Arbor Syd

Arbor Syd

www.arborsyd.se
  • BadgeTenYears
1 124

Välkommen till Arbor Syd, vi är ett renodlat arboristföretag med mycket stor kompetens och lång erfarenhet inom träd och trädvård. På Arbor Syd jobbar certifierade arborister. Hela vår verksamhet präglas av det vi står för, nämligen korrekt utförd trädvård, både inom den offentliga sektorn och för privatpersoner. Vi har vår...

1124 omdömen om Arbor Syd

Sedan starten hos Reco 2016

Jenny L
Skrev om Arbor Syd

Superproffsigt bemötande från första kontakt till färdigställande. Jag ville ha ett träd beskuret samt en stor häck borttagen och ny satt. Gick otroligt smidigt och blev jättebra. Rekommenderas starkt!

Anna B
Skrev om Arbor Syd

Flexibla, snabba och professionella! Lämnade trädgården i städat och fint skick också efter sig.

Lars C
Skrev om Arbor Syd

Professionell hantering och snabb åtgärd.

Iréne M
Skrev om Arbor Syd

Beskärning av körsbärsträd. Mycket kunnig och trevlig personal.

Torsten H
Skrev om Arbor Syd

Stubbfräsning. Vänligt och kunnigt bemötande. Professionellt genomförande. Bra diskussion kring hur man kan återanvända platsen för ny plantering.

Vegalund A
Skrev om Arbor Syd

Vi beställde stubbfräsning. Jag måste säga att Arbor Syd har varit helt suveräna. Bra tillmötesgående, utmärkt kommunikation och flexibilitet, trevlig personal och därtill gjorde de ett jättebra jobb. 10 av 10!

Erling N
Skrev om Arbor Syd

Effektivt arbete och vänligt bemötande

Hans-Erik P
Skrev om Arbor Syd

Jag fick ett bra bemötande. Blev rekommenderad av ett annat företag och Arbor Syd levde upp till förväntningarna. Jobbet gällde fällning och bortforsling av två större tallar, inklusive stubbfräsning. Allt utfördes med trevligt bemötande.

Eva H
Skrev om Arbor Syd

Smidigt, pålitligt och ett effektivt och proffsigt utfört arbete. AS levde upp till alla förväntningar. Vi fick sju stora träd, några småbuskar fällda samt ett mindre antal grenar beskärda/borttagna.

Samfälligheten 1

Professionella. Lyhörda. Snabba och duktiga.

Agneta W
Skrev om Arbor Syd

Punktlig ankomst, trevliga och artiga personer, bra jobb. Välkomna åter - nästa år?

Christoffer H
Skrev om Arbor Syd

Vi känner oss trygga med att Arbor Syd tar hand om våra träd på bästa sätt. De har de senaste åren hjälpt oss ta ned sjuka barrträd, öppna upp, och beskära fruktträd i en trädgård som varit utan underhåll ett tag. De tar med sig precis allt de tagit ner, och är generösa med små tips och råd även för andra delar av trädgården.

Erlend M
Skrev om Arbor Syd

Arbor Syd var trevliga, duktiga och snabba. Rekommenderar Arbor Syd varmt!

Berta R
Skrev om Arbor Syd

Väldigt snabba. Kranbil kom och hämtade samma dag

Elisabet L
Skrev om Arbor Syd

Trevligt, professionellt och kunnigt bemötande. Bra dialog och väl utfört arbete enligt överenskommelse !

Peter Westberg P

Bra, noggranna och kommunikativa

Lars A
Skrev om Arbor Syd

Allt toppen, första kontakten och utförandet. Trevliga och kunniga, snyggt utfört jobb. Kan varmt rekommenderas, vi kommer anlita dom igen.

Nariman S
Skrev om Arbor Syd

Mycket nöjd med beskärning av större äppelträd. Rent och fint på tomten efter utfört arbete. Proffsigt från första kontakt hela vägen till avslut.

Jacob S
Skrev om Arbor Syd

Kontaktade AS på rekommendation. Trevligt bemötande, omedelbar överenskommelse om inspektion av uppgiftens omfattning. Efter inspektionen bestämdes i samförstånd tid för genomförande. Projektet avsåg beskärning av mycket stor ek, senast beskuren 2015. Jag förväntade mig att teamet var väl förtrogen med uppgiften och hade de kunskaper som krävdes. Jag blev inte besviken. Team på 4 anlände som överenskommet varav tre arbetade i trädet. Efter en noggrann granskning och diskussion, inkl avstämning av mina förväntningar och...

Marcus N
Skrev om Arbor Syd

Utmärkt, snabba på svar och fint arbete!

Eva H
Skrev om Arbor Syd

Bra kontakt , Bra jobb, Proffsiga .

Lars K
Skrev om Arbor Syd

Pålitliga och skickliga med sekatörer

Joanna T
Skrev om Arbor Syd

Otroligt Snabbt , professionellt och trevligt! Enda nackdelen är priset , utan RUT avdrag är detta helt uteslutet! Man kan ju inte vanligtvis betala 10.000 för beskärning ett medelstort prydnadsträd.

Leif G
Skrev om Arbor Syd

Noggrant och proffsigt utfört arbete, både beskärning och fällning av olika träd.

Ingrid P
Skrev om Arbor Syd

Snabb hjälp att titta på i vårt fall ett körsbärsträd. Väldigt trevlig kvinna. Stora förväntningar och Arbor Syd levde väl upp till dem. Det enda lite negativa var att svaret på mail dröjde om dem skulle kunna hjälpa oss. Skulle även önska en mer utförd förklaring på hur mycket av trädet som skulle tas bort. Tyckte nämligen i mitt fall att Arbor Syd kunde ta bort lite mer på höjden.

Jan-Anders R
Skrev om Arbor Syd

Positivt och bra bemötande, jobbet utfördes snabbt och bra. Trädfällning

Tullie M
Skrev om Arbor Syd

Jag har anlitat Arbor Syd vid ett flertal tillfällen då de är kunniga, lyhörda, noggranna, effektiva, tillmötesgående och vänliga. De visar på stort intresse för sitt yrke som de utför på ett mycket professionellt och estetiskt sätt. Toppen är de med andra ord!

Thomas N
Skrev om Arbor Syd

Vi har använt oss av Arbor Syds tjänster under10 års tid och aldrig blivit missnöjda. De är prisvärda med sina uppdrag små som stora. Vi har uppskattat deras kunskap, och de har alltid levt upp till sina löften o tjänster på ett korrekt sätt.

Ingrid S
Skrev om Arbor Syd

Trevlig personal, kunniga å snabba. Allt bortforslat på ett kick! Behandlar trädet som en vän och ser till dess bästa!

Rüdiger H
Skrev om Arbor Syd

Professionella, punktliga och lyhörda. Kommer att anlita dem igen

Anne T
Skrev om Arbor Syd

Vi är väldigt nöjda med det arbete som utfördes. Beskärning av vårt äppelträd.

Johnny B
Skrev om Arbor Syd

Mycket trevlig upplevelse. Lätt att beställa tid , mycket trevlig och väldigt noggranna som klippte våra träd. Väldigt kunniga. Kan varmt rekommendera dom

Lars P
Skrev om Arbor Syd

Trevligt bemötande. Snyggt klippt thujahäck.

Barbro D

JÄTTEBRA KLIPPT FIKONTRÄD PRECIS SOM JAG VILLE

Kjerstin Ä
Skrev om Arbor Syd

Vi har använt oss av ArborSyd i flera år och är supernöjda! Professionella och alltid trevligt bemötande. Lämnar tryggt mitt gamla äppelträd i deras händer. Rekommenderas varmt!

Susanne A
Skrev om Arbor Syd

Vi är supernöjda med Arbor Syd. De har hjälpt oss bland annat med att beskära vårt äppelträd och det blir alltid väldigt bra. Vi kan verkligen rekommendera dem för all typ av trädbeskärning. .

Anya D
Skrev om Arbor Syd

Proffsiga, effektiva, punktliga och noggranna! Vi fick hjälp med att ta bort en gammal häck och plantering av en ny. Allt gick på ca 5 timmar och resultatet blev fantastiskt!

Miri A
Skrev om Arbor Syd

Kanonbra och snabb hantering. rekommenderas.

Bostadsrättsföreningen B

Trevliga killar och snyggt resultat.

Susanne J
Skrev om Arbor Syd

Fick utfört ett bra arbete i trädgården. De såg till att inte andra växter skadades vid beskärning av en stor bok. Fick forslat bort allt trädgårdsavfall. Mkt nöjd med utfört arbete.

Johan S
Skrev om Arbor Syd

Arboristerna från Arbor Syd tog med varsam hand sig av våra gamla äppleträd. Dom var vänliga och mycket professionella. Vi är väldigt nöjda. Bokar ny tid nästa år.

Vivi J
Skrev om Arbor Syd

Arbor Syd har gjort flera jobb för mig. Alltid trevligt bemötande snabbt svar och offert med tydlig information. Och väldigt bra utfört arbete. Dom har klättrat i mina jättestora ekar och gjort dom luftiga och vackra. Klippt ner min bokhäck och tagit ner och delat en dålig rönn. Plus stubbfräsning. Och delning av trädet så att jag kan klyva det senare. Jag är mycket nöjd. Känns tryggt och säkert att anlita dom, och kommer att göra det igen nästa gång det behövs. Med hälsningar från Vivi Jepson i Röinge.

Ritva R
Skrev om Arbor Syd

Lätt att boka och snabbt utfört !

Filip J
Skrev om Arbor Syd

Trevligt bemötande och god hjälp

Hans L
Skrev om Arbor Syd

Utmärkt bemötande från början till slut, höll alla tider och ett fint utförande!

Jan-ivar S
Skrev om Arbor Syd

Proffsigt bemötande. Skickligt hanterat. Precis som vi ville ha det. Går inte att göra det bättre. Återkommer . Jan och Ingrid Svensson

Ann S
Skrev om Arbor Syd

De är service minded. Vänligt bemötande. De kan beskära träd och buskar på ett snyggt sätt. De upplevs som mycket professionella. De tar bort, krattar, gör snyggt efter sig och kör till tippen.

Alice A
Skrev om Arbor Syd

Trevliga & gjorde ett toppenbra jobb. Smidigt och enkelt att anlita Arbor Syd. Rekommenderas!

Carl N
Skrev om Arbor Syd

Väldigt bra från början till slut. Väldigt enkelt att be dem komma och ge en offert som sedan stämde väldigt bra med den slutgiltiga summan. Själva arbetet utförde dem väldigt effektivt och proffsigt. Vi är väldigt nöjda med arbetet och kommer antagligen anlita dem igen.

Per-Olof L
Skrev om Arbor Syd

Kunniga och trevliga, levde upp till våra förväntningar. Vårt fina Aroma äppelträd fick en ny ännu finare form! Arbor Syd kan vi verkligen rekommendera. P-O LARSSON, TRELLEBORG