Bra servis och snabbt. Jag är nöjd!
Välkommen till Auto-Car – din Autoexperten Bilverkstad i Lilla Edet! Vi har servat och lagat bilar i Lilla Edet sedan 1988 och har därmed lång erfarenhet av bilservice och reparationer. Vi tar hand om alla bilar oavsett märke och modell och erbjuder tjänster som bilservice enligt tillverkarens föreskrifter, bromsreparationer,...
267 omdömen om Auto-Car
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Mycket tacksam för hjälpen jag fick av er.
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Fantastisk personal i alla positioner. Man får en bra beskrivning på vad som ska göras men också prisförklaring på olika centrum som kan hända under arbetets gång om man nu inte vet exakta felet. Denna gång blev det fjäderbyte fram båda sidor då en gått av. Inga konstigheter alls. Man är lika glad när man kommer in och lämnar bilnyckeln som när man får tillbaka den :)
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Bra bemötande av kunnig personal. Kände mig trygg att lämna min bil till verkstaden. Återkommer till denna verkstad nästa service eller om det uppstår problem.
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Jag lämnade in min husbil för installation av en AC i bodelen efter att ha fått ett kostnadsförslag på 6500 kr, under förutsättning att befintlig eldragning kunde användas. Kort därefter blev jag uppringd och fick besked om att AC-enheten inte fick plats där den skulle monteras och att taket behövde bearbetas, vilket gjorde att priset höjdes till cirka 79 000 kr. En tid senare ringde verkstaden igen och meddelade att bilen klar och kommer kosta 10 500 kr eftersom de påstod att de hade varit tvungna att dra nya elkablar från...
Mycket trevlig o kunnig personal!
Mycket nöjd med besöket på verkstaden kunnig personal och ett bra bemötande.
Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig vid ett framtida verkstadsbesök.
Helt ok,riktigt bra faktiskt,gott att få hjälp.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Dina synpunkter är viktiga för oss och hjälper oss att fortsätta utvecklas. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Jag har blivit väl omhändertagen. Det var först och främst handbromsen som som skulle fixas och jag kan tala om att jag inte haft så bra handbroms någon gång sedan jag köpte bilen. Jättetrevlig personal. Åkte långa vägar för att få en märkesverkstad när det finns en på ort och ställe som är bättre. De fixade bromse som märkesverkstade inte kunde.👍👍😊😊
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Trevlig personal men det tog sjukt lång tid
Tack för din feedback. Vi uppskattar att du berättar om din upplevelse och tar med oss dina synpunkter i vårt fortsatta förbättringsarbete. Varmt välkommen tillbaka.
Bra service, trevliga, och bra utfört arbete
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
Jätte bra bemötande inget att klaga på
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra och snabb service trevlig personal
Kanon Proffigt till 100% Inget att klaga på Kan verkligen rekommenderas till andra .
Trevligt bemötande, lyssnade, snabbt jobbat. Jag är nöjd.
Mycket bra och snabb service Trevlig bemötande
Alltid glada o trevliga. Ser verkligen kunden
Mycket fint bemötande. Dom svarade på alla mina frågor. Profesionela och kunniga .
Som alltid bra bemötande och jättebra service.
Mycket bra och snabb hjälp med reparation.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Mycket tillmötesgående och serviceminded, bara bra!
Lätt att få tid, och trevligt bemötande. Bra information
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Bra bemötande, proffsigt utfört arbete!
Fantastiskt trevligt bemötande från bokning till hämtning av bilen. Arbetet gick snabbt och jag fick tydlig information om vad som gjorts och om bilens skick. Supernöjd och rekommenderar verkligen denna bilverkstad.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Alltid snabb hjälp. Bra bemötande och professionellt arbete. Kan verkligen rekommendera Auto-Car.
Snabba och effektiva. Kunniga. Trevlig personal.
Service utförd snabbt och bra av kompetent personal.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande 👍dom var snabba å talade om vad dom har hjälpt mig med
Ben heel erg tevreden met het geleverde werk, er is ook meer gedaan dan afgesproken zonder extra kosten. Mensen zijn vriendelijk en ondanks de taalbarriere is alles prima uitgevoerd. Volgende keer kies ik weer voor Auto-Car
We appreciate your comment and that you chose us as your workshop. We hope to see you again when it’s time for your next service visit!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra och snabb service, fick tid fort och jobbet blev klart i bra tid.
Snabbt, bra service Fukttest
En mycket bra o trivsan verkstad Bra ordning , fint bemötande o bra utfört arbete , så här skulle dom större verkstäderna uppträda. C G Larzon Trollhättan
Enär jag tänker återkomma till Auto-Car när det gäller service eller andra biläreende, tycker jag att det ger högsta betyg både vad det rör bemötande och utförande av begärda åtgärder på mina fordon.
Mycket trevlig och duktig personal. Självklart kommer jag återkomma dit. Bästa hälsningar Eva Jääskeläinen
Serviceinriktad och trevligt bemötande i kundmottagningen. Bra dialog för att lösa mina önskemål vid montering av dragkrok. Prisvärd verkstad.
Kompetent personal, trevligt bemötande och mycket bra kommunikation.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Fungerade bra. Dom åtgärdade felen.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Fick snabbt tid och bra återkoppling under tiden bilen var inne.
Trevligt bemötande+info+ SMS+förhandsfaktura=>nöjd kund
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Väl mottagen och snabb service
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Vi är otroligt nöjda med arbetet som Autocar utfört på vår husbil. Installation av solceller, Maxx-fläkt och lås blev perfekt utfört. Professionellt bemötande, mycket bra service och trevlig personal genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Autocar!
Trevligt bemötande Åtgärdat alla fel Nöjd
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Jag blev vänligt bemött och fick förtroende för företaget. Dem var engagerade i vårt fordon och det kändes väldigt bra. Husbilen fukttestades och det blev ett bra resultat
Mycket bra och trevligt bemötande av personalen i mottagningen. Snabb åtgärd och relativt prisvärt.
Bra och vänligt bemötande! Lätt att hitta, snabb service.
Bra bemötande, dom kunde ta emot bilen snabbt så jag fick lagat ABS o ANTISLADDSYSTEMET så kan rekommendera dom .
Snabb och bra service kan rekommendera.
Snabb service, trevlig personal
Bra bemötande och bra service