Härlig energi, väldigt professionell samtidigt som hon är lättsam att prata med!
Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Storstockholms mest expansiva område är i ständig förändring, och så är även bostadsmarknaden här i Hägersten, Älvsjö och Skärholmen. Vi på Fastighetsbyrån håller koll på alla svängningar, dalar som uppgångar, och kan råda dig inför både försäljning och köp av fastighet. I vårt område möts den pulserande staden och den vackra...
4511 omdömen om Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Sedan starten hos Reco 2013
Lugn, trygg och tillmötesgående. Efter en relativt kort tid kunde försäljningen gå igenom på ett smidigt sätt där båda parter var nöjda.
Paulina bemötte oss mycket professionellt Våra förväntningar att en rimlig betalning som med råge överträffades samt skedde relativt snabbt i förhållande till marknadsläget
Professionellt bemötande på visning och under budgivning samt vid kontraktskrivning!
Jerry har varit väldigt tillmötesgående, tryggt och smidig process!
Hej Lova, Stort tack för de fina orden! Det gläder mig verkligen att du upplevde processen som trygg och smidig, det är precis så jag vill att det ska kännas genom hela affären. Ser fram emot att följa dig hela vägen fram till tillträdet, och du är varmt välkommen att höra av dig om det dyker upp några frågor längs vägen!
Kunnig och hade ett trevligt och engagerat bemötande. Det han inte hade svar på direkt tog han reda på och återkom med.
Snabb att återkoppla, stor kompetens inom sitt arbete, engagerad och ansvarstagande. Tillgänglig för mej som säljare. Tydlig i sitt sätt att kommunicera och noggrann. Jag är mycket nöjd med min mäklare. Han lyckades även få upp priset till en nivå som för mej acceptabelt.
Jag kan verkligen rekommendera Valencia. Trevlig, lyhörd och tillmötesgående. Jag har känt mig trygg med försäljningen under hela processen och är så nöjd med slutresultatet.
Valencia var otroligt snabb när vi kontaktade henne inför köpet av en lägenhet. Hon var engagerad, tydlig och guidade oss tryggt genom hela processen från start till mål. Vi kände oss väldigt väl omhändertagna och kan varmt rekommendera henne!
Några år före försäljningen tog vi kontakt med Christofer för att få tips rörande ett ombyggnadsprojekt av vår villa, varvid vi fick rekommendationer som vi följde. Bemötandet medförde att när vi sedan skulle sälja huset valde vi just Christofer som mäklare. Vid ett inledande möte när det blev dags att sälja villan där vi bott i många år gav han förslag som vi gillade och som visade sig vara mycket smidigt i en marknadssituation som mest liknade köparens. Hela försäljningsproceduren fungerade snabbt och smärtfritt. Det...
Allt fungerade till belåtenhet för mig
Väldigt nöjd med Christofer som vi både köpte och sålde via. Tydlig, engagerad och målmedveten och kommunikativ. Hade anlitat honom igen.
Supernöjd med Christofer som mäklare. Tydlig, bra på att kommunicera. Skulle defintivt rekommendera igen!
Christofer var otroligt hjälpsam, han tydlig och kommunikativ. Skulle rekommendera!
Jag är väldigt nöjd över att ha haft Christofer Svensson som mäklare. Jag har inget dåligt att säga. Christofer var alltid enkelt att kontakta och professionell med att hjälpa mig med mina frågor. Jag tycker att hela affären har skötts otroligt bra. För mig kändes det som att Christofer var lika intresserad över att säljaren samt köparen skulle bli nöjda med affären.
Trevlig, ärlig, duktig och professionell!
Sålde min lägenhet under en period där bostadsmarknaden stod nästan helt stilla. Valencia slutade aldrig kämpa, samtidigt som hon är rak och realistisk. Rekommenderar varmt Valenica som mäklare!
Totalt ointresserad och hade väldigt dålig koll på fastigheten. Missade att informera om viktiga saker I prospekt och under visning (som att köpet var tvunget att godkännas av överförmyndarnämnden). Totalt ointresserad av att driva en budgivning och drog ut på den i över en vecka (en budgivning med två deltagare). Hävdade att det fans indragen fiber I fastigheten (vilket det inte gjorde). Ingen jag skulle anlita.
Hej Mikael, Tråkigt att ni är missnöjda med vår kontakt. Vad gäller budgivningen så var den helt normal om ni frågar mig. Det var ca 35 familjer på visning till att börja med. Alla ska bearbetas och få säga sitt och det tar tid. Budgivningen pågick i 5 dagar, med 4 budgivare och fördelat på 14 bud. Budgivare 3 och 4 anslöt sig dessutom till budgivningen dag 4. Visning söndag och måndag följt av budgivning tisdag till lördag. Det är takten på buden som avgör hur lång tid det tar. Om säljaren vill stressa på och sätta tidsgränser...
Snabb, kunnig och mycket professionell.
En riktig stjärna till mäklare! Aktiv, kommunikativ och driftig. Hon fick hela säljprocessen att kännas väldigt trygg och smidig. 5 av 5!
Kunnig, duktig, informerad, trevlig, pålitlig. Hennes erfarenhet guidade oss till att snabbt och smidigt annonsera och sälja vår lägenhet. Kontraktskrivandet var proffsigt, kunnigt, tryggt, trevligt. All kommunikation har varit god, trevlig, informativ. Vi har känt oss trygga från värdering till försäljning.
Tack snälla Maja!! Har varit minst lika trevligt från min sida, Tack för de fina orden och tack ännu en gång för förtroendet! Stort lycka till i framtiden med den nya bostaden.
Sargon var proffsig och lätt att samarbeta med från första värdering till avslutad affär! Kommunikationen var tydlig och öppen, han delade med sig olika strategier som leder till lyckad försäljning, han var stödjande och tillgänglig för frågor och funderingar. Vi är nöjda med resultatet och hur snabbt allting gick. Kan varmt rekommendera Sargon för bostadsförsäljning i Hägersten!
Lume var otroligt profesionell genom hela processen.
Tack snälla Joselin,tack för de fina orden! och stort lycka till i ert nya boende tror ni kommer stortrivas :)
Allt gick smidigt och korrekt, och framför allt mycket snabbt. Marvin var professionell, kommunikativ och gjorde hela processen enkel och trygg. Rekommenderar varmt.
Jättenöjd med Jerrys service och kunskap.
Hej Evelyn, Tusen tack för din fina feedback! Det värmer verkligen att höra och jag är glad att du är nöjd med servicen. 😊 Allt gott, Jerry
Professionell och saklig, lätt att samarbeta med. Allt gick supersmidigt, tack Christofer!
Mycket bra mäklare. Affären kändes trygg, tydlig och smidig.
He did a great job. Explained all the documents even if we were not so proficient in Swedish
Working with Sargon and Alex was a good experience, especially since this was our first time buying an apartment. Sargon was always quick to respond and kept us in the loop the whole way, which really helped us feel at ease. Sargon and Alex also took the time to walk us through the process and answer all our questions. We’re grateful for their support and would definitely recommend them to anyone looking to buy a home.
Sargon Afram var ytterst profesjonell, og hans beste egenskap var hans forståelse for selgers og kjöpers spesielle behov. Det innebärer stress å selge og å kjöpe, og Sargon Afram var mycket duktig i å löse våre situasjoner i en god avtale.
Väldigt professionell, engagerad och lätt att ha att göra med.
Mycket trevlig och professionell. Guidade oss till en snabb försäljning till ett högre än förväntat belopp.
Paulina är professionell, trevlig, och tydlig i sin kommunikation. Hon var ett bra stöd vid försäljning av min lägenhet. Kan varmt rekommendera Paulina.
Bra engagemang och kommunikation genom hela processen!
Christofer har lyssnat och sedan agerat utifrån våra önskemål på ett mycket bra och förtroende ingivande sätt och varit med oss under tiden då vår bostad var under försäljning. Christofer har hela tiden informerat oss om status under försäljningsprocessen och varit tillgänglig på alla sätt när vi haft frågor och återkommit snabbt med svar på våra frågor. Vi kan definitivt rekommendera Christofer att hjälpa till med försäljningen utav din bostad.
Tydlig och bra. Mycket bra bemötande!
Fantastisk. Valencia är helt otrolig och verkligen på tårna. Hon har nu hjälpt oss sälja 2 lägenheter och båda med fantastiska resultat. Hon är lyhörd, noga, väldigt påläst och ärlig. Väldigt viktigt att vara ärlig som mäklare så man inte leder sina kunder fel och det gör inte Valencia. 100% rekommenderad!
Driven, trevlig och hade som ambition att göra det så bra som möjligt för alla parter!
Jag upplever Sargon som mycket vänlig och lugn. Han är transparent och tydlig och är mycket snabb med att ge mig som kund svar på de frågor jag önskar.
Trevlig, professionell, tillmötesgående. Känner väl till marknaden.
Alexander var professionell och tydlig i sin kommunikation. Han var tillgänglig och kunnig att besvara alla frågor om objekt och förening vilket resulterade i att processen kändes trygg. Jag kan varmt rekommendera honom.
Valencia är trevlig, proffsig och engagerad. Kan starkt rekommendera henne som mäklare!
Fantastisk mäklare som verkligen bryr sig! Lyhörd, driven och med stor kunskap om marknaden. Gjorde hela bostadsaffären enkel och trygg. Skulle utan tvekan välja samma mäklare igen och rekommenderar vidare till alla.
Paulina var väldigt hjälpsam med vår försäljning. Rak, tydlig och ärlig i sin dialog med oss.
Vi är väldigt nöjda med Paulina som mäklare. Hon var tydlig och snabb i kommunikationen genom hela processen. Kan verkligen rekommendera Paulina!
Har hjälpt min dotter som fått skriva kontraktet, ensam, åt oss alla. Hon var i Stockholm då det skulle skrivas kontrakt, det var inte vi. Fullmakter och påskrifter löstes på ett bra vis.
Hej Pia. Stort tack för förtroendet och för den fina rekommendationen! Det var ett nöje att hjälpa er genom processen och extra kul att höra att lösningen kring kontrakt och fullmakter fungerade smidigt trots omständigheterna. Allt gott framåt!
Mycket imponerad av Valencias arbete, hennes engagemang och arbetsinsats. Har inget att klaga på, är väldigt nöjd!
Duktig men inte så trevlig bemötande.
Bra han är trevlig och glad han vet vad han gör väldigt positiv har kunskap vill verkligen hjälpa sin kund bra göra med MVH cetin
Stort tack Cetin för de fina orden! Det har varit ett nöje att få hjälpa dig, och jag uppskattar verkligen ditt förtroende. Allt gott!
Hela köpprocessen var smidig tack vare bra kommunikation från Marvin. Hatten av!