Madeleine is super patient and nice throughout the process. She really shows sincerity and willingness to help me settling down the deal, which I can’t appreciate enough and without which I would for sure regret missing this fantastic apartment. She shows a high degree of professionalism and experience in the real estate market and the corresponding process, as a customer I truly appreciate her work and help. I’ll for sure come back to her in the future when time comes.
HusmanHagberg Vasastan
Har du extra höga krav ska du träffa en av våra mäklare. Vi är en av de marknadsledande aktörerna i Vasastan och Norrmalm med mångårig erfarenhet och stor kompetens. Det ger dig som kund en stor trygghet såväl som kvalitet i ett stort befintligt kundunderlag med många potentiella köpare som ger dig bättre betalt. Vi har alltid...
2314 omdömen om HusmanHagberg Vasastan
Sedan starten hos Reco 2017
Madeleine Christov är uppmärksam och profesionell. Hon har under hela försäljningsprocessen hållit mig informerad och uppdaterad. Jag fick snabbt förtroende för henne. Hon har motsvarat mina förväntningar och gjort ett utmärkt arbete. Jag tvekar inte att ge henne högsta betyg.
Andreas var väldigt tillmötesgående och effektiv. Trots lite krångel från vår sida var Andreas alltid proffsig och snäll! Rekommenderar varmt!
Väldigt nöjd med Madeline och hennes insats! Hon var tydlig, informativ och kämpade hårt med min försäljning.
Vänlig och professionell. Som förstagångsköpare har jag och sambon fått det stöd vi behövt. Andreas är en härlig, hjälpsam och tillmötesgående mäklare. Mycket nöjd över upplevelsen han gett oss.
Vi är otroligt nöjda med Madde! Proffsig, strategisk och inlyssnande. Guidade oss från start till mål med sådan trygghet. Bäst på alla sätt! Rekommenderar STARKT
Vi är mer än nöjda med vårt val av mäklare. Madde är superproffsig och duktigt på att återkoppla. Därutöver är hon en duktig strateg och vi fick förtroende för henne direkt. Vi kan inte rekommendera henne nog. Tack Madde!!
Madeleine Christov har varit en mycket professionell, engagerad och trygg mäklare genom hela processen. Hon var väldigt påläst och engagerad inför och under uppdraget. Hon är tydlig, tillgänglig och lösningsorienterad, och inger stort förtroende i sitt arbete. Jag uppskattade särskilt hennes lugn, kommunikation och höga servicenivå. Hon navigerade dialog med såväl styrelse och spekulanter skickligt med goda resultat. Kan varmt rekommendera Madeleine till alla som söker en skicklig och seriös mäklare.
Väldigt nöjd med hela processen. Rekommenderas.
Snabb och smidig affär! Professionell genom hela processen. Kan varmt rekommendera!
Vi är supernöjda med Andreas som mäklare! Han har varit trygg och saklig genom hela processen, vilket verkligen hjälpte oss att känna oss lugna i alla beslut. Han var duktig på att bolla olika alternativ med oss och hjälpte oss att utvärdera olika situationer på ett tydligt och klokt sätt. Utöver det är han väldigt professionell, lätt att samarbeta med och har ett trevligt bemötande. Vi kan varmt rekommendera Andreas till andra som letar efter en engagerad och pålitlig mäklare!
Så proffsig, trevlig och tillmötesgående. Mina varmaste rekommendationer!
Jag är väldigt nöjd med mäklaren. Kommunikation och återkoppling fungerade smidigt genom hela köpprocessen och allt var tydligt och professionellt. Mina förväntningar var en trygg och enkel process, vilket mäklaren verkligen levde upp till.
Proaktiv, kunnig och professionell.
Very helpful and energetic, I have had a very smooth buying house process
I had a very positive experience working with Rebecca. She was responsive, professional, and helpful throughout the process. She answered my questions clearly, kept the process moving, and made sure I received the information and documents I needed before signing. Buying a home can be stressful, especially when the process is unfamiliar, but Rebecca helped make the experience feel more manageable. I appreciated her availability, clear communication, and support from start to finish.
Jag har som köpare fått en god uppfattning om Philip. Han är lugn, trygg och har kunnat svara på alla frågor som jag har haft. Rekommenderar gärna honom vidare.
Jag kan varmt rekommendera denna fastighetsmäklare till alla som söker en trygg, professionell och engagerad partner i sin bostadsaffär. Från första kontakt till avslutad affär präglades hela processen av tydlig kommunikation, hög tillgänglighet och ett genuint engagemang. Det som verkligen utmärker denna mäklare är förmågan att kombinera expertis med ett personligt bemötande. Jag kände mig hela tiden sedd, lyssnad på och trygg i att jag var i goda händer. En exceptionell insats från början till slut.
Philip är mycket professionell, trygg och lyhörd.
Under hela processen upplevde jag att Maria var svår att få tag på och ointresserad av att svara på frågor. Hon återkopplade inte via telefon, och när jag försökte nå henne fick jag oftast svar via sms flera timmar senare med hänvisning till att jag skulle fortsätta kommunikationen där. Jag upplevde även att viktig information, som jag som köpare bör få ta del av, inte kommunicerades tydligt. Dessutom verkade det brista i kommunikationen gentemot säljaren kring praktiska detaljer som bör vara klargjorda inför en försäljning....
Andreas var aktiv på ett bra sätt och lyssnade in önskemål och delar i processen som tog den i mål. Han är en bra person att ha med i en såhär pass stor process i livet att välja bostad. Han har ett bra lugn och pushar inte för offensivt som ofta kan vara fallet utan resonerar mer. Passar iaf mig mycket bättre och jag rekommenderar honom verkligen för er eventuella försäljning alt ert köp.
Mycket balanserad i sin kontakt och beskrivning av läget med säljarens process och förväntningar. Taktfull och saklig i guidningen till ett lyckat avslut. Alltid tillgänglig och väl avvägda återkopplingar. Trevlig och proffsig!
Jag har endast haft indirekt kontakt med Rebecca via min fru men intrycket är en väldigt proffsig, kunnig, seriös och trevlig mäklare.
Trygg, tydlig och engagerad!
Snabb och smidig affär! Professionell genom hela processen.
Lyhörd och drivande mäklare! Kan rekommendera!
Affärsinriktad, inlyssnande och kontaktbar.
Väldigt trevlig, professionell och påläst. Kunde svara på relevanta frågor och kändes trygg.
Stort tack för en bra och smidig försäljning!!
Mycket trevligt och professionellt bemötande genom hela processen. Mäklare var tydlig, engagerad och lätt att ha att göra med.
Andreas är snabb, tydlig och pragmatisk. Men framförallt ger han sig aldrig förrän affären är i hamn, även om det under delar av processen ser motigt ut. Rekommenderas varmt.
Proffesionell och trevlig. Var noggrann med att hålla oss uppdaterade och förvarnade om när hon inte kunde vara tillgänglig.
Vi träffade flera mäklare innan vi träffade Andreas (på rekommendation) och av alla vi träffade gav Andreas det mest kompetenta och förtroendeingivande intrycket. Det visade sig stämma och vi är väldigt glada att han hjälpte oss. Processen gick smidigt till och det var genomgående tydlig kommunikation. Andreas är lyhörd och vi kände oss väldigt trygga med att sälja med honom. Kan varmt rekommendera Andreas!
Madeleine är ytterst skarp och driven, jag kände mig så trygg genom hela säljprocessen. Hon kom men täta uppdateringar och visade tydligt engagemang under hela försäljningen. Hade inte kunnat hitta en bättre person att förmedla min lägenhet, rekommenderar starkt!
Alltid lika nöjda med Madeleine! Hon överträffade våra förväntningar för andra gången. Snabb, proffsig och bemöter oss alltid med trygghet och tydlighet. Rekommenderar Madeleine starkt!
Jag är mycket nöjd med Andreas då han är mycket profssig, väldigt lyhörd & respektfull . Dessutom oehört trevlig . Jag rekommenderar Andreas å det varmaste . Jag kände mig mycket trygg hela processen med Andreas. Andreas lugn och lyhörhet passade mig mycket bra i min process.
Jag har anlitat Victor i flera år nu och han gör alltid ett toppenjobb, från början till slut! Något som särskilt sticker ut är att Victor är duktig på att hålla en uppdaterad genom hela processen, vilket ger en stor trygghet.
Philip är mycket professionell och har väldigt god lokalkännedom vilket gör att han kan få fram en målriktad försäljningsstrategi. Genom hela processen har han varit pålitlig, tillmötesgående och fokuserad på att hitta de bästa lösningarna. Han är väldigt trevlig, engagerad och bygger upp en bra kundrelation. Rekommenderas varmt.
Rebecca är väldigt inlyssnande och lugn. Kunnig.
Jag anlitade Rebecca Hellström för att sälja min lägenhet med tillträde i april 2026. Det var min första bostadsförsäljning och jag saknade erfarenhet.Jag upplevde att engagemanget var lågt. Endast en visning(förvisning) genomfördes och mina önskemål om fler visningar inklusive huvudvisning, avslogs.Jag fick ingen löpande redovisning av bodgivningen och kände mig osäker om alla bud framfördes. Under slut förhandlingen kände jag mig pressad att acceptera ett bud och upplevde inte att mina intressen som säljare togs tillvara.Slutpriset...
Tack Jolanta för ditt svar. Mina kunder är min högsta prioritet och jag beklagar att du inte känner att processen motsvarade dina förväntningar. Min ambition är alltid att skapa de allra bästa förutsättningarna och resultat för mina kunder. Inför försäljningen utgick jag från dina önskemål om en snabb start och vi hade ett stort intresse vid förhandsvisningen med flera intressenter från vårt kundregister, vilket bidrog till ett väldigt bra deltagande och budgivning efter den första söndagen. Samtliga bud som inkom under...
Toppenmäklare! Trygg, engagerad och bra återkoppling!
Supernöjd med Madeleine! Tillgänglig, tydlig och trygg. Jag skulle gärna sälja med henne igen!
En investerad och engagerad mäklare som alltid ser till att du som säljare är informerad.
Snabb och flexibel men samtidigt kundvänlig och kunnig/påläst.
Allt toppen! Rebecca är driven, inlyssnande och professionell från start till mål. Vi är mycket nöjda och kommer välja henne till vår nästa försäljning också.
Hela processen gick strålande, professionellt agerande av Rebecca från start till mål. Kan varmt rekommendera Rebecca.
Bra mottagning och snabb hantering Trevlig mäklare
Madeleine Christov är en mäklare som inger stort förtroende genom sin kunnighet, tillgänglighet samt sitt sätt att säkerställa att såväl säljare som köpare känner sig trygga genom hela processen. Som köpare har vi upplevt att alla våra frågor har tagits om hand på ett utmärkt sätt.
Madeleine är fantastisk! Väldigt tydlig, förklarande och hjälpsam under hela processen. Alltihop går så väldigt fort, och det märks verkligen att Madeleine har koll och kan svara på alla funderingar man har, vilket fick det att kännas tryggt hela tiden. Rekommenderar varmt!
Snabba återkopplingar, trevlig, bra på att förklara saker under kontraktsförhandlingar.