Anna är oerhört engagerad och effektiv. Sympatisk och inlyssnande.
Anna Alvagard
Anna Alvagard är mäklare på Fastighetsbyrån Östermalm
.Anna Alvagard har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Anna Alvagard har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-12 och har fått 92 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Alvagard har haft 23 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
92 omdömen om Anna Alvagard
Hej Andrew Stort tack för fina ord, uppskattas stort. Tack för förtroende att ta hand om er bostadsförsäljning. Har varit mycket trevligt att ha med er att göra. På återhörande inom kort. Hälsningar Anna
Jag blev bemött på ett mycket proffsigt sätt av Anna. Anna levde upp till alla mina förväntningar med råge. Anna och jag hade många kontakter under resans gång och Anna var alltid mycket informativ, vänlig, trevlig m a o var det en mycket trevlig upplevelse och bra samarbete.
Hej Christina Stort tack för mycket fin rekommendation, uppskattas stort. Mycket trevligt att få ha med dig att göra. På återhörande inom kort. Hälsningar Anna
Anna var trevlig, kändes personlig men professionell på samma gång. Hon var tydlig, påläst och kunnig. Det kändes som om hon tyckte om det hon arbetar med. Väldigt lätt att få tag på och informerade hellre en gång för mycket än att låta saker bero.
Hej Eva Stort tack för fina ord, uppskattas stort. Så trevligt att få ha med er att göra. Hälsa och på återhörande inom kort. Hälsningar Anna
Mycket trevligt och kunnigt bemötande.
Hej Elisabeth Stort tack för fin rekommendation, uppskattas stort. Så trevligt att ha med er att göra alla dessa år :). På återhörande inom kort. Hälsningar Anna
Kunnig, ärlig, mottaglig för argument, trevlig….
Hej Jan och Ingrid Stort tack för fin rekommendation, uppskattas stort. Så trevligt att få ha med er att göra. Tack för trevligt samarbete. På återhörande inom kort. Hälsningar Anna
Bra engagemang, alltid tillgänglig, kunnig och lyssande in våra behov och önskemål
Stort tack Carima för fina ord. Uppskattas stort. Alltid lika trevlig att ha med er att göra och tack för förtroende att förmedla nu er fjärde bostad:). Tack. Hörs inom kort, fortsatt trevlig december. Hälsningar Anna
Kunnig, lyhörd, tillgänglig professionell. Otroligt sympatisk och lätt att ha att göra med!!
Stort tack Ulrika för fina ord, uppskattas stort. Så trevligt att ha med dig att göra. På återhörande:). Hälsningar Anna
Mycket bra, förutsatt att försäljningen går igenom!
Hej Jan-Henrik Tack för fin rekommendation och mycket trevlig samarbete. Ja, nu håller tummarna att allt går som det skall. Fortsatt trevlig söndag och på återhörande. Hälsningar Anna Avlagrad
Kunnig, serviceminded och snabb i återkopplingar.
Stort tack Jennie för fin rekommendation. Uppskattas stort. Tveka inte att höra av er när det är funderingar. Fortsatt trevlig dag Hälsningar Anna Alvagard
Kommunikativ, trevlig och saklig. Väldigt nöjd av att ha både köpt och sålt via Anna Alvagard som har varit toppen i båda processerna.
Stort tack Anders för fina ord, uppskattas stort. Alltid så trevligt att ha med er att göra. Lycka till på jakt efter huset så hörs vi inom kort. Hälsningar Anna Alvagard