4.8 / 5 i betyg
77 omdömen

Richard Petersson
en del av Fastighetsbyrån Östermalm

För mig är det bästa att arbeta som fastighetsmäklare möjligheten till att kunna utvecklas och alltid prestera på topp. Varje dag, och i varje affär. Det viktigaste med mitt jobb tycker jag givetvis är att ha nöjda kunder och att bygga långsiktiga relationer. För att kunna lyckas med detta sätter jag stort värde i att alltid kunna se möjligheter, att vara lyhörd för kundernas behov samt att alltid vara positiv.

Jag brinner för att skapa trygghet och bygga förtroende hos både köparen och hos säljaren. Det är extra viktigt eftersom att många ser bostadsaffären som den viktigaste affären man gör i livet. Jag lyckas med mitt jobb för att jag är målinriktad, förstår vikten av att arbeta strukturerat och att värdesätta alla moment och alla kontakter i varje enskild affär.
Sibyllegatan 28
114 43 Stockholm — Visa karta

Vad tror Richard att er bostad är värd i dagsläget?

Ange ditt postnummer för en kostnadsfri värdering

Läs vad 77 kunder tycker om Richard Petersson

 • Anna K skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Utåtriktad och driven mäklare som alltid är snabb på att återkoppla. Han har alltid ett professionellt och personligt bemötande vilket verkligen uppskattades då detta var min första lägenhetsförsäljning. Är jättenöjd med Richard som mäklare och rekommenderar honom starkt! Läs mer
  gillar detta
 • Jan R skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard har bra energi och drivkraft för att hitta en lösning där säljare och köpare kan mötas. Bra tillgänglighet och tydlig kommunikation underlättade också processen fram till vårt köp av en tvåa på Östermalm. Läs mer
  2018-10-09 Richard P svarar Jan R
  Tack för ett gott samarbete Jan, jag hoppas och tror starkt att ni kommer trivas utmärkt i er nya och fina lägenhet. Ni är alltid välkomna att höra av er om ni har några frågor eller funderingar.

  /Richard
  gillar detta
 • Anna G skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Väldigt nöjd! Richard var toppen från start till slut, mycket professionell, engagerad och tillgänglig. Jag rekommenderar honom starkt! Läs mer
  2018-10-09 Richard P svarar Anna G
  Tack Anna, det värmer att höra. Det har varit ett sant nöje att samarbeta med dig också. Tack så mycket för rekommendationen!

  /Richard
  gillar detta
 • Vida G
  Vida G skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Köpte vår lägenhet på Östermalmsgatan 30 via Richard och är super nöjda med honom som mäklare.
  Trevlig och duktig, stöttande i olika frågor.
  Kan inte säga annat att han gör ett toppen jobb. Läs mer
  2018-10-08 Richard P svarar Vida G
  Tack Vida, det värmer och jag hoppas att ni kommer trivas fantastiskt i ert nya hem! Ni är alltid välkomna att höra av er om ni skulle ha några frågor eller funderingar framåt. Ha en fortsatt fin vecka!

  /Richard
  gillar detta
 • Anna R skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Våra bösta rekommendationer om Richard för att han på ett professionellt och trevligt sött har engagerat sig i försäljningen av vår lägenhet. Vi fick ett mycket gott intryck av Richard från första mötet som höll hela vägen till en lyckad försäljning. Han var lyhörd, gav oss bra vägledning och bemötte oss alltid lika trevligt och positivt. Richard balanserade också på ett bra sätt mellan oss säljare och köpare så att vi båda skulle bli nöjda. Stort och varmt tack!
  Anna & Tiberio Läs mer
  2018-10-08 Richard P svarar Anna R
  Tack Anna, ni har själva bidragit mycket till en lyckad försäljning genom ert stora engagemang och flexibilitet. Jag är mycket tacksam för förtroendet och det goda samarbetet. Ha en fortsatt fin vecka!

  /Richard
  gillar detta
 • Niklas J
  Niklas J skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Sålde min lägenhet då det nya amorteringskravet infördes, och då marknaden stannade upp och blev något mer volatil. Richard höll sig lugn, metodisk och positiv samt jobbade hårt under hela processen med fokus på mig som kund, och inte för att snabbt få iväg min lägenhet. Tror både köpare och säljare blev nöjd med Rickard som mäklare. Rekommenderar starkt Richard Läs mer
  2018-10-06 Richard P svarar Niklas J
  Tack Niklas, det glädjer mig verkligen. Det har varit ett bra samarbete, där jag är väldigt tacksam för förtroendet, flexibiliteten och behjälpligheten under hela processen. Ha en riktigt fin fortsatt höst!
  gillar detta
 • Christoffer R skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Köpte en lägenhet under sommarmånaderna, då det är semestrar och normalt lite rörigt i Stockholm. Richard var dock väldigt flexibel (t ex med att ordna extravisning), gav bra info och var lyhörd. Hela processen var proffsig, det gick väldigt smidigt och med uppföljning efteråt också. Läs mer
  2018-10-05 Richard P svarar Christoffer R
  Hej Christoffer,
  Stort tack, det glädjer mig att höra att allting känns bra för dig. Jag hoppas att du kommer att trivas fantastiskt bra i din fina lägenhet!

  Mvh!
  Richard
  gillar detta
 • Damien Yara P skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Jag har sålt min lägenhet.
  Jag blev bemött på ett professionellt sätt och tycker att mäklaren levde upp till mina förväntningar.
  Sammanfattningsvis har jag haft en bra upplevelse under hela processen. Läs mer
  2018-09-07 Richard P svarar Damien Yara P
  Tack Damien, det glädjer mig väldigt mycket att höra. Jag tackar så mycket för förtroendet och önskar dig all lycka framåt!
  Mvh!
  Richard
  gillar detta
 • Michael M
  Michael M skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Sålt en lägenhet på tre rum 80 kvm.
  Richard Petersson gav oss utmärkt vägledning om marknadsläget och hur vi skulle åtgärda lägenheten före försäljning.
  Våra förväntningar var inte alltför högt ställda med hänsyn till nya amorteringsregler, men Richards insatser gav på rekordtid ett utfall som vida överträffade våra förväntningar.
  Våra upplevelser av Richard är att han är en synnerligen kunnig och erfaren mäklare som vi verkligen rekommenderar. Läs mer
  2018-07-09 Richard P svarar Michael M
  Tack så mycket Michael såväl för ert förtroende, er tillgänglighet under processen samt det fina omdömet Det glädjer mig verkligen att höra att ni känner er nöjda med både resultat och process!

  Jag önskar er en riktigt fin sommar!
  gillar detta
 • Åse J
  Åse J skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard har gjortförsäljningen av min bostadsrätt på Gärdet till ett rent nöje. Först och främst - vad jag värdesätter enormt har varit hans snabbhet och sinne för tajming. Det verkar som om han alltid är tillgänglig och kan driva försäljnignen framåt i de rätta spåren. Han har alltid framstått som väldigt professionell och inte minst vänlig och trevlig. Han har gett bra och tydlig information om processen och korrekta dokument. Han har varit guld på att kommunicera närhelst jag har skrivit eller ringt till honom. Han har kunnat rekommendera en bra stylist och slutfört allt till försäljning. Såklart tycker jag Richard är toppen! Läs mer
  2018-06-29 Richard P svarar Åse J
  Tack Åse, vad glad jag blir över att läsa så fina kommentarer. Stort tack själv för förtroendet och att du alltid varit tillgänglig och hjälpsamt, det är väldigt uppskattat!
  Ha en riktigt fin sommar så hörs vi till hösten!
  gillar detta
 • Louise F skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Jag tyckte att han agerade alldeles utmärkt, men jag känner mig ’lurad på konfekten’. Minst 500’ mindre betalt än förväntat. Läs mer
  2018-05-05 Richard P svarar Louise F
  Hej Louise,
  Vad kul att höra att du känner att mitt agerande varit bra, det känns superkul att höra!

  Tack för feedbacken, det är ytterst viktigt för mig att ni som säljare får realistiska förväntningar. Sen vi träffades för första gången för cirka ett år sedan så har marknaden och priserna sjunkigt kraftigt vilket gör att vi inte haft möjlighet till att nå de nivåer som var möjliga då.
  Slutpriset vi fick ligger på en både för marknaden och området hög nivå men förstår såklart att det är tråkigt när marknadsutvecklingen har varit negativ det senaste året.

  Ha en fortsatt fin vår!

  Med vänlig hälsning!
  Richard
  gillar detta
 • Leena L skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard är kunnig och engagerad och jag är mycket nöjd med försäljningen av min lägenhet. Han är vänlig och har stort tålamod och alltid snabb med att ge information och lätt att komma i kontakt med alla dagar i veckan. Vid en eventuell framtida försäljning skulle jag kontakta Richard för nytt mäklaruppdrag. Jag kan varmt rekommendera Richard som val av mäklare. Läs mer
  2018-04-21 Richard P svarar Leena L
  Tack Leena, det värmer mycket att höra!
  Stort tack för ditt förtroende, tålamod och flexibilitet med visningarna. Det var ett bra samarbete, stort tack och lycka till framåt!
  gillar detta
 • Philip T skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard var driven och arbetare intensivt för att få så många spekulanter som möjligt. Tror få andra mäklare hade gjort det extra lilla Richard gjorde. Läs mer
  2018-03-08 Richard P svarar Philip T
  Stort tack Philip, superkul att få sammarbeta med dig. Tack så mycket för förtroendet och det fina omdömet!

  /Richard
  gillar detta
 • Rickard L
  Rickard L skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard är en genuint trevlig person som brinner för sitt yrke. Tillgänglig varje gång jag har sökt honom gällande min försäljning, verkligen gjort allt för att göra sitt yttersta.
  Rekommenderar honom för försäljning inom området Östermalm då han är väldigt påläst. Läs mer
  2018-03-07 Richard P svarar Rickard L
  Jättetack Rickard och stort tack för förtroendet. Väldigt roligt att få äran att jobba med en så trevliga säljare och fin lägenhet!

  All lycka framåt!

  /Richard
  gillar detta
 • Kine K skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Kan varmt rekommendera att anlita Richard. Han hjälpte oss i samband med försäljningen av vår lägenhet och har varit mycket professionell och tillgänglig för frågor. Vidare var vi mycket nöjda med det hårda arbete han la ner i en svår marknad. Läs mer
  2018-03-07 Richard P svarar Kine K
  Men tack så hemskt mycket, det känns jätteroligt att höra att ni känner er nöjda och jag är väldigt tacksam för att jag fick möjligheten att sammarbeta med er. All lycka framåt!

  /Richard
  gillar detta
 • Magnus G skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Bra koll på marknaden, utmärkt uppföljning Läs mer
  2018-02-22 Richard P svarar Magnus G
  Tack Magnus och grattis till köpet, där kommer du trivas utmärkt!
  gillar detta
 • Elin B skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard Petersson var kunnig och professionell i sitt kundbemötande samt svarade på våra frågor på ett snabbt och tydligt sätt. Bemötandet översteg våra förväntningar. Läs mer
  2018-02-19 Richard P svarar Elin B
  Tack Elin, mycket kul att höra. Jag hoppas att ni kommer trivas bra och önskar er all lycka med ert nya boende!
  gillar detta
 • Nils L skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Bra bemötande och ett vettigt utgångspris, i dagens marknadsläge. Bra upplägg och utgångspriset överträffades med ca 5 %, rimligt. Lätt att ha kontakt med Richard. Läs mer
  2018-02-12 Richard P svarar Nils L
  Tack Nils, vad trevligt att höra. Tack också för en genomgående bra dialog och tillgänglighet. Lycka till framåt!

  Mvh!
  Richard
  gillar detta
 • Sebastian K skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Fick en positiv bild av Richard! Trots dålig marknad så kämpade han in många privatvisningar och successivt nya bud vilket tillslut nådde upp till mina krav. Så att affär kunde genomföras Läs mer
  2018-02-12 Richard P svarar Sebastian K
  Tack så mycket Sebastian, det var en väldigt fin lägenhet att jobba med och tack för tillgängligheten och förtroendet!

  Mvh!
  Richard
  gillar detta
 • Sean H skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Han var trevlig och bemötande. Han förklarade frågor som vi hade. Han kanske hade lite svagt kunskap om byggtekniska frågor. Läs mer
  2018-02-08 Richard P svarar Sean H
  Hej Sean,
  Stort tack för din feedback och vad roligt att höra att ni fick svar på de frågor ni hade. Ingående byggnadstekniska frågor kontrollerar vi dock innan vi besvarar rakt av för att säkerställa att köpet baseras på korrekta uppgifter.

  Mvh!
  Richard
  gillar detta
 • Lars E skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Träffade ej mäklaren på visning. Assistent som var trevlig
  men ej kunnig om vädersträck eller funktioner i lgh.
  Vid kontraktskrivning var Richard korrekt och trevlig. Läs mer
  2018-02-08 Richard P svarar Lars E
  Hej Lars,
  Det var oturligt att vi inte fick möjligheten att träffas på visningen, vanligtvis håller jag alltid mina visningar själv. Denna visning efterfrågades på en tid då jag sedan länge varit uppbokad. I samförstånd med säljarna valde vi att låta en av mina kollegor hålla visningen där jag sedan svarade på frågor och hanterade kontakt med spekulanter och visningsdeltagare.

  Med vänlig hälsning!
  Richard
  gillar detta
 • Johan L skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard gjorde ett bra jobb med stort engagemang vid försäljningen av min lägenhet. Läs mer
  2018-01-22 Richard P svarar Johan L
  Hej Johan,
  Tack Johan vad trevligt att höra. Tack för omdömet och hoppas att ni kommer trivas bra i er nya lägenhet sen!

  Mvh!
  Richard
  gillar detta
 • Cecilia T skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Topp!
  Trevlig, flexibel och gör sitt yttersta. Läs mer
  2018-01-16 Richard P svarar Cecilia T
  Tack Cecilia och tack för ditt förtroende samt goda samarbete!
  Mvh!
  Richard
  gillar detta
 • Kenneth N skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Mycket trevligt bemötande. Hjälpsam vid alla frågor i processen. Snabba svar trots juluppehåll. Läs mer
  gillar detta
 • Helene S skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard har varit mig väl behjälplig vid min lägenhetsförsäljning. Lägenheten såldes innan den ens kom upp på Hemnet vilket visar på att Richard/Fastighetsbyrån har arbetat bra med att marknadsföra min lägenhet. Jag rekommenderar Richard vidare då jag tycker att han är serviceminded och trevlig att ha att göra med. Läs mer
  gillar detta
 • Emily W skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard är grym! Supermotiverad till att göra ett bra jobb och väldigt driven när det kommer till att göra både säljare och köpare nöjda. Rekommenderar Richard starkt! Läs mer
  2017-12-19 Richard P svarar Emily W
  Men tack så hemskt mycket Emily, skönt att du känner så! Hoppas att du kommer att trivas utmärkt och att du får en fin stundande jul:)
  gillar detta
 • André
  André skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Erik Andersson från Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden rekommenderade Richard. Han hade helt rätt! Tack för bra kommunikation och fin försäljning. Rekord i föreningen. Läs mer
  2017-12-11 Richard P svarar André
  Tack så mycket för förtroendet André! Skönt att höra att man levde upp till förväntningarna och att du kände att resultatet blev bra.
  Hörs framåt!
  gillar detta
 • Kristoffer J skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard var mycket professionell och tillmötesgående gällande information om objektet och möjlighet för oss att få en privat visning. Dessutom var Richard mycket snabb på återkoppling i vår kommunikation. Vi är mycket nöjda med Richard och hans förmåga att värna både vårt (köpare) och säljarens intresse. Läs mer
  2017-12-04 Richard P svarar Kristoffer J
  Tack så mycket Kristoffer, det känns jättekul att höra! Tack för ett fint omdöme och lycka till med er nya lägenhet, den är superfin!
  Vi syns framåt!
  gillar detta
 • Kersti E skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Fick ett trevligt och glatt bemötande
  Richard är positiv och enkel att förstå
  Han åkte till min dotter och ordnade hela affären då jag befinner mig i Spanien.
  Det kan man säga är service av hög kvalite👍 Läs mer
  2017-11-28 Richard P svarar Kersti E
  Tack Kersti!
  Tack även för all hjälp, styling och tillgänglighet. Hoppas att du har det bra och njuter av värmen:)
  Ha en fortsatt fin höst!
  gillar detta
 • Carl P skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard har varit mycket informativ och engagerad i försäljningen av min lägenhet. Han har varit lätt att nå och alltid tagit sig tid.
  Vill varmt rekommendera Richard som mäklare. Läs mer
  2017-11-20 Richard P svarar Carl P
  Tack Carl, det betyder mycket för mig att höra. Tack för ett väldigt gott samarbete och att du varit väldigt behjälplig, bidragit med ett gott engagemang, flexibilitet och uthållighet. Det är mycket uppskattat. All lycka framåt!
  gillar detta
 • David L skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard bemötte mig väl, och var enkel att ha kontakt med. Läs mer
  2017-11-20 Richard P svarar David L
  Tack David, detsamma till dig. Jag hoppas att du kommer trivas utmärkt i din nya lägenhet!
  gillar detta
 • Ulrika R skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Jag tyckte att vi hade en väldigt bra dialog och Richard var lätt att ha att göra med.
  Han jobbade hårt pga seg markand och lyckades få upp budet något trots att det inte blev någon budgivning. Läs mer
  2017-11-19 Richard P svarar Ulrika R
  Tack för en fin rekommendation Ulrika och vad skönt att det blev bra till slut. Jag hoppas att du kommer trivas bra sen och får en skön höst nu:)
  gillar detta
 • Johan G skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Som köpare är jag mycket nöjd. Läs mer
  2017-11-17 Richard P svarar Johan G
  Vad roligt att höra Johan, lycka till med ditt nya boende!
  gillar detta
 • Marcus N skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Vi fick ett vänligt bemötande och insåg tidigt att Richard var en duktig och förtroendeingivande säljare. Genomgående snabb återkoppling trots sena kvällar bidrog till en snabb försäljningsprocess. Läs mer
  2017-11-17 Richard P svarar Marcus N
  Tack Marcus!
  Känns väldigt roligt att höra att ni känner er nöjda. Jag tackar för ett gott samarbete och förtroende. All lycka med nya boendet framåt.
  Fortsatt trevlig fredag och stundande helg!
  gillar detta
 • Anders N skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Mycket trevlig, påläst och intresserad Läs mer
  2017-11-17 Richard P svarar Anders N
  Tack så mycket Anders, vad kul att höra:)
  Fortsatt fin vecka!
  gillar detta
 • Lena L skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Professionell, vänlig, kreativ och mån om att bistå kunden på alla sätt och vis. Läs mer
  2017-10-30 Richard P svarar Lena L
  Tack Lena, väldigt uppskattat!
  Tack själva för ett mycket gott samarbete:)
  gillar detta
 • Jan-åke Å skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard är en utomordentligt trevlig person och en ytterst professionell och kompetent mäklare! Jag har enbart positiva saker att säga om honom. Han får de allra bästa rekommendationer!
  👍👍👍 Läs mer
  2017-10-26 Richard P svarar Jan-åke Å
  Tack Jan-Åke, Känns väldigt roligt att höra!
  Tack för ett väldigt gott och trevligt samarbete, önskar er en trevlig fortsättning på hösten så syns vi längre fram!
  gillar detta
 • Fredrik   skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Jag köpte en bostadsrätt av Richard och är väldigt nöjd med honom genom hela processen. Min upplevelse är att Richard anstränger sig mer än genomsnittet och har hjälpt till med många detaljfrågor som andra mäklare ofta skjuter ifrån sig. Jag vill verkligen rekommendera Richard. Läs mer
  2017-10-23 Richard P svarar Fredrik  
  Tack Fredrik för dina fina ord, känns jätteskönt att höra att det har känns bra för dig!
  Jag hoppas att du kommer trivas utmärkt och får en härlig höst!
  gillar detta
 • Eric H skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Jättebra kontakt under hela processen. Får svar på frågor oavsett tidpunkt. Man känner sig trygg i en stor process. Läs mer
  2017-10-02 Richard P svarar Eric H
  Tack så mycket Eric, det känns väldigt skönt att höra att det har känts tryggt och bra för er. Ni har köpt en väldigt fin lägenhet som jag önskar er all lycka i!
  Vi hörs snart igen:)
  gillar detta
 • Erik K skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Mkt bra o professionellt bemötande samt tillgänglighet.
  Alltid beredd att svara på frågor.
  Mkt god kundupplevelse. Läs mer
  2017-09-08 Richard P svarar Erik K
  Tack Erik, väldigt uppskattat att höra.
  Jag hoppas att ni kommer att trivas utmärkt i er nya lägenhet.
  Ha en fortsatt fin helg!
  gillar detta
 • Johanna E skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Professionellt, lugnt och strukturerat. Läs mer
  2017-09-06 Richard P svarar Johanna E
  Tack så mycket det känns kul att höra och hör av dig om du har några frågor framåt.
  Fortsatt fin vecka!
  gillar detta
 • Gustav P skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Mycket bra! Bra service och tillgänglig stor del av dygnet per telefon. Det uppskattar jag mycket hos en mäklare. Läs mer
  2017-09-06 Richard P svarar Gustav P
  Kul att höra Gustav, tack så mycket och lycka till med nya boendet!
  Hör av dig om du har några frågor:)
  gillar detta
 • Johanna  L skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard var superproffsig genom hela försäljningen och väldigt lyhörd för mina önskemål. Hela affären kändes trygg, välskött och anpassad. Jag har absolut ingenting att anmärka på och är supernöjd! Läs mer
  2017-08-23 Richard P svarar Johanna  L
  Vad härligt att höra Johanna, tack för det fina omdömet:)
  gillar detta
 • Sofia G skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard har varit fantastiskt trevlig och duktig! Läs mer
  2017-08-21 Richard P svarar Sofia G
  Tack Sofia, vad kul att höra!
  Tack också för all hjälp under processen:)
  gillar detta
 • Marcus E skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard gjorde ett väldigt bra jobb genom hela processen. Väldigt snabb uppdatering och konstant bra återkoppling. Lätt att ha att göra med och även att bolla tankar med. Av de mäklare jag haft erfarenhet av hittills är Richard helt klart den bästa! Rekommenderas stort! Läs mer
  2017-08-21 Richard P svarar Marcus E
  Tack Marcus, det känns väldigt kul att höra!
  Det har varit väldigt smidigt att samarbeta med er också och tack för förtroendet och all hjälp under processen:)
  Ha en fortsatt trevlig sensommar:)
  gillar detta
 • Maria G skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Vi bad att få en visning innan den öppna visningen, något som Richard ordnade trots att det var hans sista semesterdag. Vi köpte lägenheten och alla våra frågor har Richard skött på ett bra sätt. Läs mer
  2017-08-21 Richard P svarar Maria G
  Tack Maria, vad kul att höra!
  Ni har köpt en fantastisk lägenhet som jag hoppas att ni kommer att trivas utmärkt i:)
  gillar detta
 • Daniel L skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Mycket trevlig och lyhörd, snabb med återkoppling.
  Kan verkligen rekommendera honom till andra. Läs mer
  2017-08-21 Richard P svarar Daniel L
  Tack Daniel, vad trevligt att höra!
  Tack också för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen, lycka till framåt:)
  gillar detta
 • Charlotte A
  Charlotte A skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Richard har varit mycket serviceminded och professionell. i sitt arbete. Han har alltid uppdaterat och återkopplat med mig efter varje steg i försäljningsprocessen vilket jag uppskattat mycket.
  Jag kan varmt rekommendera Richard. Läs mer
  2017-08-04 Richard P svarar Charlotte A
  Tack Lotta!
  Det värmer mycket att höra, det har varit toppen att jobba tillsammans med dig och Charlie också :)
  Hoppas att ni kommer trivas utmärkt i nya lägenheten!

  Fortsatt fin sommar:)
  gillar detta
 • Veronica K skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Östermalms bästa mäklare!

  Jag har kommit i kontakt med många mäklare i mina dagar, både som säljare och köpare och Richard är i särklass en av de mest professionella och tillmötesgående mäklare jag har stött på.

  Jag anlitade Richard för att sälja min lägenhet på Östermalm och jag kunde inte vara nöjdare med mitt beslut.

  Richard är en extremt engagerad mäklare som gör det där lilla extra för att du som säljare ska kunna känna dig trygg och få ut det mesta av din försäljning. Han lyssnade på mina behov, visade på stor kunskap om marknaden, var alltid snabb på återkoppling och det jag gillade allra mest var att han förstod värdet av att ge de potentiella köparna tid, information, bra bemötande och uppföljning, något som jag tycker många mäklare missar.

  Efter försäljningen var han också till stor hjälp med tips och råd i mitt sökandet efter min nya drömbostad!

  Richard levererade över mina förväntningar på alla plan och jag kan varmt rekommendera honom för alla som letar efter en mäklare i området! Läs mer
  2017-06-30 Richard P svarar Veronica K
  Men tack så hemskt mycket, Veronica det värmer verkligen att få höra så fina ord!
  Jag är väldigt tacksam att vi fick chansen att jobba ihop och jag hoppas att ni kommer trivas utmärkt i ert nya boende nu framöver!

  Ha en superfin helg nu!:)

  Mvh!
  Richard
  gillar detta
 • Barbro J skrev om Richard Petersson en del av Fastighetsbyrån Östermalm
  Bra bemötande o levde upp till min förväntan o lite till Läs mer
  2017-06-22 Richard P svarar Barbro J
  Tack så mycket Barbro, vad roligt att höra att ni är nöjda:)

  Fortsatt fin dag och glad midsommar!

  /Richard
  gillar detta
Anna Wikstrand Delic
4.8 / 5 — 126 recos
Richard Petersson
4.8 / 5 — 77 recos
Martin Sjöman
4.9 / 5 — 49 recos
Björn Strömberg
4.8 / 5 — 38 recos
Caroline Lundin
4.8 / 5 — 36 recos
Anna Alvagard (fd Larsson)
4.9 / 5 — 35 recos
Rebecka Reittu
5.0 / 5 — 2 recos

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Sibyllegatan 28, 114 43 Stockholm