Jag kan varmt rekommendera Fia som mäklare! Hon sålde min lägenhet på bara en vecka, och hela processen skedde online eftersom jag bor utomlands. Trots avståndet kände jag mig aldrig osäker. Hon var otroligt professionell, snabb i kommunikationen och hjälpsam i varje steg. Hon höll mig uppdaterad hela tiden och gjorde det enkelt att sköta allt på distans. Jag anlitar henne gärna igen och rekommenderar henne till alla som ska sälja!
Fastighetsbyrån Östermalm
Välkommen till Fastighetsbyrån Östermalm! Du hittar oss på Sibyllegatan 28, och sedan 2001 har vi hjälpt kunder att köpa, sälja och värdera bostäder på Östermalm. Med lång erfarenhet, djup lokalkännedom och ett stort personligt engagemang hjälper vi våra kunder genom hela bostadsaffären, från första värdering till avslutad...
2105 omdömen om Fastighetsbyrån Östermalm
Sedan starten hos Reco 2013
Tack Linn för dina fina ord och hejarop under processens gång!✨ Stort tack även till dina nära och kära för rekommendationer och ett fint samarbete - bra teamwork! Hoppas att vi ska få möjlighet att ses på tillträdet. 😊
Väldigt bra! Bra kommunikation och tålamod ;)
Trevlig, kommunikativ och behjälplig. Jag rekommenderar Fia om du ska sälja/köpa lägenhet.
Hej Alicia - stort tack för att du ville ta dig tiden att lämna ett par rader och för rekommendationen! Hoppas att du ska stortrivas i det nya, det tvivlar jag inte på. 🤩💫
Fia är en mycket proffsig och trevlig mäklare. Noggrann, kunnig och mån om både köpare och säljare. Rekommenderas varmt!
Hej Karolin, tack för att du tog dig tid att lämna ett par rader. Uppskattas! Också stort tack för dina fina ord och för ett gott samarbete! 🍂
Professionell, saklig, strukturerad och väldigt trevlig att ha med att göra. Snabb på att respondera när vi hade frågor eller behövde prata med henne under processen. Hjälpsam med det lilla extra runt omkring.
Massa fina ord, tacksamt! 🥹 Fint att få hjälpa till och roligt att ni känner er nöjda med min insats.
Driven mäklare med stort kundfokus
Tusen tack Marcus! Fint att få hjälpa till och stort tack för ett bra samarbete! 😊
Anna Alvagard sålde vår lägenhet och gjorde ett kanonjobb. Hon ingav förtroende, kompetens och erfarenhet. Till skillnad från de flesta andra mäklare som vi har träffat så kändes det som att Anna var lugn och väldigt säker på sitt område. Egenskaper som vi uppskattar stort. Fick senare veta att nära vänner anlitat henne vid två försäljningar och de var jättenöjda. Sammantaget kan jag bara rekommendera att anlita Anna som mäklare.
Mycket trevlig och professionell.
Kan inte vara mer nöjd med Alexander. Otroligt trevlig och lätt att samarbeta med. Snabb på återkoppling och är väldigt inlyssnande och flexibel. Fick en riktigt bra känsla redan från dag ett vilket överensstämde. Skulle låta Alexander sköta min nästa lägenhetsförsäljning alla dagar i veckan. Rekommenderar.
Alexander är en strålande mäklare och en genuint trevlig människa. Han visade stort intresse av mig som köpare för att kunna erbjuda mig rätt bostad och var alltid ärlig med fördelar, nackdelar samt kostnader/pris. Alexander var tillgänglig och svarade mycket snabbt på frågor. Hans sätt att hantera denna bostadsaffär gjorde att jag kände mig både trygg och väl omhändertagen under hela förloppet. Alexander är en mäklare som jag verkligen kan rekommendera för både säljare och köpare.
Cornelia höll en fin och tydlig visning och har varit professionell på alla sätt.
Leffe är en fantastisk mäklare otroligt professionell, härlig och smidig att ha och göra med, levererade ett fantastisk resultat med ett slutpris som vi blev väldigt nöjda med.
Stort tack för era fina ord! Det värmer verkligen och det har varit ett sant nöje att få hjälpa er. Är så glad att ni är nöjda med både processen och slutresultatet. Nu ska vi bara hitta ngt till er också
Jag köpte nyligen en lägenhet på Östermalm som Richard Petersson förmedlade och är väldigt nöjd med processen. Richard har varit professionell, engagerad och framför allt väldigt enkel att ha att göra med. Han har varit tydlig i sin kommunikation, snabb på att återkoppla och alltid sett till att processen känts trygg och smidig, även från köparens perspektiv. Jag kan varmt rekommendera Richard till både den som ska sälja och den som ska köpa bostad.
Hon är positiv, men agerade inte i helt proffsigt när det gällde att hantera budgivningarna. Vi hade nått en överenskommelse och bokat tid, sedan öppnades upp för en spekulant till. Det kändes inte bra.
Tråkigt att höra att ni inte kände er helt nöjda med hanteringen av budgivningen. Min ambition är alltid att processen ska kännas trygg, tydlig och korrekt för samtliga parter. Jag erbjöd er möjlighet att skriva kontrakt tidigare på den ort där ni befann er, men ni önskade att vänta till slutet av veckan, samtidigt som budgivningen fortfarande var aktiv. De bud som därefter inkom kom från en spekulant som redan deltog i budgivningen, alltså inte från någon ny part, och dessutom två dagar innan den planerade kontraktsskrivningen....
Jag tycker Anna alltid uppträtt professionellt och att hon gör det yttersta för att det skall bli en bra affär och hon är snabb på att svara upp.
Hej Per Stort tack för fina ord, uppskattas stort. Alltid så trevligt att ha med dig att göra. På återhörande inom kort. Varma hälsningar Anna
Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Snabb på att bemöta frågor och påläst. Mycket nöjd genom hela processen.
Vi har under flera års tid haft kontakt med Richard, och när det nu blev dags att sälja vår lägenhet föll valet på honom, mycket tack vare hans positiva bemötande, engagemang och stora kunnande om marknaden. När det under försäljningsprocessen dök upp frågor kring bland annat dolda (inte öppna) bud var det en stor trygghet att ha Richard, som kunde ge oss råd och vägledning. Han har genom hela processen varit professionell och tillgänglig, vilket betydde mycket inte minst under själva slutfasen med budgivning och förhandlingar....
Mycket trevligt, personligt och professionellt bemötande. Kändes pålitlig och kunnig samt gav ett seriöst intryck i samtalen. Känner att jag kan söka fortsatt kontakt v b.
Mycket trevlig mäklare som skötte affären smidigt och professionellt!
Bästa mäklaren på Östermalm. Fenomenal på att lägga upp en bra strategi givet marknad och objekt. Hittade perfekta spekulanter för snabb affär. Engagerad och mycket enkel att kommunicera med. Kan starkt rekommendera!
Anna var lyhörd, tillgänglig och gav goda råd. Nör hon tyckte annorlunda sa hon vad hon tyckte och det framstod alltid som hon hade försäljningens bästa i åtanke.
Hej Nikola är super trevlig och tillmötesgående. Utförde en mycket bra visning, var kunnig och tydlig. Det gick dessutom väldigt bra vid stängningsmötet- hon kunde svara på alla frågor, såg till att allt gick smidigt!
Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder mig verkligen att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Tack för förtroendet – det har varit så roligt att få hjälpa till! 😊
Jag vill verkligen rekommendera Leffe som mäklare. Han är lyhörd, tillgänglig, påläst, engagerad, genuint hjälpsam och proffsig! När frågor dök upp återkom han snabbt med klara besked. Det är personligt på ett sätt som känns äkta. Även efter avslutad affär fanns samma engagemang kvar, vilket jag verkligen uppskattar. Varmt rekommenderad
Mäklaren var professionell och tillmötesgående i våra kontakter och gav ett seriöst intryck. Han var även flexibel och det var aldrig något krångel. Rekommenderas!
Snabb och lyhörd, bra på återkoppling genom hela processen
Trevlig, lätt att kommunicera med. Informativ kring köpprocessen. Kompetent och samtidigt lättsam i kontakten.
Cornelia är målmedveten och vet hur man går i mål med sin uppgift!
Anna har från vårt första möte på offert stadiet till genomförd försäljning, varit ett superproffs. Kunnig och lyhörd för mina behov och önskemål och med lång erfarenhet av mäklaryrket har Anna varit ovärderlig genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Anna som mäklare, om jag någon gång i framtiden ska köpa eller sälja, är hon ett självklart val.
Hej Charlotte Stort tack för fina ord, uppskattas stort. Så trevligt att ha dem dig att göra. Jag hjälper dig mer än gärna även nästa gång, men hoppas självklart att du kommer trivas otroligt bra i din nya bostad så att det dröjer ett tag:). På återhörande. Allt gott. Hälsningar Anna
Jag är otroligt nöjd med Alexander som mäklare. Han har varit professionell, engagerad och snabb på att återkoppla. Jag har känt mig trygg genom hela processen och kan varmt rekommendera honom!
Mycket positiv och professionell. Vi har haft kontakt med Anna under flera månader i sökandet efter ny bostad med ganska specifika krav. Anna har lyssnat, bevakat, gett råd som varit värdefullt. Också i samband med själva köpet av denna lägenhet upplevde vi ett professionell och tydlig tillvägagångssätt, där naturligtvis säljarens men också köparens synpunkter beaktades.
Hej Hans Stort stort tack för fina ord, det uppskattas stort. Vad glad jag blir. Så trevligt att ha med er att göra och så kul att köpet blev rätt tillslut. På återhörande. Allt gott. Hälsningar Anna
Mycket positivt bemötande. Positiv och proffsig. Trevlig och kunnig.
Vi är supernöjda med valet av Anna som mäklare! Hon var otroligt proffsig, informativ och trevlig. Vi kände oss väldigt trygga under hela processen och kan varmt rekommendera henne.
Hej Emelie Stort tack för fina ord, uppskattas stort. Så trevligt att ha med er att göra. Hoppas ni kommer trivas i er nya bostad. Fortsatt trevlig kväll och på återhörande. Hälsningar Anna
Har aldrig tidigare träffat en mäklare som har en sådan respekt för att en bostadsaffär är en stor (och ofta nervös) sak. Nikola uppträdde mycket proffsigt och är den mest pålästa mäklaren jag har stött på, som tog varje fråga på allvar. Kände mig respekterad och trygg under hela processen.
Tusen tack för dina otroligt fina ord! Det betyder verkligen mycket för mig att höra. Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er, och jag är så glad att jag fick vara en del av din bostadsresa. Stort tack för förtroendet!
Cornelia hade både ett proffsigt och trevligt bemötande som bidrog till en smidig affär.
Finns alltid möjlighet till utveckling men Leffe har visat prov på både uthållighet och vilja att lösa uppgiften. Ambition och vilja är alltid framgångsrikt när det gäller affärer. Trots lite tröghet i budgivningsstarten så blev resultatet bra. Tack för ett bra jobb.
Hej Morgan, Stort tack för de fina orden och för ditt förtroende genom hela försäljningen! Jag uppskattar verkligen att du lyfter fram uthålligheten – ibland tar en budgivning lite tid att få igång, men då gäller det att hålla fokus och fortsätta arbeta målmedvetet. Det känns extra roligt att vi tillsammans nådde ett så bra slutresultat. Tack igen
Jag kan varmt rekommendera Cornelia! Hon var engagerad och hjälpsam från första början och fanns med som ett tryggt stöd genom hela försäljningsprocessen. Cornelia var väldigt kunnig om både fastigheten och området, pedagogisk, lyhörd och alltid tillgänglig. Hela processen kändes personlig, professionell och smidig från start till mål.
Alexander kombinerar hög kompetens med ett väldigt trevligt och professionellt bemötande. Han höll ihop processen på ett föredömligt sätt, återkopplade kontinuerligt och såg till att vi alltid kände oss välinformerade och trygga. Vi kan varmt rekommendera honom till andra som söker en engagerad och pålitlig mäklare.
Nikola Mleko hjälpte oss att hitta vårt nya hem och gjorde det på ett fantastiskt sätt. Hon är professionell, påläst, engagerad och otroligt trevlig, och vi kände oss trygga genom hela processen. Hon var påläst, tydlig och snabb i sin kommunikation, svarade alltid på våra frågor och såg till att vi kände oss trygga genom hela processen. Visningen hölls på ett väldigt bra och professionellt sätt, och från visning till påskrivet kontrakt var hon drivande, lösningsorienterad och otroligt smidig att ha att göra med. Det här...
Stort tack för era fantastiskt fina ord! Det har varit så roligt att få hjälpa er i jakten på ert nya hem, och jag är verkligen glad att ni har känt er trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Jag hoppas att ni kommer att trivas otroligt bra i ert nya hem och att ni får många fina minnen där! Tack för ert förtroende, och jag hoppas verkligen att våra vägar korsas igen! 🏡✨ Vi ses i November på tillträdet!
Anna är en mycket engagerad, lyhörd och pålitlig mäklare! Hon följer upp regelbundet så att man som säljare känner sig trygg, ringer de extra samtalen till spekulanter, dyker upp på stylingen för att försäkra sig om att bilderna blir bra osv. Dessutom har hon ett varmt och kunnigt bemötande, vilket är viktigt för att bygga förtroende. Jag kommunicerade mina förväntningar på pris och i slutändan landade vi över det fick ett mycket bra kvadratmeterpris.
Alexander är väldigt professionell i sitt bemötande. Bra på att återkoppla och informera om hur processen fortlöper och reaktioner från spekulanter. Han känns noggrann men ser också till att driva på och få bollar i mål Vi har haft ett bra samarbete och är mycket nöjda!
Ville verkligen få båda parter nöjda, lyssnade in mig som säljare och försökte inte pusha för hårt för att få försäljningen klar, men ville ändå hjälpa så jag hade allt jag behövde inför ett beslut. Varit hjälpsam även efter försäljningen med det som behövdes!
Proffesionellt genom hela processen. Trevlig och tydlig kommunikation.
Alexander var engagerad, tydlig och snabb på att återkoppla genom hela processen. Han ansträngde sig för att hitta ett läge där både köpare och säljare kunde känna sig nöjda, samtidigt som han var transparent med förväntningarna från båda håll. Väldigt professionell och trevlig att ha att göra med, jag är jättenöjd med Alexander som mäklare!
Anna hjälpte mig tryggt igenom mitt första köp av bostad. Väldigt proffesionellt med bra kommunikation, tillgänglighet och stöttning. Kan varmt rekommendera!
Det var enkelt beslut att välja Fia pga hennes engagerande sätt och tillgänglighet. Snabb, noggrann och positiv attityd. När hon är så tillgänglig för mig som säljare så är hon ju tillgänglig för köpare, vilket är hennes styrka. Tack!
Stort tack för fina ord, förtroendet och ett fint samarbete! 🧡
Trevlig och enkel att ha att göra med!
Fia var otroligt vänlig och engagerad genom hela processen trots hennes semester. Bra och snabb återkoppling och skötte processen otroligt. Tack Fia!
Tack för fina ord :) Hoppas att du ska trivas, ses på tillträdet!
Försäljning gick mycket snabbt och smidigt. Med ett verkligt bra resultat. Proffsigt utförd av Fia.
Tack Johan för att du tog dig tid att skriva ett par rader och nöjet var på min sida. Hoppas också att du ska trivas i det nya! 🤩
I had a very positive experience throughout the entire selling process. The service was professional, efficient, and proactive from start to finish. Communication was always clear and timely, and every step was handled smoothly. I truly appreciated the support and would highly recommend working with Alexander.
Alexander gav ett mycket professionellt, engagerat och förtroendeingivande intryck genom hela processen. Han var alltid snabb med att återkoppla, höll oss kontinuerligt informerade och var tydlig och transparent i all kommunikation. Han hanterade hela affären på ett mycket professionellt sätt och vi kände oss väl omhändertagna från första kontakt till kontraktsskrivning. Jag kan varmt rekommendera Alexander till andra som ska köpa eller sälja bostad.