Arvid Bil

Arvid Bil

arvidbil.se
  • BadgeSevenYears

Välkommen till Arvid Bil! På Symmetrivägen 19 i Kungsängen hittar du oss på Arvid Bil! Är du intresserad av att sälja din nuvarande bil & få en kostnadsfri värdering? Eller är det kanske dags att skaffa en ny bil? Vi har bilar som är noggrant genomgångna & väldokumenterade i alla prisklasser, kanske har vi rätt bil hemma för...

411 omdömen om Arvid Bil

Sedan starten hos Reco 2020

Ali Firat K
Wrote about Arvid Bil

Väldigt hjälpsamma och seriösa.

Serhat K
Wrote about Arvid Bil

Köpte bil för övningsköra. Mycket hjälpsamma och seriösa!

Tigran Avetisyan T

Jag är mycket nöjd rekommenderar

Sirojiddin B
Wrote about Arvid Bil

Seriösa, mycket hjälpsamma. Kändes väldigt tryggt vilket är det viktig för mig! Rekommenderar till alla som vill köp en bil!

Svar från Arvid Bil

Tack snälla för ditt fina omdöme, Sirojiddin! 🙏 Det betyder mycket att du kände dig trygg och nöjd med köpet. Vi önskar dig många härliga mil med bilen! 🚗💨

Ömer D
Wrote about Arvid Bil

Gott bemötande , bra service , bjöd på däck och garanti vid köp.

Svar från Arvid Bil

Stort tack, Ömer! 😊 Vi uppskattar verkligen ditt omdöme och är glada att du är nöjd med service, garanti och däck. Kör försiktigt och varmt välkommen tillbaka!

Vaine G
Wrote about Arvid Bil

På plats är ni transperanta och och har klara besked men lite svårt med uppföljning av ärenden på uppsatt tid. Förövrigt bra.

Svar från Arvid Bil

Tack för din ärliga feedback, Vaine! 🙏 Vi uppskattar verkligen att du lyfter både det positiva och det vi kan bli bättre på. Vi tar till oss det och ser fram emot att göra nästa kontakt ännu smidigare!

Roger J
Wrote about Arvid Bil

Köpte en passat Bra trevlig säljare

Svar från Arvid Bil

Tack så mycket, Roger! 😀 Hoppas du trivs riktigt bra med din Passat. Alltid kul att höra att mötet med oss upplevdes positivt.

Susanne L
Wrote about Arvid Bil

Trevligt enkelt proffsigt! Mycket nöjd med min nyköpta Kia. Rekommenderar Arvid Bil

Svar från Arvid Bil

Tack Susanne, vad glada vi blir att höra det! 💫 Så roligt att du är nöjd med din Kia – stort grattis till nya bilen och varmt välkommen tillbaka när det är dags att byta igen!

Adel N
Wrote about Arvid Bil

Trevliga personla med myckt bra engagemang att hjälpa kund. Tackar Reza som gjorde köpet enklare för mig.

Svar från Arvid Bil

Tack snälla Adel! 🙏 Väldigt kul att du uppskattade bemötandet och vårt engagemang. Reza hälsar och tackar tillbaka!

Anders F
Wrote about Arvid Bil

Väldigt tillmötesgående och trevliga! Hjälpsamma och professionella, smidig bytesaffär!

Svar från Arvid Bil

Tack Anders! 😊 Vi blir verkligen glada av att läsa ditt omdöme. Härligt att affären gick smidigt och att du kände dig väl bemött – precis som vi vill att det ska vara!

Mohamed M

Super Arvid Bil service 💙✌️, jag var nöjd å kände mig trygg 💙

Svar från Arvid Bil

Tack för de fina orden, Mohamed! 💙 Vi blir riktigt glada att du kände dig trygg och nöjd med servicen. Allt gott till dig och bilen! ✌️

Fredrik A
Wrote about Arvid Bil

Bra och smidigt, något lång tid med bankkontakten

Svar från Arvid Bil

Tack Fredrik! 🙏 Vad roligt att du är nöjd med köpet. Vi tar till oss din synpunkt kring bankprocessen – alltid bra att kunna förbättra oss. Tack för förtroendet!

Hampus G
Wrote about Arvid Bil

Grym bilförsäljare, hur skön som helst rekommenderar Rezan till alla som ska köpa bil 💪🏼

Svar från Arvid Bil

Haha, tack Hampus! 😄 Grymt kul att läsa ditt omdöme – och extra kul att du rekommenderar oss vidare! Hälsningar från Rezan 💪🏼

Aho Y
Wrote about Arvid Bil

Jag blev bemött på ett väldigt vänligt, professionellt och hjälpsamt sätt av personalen på Arvid Bil. De tog sig tid att svara på alla mina frågor och gjorde hela köpprocessen enkel och smidig. Jag hade höga förväntningar på både service och kvalitet, och Arvid Bil levde verkligen upp till dem. Jag köpte en vit Volkswagen Golf och är otroligt nöjd med både bilen och upplevelsen som helhet. Jag kände mig trygg genom hela processen och kan varmt rekommendera Arvid Bil till andra som letar efter bil.

Svar från Arvid Bil

Tack för ett fantastiskt fint omdöme, Aho! 🙏 Vi blir verkligen glada att du upplevde processen som trygg och proffsig. Stort grattis till din Golf – vi önskar dig många problemfria mil! 🚗✨

Helan T
Wrote about Arvid Bil

Vi kände oss välkomna, Farre jätte trevligt ni är bäst

Svar från Arvid Bil

Tack Helan! 🫶 Så kul att höra att ni kände er välkomna – vi uppskattar verkligen ert besök och hälsar varmt välkomna tillbaka när det är dags för nästa bil!

Douglas H
Wrote about Arvid Bil

Vänligt bemötande. Lyssnade och åtgärdade de anmärkningar på bilen vid köpet. Har uppfattat försäljaren som kunnig. Är nöjd med köpet av bilen och Arvids bil levt upp till förväntningarna jag hade efter första kontakten efter sett annonsen på blocket.

Svar från Arvid Bil

Tack för ditt genomtänkta omdöme, Douglas! 🙏 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Härligt att du är nöjd med både bilen och helheten!

Elsa L
Wrote about Arvid Bil

Jag är nöjd med bilen, jättefin

Svar från Arvid Bil

Tack Elsa! 😊 Så roligt att du är nöjd med bilen – vi önskar dig många fina mil framöver!

Andrii I
Wrote about Arvid Bil

Fint företag och killerna. Jag köpte andra bil också hos Farre

Svar från Arvid Bil

Tack Andrii! 🙏 Jätteroligt att du kom tillbaka till oss igen – det betyder mycket för oss! Hälsa och kör försiktigt. 🚗

Mouad K
Wrote about Arvid Bil

De arbetar målmedvetet för att möta kundernas behov, erbjuder bilar av hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser.

Svar från Arvid Bil

Tack Mouad! 🙏 Vi uppskattar verkligen ditt omdöme – roligt att du upplever att vi jobbar målmedvetet. Tack för att du valde oss!

Maksimos R
Wrote about Arvid Bil

Vi blev bemötta på bästa sättet möjligt. Det vi köpte var en BMW 520 XDRIVE. Vi hade inga stora förväntningar. Vi ville bara kolla på bilen och när vi såg att den var i bästa skick så blev vi övertygade och köpte den.

Svar från Arvid Bil

Tack Maksimos! 😊 Fantastiskt kul att ni blev så nöjda med er BMW. Vi hoppas den rullar som en dröm – tack för ert förtroende!

Johanna T
Wrote about Arvid Bil

Vänligt välkomnande och generös med sin tid. Smidig försäljning av egen bil och ännu smidigare köp av ny bil. Väldigt bra kommunikation med säljaren som gjorde det lilla extra för att få mig att känna mig bekväm med affären.

Svar från Arvid Bil

Tack Johanna! 💫 Ditt fina omdöme värmer verkligen. Vi är glada att du kände dig väl omhändertagen – precis så vi vill att våra kunder ska känna.

Joakim H
Wrote about Arvid Bil

Proffsigt bemötande och tryggt bilköp – stort tack till Farre på Arvid Bil! Jag är otroligt nöjd med mitt bilköp hos Arvid Bil. Farre var hjälpsam, lyhörd och väldigt mån om att hela processen skulle kännas trygg och smidig från start till mål. Det märks att han verkligen bryr sig om sina kunder och gör det lilla extra för att man ska bli nöjd – och det blev jag verkligen! Tack Farre och Arvid Bil för ett professionellt bemötande och en bilaffär jag känner mig riktigt nöjd med. Jag rekommenderar er varmt till alla som letar efter en seriös och engagerad bilhandlare.

Svar från Arvid Bil

Stort tack, Joakim! 🙏 Dina ord betyder mycket. Vi är verkligen glada att du kände dig trygg och nöjd genom hela processen. Hälsningar från Farre och hela teamet på Arvid Bil! 🚗✨

Jawid N
Wrote about Arvid Bil

Rekommenderar starkt Arvids Bil.

Svar från Arvid Bil

Tack Jawid! 😀 Stort tack för din rekommendation – det betyder mycket för oss. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva!

Altin A
Wrote about Arvid Bil

Väldigt trevligt bemötande, väldigt duktiga och enkelt och förhandla och generellt en bra process.

Svar från Arvid Bil

Tack Altin! 🙏 Så kul att höra att du tyckte processen var smidig och bemötandet bra. Vi blir verkligen glada att du är nöjd med hela upplevelsen!

Isuf A
Wrote about Arvid Bil

Riktigt riktigt bra bemötande! De kom och hämta oss i stationen. Väldigt trevliga och tydlig, rekommenderar starkt!

Svar från Arvid Bil

Tack snälla Isuf! 😊 Så roligt att höra att du uppskattade bemötandet och servicen. Vi minns ert besök väl – tack för att ni tog er tid att komma, och extra kul att ni blev nöjda! 🚗💨

Jawid M

Service, vänlighet, bemötande osv. 10/10

Svar från Arvid Bil

Tack Jawid! 💫 10/10 tillbaka till dig för ett riktigt trevligt besök och för ditt fina omdöme. Vi uppskattar det verkligen!

Akbar M
Wrote about Arvid Bil

Dem är jätte trevlig mot kunder

Svar från Arvid Bil

Tack Akbar! 🙏 Jätteroligt att höra att du kände dig väl bemött. Vi gör alltid vårt bästa för att varje kund ska känna sig välkommen – tack för att du valde oss!

Mustafa A
Wrote about Arvid Bil

Jätte trevliga och rekommenderar!

Svar från Arvid Bil

Tack Mustafa! 😀 Vi uppskattar verkligen din rekommendation – så kul att höra att du är nöjd. Kör försiktigt och välkommen åter!

Due L
Wrote about Arvid Bil

Min upplevelse hos Arvid Bil var väldigt bra. Bra service och personalen hjälper till att man hittar en rätt bil för bra pris. Rekommenderar Arvid Bil ifall man är på en jakt efter en ny bil. Har inget annat att säga än positiva saker om de.

Svar från Arvid Bil

Tack Due! 💙 Vilket fint omdöme – vi blir verkligen glada att du är nöjd med både service och bemötande. Hoppas du trivs med bilen och får många härliga mil! 🚗✨

Deniz T
Wrote about Arvid Bil

Köpte en bil av Arvid Bil. Super nöjd med servicen och jag fick. Allt var tydligt och klart. Rekommenderar alla som vill köpa en bil av en seriös firma! Känner mig blodigt trygg med Rezan och övriga.

Svar från Arvid Bil

Tack Deniz! 🙏 Fantastiskt kul att läsa ditt omdöme. Vi blir verkligen glada att du kände dig trygg och nöjd med köpet. Rezan hälsar stort tack för ditt förtroende!

Jesper B
Wrote about Arvid Bil

Toppen bemötande av killarna som jobbar där. Inbyte och köp av bil gick supersmidigt.

Svar från Arvid Bil

Tack Jesper! 😀 Så roligt att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med både inbyte och köp. Vi uppskattar verkligen din feedback!

Hanna S
Wrote about Arvid Bil

Jätte trevliga personal och bästa servicen

Svar från Arvid Bil

Tack Hanna! 💫 Vad roligt att du är nöjd med både service och bemötande. Vi blir verkligen glada att läsa det – tack för ditt förtroende!

Jon-Patrik E
Wrote about Arvid Bil

Usch o fy ! Vid inspektion av bilen lovar säljare guld å gröna skogar , vid nästa besök inför kontraktskrivning är villkoren helt andra ..... Vände på klacken och gick därifrån riktigt missnöjd . /Jonte

Svar från Arvid Bil

Hej Jonte, Tack för din feedback. Vill börja med att beklaga att din son blev besviken på den tilltänka affären. Det är självklart olyckligt att vi lämnade fel information initialt, men så snart vi upptäckte misstaget tog vi ansvar och rättade till det direkt – innan något kontrakt skrevs. Din son, Tobias, som var tilltänkt köparen, valde att inte gå vidare med köpet efter att vi klarat ut missförståndet samt erbjudit kompensation. Han skrev en recension igår som vi redan svarat på. Fullt rimligt att den som ska köpa...

Staffan J
Wrote about Arvid Bil

Köpte en Skoda Tamiq. Jättenöjd. Jättetrevliga säljare o inget slem o slisk som hos många andra bilhandlare jag mött genom åren. Första gången jag besökte Arvid bil men kanske inte sista. Kan varmt rekommendera den bilfirman.

Svar från Arvid Bil

Stort tack för dina fina ord, Staffan! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både bilen och bemötandet. Vi strävar efter att vara raka, ärliga och trevliga – precis så som vi själva skulle vilja bli bemötta. Du är varmt välkommen tillbaka när som helst!

Tobias E
Wrote about Arvid Bil

Skulle köpa en bil med 2 års full garanti som säljaren lovade ! När vi åkt till Arvids Bil och ska skriva över ägarbeviset och betala de priset vi kom överens så säger säljaren att han kollat fel och vi bara kan få 1 års mini garanti för samma pris! Hmm!! Riktigt missnöjd

Svar från Arvid Bil

Hej Tobias, Tack för ditt omdöme, och vi är verkligen ledsna över att du upplevde situationen som negativ. I detta fall handlade det om ett ärligt misstag där bilen visade sig vara ett år äldre än vad som krävs för att kvalificera sig till den mer omfattande garantin. När detta upptäcktes innan affären slutfördes, informerade vi omgående och erbjöd istället en garanti som motsvarar bilens förutsättningar – helt kostnadsfritt. Garantin var alltså något vi bjöd på, oavsett om det var en mindre omfattande version. Vi har...

Muhammad S
Wrote about Arvid Bil

Easy process friendly staff. Very helpfull. Recommended strongly.

Svar från Arvid Bil

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Muhammad! Vi är jätteglada att du är nöjd med processen och vårt bemötande. Du är alltid välkommen tillbaka!

Tarek R
Wrote about Arvid Bil

Det var en fantastisk affär med rezan!

Svar från Arvid Bil

Tack Tarek! Fantastiskt att höra att du är nöjd med affären och med Rezan :)

Imad Y

Väldigt trevliga säljare, rekommenderar

Svar från Arvid Bil

Stort tack Imad! Kul att höra att du trivdes hos oss – din rekommendation betyder mycket!

Mostafa A
Wrote about Arvid Bil

Hej! Vilket jäkla bra bemötande samt service jag fick av de Reza du är världens bästa individ! Fick jätte bra pris på bilförsäkring av de också. Rekommenderar stark denna bilföretag. ❤️❤️❤️💯

Svar från Arvid Bil

Wow, tack Mostafa för dina värmande ord! Det gläder oss otroligt att du är nöjd med både bilen, bemötandet och hjälpen med försäkringen. Vi hoppas du får många fina mil i din nya bil! ❤️💯

Baashi S
Wrote about Arvid Bil

Jag var nöjda när jag var Arvid bil och fått hjälp .

Svar från Arvid Bil

Tack för din kommentar, Baashi! Vi är glada att du blev nöjd med hjälpen du fick. Välkommen tillbaka när som helst!

Ibrahim A
Wrote about Arvid Bil

Jag var mycket nöjda bemötande och för säljaren hantering personer som jag träffade

Svar från Arvid Bil

Tack för ditt fina omdöme, Ibrahim! Vi uppskattar att du nämner bemötandet – det är viktigt för oss att varje kund känner sig välkommen och lyssnad på.

Vedran K
Wrote about Arvid Bil

Jag rekommenderar varmt Arvid Bil och speciellt Rezan till alla som är på jakt efter en ny bil. Det här var utan tvekan en av de bästa bilköpsupplevelserna jag har haft. Tack, Rezan och Arvid Bil, för en fantastisk upplevelse!

Svar från Arvid Bil

Stort tack för det fina omdömet, Vedran! Det betyder mycket att du kände förtroende och fick en så bra upplevelse – vi skickar ett extra tack från Rezan också!

Samaul D

Väldigt Trevliga personal som

Svar från Arvid Bil

Tack Samaul! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande. Hoppas du är nöjd med bilen!

Claes S
Wrote about Arvid Bil

Fantastisk service Rezan var toppen! Kan bara rekommendera dom varmt!

Svar från Arvid Bil

Tack så mycket, Claes! Vi uppskattar verkligen din rekommendation – Rezan hälsar och tackar varmt tillbaka!

Emanuel D
Wrote about Arvid Bil

Vänligt bemötande och bra hantering av bilköpet!

Svar från Arvid Bil

Tack Emanuel för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde göra bilköpet smidigt och tryggt för dig.

Joakim H
Wrote about Arvid Bil

Lite svåra att komma i kontakt med. När man ringde och pratade med dem. Men när vi väl var oss de var det riktig trevliga att ha göra med. Vi köpt en passat Alltrack av dem

Svar från Arvid Bil

Tack Joakim för ärlig feedback! Vi tar till oss att vi behöver bli lättare att nå, och vi är glada att ni ändå fick en bra upplevelse på plats och är nöjda med bilen. Allt gott!

Arne S
Wrote about Arvid Bil

Vänligt och proffsigt bemötande vid besök, provkörning och det administrativa. Samma bemötande trots lite frågor efter att jag kört några mil med bilen. Mycket nöjd med bilen och bilfirman

Svar från Arvid Bil

Tack Arne för ditt genomtänkta och fina omdöme! Vi tycker att servicen inte ska sluta efter köpet – kul att du märkte det. Vi önskar dig många bekymmersfria mil!

Karam Saleem K
Wrote about Arvid Bil

Väldigt bra service och trevlig och alltid hjälper men att du vill

Svar från Arvid Bil

Tack Karam för ditt fina betyg! Vi blir glada av att höra att du upplevde oss som hjälpsamma och tillgängliga. Du är alltid välkommen igen!

Kamil R
Wrote about Arvid Bil

bra och professionell service. Mycket bra kontakt med kunden, ärendet löstes snabbt och utan problem, medarbetarna bryr sig verkligen om kunden. Jag rekommenderar speciellt Rezan!

Svar från Arvid Bil

Tack så mycket Kamil! Vi uppskattar verkligen att du nämner vår kundkontakt och att allt gick smidigt. Rezan hälsar ett stort tack!

Vojkan P
Wrote about Arvid Bil

Bra service och information om bilen. Bra kunskap och svar vid frågor om bilen. Rimlig värdering och försäljningspris på bilen.

Svar från Arvid Bil

Stort tack Vojkan för det tydliga och ärliga omdömet. Vi är glada att du kände att du fick bra information och att priset kändes rättvist!