Mäklare in Stockholm

162 reviewed mäklare in Stockholm municipality

• Bergets Ro Fastighetsförmedling

1,483 opinions
  • Driver du mäklarfirma i Stockholm?

• 3,186 opinions
    Välkommen till Fastighetsbyrån Vällingby! Vi mäklare här har koll även på Hässelby och Spånga, och hjälper dig med varje steg i bostadsaffären.
    Anne L
    Anne L: Mycket glatt och trevligt bemötande, effektiv, förklarade allt på ett bra sätt, fanns plats för frågor, tillgänglig om man hade frågetecken efter mötet.
  • Fastighetsbyrån Södermalm

4,223 opinions
    Välkommen till Fastighetsbyrån på Södermalm! Vi guidar dig till ditt nya område här i ett av Stockholms populäraste områden!
    Marianne G
    Marianne G: Jag rekommenderar varmt Fastighetsbyrån om du/ni planerar att köpa en bostad. Allt fungerade tillfredställande! Trevligt bemötande och saklig information lämnades av de tre mäklare på Fastighetsbyrån som jag har haft kontakt med via någon av kontaktvägarna mail, sms, telefon eller personligt möte.
  • 2,714 opinions
    Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling för en trygg och framgångsrik bostadsaffär i Årsta!
    Vasilij S
    Vasilij S: Andy has been a great RE agent. Always available, helpful and tactful. He helped to get the best price I could for the apartment. I do recommend to use his services if you can.
  • Fastighetsbyrån Farsta

2,119 opinions
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Farsta! Vi har mångårig erfarenhet och hjälper dig hitta rätt i detta natursköna område i Farsta, Högdalen och Skogås.
    Claudio C
    Claudio C: Han har gjort ett bra jobb med de förutsättningar som fanns.
  • HusmanHagberg Östermalm

1,954 opinions
    Välkommen till oss på HusmanHagberg på Östermalm. Vi hjälper dig genom bostadsaffärens alla steg.
    Maggie W
    Maggie W: Vilken dedikerad mäklare, från början till slut. Redan från vårt första möte så kändes han trygg, och engagerad i att sälja till bästa pris. Han kändes genuin med bra koll på området, och kunde ge väldigt bra råd kring hur försäljningen skulle genomföras i dom olika skeendena. Han uppdaterade mig hela tiden, både inför helgen när visningen va planerad och även efter att han visat bostaden. Han gjorde verkligen det där lilla extra hela tiden. Jag kan VARMT rekommendera Philip alla dar i veckan. Vilken proffsig mäklare. Tack Philip, säger bara wow.
  • HusmanHagberg Vasastan

2,133 opinions
    Med ett genuint engagemang och en passion för yrket vinner våra fastighetsmäklare kundernas hjärtan.
    Maggie W
  • HusmanHagberg Enskede

2,409 opinions
    Välkommen till din fastighetsmäklare i söderort och Enskede! Kom gärna förbi kontoret så bjuder vi på kaffe.
  • Fastighetsbyrån Vasastan

3,029 opinions
    Varmt välkommen till Fastighetsbyrån och Vasastan! Här får du en komplett och skräddarsydd mäklartjänst av högsta kvalitet.
    Eva Ulrika A
    Eva Ulrika A: Lugn och noggrann vid visningen. Svarar snabbt på mail.
  • HusmanHagberg Årsta

1,797 opinions
  • 1,580 opinions
    Vi har koll på Hägersten! Välkommen!
    Marie O
    Marie O: Är supernöjd med servicen Zandra Karlsson och hennes team gav. Trots att jag var en lite "strulig" kund så möttes jag bara av vänlighet och professionalism. Att jag sen fick ett superbra pris för min lägenhet är ju inte att förakta. Kan starkt rekommendera denna mäklarbyrå och speciellt Zandra.
  • 4,448 opinions
    Vi kan bostadsmarknaden i Hägersten, Älvsjö och Skärholmen. Berätta för oss om dina planer!
    Åsa S
    Åsa S: Fantastiskt bra hela vägen! Lyhörd för våra tankar i processen kombinerat med hennes proffsighet blev det bra teamwork. Varm och och trevlig mot både oss och intresserade kunder kombinerat med bra säljteknik när det väl var dags att ta affären i hamn. Vi fick sålt snabbt och smidigt! Så nöjda!
  • Fastighetsbyrån Kungsholmen

2,438 opinions
    Välkommen till Fastighetsbyrån och fina Kungsholmen! Vi är marknadsledande här och vet precis var de bästa boendemöjligheterna finns.
    Tijana M
    Tijana M: Bästa mäklaren jag haft att göra med. Trovärdig, följer upp och informerar en längs hela vägen och trygg. Rekommenderar absolut!
  • Bronze Fastighetsförmedling

1,776 opinions
    Välkommen till bronze fastighetsförmedling - Vi är ett starkt team som ser till att guida dig genom din bostadsaffär!
    Agaton Ö
    Agaton Ö: Mycket bra mäklare! Tydlig, förklarar saker på ett utförligt och enkelt sätt. Svarar även snabbt på telefon och SMS. Kan varmt rekommendera Joe!
  • 3,469 opinions
    Vi har verktygen, erfarenheten och kunskapen för att hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär i Bromma eller på Essingeöarna! Välkommen till Fastighetsbyrån!
    Patrik T
    Patrik T: Josef har under hela processen varit professionell och lagom personlig och alltid varit tillgänglig. Känns tryggt och säkert under resans gång. Kan verkligen rekommendera att jobba med Josef!
  • 2,379 opinions
    Kom gärna in till oss på kontoret och berätta om dina bostadsplaner!
    : Bra tjänst och trevlig mäklare
  • MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

2,288 opinions
    MOHV Bromma erbjuder dig mäklartjänster med kreativitet och nytänkande! Välkommen till oss.
    Albin C
    Albin C: Lyhörd och väldigt trevlig. Därför ett nöje att arbeta samt diskutera med både som köpare och säljare
  • 1,555 opinions
    Gör en trygg bostadsaffär med oss på Svensk Fastighetsförmedling! Vi har koll på: Enskede, Farsta, Farsta Strand, Fagersjö, Sköndal, Gubbängen, Bagarmossen, Tallkrogen, Hökarängen.
    Nawzad B
    Nawzad B: Rawaz . som mäklare är perfekt ,fint och varmt bemötande . jätte glad och hjälp sam.
  • Fastighetsbyrån Östermalm

1,935 opinions
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    JOHN E
    JOHN E: Alexander kan verkligen Östermalm. Han vet vad han talar om dvs han har den fingertoppskänsla man som säljare själv saknar. Jag kan varmt rekommendera Alexander om ni önskar punktlighet, tydlighet och tillgänglighet utöver det förväntade. Stort TACK Alexander!!!
  • Fastighetsbyrån Enskede

1,786 opinions
    Köpa eller sälja bostad i Enskedeområdet? Vi sitter vid Globen City och hit är du alltid välkommen med din frågor om bostad och boende! Välkommen till Fastighetsbyrån!
    Anton L
    Anton L: Engagerad och lyssnar på säljarens önskemål. Dessutom stor hjälp vid tanke av köp.
  • HusmanHagberg Skarpnäck

1,355 opinions
    Välkommen till HusmanHagberg i Skarpnäck, Bagarmossen och Enskededalen! Kontakta oss - vi har passion för bostadsmarknaden.
  • Fastighetsbyrån Kista

1,606 opinions
    Välkommen till Fastighetsbyrån och oss i Kista! Vi är marknadens mest anlitade mäklare här i området.
    Lilian
    Lilian: Vi är mycket nöjda och glada över att vi valde Gabriella från Fastighetsbyrån. I vårt val av mäklare så utmärkte hon sig bland de andra kandidaterna genom professionalism, ödmjukhet och stor kunnighet om marknaden. Hon bemöter oss som kund med mkt energi, karisma och utstrålning.
  • 1,451 opinions
    Fastighetsbyrån hjälper dig hitta den finaste lägenheten i Hammarby Sjöstad! Välkommen till oss.
    Mattias K
    Mattias K: Engagerad, håller många visningar, arbetar hårt. Duktig.
  • 698 opinions
    Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Vasastan! Vi har god lokalkännedom om området runt Vasastan och Gamla stan. Här får du hjälp med hela bostadsaffären.
    Julia P
    Julia P: Superbra bemötande, trevligt och proffesionellt! Tack Carl:)
  • Driver du mäklarfirma i Stockholm?

• 1,436 opinions
    Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm! Vi är mäklarfirman som har koll på bostadsmarknaden här på Söder - kontakta oss!
    Carl L
    Carl L: Lagom mycket kontakt, bra tillgänglighet, kunnig, lugn/trygg, erfaren