Fastighetsbyrån Enskede

• BadgeFourteenYears
1 874
4.7
Call 08-600 07 10 Share

Enskede är ett attraktivt bostadsområde i södra Stockholm. Och det är inte konstigt! Här finns alla möjliga olika sorters bostäder, från sekelskiftesvillor till nyproducerade lägenheter. Globen, med sina två stora arenor, ligger mitt i vårt område och med de smidiga kommunikationerna tar du dig snabbt och smidigt in till både...

1874 omdömen om Fastighetsbyrån Enskede

Sedan starten hos Reco 2013

Åsa I
Svedmyra

Snabb återkoppling och väldigt trevlig!

Julia H
Bought an apartment with Frank Wideman a part of Fastighetsbyrån Enskede
Gubbängen - Enskede

Tydlig kommunikation och vänligt bemötande!

Theodor W
Svedmyra

Han var trevvlig och väldigt hjälpsam!

Jonathan C
Hammarbyhöjden

Rebecca har varit otroligt lätt att ha att göra med, enkel att ha kontakt med, lyhörd och hör av sig med relevant info så man vet vad som sker. 10/10!

SANDRA K
Bought a house with Erik Remnert a part of Fastighetsbyrån Enskede
Stureby

Erik har varit en pärla att ha att göra med! Trevlig och hjälpsam hela vägen

Svar från Erik Remnert

Tack för din fina reco. Ett sant nöje att få hjälpa dig och din trevliga familj

Ylva W
Stureby

Lugn och inlyssnande. Gav snabb återkoppling.

Svar från Erik Remnert

Tack för fin återkoppling. Jättekul att hjälpa dig med ditt fina hus och att försäljningen gick så smidigt!!

Astrid Rakhorst W
Sold a house with Elisabeth Strandenborg a part of Fastighetsbyrån Enskede
Kärringstan / Enskededalen

Snabb och professionell, vi är mycket nöjda med försäljningen.

NICLAS A
Bought a house with Elisabeth Strandenborg a part of Fastighetsbyrån Enskede
Kärringstan / Enskededalen

Tydlig, trevlig och bidrog till ett lugn i processen.

Emilie I
Bought a house with Erik Remnert a part of Fastighetsbyrån Enskede
Svedmyra

Proffsig och trevlig. Snabb på återkoppling

Svar från Erik Remnert

tack Emelie för en fin reco. Jätteroligt att få hjälpa er trevliga familj med detta husköp.

Emil N
Bought an apartment with Per-Axel Kilén a part of Fastighetsbyrån Enskede
Hammarbyhöjden

Anpassar sig väldigt väl efter kundens tempo och behov, men är också realistisk och ärlig, vilket alltid gynnar både säljare och köpare på lång sikt. Rekommenderar starkt!

Svar från Per-Axel Kilén

Tack snälla Emil för det fantastiska omdömet och rekommendationen! En trygg och transparent affär där tempot passar alla parter är alltid mitt huvudfokus. Stort grattis till den nya bostaden och hoppas att du kommer trivas riktigt bra!

Herman K
Sold an apartment with Erik Remnert a part of Fastighetsbyrån Enskede
Gamla Enskede

Erik är en mycket professionell mäklare, som snabbt och smidigt löste försäljningen av min lägenhet. Erik förmedlade även det hus vi köpte och har agerat tryggt och professionellt båda gångerna. Det är ovärderligt att ha en bra och trygg kontakt, när man gör sitt livs största affär.

Svar från Erik Remnert

Tack för din fina reco. Så roligt att få hjälpa dig och din familj med dessa försäljningar.

Frida L
Gamla Enskede

Supertrevlig och tillmötesgående som gjorde att vi som köpare kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Clarence L
Bought an apartment with Frank Wideman a part of Fastighetsbyrån Enskede
Globen

Trevlig, professionell och förtroendeingivande! Rekommenderar starkt

Wictor N
Blåsut

Lugn, professionell och trevlig. Allt var smidigt hanterat med tydlig kommunikation kring vad som pågick med spekulanter. Toppen!

David Francois D
Wrote about Sebastian Andersson a part of Fastighetsbyrån Enskede

While Sebastian was pretty polite and responsive while trying to sell my apartment, even though I could tell he wasn't trying very hard, it was alright until I finally agreed to sign for an offer after almost a year (bad market). Then Sebastian did not communicate expectations from the buyer (getting early access that Sebastian agreed on without consulting me), resulting in stress and tension during the contract signing. It was 100% Sebastian's fault for not telling me, even if he tried to pretend otherwise before admitting...

Ronja B
Sold an apartment with Per-Axel Kilén a part of Fastighetsbyrån Enskede
Hammarbyhöjden

Väldigt nöjd med Per-Axel som mäklare. Tillgänglig, trevlig och tillmötesgående gällande mina förväntningar. Känt mig trygg genom processen med bra kommunikation. Rekommenderar varmt!

Svar från Per-Axel Kilén

Hej Ronja! Stort tack för det varma omdömet, det gör mig otroligt glad att läsa. Att få ditt förtroende och kunna ge dig den trygghet och kommunikation du önskade är verkligen det absolut roligaste med mitt jobb. Det har varit ett fantastiskt fint samarbete från start till mål. Varmt lycka till med allt i framtiden!

Simon P
Bagarmossen

Elisabeth är positiv, vänlig och engagerad. Har hon inte svar på allt så kollar hon snabbt upp det. Försäljningen gick kvickt och med minimal ansträngning från min sida som säljare. Jag fick även det pris jag hade tänkt mig så nöjd på det stora hela även om jag tycker mäklare över lag tar mycket betalt.

Maja Sara Maria S
Bought an apartment with Elisabeth Strandenborg a part of Fastighetsbyrån Enskede
Bagarmossen

Tydlig och kommunikativ, kändes tryggt hela vägen igenom!

Bror Sven Jacob H
Sold an apartment with Erik Remnert a part of Fastighetsbyrån Enskede
Gamla Enskede

Det viktigaste: Erik levererar det han lovar. Hans bedömning av vad en försäljning skulle ge och vilket jobb som skulle krävas för att komma dit - liksom vilka insatser som inte skulle behövas vid den här försäljningen (vilket var viktigt för oss) stämde till 100 procent. Annonsen kom till fort och lite slarvigt men det är sekundärt när resultatet blev så bra. Vi är mycket nöjda!

Svar från Erik Remnert

Tack för din fina reco. Alltid lika roligt att arbeta tillsammans med dig.

Lasse E
Bagarmossen

Kompetent smidigt och enkelt, samarbetet har funkat bra och vi är nöjda med slutresultatet.

Svar från Erik Remnert

Tack för en fin reco och ett bra samarbete med ert fina hus.

Helene W

Denise S
Sold an apartment with Rebecca Behrendtz a part of Fastighetsbyrån Enskede
Globen/ Johanneshov

Så fantastiskt proffsig och snabb! Lyckades sälja min lägenhet över förväntan gällande pris och tid. Rebecca var alltid tillgänglig och gav det lilla extra.

Frida W
Hammarbyhöjden

Mycket trevlig och inkännande.

Karin Cecilia S
Enskededalen

Erik är en proffsig mäklare med snabb och tydlig kommunikation hela vägen från start till sälj. Hela processen har varit väldigt smidig och vi rekommenderar honom varmt.

Svar från Erik Remnert

Tack snälla för en fin reco och ett bra samarbete med ert fina hus. Jättekul att få hjälpa er.

Per-Gunnar E
Gamla Enskede

Han är kunnig och kan marknaden.

Diana A
Globen

Rebecca är tillmötesgående, tillgänglig, transparent och väldigt härlig att ha att göra med. Hon guidade tryggt och enkelt genom hela processen och jag kan varmt rekommendera henne!

Jessica W
Stureby

Richard är en väldigt professionell mäklare som fått mig som säljare och köpare att känna mig trygg genom sälj- och köpprocessen.

Helena L
Stureby

Trevlig, enkel att ha att göra med, tydlig kommunikation och snabb respons.

Dorota K
Kärrtorp

Mycket professionell, snabb, effektiv mäklare. En stor erfarenhet genomsyrrar Elisabeths agerande. Elisabeth lyckades att sälja min lägenhet på ett mycket smidigt sätt och med ett pris som jag önskade. Vi anpassade även ett datum till slutlig överlåtelse av lägenheten till mina behov. Ett stort tack Dorota

Mustafa K
Globen/ Johanneshov

Snabb med svar och hjälp! Gör både säljaren och köparen nöjd!

Madeleine B
Hammarbyhöjden

Skulle varmt rekommendera Elisabeth som mäklare, allt gick så smidigt!

Eva T
Hammarbyhöjden

Elisabeth levde verkligen mer än väl upp till våra förväntningar. Snabb och förtroendeingivande. Väldigt enkel säljprocess för säljaren.

Emil G
Wrote about Rebecca Behrendtz a part of Fastighetsbyrån Enskede

Var mycket nöjd med Rebeccas insats. Hon gjorde ett väldigt bra jobb med försäljningen av min lägenhet, var alltid lyhörd och jobbade hårt för att nå ett bra resultat. Hon hade mycket bra förslag och såg till att allt flöt på fint från start till mål. Hon lyssnade på mina önskemål och levererade till 100%. Rekommenderas varmt!

Rebecca B gillar detta
Offensive content
Choose a reason:
Mikael N
Stureby

Erfaren hjälpsam avslappnad och empatisk. Stöder alla stegen i försäljningsprocessen utan några konstigheter. Besökare på visningen hade en bra upplevelse av Rickard.

Niklas N
Stureby

Jag köpte en fastighet av Richard och är otroligt nöjd med både bemötandet och den trygghet han förmedlade genom hela processen. Rekommenderas varmt. /Niklas

Isabel Maria Åsa H
Enskededalen

Elisabeth är en stjärna! Oerhört trevlig och kunnig och behjälplig genom hela processen. Hon finns tillgänglig och man känner sig alltid prioriterad. Jag kommer alltid sälja via Elisabeth!

Sirpa A
Hammarbyhöjden

Hej! Jag blev väl bemött av Frank. Han är tydlig och kunnig. Han hade kontinuerlig kontakt med mig om aktuella läget gällande bostadens försäljning. Beroende på oron i världen, vilket påverkar även bostadsaffärer, förväntade jag mig inte att bostaden blev relativ snabbt såld. Jag kan rekommendera Frank som mäklare.

Linnea A
Gamla Enskede

Erfaren, strategisk och driven mäklare!

Andrea S
Globen/gullmarsplan

Hanna M
Björkhagen

Frank är en framförallt kunnig men också trevlig mäklare med positiv inställning.

Mikael E
Gamla Enskede

Trevlig, bra bemötande och påläst. Vi hade en bra kontakt genom hela processen och tycker hon var påläst och kunde svara på mina frågor.

Rebecca T
Svedmyra

Vi är väldigt nöjda med Sebastian som vår mäklare. Vi har både köpt och sålt med hans hjälp och känt oss trygga genom hela processen. Han är trevlig, tydlig, lyhörd och mycket tillmötesgående. Vi kan varmt rekommendera honom till andra som ska sälja eller köpa bostad.

Evelina M
Svedmyra

Jag är väldigt nöjd med försäljningen av min lägenhet tillsammans med Sebastian. Han har haft en väldigt bra balans mellan professionalitet och ett personligt bemötande genom hela processen. Kommunikation har varit tydlig och smidig, och jag har alltid känt mig uppdaterad och trygg i varje steg. Kan varmt rekommendera Sebastian!

Adam W
Tallkrogen

Erik har varit exemplarisk från start till mål. Empatisk, kunnig och mån om både säljare, spekulanter och köpare. Rekommenderas varmt!

Svar från Erik Remnert

Tack snälla du för en fin reco och ett otroligt trevligt samarbete genom hela försäljningen. Ett nöje att få hjälpa till med ert fina hus.

Eric Richard D
Hammarbyhöjden

Rebecca har varit väldigt trevlig, vänlig och professionell i sitt bemötande genom hela vägen. Hon har varit hjälpsam, tillmötesgående och tagit sig tid att svara tydligt på alla frågor, vilket har gjort att hela processen känts smidig och positiv. Rekommenderar henne starkt!

Niall B
Skarpnäck

Erik var professionell, effektiv och tydlig genom hela processen. Allt gick smidigt och vi kände oss trygga hela vägen. Rekommenderas varmt!

Svar från Erik Remnert

Tack snälla för en fin reco och ett jättebra samarbete. Så kul att hjälpa er med ert fina radhus!

Linus S
Gamla Enskede

Elisabeth är väldigt trevlig och proffsig. Snabb att återkoppla samt tydlig i kommunikationen. 5/5!

Olle S
Hammarbyhöjden

Trevlig, hjälpsam och god lokalkännedom!

Anna Malin R
Kärringstan / Enskededalen

Ett trevligt, bra och professsionellt bemötande. Kan sina saker och känns väldigt tryggt. Det här rekommenderas varmt!

Axel Ö
Hammarbyhöjden

Med engagemang och driv tog Elisabeth ann min lägenhet. Bra och snabb i kommunikationen något jag värdesatte högt. Rekommenderar varmt