Personlig och saklig. Samt oberoende vilket uppskattas.
HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Vill du hitta en fastighetsmäklare som är engagerad och vet hur bostadsmarknaden på Södermalm och i Gamla Stan fungerar? Då har du kommit helt rätt! Vi som jobbar på HusmanHagberg brinner för vårt uppdrag och har hjärtat med i varje affär. Dessutom är vi inte knutna till varken bank och försäkringsbolag och vi kan ge dig oberoende...
2379 omdömen om HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Sedan starten hos Reco 2013
Toppenbra kommunikation och enkel att ha att göra med.
He was a friendly and generous gentleman who accommodated a late viewing, managed a tight bidding process, and made the experience of buying my first apartment very memorable.
Emma Ahlstedt visade ett stort engagemang och professionalitet från första kontakten tills affären var i hamn. Med stor målmedvetenhet och tydlig strategi tog Emma oss igenom processen. Hon var också oerhört öppen och transparant i sin kommunikation och gav snabbt svar på våra frågor. Att hon dessutom drev igenom affären snabbt och enkelt ger ett extra plus. Som säljare, och säkert även som köpare, är det viktigt att känna trygghet och pålitlighet och det gjorde verkligen Emma. Jag vill rikta ett stort och varmt tack för det sätt som hon tog sig an detta uppdrag !
Jag vill dela med mig av mina positiva erfarenheter av Josefine! Hon är mycket ansvarsfull och har god kännedom om lägenheten och bostadsföreningen. Kommunikationen är effektiv och tydlig, och hon är energisk och engagerad. Jag är mycket nöjd med försäljningsprocessen och kan varmt rekommendera henne!
Emma är lyhörd, ärlig och man finner snabbt förtroende för henne. Helt otroligt proffsig och skulle rekommendera henne till vem som helst. Helt fantastisk!
Lugn, vänlig, tillmötesgående och mycket välinformerad om den lokala marknaden. Trygg lots i den stora affären.
Försäljningsprocessen gick snabbt och slutpriset överträffade våra förväntningar. Christoffer visade ett mycket professionellt arbetssätt med sitt lugn, sin lyhördhet och sin tydliga samt effektiva kommunikation. Vi är oerhört nöjda med hans insats och rekommenderar honom varmt!
Jättetrevlig och vänlig. Proffesionell och svarar snabbt!
Bra tjänst och trevlig mäklare
Väldigt professionell, kunnig och genuint trevlig. Rak och enkel att ha att göra med, alltid snabba och proffsiga svar. Kom med väldigt bra tips genom hela processen. Jag kände mig trygg och i goda händer från första kontakt till signering.
Hanna gjorde ett jättefint jobb. Hennes kontaktnät ledde till en snabb och lyckad försäljning!
Trevlig, professionell + rak och tydlig kommunikation. Kändes tryggt och bra som köpare!
Jag är så nöjd! Josefine gjorde hela köpet tryggt och smidigt. Jag uppskattade verkligen hennes engagemang, tydlighet och varma bemötande.
Trevlig och kunnig om lägenheten och fastigheten i övrigt! Förklarade dokumenten vid kontraktskrivningen ordentligt och gjorde hela processen smidig :)
Professionell, tydlig och förtroendeingivande
Vi blev fantastiskt bemötta av Josefine. Hon peppade oss, lugnade våra nerver och gav ett tryggt stöd genom hela försäljningsprocessen. Vi fick värdefulla råd och ett pepptalk precis när vi behövde det som mest. Hon var tydlig, alltid tillgänglig och överträffade våra förväntningar med ett imponerande försäljningsresultat. Josefine är både skicklig och personlig, och vi kan verkligen varmt rekommendera henne som mäklare.
Jerry är superproffsig och jag rekommenderar honom varmt som mäklare.
Josefine skötte försäljningen av min lägenhet alldeles utmärkt! Kände mig trygg genom hela processen och skulle rekommendera henne alla dagar i veckan om man funderar på att sälja sin lägenhet!
Är mer en nöjd! Glatt överraskad om hur tryggt och smidigt det kändes att köpa lägenhet första gången tack vare Josefine. Josefine är trevlig, noggrann, tydlig och hela processen kändes professionell och bekväm. 10/10!
This is our second experience with Josefine, once selling and once buying, and we are so happy with our choice! She was incredibly thorough and helpful along the way, which was very reassuring for us as first time sellers. Overall would absolutely recommend!
En varm, trygg, pålitlig, engagerad och transparent mäklare. Han hjälpte oss med allt vi behövde hjälp med. Rekommenderas varmt!
Magnus har varit väldigt tillmötesgående och fantastisk i sin roll som mäklare. Väldigt kompetent och stödjande i alla steg av processen.
Magnus är lugn och trevligt, enkel att prata med! Jag är nöjd!
Det här är tredje gången vi köper/säljer, och vi hade inte kunnat vara mer nöjda! Så detta är baserat på upplevelser som både köpare och säljare. Hon bemöter en alltid med ett leende och en positiv energi som verkligen smittar av sig. Samtidigt utstrålar hon ett lugn och en trygghet som gör att man känner sig i goda händer genom hela processen. Jag uppskattar verkligen att hon är rak och tydlig i sin kommunikation – hon lindar inte in saker utan säger som det är, men alltid på ett konkret och ödmjukt sätt. Det märks att...
Christoffer var trevlig, professionell och hjälpsam. Vi kände oss trygga genom hela köpprocessen och allt gick jättesmidigt tack vare hans insats. Vi kan varmt rekommendera honom!
Han var trevlig och guidade oss bra genom hela processen. Han fanns alltid tillgänglig för frågor och var väldigt hjälpsam.
Emma är professionell, engagerad, väldigt bra kommunikation och sprider positiv energi. Rekommenderas!
Josefine är en oerhört snabb, smart, ambitiös och trevlig mäklare som var väldigt lätt att ha att göra med. Hon var också mycket tillgänglig. Vi fick ett mycket bra pris och är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera henne.
Snabb, påläst, kunnig och korrekt.
Josefine är smart, kunnig, ansvarstagande och trygg. Kan varmt rekommendera henne.
Vi är nöjda med försäljningen av vår lägenhet.
Jag kan varmt rekommendera Hanna som din mäklare. Hon är superprofessionell på alla plan. Ordning och reda. Väldigt inlyssnande och samtidigt positivt utmanande. Lättillgänglig. Mycket god kommunikatör och snabb på att återkoppla och hålla dig uppdaterad och inkluderad. Gott stöd i att stötta i frågor och oklarheter.
Josefine är super trevlig och köper av vår nya lägenhet gick jättesmidigt tack vare henne.
Snabb effektiv och noggrann. Mycket trevlig och hjälpsam
Magnus Persson är otroligt proffsig och lätt att ha att göra med! Kan starkt rekommendera!
Det var en smidig affär utan problem! Emma höll god kontakt och informerade löpande.
Emma har inte bara varit otroligt engagerad, målmedveten och positiv kring försäljningen av min bostad men också väldigt kommunikativ och enkel att ha kontakt med genom hela processen. Det har känts otroligt tryggt med Emmas expertis och positiva aura! Kunde inte vara mer nöjd!!
Snabb respons, gott bemötande, pålitligt intryck. Rekommenderas varmt!
Josefine var alltid snabb på att svara och väldigt duktig på att kommunicera. Hon var påläst och kunde svara på både specifika och allmänna frågor. Vi upplevde att hon brydde sig om säljaren och förmedlade deras tankar och funderingar på ett proffsigt och tydligt sätt.
Folklig och lättsam! Känns kunnig och bemötande med säljare och köpare, mycket proffsig på ett lättsamt sätt! Känns som en trygg person.
Sympatisk, lyhörd och engagerad. Lättillgänglig och flexibel i upplägg.
Vi hade nöjet att samarbeta med Josefine under en kort och intensiv period. Hon skräddarsydde en affär perfekt för oss. Josefine var helt fantastiskt engagerad och resultatinriktad och samtidigt både lyhörd och tydlig med att det var vårt bästa som var i fokus. Helt suverän!
Jag vill verkligen rekommendera alla som ska sälja bostad att välja Josefine som mäklare. Hon är förtroendeingivande, tillitsfull, positiv, engagerad, kunnig och tävlingsinriktad på bästa sätt. Hon var noga med att vi skulle känna oss nöjda. Hon gjorde ett jättebra jobb med vår försäljning!
Josefine gjorde ett fantastiskt jobb! Hon var extremt engagerad, proffsig och samtidigt supertrevlig och rolig att samarbeta med och såg till att det blev en bra affär för alla involverade. Jag kan verkligen rekommendera henne!
Tevligt bemötande, snabba svar och tydlig information skapade en sömlös kundupplevelse.
Kanon! Vi hade aldrig sålt en lägenhet förut, så vi hade ingen idé vad vi kunde förvänta oss. Tack vare Josefine så var hela förloppet så stressfritt det kunde bli. Hon var tillgänglig i stort sett dygnet runt för frågor, och levererade ett resultat som absolut var långt bättre än det vi hade förväntat oss!
Trevlig och väldigt sympatisk i sitt bemötande. Vi kände ett lugn genom hela köpprocessen med snabba svar på både telefon och mail. Kan inte annat än att rekommendera Josefine.
Jag efterfrågade att kunna göra en snabbaffär, och det visade Josefine snabbt och effektiv förmåga att få igenom det på kort tid. Allting har flutit på väldigt professionellt och enkelt.
Vi är väldigt nöjda med Josefine, hon skötte en snabb och smidig affär på ett proffsigt sätt.