Lyhörd, kommunikativ och gjorde en snabb affär vilket uppskattas enormt mycket. Rekommenderas starkt!
Bergets Ro Fastighetsförmedling
Bergets Ro Fastighetsförmedling är ett mäklarföretag med en passion för att leverera enastående service och expertkunskap. Vi grundades med visionen att vara en drivkraft på marknaden, med hög kompetens och erfarenhet. På Bergets Ro är vi stolta över vår höga arbetsmoral och strävar alltid efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet...
1964 omdömen om Bergets Ro Fastighetsförmedling
Sedan starten hos Reco 2023
Snabb och effektiv försäljning. Alltid nåbar för frågor.
Hasan har varit så hjälpsam och inkännande under hela processen och gett ett intryck av att verka för säljaren men även mig som köpare. Han har varit mycket förstående och anpassningsbar kring kluriga scheman och fått allt att fungera så smidigt som möjligt. Han har gett ett otroligt förtroendegivande och genuint intryck och jag kan inte annat än rekommendera honom som mäklare och jag hoppas själv kunna anställa honom i framtiden!
Tillgänglig, ambitiös och otroligt duktig! Vi kunde inte vara mer nöjda med hur Nikola förmedlade vår lägenhet.
Jag vände mig till Rasmus efter att den första mäklaren inte lyckades få min lägenhet såld. Jag kan säga att det var utan tvekan det bästa beslutet jag kunde ta. Rasmus är lyhörd, pedagogisk och får en att känna sig delaktig i hela processen. Han är tydlig med sin kommunikation och väldigt lättsam person att ha att göra med. Rasmus har det där lilla extra som man letar hos i en mäklare. Han får jobbet gjort. Kommer definitivt välja Rasmus igen som mäklare i framtiden.
Allt har funkat smidigt och enkelt vid försäljningen av vår lägenhet. Ronni skötte sitt jobb proffsigt och vi är nöjda med resultatet.
Riktigt smidig affär! Sherwan var samarbetsvillig och löste visning på den dag som passade oss bäst. Att han dessutom fixade signering trots röd dag visar på ett engagemang utöver det vanliga. Snabb, proffsig och enkel att ha att göra med!
Väldigt bra bemötande genom hela processen. Mäklaren var trevlig, snabb på att svara och hjälpte oss smidigt i kommunikationen med säljaren. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna vid köpet av bostaden.
Helt OK men upplevs ibland som oprofessionell då han vill snarare ha en snabb affär snarare än ta sig tiden att bygga en bra kundrelation.
Tack för din feedback Mikael. Tråkigt att du upplevde processen så. Utgångsläget var att ni önskade sälja er bostad med ett långt tillträde på cirka 8 månader, vilket är väldigt ovanligt på marknaden. Trots det lyckades jag ordna ett bra slutpris och samtidigt hitta en köpare som accepterade det långa tillträdet. Dessutom lyckades försäljningen genomföras utan annonsering, öppna visningar eller extra marknadsföringskostnader, vilket innebar en smidigare process för er samtidigt som ni fick både det pris och de villkor...
"Professionell, lyhörd och väldigt driven. Hasan är bäst bland de bästa ! Lugn och glad, redo för att göra det lilla extra som gör skillnad! Höll mig ständigt uppdaterad, vilket minskade all stress kring bostadsaffär. Hans förmåga att bemöta människor på ett förtroendefullt sätt gjorde verkligen skillnad. Rekommenderas starkt!" Mäklarkungen 👑Hälsning 🇷🇸💪
Alltid tillgänglig och engagerad. Kan varmt rekommendera Rasmus, vi kände oss trygga genom hela försäljningen.
Rasmus gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår bostad. Han är lyhörd, engagerad och tydlig i sin kommunikation. Rasmus gjorde processen smidig och vi kunde inte ha valt en bättre mäklare till vår bostadsförsäljning! Rekommenderas varmt till andra säljare.
Snabb återkoppling och en tydlig strategi kring försäljningen som gjorde att det gick fort och blev en lyckad affär för både säljare och köpare.
Riktigt proffsigt bemötande med det lilla extra för att se till att det blir bra och känns tryggt för både mig som köpare och för säljaren. Snabb och smidig kommunikation.
Väldigt bra bemötande från Nikola. Vi satte gemensamma mål och efter förutsättningarna så tycker jag att förväntningarna verkligen levdes upp av mäklaren. Upplevelsen är en väldigt proffsig hantering av Nikola. Tillgänglig och återkopplar alltid samt att han lägger ner jobbet som krävs.
Trevlig och kunnig mäklare som gjorde att bostadsköpet kändes mycket bra!
Ronni var en avslappnad, påläst och hjälpsam mäklare från första visning till kontraktsskrivning. Alla frågor som ställdes av oss och andra intressenter kunde han besvara på visningen. Jag rekommenderar Ronni som fastighetsmäklare.
Snabb och trevlig affär. Fick väldigt bra intryck av Ronni.
Kändes väldigt personlig och engagerad i försäljningen och gjorde det där lilla extra för att vi som säljare skulle känna oss trygga igenom hela processen. Snabb på att svara och kommunicera vid frågor, oavsett tid på dygnet. Vi är väldigt nöjda med Rasmus som mäklare :)
Pålitlig, trevlig och kompetent. Fick ett väldigt bra intryck redan från första mötet och vi var nöjda med hela processen. Lätt att kommunicera med och gjorde ofta det där lilla extra.
Allt gick smidigt! Emilio var lyhörd och tillmötesgående genom hela processen.
David är en superstjärna till mäklare med enorm passion, energi och driv att göra sitt yttersta för oss som säljare. Samtidigt är han otroligt lugn, pedagogisk och professionell genom hela processen. Det är ett stort nöje och en trygghet att ha med honom när man gör sitt livs största affär.
David är en grymt duktig, engagerad och professionell mäklare genom hela säljprocessen! Han är hårt arbetande och kommunikativ, samtidigt som han besitter ett lugn vilket skapat konstant trygghet för oss som säljare. Stort tack David för en fantastiskt genomförd affär!
Very thorough and helpful. Genuine in responding to our concerns. Making sure we were happy with agreement and giving us time to make our own decision with only small prompting. He is very amicable and friendly.
Väldigt professionellt bemötande och snabb på att svara!
Toppen! Väldigt genuin, lyhörd och hjälpsam. Kan varmt rekommendera Emillio!
Mycket bra! Nöjd över allt jobb hon utfört
Emilia kontaktade mig proaktivt då hon hade en köpare till lägenheten, trots att jag egentligen inte hade planerat att sälja. Hon var professionell, tydlig och smidig genom hela processen, med god kännedom om både föreningen och området. Affären blev snabb och effektiv, och jag är mycket nöjd med Emilias insats.
Otrolig!!! Finns ingen bättre mäklare. Nathalie gjorde processen otroligt smidig och enkel. Dessutom blev det rekordpris per kvm i området. Kan inte rekommendera nog! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Hassan Shahid hjälpte mig med försäljningen av mitt hus och jag kan verkligen rekommendera honom. Från början till slut var han väldigt professionell, engagerad och tydlig i sin kommunikation. Det som stack ut mest var att han verkligen bryr sig om både säljare och köpare, och man märker att han alltid vill hitta den bästa lösningen för alla parter.
Alldeles utmärkt bemötande och engagemang. Lite för bråttom och för korta visningar men på det hela taget mycket bra.
Mycket trevlig som person. Arbetade fltigt med att få denna försäljning i mål. Vi är så nöjda
Hassan är lyhörd och serviceminded. Han tar sig tid att gå den där lilla extra biten som man önskar av en mäklare. Att köpa av Hassan känns tryggt och jag kan starkt rekommendera honom.
Hasan var väldigt trevlig och väldigt bra på snabb återkoppling. Han var mån om att parterna skulle förstå varandra och komma framåt i processen. Hela affären var snabb och smidig. Jag är jättenöjd med Hasan!
Emillio är en otroligt professionell och dedikerad mäklare. Affären gick smidigt och jag kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderas starkt!
Kan absolut rekommendera William. Han mötte oss med flexibilitet och målmedvetenhet utifrån vår situation och våra behov. Vänlig, varm och väldigt enkel att ha att göra med. Han jobbade hårt, professionellt och höll det han lovade genom hela processen. Supernöjda!
Vi var jättenöjda med allt från planering till försäljning! Tack Hasan för ditt engagemang!
Ronni var lugn, trygg, otroligt proffsig. Gjorde alla rätt under processen.
Lugn, trevlig och mycket professionell mäklare. Mycket nöjd med David, rekommenderas!
Emillio har varit en otrolig klippa! Jag och min sambo köpte vår lägenhet av honom och han har varit otroligt hjälpsam. Från första stund vi möttes kändes det som att vi kände varandra och det kändes genuint som att han ville göra både oss som köpare men även säljaren så nöjda det bara gick att bli. Otroligt flexibel, tillgänglig och hjälpsam. Rekommenderar Emillio alla dagar i veckan!
Min mäklare gjorde ett mycket bra jobb med att hjälpa mig att sälja min lägenhet till en nivå som jag var väldigt nöjd med. Hela processen sköttes smidigt, professionellt och effektivt från början till slut. Mäklaren var öppen, engagerad och lätt att ha kontakt med under hela processen, och arbetade hårt med säljarens bästa i fokus. Det kändes som att insatsen gick utöver det man kan förvänta sig. En mycket bra mäklare som jag rekommenderar utan tvekan.
Väldigt nöjd med Julian som mäklare! Från början till slut har han varit engagerad, hjälpsam och alltid tillgänglig för frågor. Han gjorde hela processen smidig och trygg, och det märktes verkligen att han brydde sig om att få bästa möjliga resultat. Väldigt kunnig, tydlig i kommunikationen och supertrevlig att ha att göra med. Kan varmt rekommendera honom!
Ebba var väldigt professionell, lätt att kommunicera med och alltid snabb på att svara. Hon var dessutom väldigt tillgänglig och trevlig genom hela processen. Vi är mycket imponerade av hennes arbete och kan varmt rekommendera henne!
Mycket nöjd med Ebba som mäklare vid vår försäljning av lägenhet. Ebba förmedlade en lägenhet mellan köpare och säljare som aldrig kommit i kontakt eller till affär tillsammans utan hennes kontakt och driv. Vilket i slutändan ledde till mycket nöjda både köpare och säljare. Imponerande arbete
We loved working with Ronni to buy our home. He’s super efficient and always on top of things. If you want an agent who answers questions fast and keeps things moving, he’s your guy!
Fantastiskt jobb, vi är supernöjda!
Mycket kompetent snabba svar och hittade snabbt lägenhet till oss! Vi är nöjda med Ebba ska se hur det är sälja lägenheten via henne också nu
Vi är mycket nöjda med Sherwan – proffsigt hanterat från början till slut.
Proffsig och saklig! Emilia gjorde ett jättebra jobb från start till mål. Hon utstrålar ett lugn som är guld värt i en försäljningsprocess. Rekommenderas varmt!"
Vi träffade fem mäklare för konsultation och valde Nathalie eftersom hon hade den tydligaste och bästa strategin - ett val vi är otroligt nöjda med! Nathalie har varit väldigt trevlig, professionell och lyhörd genom hela processen. Hon arbetar hårt, är positiv och är dessutom extremt bra på att följa upp snabbt och tydligt, vilket gjorde att vi kände oss trygga i varje steg. Vi kan varmt rekommendera Nathalie och skulle utan tvekan anlita henne igen!