Rak och direkt kommunikation och var samtidigt empatisk och inkännande. Löste situationer som uppstod på ett jättebra sätt och var engagerad hela vägen. Rakt igenom pålitlig, trevlig och riktigt duktig!
Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Fastighetsbyrån har två kontor i området, ett i Vällingby Centrum och ett i Åkermyntan Centrum i Hässelby Villastad. Vi har förmedlat bostäder här sedan 1998 och är idag Hässelby/Vällingby/Spångas mest anlitade mäklarbyrå med flera hundra genomförda bostadsaffärer varje år. Med vår breda erfarenhet, vårt starka engagemang...
3401 omdömen om Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Sedan starten hos Reco 2013
Mycket bra jobbat !Josef var professionell,hjälpsam och alltid tillgänglig under hela processen.Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera honom.
Deedar var fantastisk och hjälpsam. Rekommenderar starkt Deedar som mäklare!
Min erfarenhet har varit super bra!
Försäljningen av min lägenhet gick smidigt med hjälp av Jimmy. Han höll mig uppdaterad under vägens gång och jag kände mig trygg. Kan varmt rekommendera honom som mäklare! ⭐️
Vi hade en snabb försäljning av vår bostad till begärda priset. Nikola är alltid tillgänglig om man behöver hjälp med något.
Precis som vi vill ha det! Jag tror stenhårt på att mäklaren måste tro på de bostäder som förmedlas, så man kan försvara och motivera ett vettigt pris. De flesta mäklarna idag är bara fokuserade på att få ihop affären... det är jag också, men till rätt pris! :) Hör av er om ni behöver något innan tillträdesdagen. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
Bra och trygg process hela vägen, från visning till köp.
Väldigt proffsigt bemötande från visning till kontraktskrivning. Förtroende givande. Enkel, rak och tydlig kommunikation. Helt enkelt rätt person på rätt arbetsplats. Vi är super nöjda och kommer varmt rekommendera Linn till alla i vår bekantskapskrets som ska köpa eller sälja bostad.
Hon var trygg att ha att göra med och kände till området väl. Hon jobbade hårt med försäljningen.
Linn var lugn och trygg och höll oss väl uppdaterade under hela den ganska långdragna säljprocessen. Jag rekommenderar henne varmt!
Väldigt bra mäklare som var tydlig i sin kommunikation, följde upp regelbundet och verkligen lyssnade på oss som kunder. Alltid lätt att få tag på och mycket engagerad.
Tack för ett väldigt professionellt och tryggt bemötande. Engagerad, tydlig och alltid snabb på att hjälpa till. Rekommenderas varmt!
Vi möts vänlig på visningen, hon var hjälpsam ,tydlig och kompetent inom sitt jobb.
Extremt trevlig . Får en att känna sig hörd och är professionellt.
Närvarande Lättillgänglig Svarar jämt Bra stöd gm hela processen Tar ett helikopterperspektiv o hjälper till med allt
Mycket positiv och också väldigt effektiv
Sara är trevligt och bemöter oss med leende och professionel. Hon håller bra kontakt med oss som kund och uppdatera förändringar. Hon går igenom allt information som vi behöver veta. Hon svarar på alla frågor när vi har funderingar. Vi är jätte nöjd med Sara.
Hässelbys bästa mäklare! Fick huset sålt för toppen pris inom någon vecka utan att ens ha lagt upp på hemmet. Bästa Linn!
Jimmy får toppbetyg av mig och jag skulle starkt rekommendera honom.
Professionellt, tillmötesgående, vänligt och positivt bemötande genom hela processen.
Deedar är tydlig, professionell och mycket engagerad mäklare. Hon bemötte mig med respekt, var alltid hjälpsam och lyssnade noggrant på mina behov. Hon är en skicklig säljare som kombinerar affärsmannaskap med personlig service — trygg, pålitlig och resultatinriktad. Jag kan varmt rekommendera henne.
Josef has been incredibly helpful throughout the purchase of our first apartment. From start to finish, he was welcoming, professional, and supportive. What we especially appreciated is that he remained impartial, offering clear advice to both parties and ensuring everything was handled fairly. He is calm, understanding, and highly capable of guiding the entire process smoothly from beginning to end. We are very happy with his approach and the way he managed everything. We would definitely recommend working with Josef.
Vi har både köpt och sålt via Josef och varit supernöjda utifrån båda perspektiven. Påläst kring område/förening/lägenhet, snabb återkoppling, tydlig kommunikation och en proaktiv strategi som fungerat väldigt bra sett till vad vi både köpte och sålde för 😄 Kan varmt rekommendera!
Deisam är en mäklare som känns ärlig, ansvarstagande och mycket professionell. Jag kan varmt rekommendera honom.
Deisam är väldigt strukturerad, planerar noga och tänker ut alla detaljer i förväg. Han är god på att kommunicera, väldigt pålitlig, och jag kan varmt och gärna rekommendera honom.
Snabb affär, proffsigt skött.håller kontakt under hela affären
Vi är otroligt nöjda med Deisam! De var professionella, engagerade och hjälpte oss att säljadrömboendet snabbt och smidigt. Alltid tillgängliga för frågor, bra kommunikation och ett bra pris. Högsta betyg – starkt rekommenderat!
Social, trevlig. Lätt att nå. Mänsklig och lätt att relatera till. Påläst. Berättade mycket.
Deedar gav ett väldigt bra och professionellt intryck genom hela processen. Hon var drivande i affären, höll ständigt kontakt, ringde och återkopplade regelbundet, vilket gjorde att man kände sig trygg och uppdaterad hela vägen. Hon var dessutom väldigt trevlig och hade en fin känsla för människor. Det märktes att hon kunde bemöta olika personer på rätt sätt och skapa förtroende. Jag kan varmt rekommendera Deedar som mäklare.
Stort tack, Anna och Jonas, för dina fina ord de värmer verkligen! Det har varit så himla roligt att få jobba med er, ni är verkligen goa människor (och katterna som höll mig sällskap får inte glömmas!). Jag är superglad över att vi lyckades så bra tillsammans, och dessutom nådde en rekordförsäljning i Hässelby fantastiskt! Stort lycka till med bygget, det kommer bli hur bra som helst. Vi håller kontakten! Kram, Deedar
Extremt professionell och skicklig med glimten i ögat. Det var nöje att sammarbeta med henne
Very Good Support closing our deal.
Jag är verkligen jättenöjd med mäklaren som hjälpte mig köpa mitt hus. Från första kontakt till avslutad affär var kommunikationen tydlig, snabb och professionell. Det som verkligen stack ut var engagemanget och tryggheten genom hela processen, jag kände mig hela tiden välinformerad och prioriterad. Kan varmt rekommendera till alla som vill ha en smidig och seriös bostadsaffär! /MaC
Stort tack för dina fina ord, det betyder verkligen mycket! Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom köpet, och extra roligt att jag även får förtroendet att sälja ert hus. Jag ska göra mitt allra bästa för att det ska gå smidigt och att ni snabbt kan flytta in i ert nya drömhem. Ser fram emot att fortsätta samarbetet!
Går inte o beskriva henne med ord
Stort tack, det betyder verkligen mycket att höra. Det har varit ett väldigt trevligt samarbete med er, och det är en ära att få hjälpa er att köpa ert drömhus. Jag ser också fram emot att få hjälpa er att sälja ert nuvarande hus och ska göra mitt allra bästa för att det ska bli en så bra affär som möjligt. Tack för förtroendet!
Att våra vägar korsades med Deedar känns verkligen som en stor tur. Hennes professionella förhållningssätt, pålitlighet och noggrannhet i varje detalj gör att man känner sig trygg genom hela processen. Under hela samarbetet visade hon ett stort engagemang, tydlig kommunikation och en imponerande lösningsfokuserad inställning. Jag kan med full övertygelse säga att Deedar är en av de få som både arbetar mycket noggrant och inger stort förtroende. Jag är verkligen glad att jag fick möjligheten att arbeta tillsammans med henne. Jag rekommenderar hennw varmt till alla.
Tack så mycket för dina fina ord Asuman och för att du tog dig tid att dela din upplevelse som säljare. Det betyder mycket att höra att samarbetet har känts tryggt och smidigt, och att du uppskattat min kommunikation, noggrannhet och mitt engagemang under processen. Sådana omdömen är väldigt värdefulla och motiverande för mig. Jag är verkligen glad över att ha fått möjlighet att arbeta tillsammans med er och uppskattar ditt förtroende och din rekommendation. Stort tack igen!
Är så otroligt nöjd med hur Linn hanterade försäljningen av vårt radhus. Hon gav oss ett professionellt och mycket trevligt bemötande, var engagerad och fanns alltid tillgänglig med snabb återkoppling på våra frågor och funderingar, hade koll på marknaden och gav oss realistiska förväntningar. Dessutom gick försäljningen otroligt snabbt vilket såklart också uppskattades. Kan varmt rekommendera Linn!
En mycket vänlig, varm, omtänksam och professionel person.
Kändes engagerad, samtidigt lugn och ärlig.
Mäklare med engagerat och trevligt bemötande. Har som jag upplever det tagit både mig som köpare, och säljarens intressen i beaktande. Smidig och samtidigt snabb när vi rodde kontrakten i hamn. Samt transparent i all vår kommunikation. Zaid uppträder proffesionellt så som en bra mäklare ska.
Snabb kommunikation och jättefint bemötande! Viktigast kanske ändå har varit ärligheten mot oss som säljare kring prissättning, visningar och möjligheten att få bostaden såld.
Lätt och smidigt samarbete! Kan varmt rekommendera Jimmy!
Jag tycker att han är fantastisk – saklig, snabb, vänlig och professionell.
Jimmy Solkarin är en person med ett driv jag uppskattar och han är både serviceinriktad, snabb och saklig i sitt arbetssätt. Jag kommer definitivt att göra fler affärer med honom. Jag kan varmt rekommendera Jimmy.
Vi är supernöjda med Jimmy i samband med vår husförsäljning. Från start till mål har processen känts trygg och smidig. Jimmy var snabb, påläst och väldigt tydlig i sin kommunikation. Vi uppskattade särskilt det raka och ärliga sättet, samt alla konkreta tips och rekommendationer kring vad man bör tänka på inför och under försäljningen. Huset såldes snabbt efter en förhandsvisning. Allt sköttes professionellt och effektivt, och vi kände oss hela tiden väl omhändertagna. Vi kan varmt rekommendera Jimmy till alla som går i säljtankar.
Jag vill varmt rekommendera Per som mäklare. Han är professionell, engagerad och väldigt lyhörd genom hela processen. Per är tydlig i sin kommunikation och ser till att man känner sig trygg i varje steg, oavsett om det gäller köp eller försäljning.
Det var väldigt smidigt att köpa lägenhet med hjälp av Josef. Kan varmt rekomendera honom
Trevligt, professionell, lyhörd, pedagogisk Väldigt trevlig och man känner sig trygg i hans händer!
Trevligt och bra bemötande bra förklaringar och genomgång av processen.
Pålitlig och driven mäklare som skötte försäljningen effektivt och tryggt. Tydlig kommunikation och bra stöd.
Professionell, engagerad och lyhörd mäklare som gjorde husförsäljningen smidig, trygg och framgångsrik. God kommunikation och stort kunnande genom hela processen.
Zaid Jarjes var väldigt bra att ha att göra med. Han var lätt att kontakta, alltid tillgänglig och svarade snabbt. Han gav tydlig information genom hela processen och jag kände mig trygg och väl bemött. Jag kan varmt rekommendera honom.