ASL Car Services Uppsala AB

Få pris & boka Ring 018-13 20 40 Dela

16 omdömen om ASL Car Services Uppsala AB

Inger Pye Elisabet S
Skrev om ASL Car Services Uppsala AB

Alltid trevligt bemötande, snabbt, smidigt och ärligt

Leif Åke S
Skrev om ASL Car Services Uppsala AB

Mycket bra information och bra utfört arbete

Parvin F
Skrev om ASL Car Services Uppsala AB

jag blev rekommenderat av min bror ditt och jag är nöjd med jobbet med bemöttet och rabatten 😊 jag har redan rekomenderade et till antal människor Mvh Parvin

Svar från ASL Car Services Uppsala AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Afia A
Skrev om ASL Car Services Uppsala AB

ASL är jätteduktiga. Snabba och serviceinriktade. Rekommenderas!

Svar från ASL Car Services Uppsala AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Radoslav K
Skrev om ASL Car Services Uppsala AB

Servicen var fantastisk! Ossian var väldigt tålmodig och tog sig tid att diskutera potentiella problem, gick in i detalj och svarade på alla mina frågor. Problemet visade sig vara lättare att åtgärda än jag trodde, så jag fick till och med tillbaka bilen tidigare än planerat. Han gav sedan också användbara tips och rekommendationer om service för att säkerställa att bilen fungerar smidigt i framtiden.

Svar från ASL Car Services Uppsala AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Björg J
Skrev om ASL Car Services Uppsala AB

De är alltid trävliga och verkar ha bra koll på det som de gör. Jag misstänker att de kanske inte är de billigaste i Stan men eftersom jag har viss erfarenhet av de då känns det som det är värt det.

Svar från ASL Car Services Uppsala AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga Hälsningar Anna

Niki Helena V
Skrev om ASL Car Services Uppsala AB

Jätteduktiga och med kunskap, alltid smidigt när jag lämnar bilen där

Svar från ASL Car Services Uppsala AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Hälsningar Petra

R & A Taxi A
Skrev om ASL Car Services Uppsala AB

Jag blev mycket bra bemött av personalen på ASL Car Services Uppsala AB – de var trevliga, professionella och hjälpsamma från början till slut. Jag lämnade in bilen för oljebyte samt byte av bakhjulslager, och arbetet utfördes snabbt och noggrant. Mina förväntningar var att få ett pålitligt och prisvärt jobb gjort, och det levde de verkligen upp till. Jag är nöjd med både servicen och resultatet, och kan absolut rekommendera dem till andra som söker en pålitlig bilverkstad i Uppsala.

Svar från ASL Car Services Uppsala AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänligen Petra

Branko L
Skrev om ASL Car Services Uppsala AB

Trevliga, serviceinriktade, alt går att lösa.

Svar från ASL Car Services Uppsala AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Petra

Gary Jonas W
Skrev om ASL Car Services Uppsala AB

Bästa personalen som finns, man blir alltid välbemöt

Svar från ASL Car Services Uppsala AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Petra

Erik Hugo Olaus L

GOTT bemötande. . Välvilligt inställda

Svar från ASL Car Services Uppsala AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar Petra

Sonja Anette P
Skrev om ASL Car Services Uppsala AB

Jag är otroligt nöjd med ASL Car Services Uppsala AB. Efter långvariga problem med ett oljeläckage – orsakat av tidigare verkstäder – tog de sig an min Mercedes SUV 350 ML med professionalism, ärlighet och respekt. De ger aldrig upp, håller vad de lovar och beskriver alltid läget sakligt och tydligt, by the book. Bemötandet är gediget, kommunikationen rak och prisbilden blev till och med lägre än väntat. Alla med motorintresse som åker dit – kommer tillbaka. Det säger allt.

Svar från ASL Car Services Uppsala AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Hälsningar Petra

Jonas Arne G
Skrev om ASL Car Services Uppsala AB

Trevliga, bra service, har alltid tid. Prisvärda.

Svar från ASL Car Services Uppsala AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Hälsningar Petra

Lars Erik L
Skrev om ASL Car Services Uppsala AB

Alltid bästa service och bra utfört jobb.

Svar från ASL Car Services Uppsala AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänligen Petra

Nali M

Bra service. Vänligt mottagande

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänligen Petra

Sören Mikael C
Skrev om ASL Car Services Uppsala AB

👍👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Tackar så mycket för alla tummar! Det glädjer oss mycket. Vänligen Petra