Bra men jag har svarat på det här straxt efter försäljningen
Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
Vill du få ut det mesta av din bostadsaffär på Södermalm? Då har du kommit helt rätt! Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan våra områden och har koll på hela försäljningsprocessen från värdering och vad du ska tänka på inför visning till att hitta köpare och avslutad affär. Vi trivs på Södermalm och brinner för att göra bostadsaffären...
1436 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
Sedan starten hos Reco 2016
Mitt i prick! Trevlig, skicklig, flexibel, trygg.
Elin var supertrevlig, pålitlig och väldigt flexibel kring våra behov. Utöver det var hon också tydlig i vad hon rekommenderade kring försäljningen och hur varje steg skulle gå till. T ex så låg vår lägenhet ute som kommande försäljning och när intresset blev stort rekommenderade Elin en förhandsvisning och hur vi kunde lägga upp den processen för att bäst passa oss (vi hade inte köpt nytt boende ännu). Hon gav kontinuerlig återkoppling och var superlätt att få tag på. Det slutade med en försäljning över vår förväntan och jag kan bara varmt rekommendera Elin!
Simon var tydlig genomgående och skapade ett lugn kring processen. Som förstagångsköpare av en fastighet var detta otroligt värdefullt och gjorde att vi kände oss trygga hela vägen. Stort tack till Simon!
Allt fungerade snabbt och smidigt. Vi är mycket nöjda med Elin som mäklare.
Elin gav ett proffsigt, trevligt och lyhört bemötande gentemot oss som säljare. Vi kände oss trygga med Elin i hela processen, när hon förmedlade vår lägenhet. Elin var snabb med att svara på frågor och funderingar och fick oss att känna oss sedda och hörda. Mycket nöjda!
Jag är jättenöjd med alla aspekter av försäljningen av min lägenhet. Elin är väldigt kunnig och erfaren och jag kände stort förtroende för henne redan vid vårt första möte. Under processen har Elin varit inlyssnande och flexibel vilket gjorde att hela försäljningen blev smidig. Hon lyckades även få till ett betydligt högre pris än jag hade vågat hoppas på. Jag kan varmt rekommendera att anlita Elin som mäklare.
Riktigt trevligt, proffsigt och snabbt bemötande. Rekommenderar starkt.
Aktiv, troverdig, holder selger fortlöpende orientert, lytter til selgers synspunkter, leverer som lovet, behagelig vesen, skaper tillit
Redig, rak och tydlig. Gott humör.
Perfekt hantering av vår lägenhetsförsäljning!
Har bara superlativ att säga om Elin Bellander. Valde henne på rekommendation från mina barn då jag skulle sälja en tvårummarna vid Zinkensdamm. Elin var redan från första telefonsamtalet mycket proffsig, trevlig och rak. Kommunikationen oss emellan har fungerat utmärkt och slutresultatet vid försäljningen blev bättre än jag kunnat drömma om. Rekommenderar Elin Bellander varmt för liknande uppdrag, hon är verkligen en stjärna.
Simon är trevlig och tillmötesgående. Han svarade alltid snabbt på våra frågor och hjälpte oss känna oss trygga i vårt första lägenhetsköp!
Lagom mycket kontakt, bra tillgänglighet, kunnig, lugn/trygg, erfaren
Simon var varm och inlyssnande. Bra kommunikation hela vägen från början till slut.
Mycket proffsigt och vänligt bemötande med korrekta svar på alla frågor. Effektiv och inkännande.
Andra gången Elin säljer min lägenhet. Det känns väldigt tryggt, utan stress och välordnat. Framförallt så är Elin väldigt bra på att se bostadens unika potential! Jag kan varmt rekommendera Elin.
Allt gick mycket smidigt och enkelt!
Elin har på ett mycket förtroendefullt tagit sig an försäljningen av min lägenhet från första besök till skrivet kontrakt. Hon har steg för steg satt mig in i processen gällande försäljning, allt har flutit utan några som helst svårigheter; bokning av fotograf, publicering på Hemnet, visningar. Elin har hela tiden hållit mig uppdaterad om var vi ligger i processen, om eventuella spekulanter, hur återkoppling sett ut efter att hon kontaktat de som varit på visning. Har jag haft frågor har hon varit lätt att nå, om hon inte...
Elin var mycket engagerad i hela processen, snabb i återkoppling, tydlig med vad vi skulle göra. Allt flöt som rinnande vatten. Vi kände oss mycket trygga med Elin och rekommenderar henne varmt.
Otroligt professionell, lyhörd, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Hela processen kändes väldigt trygg! 5/5⭐️
Isaac var mycket proaktiv och professionell, höll oss alltid uppdaterade och gav oss tips om hur vi kunde göra vår försäljningsprocess smidig och effektiv.
Isaac har varit fantastiskt att samarbeta med. Stort engagemang, tillgänglig och personlig hela vägen. Han har tagit uppdraget på största allvar och varit proaktiv. Jag ser att han lagt både tid och energi utöver vad jag förväntade mig. Jag kan bara ge honom mitt bästa omdöme.
Snabb och bra service, bra kunskap om potentiella köpare och en smidig säljprocess.
Maria är väldigt professionell, trevlig och flexibel. Var transparent och tydlig genom hela processen!
Jättebra mäklare! Maria är väldigt trevlig och enkel att samarbeta med. Genom vår process var hon ärlig, pålitlig och inlyssnande. Hon hjälpte oss i vår affär så att vi blev nöjda. Vi skulle alltså varmt rekommendera Maria.
Kunnig och serviceinriktad. Allt gick smidigt och snabbt.
Mycket bra affärsman och förmåga att engagera spekulanter.
Maria gjorde ett bra jobb med att hitta vår nya lägenhet, allt gick enkelt och snabbt vilket vi uppskattade.
Elin är en otroligt proffsig och engagerad mäklare och det är andra gången jag anlitar henne. Hon är lyhörd, tillgänglig och inger stort förtroende genom hela processen. Tack vare hennes kunnighet och driv gick försäljningen både smidigt och tryggt. Jag kan varmt rekommendera Elin!
Till alla som läser detta, Jag gick endast på magkänslan när jag valde mäklare och det stod mellan tre stycken där jag valde Elin. Elin är kunnig, intresserad och driven i försäljningen. Från visning till försäljning tog det tre dagar. Gör som jag, välj Elin. Tveka inte!
friendly / efficient / helpful / clear
Professionell service hela vägen. /Marie
Jag var spekulant på en bostad som Isaac förmedlade och fick en privat visning. Jag spenderade en och en halv timme i bostaden och Isaac var väldigt tillmötesgående och svarade på alla frågor vilket i slutändan ledde till ett tryggt köp. Vid kontraktsskrivningen var Isaac väldigt informativ och gick noggrant igenom alla delar av avtalet på ett föredömligt vis. Ur mitt perspektiv som köpare fick jag en mycket positiv upplevelse.
Jag har själv inte varit i kontakt med mäklaren utan försäljning via fullmakt. Men allt har gått bra och jag är nöjd!
Nåbar och tillmötesgående för våra behov, fick till ett bra slutpris på en tuff marknad
Tillgänglig och väldigt behjälplig. Trovärdigt intryck och hjälpte oss med en lyckad försäljning. Rekommendera verkligen Issac.
Elin did a great job in both finding the right buyers for our home and helping us smoothly navigate the process. Warmly recommend her services.
Maria Lindelöf är trevlig, proffsig, snabbtänkt, målmedveten, pålitlig och en person man direkt fick 100% tillit till. Från vårt första möte med henne till att vi skrev kontrakt kan vi varmt rekommendera henne till alla för sin knivskarpa yrkesskicklighet. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Med vänlig hälsning, Fredrik Ekstrand
Kompetent, engagerad och proffsig.
Vi köpte vår lägenhet genom Maria och är väldigt nöjda med hur allt sköttes. Hon var trevlig, tydlig och lätt att ha att göra med. Det kändes som att hon hade bra koll på området och var alltid snabb på att svara när vi hade frågor. Hela processen kändes smidig och trygg, vilket vi verkligen uppskattade. Vi kan absolut rekommendera Maria till andra som funderar på att köpa eller sälja i Sjöstaden.
Jag har bra erfarenhet av Isaac Ulvenå
Johan är oerhört kunnig och professionell. Trots att min lägenhet var svårsåld lyckades han hitta en köpare snabbare än jag vågat hoppas på – och dessutom till ett bättre pris än förväntat. Det jag uppskattade allra mest var att jag knappt behövde tänka på något själv, vilket var viktigt för mig. Jag kände mig dessutom helt trygg i att Johan skötte försäljningen på bästa sätt, och han höll mig ständigt uppdaterad genom hela processen. När det uppstod något var han dessutom snabb med att komma på lösningar. Jag rekommenderar Johan varmt och skulle utan tvekan anlita honom igen!
Johan was very professional in his service. He was always available for consultation and the whole process went incredibly smooth!
Trevlig och kunnig mäklare...................................
Fantastisk arbete med försäljningen av vår bostad. Professionalism, engagemang och expertis har verkligen gjort hela processen smidig och stressfri. Du har varit tillgänglig och hjälpsam genom hela resan, och jag uppskattar verkligen din förmåga att kommunicera tydligt och hålla mig informerad.
En mäklare på hugget som fångar kunden snabbt och effektivt utan att vara påträngande.
Professionell, trevlig och förtroendeingivande. En bra fastighetsmäklare helt enkelt.
En duktig mäklare som uppvisar god kompetens och skapar trygghet i vad som kan vara en ganska stressig process.
Jag är nöjd med min upplevelse.