Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen

• BadgeElevenYears
1 688
4.8
Call 08-19 20 00 Share

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Hägersten! Här möts du av kunniga fastighetsmäklare som kan Hägersten och omgivningarna häromkring väldigt väl. Med påtaglig närhet till Mälaren, vackra promenadstråk och närheten till Södermalm och Stockholm City finns det mycket att tycka om här i Hägersten vilket också märks på...

1688 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen

Sedan starten hos Reco 2016

William Tord Johan Sigvard K
Wrote about Ida Helmerius a part of Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen

Ida sålde vår lägenhet till ett kanonpris. Alltid tillgänglig, snäll, förstående, lösningsorienterad och superproffsig. Otroligt kompetent mäklare som jag kommer rekommendera alla jag känner.

Ida H gillar detta
Offensive content
Choose a reason:
Linnea F
Sold an apartment with Anders Ångström a part of Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Midsommarkransen

Bra, engagerad, rådgivande i säljprocessen.

Birkenesh B
Sold an apartment with Ida Helmerius a part of Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Sätra

Ida haft uppdraget några månader och några visningar ! Bostad försäljningen har gått dåligt på grund av världens orolighet som påverkar priserna Jag tror att Ida har ansträngt säg på bästa sättet

Andreas G
Bought an apartment with Anders Ångström a part of Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Aspudden

Köpt av Anders två gånger nu och skulle göra det igen :) Mycket bra upplevelse.

Andreas G
Sold an apartment with Henrik Persson a part of Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Aspudden

Mycket bra upplevelse att sälja med Henrik. Kunnig, trevlig och ärlig person. Slutpriset blev även över förväntan.

Anette H
Bought an apartment with Sofia Nilsson Westman a part of Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Midsommarkransen/Telefonplan

Trevligt och glatt bemötande, sakligt och tydligt info.

Linda K
Aspudden/Midsommarkransen

Rekommenderar starkt! Anders är professionell, lyhörd, rolig och väldigt stöttande i alla lägen.

Jacob F
Aspudden

Min upplevelse med Anders som mäklare har varit mycket bra. Han är alltid nåbar, mottaglig för alla typer av frågor och har en förmåga för att mixa sakligheten som behövs hos en mäklare med en person som kan göra bostadsköpet till en rolig process. Sammanfattningsvis skulle jag absolut rekommendera Anders!

Hans Christian H
Midsommarkransen

Trevlig och duktig mäklare! Gjorde ett bra jobb med att sälja vår lägenhet

Md Jahangir A
Bought an apartment with Niklas Hedbeck a part of Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Skärholmen

Otroligt professionell och hjälpsam från början till slut.

Fremja E
Aspudden

Supertrevlig, svarar snabbt, påläst och pålitlig!

David E
Bought an apartment with Ida Helmerius a part of Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Aspudden

Jag tycker att hon hade ett bra och trevligt bemötande samt att hon höll mig informerad under hela processen kring vad det var som hände osv

Sarah W
Sold an apartment with Sofia Nilsson Westman a part of Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Midsommarkransen

Engagerad, trevlig och lyhörd.

Shanthini P
Aspudden/Örnsberg

Tydlig, rak och professionell! Rekommenderar varmt.

Ulf Ivan Roger R
Aspudden

Första mötet med Anders Ångström var uteslutande positivt, och så var det även i fortsättningen. Det märkets tydligt att han varit i branschen länge, att hans kunnande var stort. Inte bara när det gäller mäkleri, han kan också området (Aspudden). Anders är ett proffs, det märks. Dessutom väldigt trevlig och öppen som person.

Anders P
Aspudden/Örnsberg

Anders hjälpte oss med försäljning av vår lägenhet. Proffsig, effektiv, tydlig och lyhörd.

Hanna S
Aspudden

Proffsig, seriös, enkelt att samarbeta med. Kommer definitivt vilja ha honom som mäklare även i framtiden

Johanna K
Aspudden

Sofia har varit lyhörd, engagerad och effektiv under försäljningen av vår lägenhet. Jag upplever att hon gjorde det lilla extra, och kände mig trygg med henne som mäklare. Rekommenderar varmt!

Henrik L
Midsommarkransen

Ida var hjälpsam och lätt att kommunicera med som köpare.

Hilda S
Midsommarkransen

Ida var fantastiskt trevlig, tillmötesgående, informativ och betryggande att ha som mäklare för en förstagångsköpare!

Per H
Aspudden/Midsommarkransen

Bra bemötande och proffsigt genomförd försäljning med bra resultat. Rekommenderas!

Caroline H
Aspudden

Sofia var snäll, väl informerad om bostaden samt området och väldigt välkomnande på visningen. Jag hade samma upplevelse vid telefonkontakt samt under kontraktsskrivandet.

Astrid C
Aspudden

Bra i kommunikationen och det kändes alltid tydligt vad nästa steg var. Vid köpet kändes allt tryggt och smidigt.

Kendal D
Bought an apartment with Henrik Persson a part of Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen

Smidigt och professionellt.

Philip L
Midsommarkransen

Snabb, duktig, tillmötesgående. Väldigt bra upplevelse.

Stina L
Midsommarkransen

Trevlig, kommunikativ och pålitlig!

Kajsa M
Stockholm

Ida har varit bra på att vägleda genom hela köpet. Trygg och enkel affär.

Maria Teresa S
Liljeholmen

Anders har varit mycket hjälpsam under hela processen.

Christian W
Aspudden

Anders är trevlig, tillmötesgående, kunnig och sliter på bra, tack Anders!

Simon B
Liljeholmen

Jag är supernöjd med Anders Ångström på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten–Liljeholmen. Han var mycket professionell, engagerad och lätt att ha att göra med genom hela försäljningsprocessen. Kommunikationen var tydlig och snabb, och jag kände mig trygg från start till avslut. Kan varmt rekommendera Anders till alla som söker en pålitlig och kunnig fastighetsmäklare.

Korosh A
Fruängen

Väldigt smidig och professionell process från start till slut. Mäklaren var tydlig, snabb på att svara och hjälpte till med alla frågor kring köpet. Kände mig trygg genom hela affären och allt gick enligt plan. Rekommenderas!

Tuomas O
Hägersten

Duktig, trevlig och effektiv. Varm rekommendation!

Susanne G
Hägersten

Väldigt bra. Öppen, ärlig och kommunikativ. Tillgänglig genom hela processen. Snabb och effektiv och samtidigt lyhörd.

Anna A
Telefonplan

Alltid trevlig och professionell. Lätt att jobba med, kommer med egna förslag och lyssnar in våra önskemål.

Jesper N
Telefonplan

Vi är supernöjda med Ida som vårt val av mäklare. Tydlig i sin kommunikation, ihärdig och allmänt härlig. Rekommenderar starkt.

Fia E
Aspudden/Midsommarkransen

Professionell, flexibel och trevlig.

Nicole O
Aspudden/Midsommarkransen

Jag är otroligt nöjd med Ida genom hela processen. Även om försäljningen tog lite längre tid än planerat, kändes det hela tiden tryggt tack vare hennes sätt att hantera situationen. Hon var lyhörd för marknaden, tog välgrundade beslut och höll mig uppdaterad längs vägen, vilket gjorde att man kunde känna sig lugn även när marknaden var osäker. I slutändan nådde vi det resultat vi hoppades på och jag kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en engagerad, professionell och trygg mäklare.

Agnes T
Hägerstensåsen

Anders har varit enkel och smidig att ha att göra med. Han ger ett väldigt professionellt intryck, har arbetat i området länge och har därför väldigt bra koll på marknaden. Han hade nästan bättre koll på vår förening och lägenhet än vad vi hade. På det stora hela kändes det väldigt tryggt. Ibland upplevde vi att vi behövde jaga lite för att få information om nästa steg i processen och önskade där att Anders hade kunnat varit mer proaktiv i viss kommunikation.

Manfred K
Sold an apartment with Jessica Skogman a part of Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Bredäng

Jag valde Jessica för att hon ingav förtroende från första kontakt. Hela säljprocessen har varit smidig och hon har varit professionell och trevlig. Det gick ganska snabbt och jag fick ett pris över förväntan. Jag har också sett henne verkligen ta hand om köparen också så jag tror alla är helnöjda. Jag rekommenderar varmt Jessica.

Svar från Jessica Skogman

Tack för ett fint omdöme! Roligt att höra att ni känner er nöjda! Det var ett bra samarbete oss emellan! Vi ses på tillträdet lite längre fram. Hälsning Jessica S

Urban A
Sold a house with Sofia Nilsson Westman a part of Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Hägerstenshamnen

Sofia är ung uppmärksam och proffesionell. Hon har hela tiden varit snabb att svara på frågor och ta tag i saker som kan utgöra ett problem. Kort sagt hon har gjort ett utmärkt jobb!

Jennie H
Bought a house with Sofia Nilsson Westman a part of Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
Hägerstenshamnen

Sofia Nilsson Westman var ansvarig mäklare för det radhus vi precis har köpt. Vi är otroligt nöjda med hennes arbete! Hon var trevlig, påläst och skötte kommunikationen galant. Sofia visade visade engagemang och noggrannhet när hon gjorde en extra ansträngning och bad besiktningsmannen om en ytterligare åtgärd (för att säkerställa fullt skydd enligt dolda-fel-försäkringen). Stort tack!

Victor P
Hägerstenshamnen

Sofia var mycket professionell under visningen och hela bud- och köpprocessen. När det blir dags för oss att sälja vet vi vem vi kommer att anlita!

Kahlil L
Hägerstensåsen

Tydlig, proffsig och hela processen gick smidigt. Anders är kunnig och kan yrket med allt vad det innebär. Redan när han kollade på vår lägenhet ingav han förtroende, då han vet vad han snackar om. Tumme upp!

Sheriff S
Aspudden

Otrolig nöjda med vårt val av mäklare. Från första mötet till avslutad affär har allt skötts mycket professionellt. Han var alltid snabb på att svara på frågor, tydlig i kommunikationen och väldigt trovärdig genom hela processen, vilket gav oss stort förtroende. Dessutom lyckades vi sälja lägenheten till rekordpris i föreningen, vilket såklart säger en hel del om hans engagemang och kompetens.

Sara V
Aspudden

"Vi är otroligt nöjda med Anders. Från första mötet till avslutad affär kände vi oss trygga genom hela processen. Kommunikation var tydlig, snabb och professionell. Lägenheten såldes snabbt, utan öppen visning, och dessutom satte vi nytt prisrekord i vår bostadsrättsförening. Vi kan varmt rekommendera Anders till alla som vill ha en kunnig, driven och pålitlig mäklare.

Maja Antonella Ö
Wrote about Sofia Nilsson Westman a part of Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen

Så nöjd med Sofia som mäklare under hela processen! Väldigt engagerad, enkel att kommunicera med, professionell och trygg. Rekommenderas varmt 😊

Offensive content
Choose a reason:
Carl L
Aspudden

Mycket professionell och full koll på läget. Rekommenderas!

Jacob B
Örnsberg/Axelsberg

Vi tyckte att Anders var jättebra! Han är väldigt erfaren och har otroligt god kännedom om marknaden i Hägersten. Han gav alltid bra råd men var även lyhörd och uppmärksam. Vi rekommenderar honom varmt!

Linda L
Aspudden

Med Anders som mäklare kände vi oss trygga genom hela processen. Vi kunde vända oss till honom för råd när vi köpte ny lägenheten men framförallt en otroligt bra hanterad försäljningsprocess. Han är mycket kommunikativ, ger bra råd, har stort kontaktnät och tappar inga bollar. Det är bara att hålla tummarna att han jobbar kvar i området när det är dax för nästa försäljning.

Alex N
Midsommarkransen

Tycker Ida var proffsig, trevlig och lätt att ha och göra med. Svarade snabbt och tydligt. Kunde ha hållt mig lite mer uppdaterad i vissa situationer är väl det enda jag kan känna, men ingen stor grej. 5/5