Cornelia hjälpte oss att sälja vår lägenhet och hela processen gick väldigt snabbt och smidigt. Hon var professionell, engagerad och hade en mycket bra kommunikation genom hela försäljningen. Kan varmt rekommendera henne!
Cornelia Strömberg
Cornelia Strömberg är mäklare på Fastighetsbyrån Östermalm
.Cornelia Strömberg har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Cornelia Strömberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.9. Cornelia Strömberg har haft 29 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
50 omdömen om Cornelia Strömberg
Har enbart haft telefonkontakt med Cornelia. Hon har varit snabb på att svara eller att ringa upp. Mycket trevligt bemötande. Snabb på att leverera feedback. Seriös, kunnig, ärlig. Uppfattar henne som duktig och professionell. Vill varmt rekommendera henne i sitt yrke.
Tydlig och positiv. Lätt att kommunicera med. Bra på att följa upp. Mycket trevlig. Tyvärr så blev inte affären den bästa, vilket inte berodde på mäklaren, men som sänkte min nöjdhetsgrad på försäljningen.
Vi har haft en mycket positiv upplevelse av Cornelia. Hon är professionell, engagerad och tydlig i sin kommunikation. Processen kändes trygg från start till mål, och hennes noggrannhet och driv gjorde stor skillnad genom hela affären.
Cornelia är en otroligt duktig mäklare! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig genom hela processen. Hon gjorde allt smidigt och tryggt, och hennes positiva energi gjorde verkligen skillnad. Jag kommer definitivt att rekommendera henne vidare samt använda henne vid framtida försäljningar.
Det har varit en fröjd att arbeta med Cornelia. Trevlig, kunnig, glad, snabb, flexibel, affärsmässig - ja listan är lång. Rekommenderar Cornelia varmt!
Bara bra upplevelser, tydlig i sin kommunikation, kunnig driven och engagerad mäklare trots en relativt liten lägenhet.
Cornelia är jättetrevlig och kunnig, man märker att hon lägger ner tid på att bekanta sig med objektet. Hon var väldigt snabb på att återkoppla efter visningen och besvara alla mina frågor. Ärligt talat så har jag tidigare upplevt mäklare som lite opersonliga och till och med lite otrevliga, men Cornelia visade raka motsatsen och överträffade mina förväntningar. Hon var engagerad och positiv under hela processen. Under själva kontraktsskrivningen var hon lugn och professionell, vilket bidrog till att man kände sig trygg...
Supertrevlig, snabb och lättillgänglig. Cornelia gjorde mitt första lägenhetsköp till en jättebra upplevelse!
I had a wonderful experience working with Cornelia. From our very first meeting, she was welcoming and professional. She truly listened to my needs and guided me through the complexities of the process. She was always available to answer my questions—no matter how small—and provided support at every single step. Even though selling a home can be stressful, Cornelia made me feel completely safe and comfortable throughout the entire journey.