbetet med Fredrik Pinedo. Hela processen har varit professionell, tydlig och välorganiserad från start till mål. Kommunikation och återkoppling har fungerat utmärkt, och jag har hela tiden känt mig trygg i varje steg. Engagemanget, tillgängligheten och den höga servicenivån gjorde försäljningen både smidig och effektiv. Jag kan varmt rekommendera Fredrik till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare. 12 av 10 i betyg.
Jag är väldigt nöjd med hela affären. Alexander var transparent genom hela processen och informerade mig tydligt inför varje steg, vilket skapade en stor trygghet. Han kunde alltid svara på mina frågor och var engagerad både under och efter visningen. Samtidigt var han effektiv och lyckades låsa affären snabbt och smidigt, utan krångel. Han var också flexibel och hjälpsam när det gällde praktiska önskemål, som till exempel inflyttningsdatum. Jag kan varmt rekommendera Alexander.
Fantastiskt toppen trevlig proffsig
Jätte bra, inkännande, trevlig och professionell.
Vi är imponerade över Sams konstant trevliga-och professionella bemötande.
Jag blev bemött på ett otroligt trevligt, proffsigt och tryggt sätt. Sam var alltid tillgänglig, lugn och väldigt lätt att prata med. Sam var engagerad, tydlig och höll mig uppdaterad genom hela processen. Allt kändes smidigt och genomtänkt, och jag kände mig delaktig hela vägen. Kort sagt: en toppenupplevelse! Sam gjorde hela försäljningen både enkel och trygg, och jag kände verkligen att han hade mitt bästa i fokus. Det märktes att han var erfaren och genuint engagerad i att få till ett bra resultat.
Professionell och väldigt tillgänglig. Mycket bra bemötande på visningar.
Väldigt erfaren ,ansvarsfull och driven mäklare - vi är grymt nöjda!
Tusen tack Johan och tack för förtroendet!
Alexander var väldigt professionell och trevlig under hela processen. Han kunde tillgodose svar på alla frågor jag hade och har återkommit med snabb svarsfrekvens. Jag är väldigt nöjd och glad med hans insats, han hade ett trevligt bemötande och han stressade inte på mig eller processen utan lät varje steg ta sin tid vilket jag uppskattade.
Vi fick förslag från Hitta mäklare och hade kontakt med tre mäklare, varav en Alexander Nilsson. Alla förmedlade tillit och kompetens. AN upplevde vi också i hela familjen som den mest engagerande. Vi var mycket nöjda med AN i hela processen, i vilken han kunde balansera ett önskepris med ett mera sannolikt slutpris. Från oss får AN de bästa omdömen.