Bra och snabb service, fick tid fort och jobbet blev klart i bra tid.
Välkommen till Auto-Car – din Autoexperten Bilverkstad i Lilla Edet! Vi har servat och lagat bilar i Lilla Edet sedan 1988 och har därmed lång erfarenhet av bilservice och reparationer. Vi tar hand om alla bilar oavsett märke och modell och erbjuder tjänster som bilservice enligt tillverkarens föreskrifter, bromsreparationer,...
237 omdömen om Auto-Car
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Snabbt, bra service Fukttest
En mycket bra o trivsan verkstad Bra ordning , fint bemötande o bra utfört arbete , så här skulle dom större verkstäderna uppträda. C G Larzon Trollhättan
Enär jag tänker återkomma till Auto-Car när det gäller service eller andra biläreende, tycker jag att det ger högsta betyg både vad det rör bemötande och utförande av begärda åtgärder på mina fordon.
Mycket trevlig och duktig personal. Självklart kommer jag återkomma dit. Bästa hälsningar Eva Jääskeläinen
Serviceinriktad och trevligt bemötande i kundmottagningen. Bra dialog för att lösa mina önskemål vid montering av dragkrok. Prisvärd verkstad.
Kompetent personal, trevligt bemötande och mycket bra kommunikation.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Fungerade bra. Dom åtgärdade felen.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Fick snabbt tid och bra återkoppling under tiden bilen var inne.
Trevligt bemötande+info+ SMS+förhandsfaktura=>nöjd kund
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Väl mottagen och snabb service
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Vi är otroligt nöjda med arbetet som Autocar utfört på vår husbil. Installation av solceller, Maxx-fläkt och lås blev perfekt utfört. Professionellt bemötande, mycket bra service och trevlig personal genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Autocar!
Trevligt bemötande Åtgärdat alla fel Nöjd
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Jag blev vänligt bemött och fick förtroende för företaget. Dem var engagerade i vårt fordon och det kändes väldigt bra. Husbilen fukttestades och det blev ett bra resultat
Mycket bra och trevligt bemötande av personalen i mottagningen. Snabb åtgärd och relativt prisvärt.
Bra och vänligt bemötande! Lätt att hitta, snabb service.
Bra bemötande, dom kunde ta emot bilen snabbt så jag fick lagat ABS o ANTISLADDSYSTEMET så kan rekommendera dom .
Snabb och bra service kan rekommendera.
Snabb service, trevlig personal
Bra bemötande och bra service
Jag blev väldigt väl bemött av trevlig och kunnig personal. Dom löste mina problem på min Husbil på ett bra sätt. Vi hade en dialog under tiden som dom reparerade den. Så jag är väldigt nöjd med det företaget.
Allt bara bra. Var i tid ingen extra vätetid.
Trevlig och kompetent personal.
Trevligt bemötande snabb åtgärd
Very quick and helpful service thanks
Otroligt bra bemötande och bra service 👍👍
Bara positivt. Lyssnade och kontrollerade det jag hade funderingar på. Så 5+
Däckbyte snappt och smidigt.rekommenderar.
Exeptionellt bemötande, service och arbete samt mycket god kommunikation hos Auto-Car/AutoExperten i Lilla Edet. Dem sätter verkligen kunden och behovet i fokus. Rekommenderas starkt!
Vi fick ett personligt och trevligt bemötande. Vi skulle få hjälp med ett garantiärende, utföra fukttest och en installation. Efter detta besöket ör inte allt slutfört men det hoppas vi ska gå bra.
Allt positivt, lätt at få boka tid och positivt bemötande vid besöket.
Duktiga och snabba,tog sig extra tid och fixade ett oväntat fel som syntes på servicen,på detta sätt slapp jag boka ny tid och kan besikta bilen som var bokad!Toppen 😊
Bra bemötande hjälpsamma svarar på frågor om jag undrar över något ni är trevliga och ser bra ut för en gammal tant som lämnar sin bil till er Hej då
Jättebra service, kan rekommenderas👍
Verkstaden ligger nära och har rimliga priser.
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.
Bra mottagande och bra i formation.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas.
Jag är mycket nöjd med service och bemötande. De fixade även lampan som jag glömt bort att nämna.
Bra service och väldigt snabbt och enkelt jobbade
Osedvanligt snabb hjälp med min bil när fjäder havererade akut.
Fantastisk service, bra kundbemötande
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Bra bemötande. Snabbt fixat. Bra jobb. Vänligt
Fick mycket snabb hjälp. Behövde byte ett hjullager på en släpkärra. Vilken fin service. Kan verkligen rekomendera auto-car i Lilla edet.
Mycket trevligt bemötande och snabb hjälp
Ett snabbt däckbyte och så bra att de kan förvara däcken
Väldigt fint bemötande och snabb hjälp med bakbromsarna på min bil som de upptäckte var akut. Fick lämna bilen på plats och de fixade den dagen efter 🌟 Passade även på att göra en service.
Snabbt jobbat. Bra service.Trevligt bemötande
Bra och duktiga killar. Fick en tid mycket snabbt.
Gjorde service på min lilla husbil bra bemötande allt funkade bra bokar snart en ny tid perfekt
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad.