Svensk Fastighetsförmedling Globen

• BadgeNineYears
1 555
4.8
Call 08-99 70 00 Share

Få ut det mesta av din bostadsaffär med oss på Svensk Fastighetsförmedling! Från vårt kontor i Globen förmedlar vi bostäder i Enskede, Farsta Strand, Fagersjö, Sköndal, Gubbängen, Hökarängen, Tallkrogen, Skarpnäck, Bagarmossen, Hammarby Höjden och Farsta, förstås. Våra mäklare har många års erfarenhet av bostadsmarknaden här...

1555 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Globen

Sedan starten hos Reco 2016

Emma Ö
Wrote about Sara Kjellgren a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Sara är en trevlig och engagerad mäklare som verkligen är informativ vilket skapar trygghet! Mycket nöjd!

Henrik V
Bought an apartment with Jakob Wikner a part of Svensk Fastighetsförmedling Globen
Årsta

Allt gick väldigt snabbt efter visning och under budgivning men hade ändå väldigt lätt att hänga med och förstå. Bra kommunikation helt enkelt.

Vasilij S
Skärholmen

Andy has been a great RE agent. Always available, helpful and tactful. He helped to get the best price I could for the apartment. I do recommend to use his services if you can.

Randi S
Bought an apartment with Andy Shabo a part of Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Skärholmen

Trevlig. Tydlig. Lätt att kommunicera med.

Annika B
Sold a house with Elin Norberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Globen
Enskedefältet

Vi är fantastiskt nöjda med Elin som genomförde försäljningen av vårt hus på allra bästa sätt. Elin är proffsig, påläst och lyhörd. Gav från början ett förtroendefullt intryck och kändes trygg i sin proffesion. Vi vill varmt rekommendera henne!

Mina A
Bought a house with Maria Lundberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Globen
Bagarmossen

Maria är Tillgänglig, trevlig, och nogrann. Jag rekommenderar Maria som mäklare.

Krister J
Sold an apartment with Jakob Wikner a part of Svensk Fastighetsförmedling Globen
Farsta

Bra kontakt från början. Lägenheten såldes snabbt med Bra resultat när den lades ut på Hemnet.

Anders L
Bought an apartment with Selma Fazlic a part of Svensk Fastighetsförmedling Globen
Enskededalen

Bidrog på konstruktivt och engagerat för att lägenhetsköpet förlöpte smidigt för ett bra slutresultat.

Henrik B
Sold an apartment with Selma Fazlic a part of Svensk Fastighetsförmedling Globen
Enskededalen

Jättebra och duktig! Hon jobbar snabbt och effektivt och vi är supernöjda med priset vi sålde för

Marcus H
Bought an apartment with Elin Norberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Globen
Farsta

I stort sett supernöjd med Elin. Hade önskat mer tydlighet i kontraktet och mer assistans o det. Men ligger lika mycket hos oss som köpare. Supertrevlig och tillmötesgående.

Barbro V
Bought an apartment with Maria Lundberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Globen
Farsta

Proffsigt bemötande, kunnig och påläst, snabba återkopplingar. Rekommenderar henne varmt

Emma C
Sold an apartment with Maria Lundberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Globen
Bagarmossen

Jag rekommenderar verkligen Maria. Hon är rakt på sak och har rätt prioriteringar för en bra process. En professionell, trevlig och driven mäklare som verkligen får jobbet gjort. Tack Maria!

Moa K
Sold an apartment with Elin Norberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Globen
Sköndal

Professionell, ärlig samt lyhörd! Väldigt nöjd med Elin.

Svar från Elin Norberg

Tack Moa för din fina rekommendation! Roligt att få hjälpa er igen!

Turid T
Sold a house with Selma Fazlic a part of Svensk Fastighetsförmedling Globen
Bagarmossen

Trevlig, lätt att arbeta tillsammans med, tillgänglig, bra koll på marknaden och fin kundkontakt.

Jesper E
Sköndal

Bra på alla sätt, rekomenderas!

Svar från Elin Norberg

Tack snälla för din fina rekommendation! Roligt att få hjälpa er!

Ola K
Sköndal

Bra och profesionellt på det stora hela!

Lisa S
Farsta

Bara positivt! Kompetent, hjälpsam och trevlig mäklare!

Svar från Elin Norberg

Tack snälla Lisa för din fina rekommendation! Roligt att få hjälpa er.

Kevin I
Örby

Andy är en mäklare som överträffar ens höga förväntningar. Har är alltid tillgänglig och tillmötesgående. Jag kan starkt rekommendera Andy som mäklare.

Jennie A
Örby

Väldigt tillmötesgående, trevlig och behjälplig genom hela processen med att hitta mitt nya drömboende.

Kevin I
Wrote about Andy Shabo a part of Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

Andy är en mäklare som vrider och vänder på varenda sten för att göra båda parter nöjda. Jag hade höga förväntningar på Andy men ändå lyckades han överträffa dessa men en snabb och smidig affär på det mest proffesionellt sätt. Jag kan starkt rekommendera Andy som mäklare!

Lidija K
Wrote about Andy Shabo a part of Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

Alltid tillgänglig! Och gör allt i sin makt för att göra köparen samt säljaren nöjda! Sveriges bästa mäklare!

Michael R
Sold a house with Selma Fazlic a part of Svensk Fastighetsförmedling Globen
Enskede Gård

Selma Fazlic har varit proffsig, snabb och trevlig att samarbeta med. Hon genomförde vår försäljning på ett mycket bra sätt.

Emil L
Bagarmossen

Selma var supertrevlig, tillgänglig, fixade med allt vi behövde och det blev en snabb och bra försäljning

Olof B
Sold a house with Selma Fazlic a part of Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Farsta

En helt vanlig mäklare där varken köpare eller säljare stod i fokus. Ej lyhörd vid önskemål/instruktioner om hur försäljningen skulle gå till. Ej kunnig vid försäljning av fastighet där olika delägare har olika skuldsättning vilket resulterade i 4 st felaktiga likvidavräkningar innan det blev rätt. Selma jobbade på som man kan förvänta sig av en mäklare. Snabba ryck mot ett snabbt avslut för att kunna gå vidare till nästa affär!

Anna-Lena Å
Sold an apartment with Sara Kjellgren a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Tungelsta

Sara kjellgren var både trevlig och saklig iallt hon tog sig an.Allt gick väldigt smidigt.Kan inte vara annat än nöjd.

Max Leo David S
Bought a house with Maria Lundberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Bagarmossen

Jag och min sambo mötte Maria när hon ansvarade för att sälja ett radhus som vi var intresserade av att köpa. Maria agerade mycket professionellt under hela processen, var tillgänglig och skötte all kommunikation på ett mycket bra sätt vilket gjorde att vi som köpare kände oss trygga i hur saker fortskred. Hon hade en bra balans mellan att vara professionell och samtidigt personlig vilket gjorde upplevelsen trevlig utan att tappa progress.

Tomas Erik L
Gubbängen - Enskede

Ett otroligt smidigt och proffsigt agerande från Selma genom hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera Selma för din kommande försäljning!

Eva N
Sold a house with Sara Kjellgren a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Tungelsta

Gott bemötande. Ger intryck av kunnighet och engagemang. Verkar effektiv och handlingskraftig.

Dijon D
Sätra

Andy bemött vår förväntningar på köp sv bostaden. Han var vänlig,trevlig och visade gott förstånd alltid. Tack Andy!

Ronas F
Sätra

Det var smidigt och snabb affär med all hjälp av Andy! Från början till sista punkten han var alltid tillgänglig för all lilla minsta frågor samt besvarade tydlig alltid. Lycka till Andy på branchen!

Anna N
Sold an apartment with Maria Lundberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Bagarmossen

Maria är varm och professionell och jag har känt mig väl omhändertagen under hela processen. Jag kan verkligen rekommendera att anlita Maria!

Tahir J
Sätra

Vi rekommenderar varmt Svensk Fastighetsförmedling om ni planerar att köpa en bostad/hus. Han är trevlig, kom i tid, och vi gjorde en bra affär.

Seems B
Sätra

En riktig engagerad och proffesionellt mäklare som var tillgängligt hela tiden och hjälpte oss med vår bostadsförsäljning. Rekommenderar stark

Caroline H
Sköndal

Från första träff till signering har Selma varit helt fantastisk! Så glada att vi fick göra vår affär via henne. Rekommenderas!

Razak A
Hagsätra

Min upplevelse av Andy som mäklare har bara varit positiv. Andy har inte bara vart otroligt professionell, utan även vart mycket hjälpsam med att hålla mig uppdaterad under processens gång. Han har även sett till att vara kommunikativ vilket har underlättat för oss.

Mina M
Hagsätra

Min upplevelse av Andy har bara varit positiv. Han har inte bara utfört ett professionellt arbete, men också säkerställt att vi alltid blir uppdaterade inom processen. Andy har underlättat mycket för bostadsförsäljningen genom att kommunicera ordentligt med våra önskningar och mål.

Saheb R
Hagsätra

Hej han är kunnig ,ödmjuk,hjälpsam,ärlig,kan sitt jobb. ärligt talat jag är nöjd med honom.mvh

Ingrid G
Sold a cottage with Sara Kjellgren a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Gålö

Proffsig! Kände väl till Kärrmaräng vilket var ett plus! Snabb försäljning fast det är off seasen!

Johannes S
Sold a house with Andy Shabo a part of Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Älvsjö

Rak och tydlig i kommunikationen. Proffsig och väl påläst. Inger förtroende och väl förberedd i alla lägen

Ivana D
Östbergahöjden

Kompetent mäklare, man blir alltid bra bemött och extremt kunnig samt engagerad! Rekommenderar starkt!

Engin K
Vårberg

Han är väldigt trevlig, väldigt hjälpsam, väldigt förståelig och lätt att göra med. Han är alltid tydlig och hjälper även efter arbetstid.

Susanne S
Sköndal

Nöjd med allt från början till slut. Hon lyssnar och är hjälpsam. Kommer med tips och råd både innan och under försäljningen. Härlig energi!

Eva W
Bought an apartment with Maria Lundberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Bagarmossen

Jag har fått ett bra bemötande av Maria. Hon känns professionell och förtroendeingivande.

Nils-Erik E
Bagarmossen

Hon är påläst,noggrann och väldigt kommunikativ. Hon har hjälpt oss i föreningen att sälja många lägenheter till bra priser.

Brf B
Bagarmossen

Pålitlig Trevlig Professionell Tillgänglig Vi har lång erfarenhet av samarbete med Maria.

Jakob H
Bagarmossen

Professionell, snabb på att återkoppla och kunnig! Vi är mycket nöjda!

Mona R
Hagsätra

Jag tyckte att mäklaren var både professionell och lätt att ha kontakt med. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg genom hela försäljninge.”

Lena F
Älvsjö

Bra och proffsigt bemötande hjälpte oss att göra ett smidigt och problemfritt köp

Anders L
Sold an apartment with Elin Norberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Farsta

Elin har en mycket bra känsla när det gäller det mesta som har med fastighetsförsäljning att göra Jag är väldigt nöjd med hur allt genomfördes och att försäljningen gick väldigt snabb. Mvh Ander

Svar från Elin Norberg

Roligt att få hjälpa dig och köparna! Tack för din fina rekommendation!

Elizaveta Faina Lisa M
Bagarmossen

Har erfarenhet av Maria både som styrelseledamot och försäljning för föreningens räkning och som mäklare för mig som privatperson. Hon är suverän, rekommenderas varmt på alla sätt och vis. Otroligt duktig och kunnig på sina försäljningsområden, stort kontaktnät, helt enkelt toppen.