Autoakuten

Autoakuten

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Välkommen till Autoakuten i Skellefteå AB – din Autoexperten Bilverkstad i Skellefteå! Vi är din lokala verkstad med över 25 års erfarenhet av bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder AC-service, felsökning, bromsreparationer, hjulinställning, däckservice med däckhotell samt...

231 omdömen om Autoakuten

Emma Alicia Å
Skrev om Autoakuten

Jättebra service men tyvörr så kåndes det som bilen gick ännu sämre efter service..och luktade konstigt ur motorhuv så vi måste ev låta er kika på den igen

Ruth Anne-Sofie A

Bra och snabbt jobb, trevligt bemötande!

Ulla Lena Viveka J

Trevligt bemötande och snabba åtgärder på min bil (och andra gamla bilar jag har haft)

Eklunds Åkeri Moskosel A

Berättade mitt ärende o dom sa att de löser vi Denna vecka samm som jag frågade... Klockrent...

Ann-Katrin L
Skrev om Autoakuten

Trevligt bemötande, men svår att nå på telefon.

Thomas Börje S

Mycket nöjd! Fick tid snabbt och bra bemötande

Åse Theres H
Skrev om Autoakuten

Mycket trevliga, hjälpsamma flexibla och professionella.

Erik Stellan E
Skrev om Autoakuten

Bra bemötande, fick tid nästan omg. Bilen blev reparerad på utlovad tid. Nöjd Kund

Per Andreas Å
Skrev om Autoakuten

Inget att anmärka på, bra dialog, uppskattat pris stämde nästan exakt. Bra bemötande

Svar från Autoakuten

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Skellefteå Entreprenör K

Vilken service✌️känns man lämnar bilen till ett tryggt Team

Oscar Lodewijk P

Very helpfull service they offered very proffesional workshop

Qaasim Mohamud A

Snälla och väldigt trevliga personer som jobbar där, och väldigt duktiga som jobbar där också!

Marcus Ingemar E

Bra och rätt så snabb hjälp noggrann felsökning

Johan Ludvig S

Kingställe! Allt bra! Mycket nöjd😃😃😃😃

Jan Robert L
Skrev om Autoakuten

Snabb, smidigt och trevlig bemötande.

Svar från Autoakuten

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Rolf Hans Mikael L

Bra bemötande bra dialog om som kan göras med bilen och vad det kommer att kosta

I M Madeleine P

Mycket vänligt bemötande och bra förslag känns tryggt att vara kund brukar rekommendera andra

Svar från Autoakuten

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Thomas André K

Trevligt bemötande,snabb service till ett rimligt pris.

Ida Nikolina N
Skrev om Autoakuten

Bra bemötande, snabb hantering av bilen och bra att få information om saker de noterar med bilen.

Jan Christer L
Skrev om Autoakuten

Mycket proffsigt,och jag fick bilen lagad på en dag.bytte bromsbelägg och skivor.mycket nöjd.

Mats Kjaer R
Skrev om Autoakuten

Alltid bra service och kvalité.

Per Mikael Å
Skrev om Autoakuten

Snabb hjälp. Prickade rätt diagnos direkt. Trevligt bemötande. Kommer att ta hjälp av verkstaden i Skellefteå fler gånger.

Jan Emil Roger M

Trevlig personal ,bra service , snabb service

Svar från Autoakuten

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Greger Mattias R

Spolade automatlådan på min bil. Smidig bokning och bra service. Har inget att anmärka på. Annat än att de faktiskt var dyrare än Volvos egen serviceverkstad, vilket var lite förvånande. Hade dock inte tid att vänta, och Autoakuten hade tid inom en vecka.

Mats-Olov L
Skrev om Autoakuten

Mycket positivt bemötande när jag kom! Fick snabbt en tid och felet fixat. När jag hämtade bilen så fick jag en genomgång av vad de gjort. Pedagogiskt och mycket professionellt!Jag kan verkligen se dem som min framtida verkstad!

Svar från Autoakuten

Vi blir så glada av att läsa din feedback, tack för att du delar med dig!

Doris Marianne F

Ett proffsigt bemötande och snabb åtgärd.

Cykel & Fiskecenter I S

Mycket bra bemötande, kunnig personal. Bra återkoppling om vad som behövdes åtgärdas.

Svar från Autoakuten

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.

Erik Gustav B
Skrev om Autoakuten

Snabba när man väl kom i kontakt med verkstaden, tog en vecka

Bo Erik Roger V

Bra bemötande Snabb tid Bra service

Svar från Autoakuten

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka!

Annica Erika Elisabet B

Trevligt bemötande, tydlig info, snabbt arbete. Hade varit fullpott om väntrummet varit fräschare!

Svar från Autoakuten

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Björn Hardy A
Skrev om Autoakuten

Bra mottagande, kunnig personal och dessutom lägre pris vid betalning än vad offerten sa

Berit Kristin E

Bra kundmottagning , snabbt tid och bra uppdatering på de arbeten som gjorts, även på reservdelar som beställts. Prisinfo innan jobbet utfördes .

Britt Ingalill Iren A

Ni lagade bilen för ett skapligt pris. Vi fick hjälp med ett problem vid generator och en rem.

John Elon Rikard S

Kompetent intryck som solkas av denna påstötning

Svar från Autoakuten

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Roine Gustaf Zebastia S

Efter att dom var tvungen att efterforska om material till min bil så är jag super nöjd efter att dom äntligen kunde laga allt

Jan Kim Peter Ö

Kompetenta, helt ok pris och trevlig personal.

Perols Rolf Martin G

Väldigt trevligt mottagande. Dom tog sig tid att lyssna på mina funderingar och gav mig bra förklaringar.

David Tobias N
Skrev om Autoakuten

Trevliga, snabba och kompetenta!

Svar från Autoakuten

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Karl Gustaf Staffan V

Bra bemötande känns seriösa och kundvänliga

Svar från Autoakuten

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Daniel C
Skrev om Autoakuten

Bra kund bemötande. Synd bara att dom är alltid fullbokade..

Kai Ove Bertil N

Gott bemötande och väl utfört arbete med installation av motorvärmare till vår Tiguan.

Svar från Autoakuten

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Per Tomas Ö
Skrev om Autoakuten

Super med kaffe och allt! Trevlig kille i kassan! Snabbt och smidigt... Kommer gärna tillbaka.

Nancy Lena Sof Å

Trevlig personal på Autoakuten. Bra bemötande. Jag fick hjälp med det jag kontaktat dem för. ( dragkrok som kärvade). De släckte även tvåan.

Lars Hjalmar B
Skrev om Autoakuten

Nöjd som vanligt, kommer åter som kund

Per Ingemar L
Skrev om Autoakuten

Jag fick hjälp meddetsamma att nolla datorn i bilen.

Eva Charlotta F

Trevligt bemötande. Mycket bra service. Allmänt tillmötesgående och lösningsinriktade. Alltid nöjd med det jobb som gjorts med min bil hos dem

Hannah Josefin L

Snabb handläggning, bra kontakt och inget strul. Även rörlig på priset vilket uppskattas enormt. Rekommenderas

Bo Anders D
Skrev om Autoakuten

Ett föredöme alltid vänliga och kunniga och lättsamt vara kund där positiva

Svar från Autoakuten

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Per Christer V
Skrev om Autoakuten

Bra bemötande och enkel överlämning av bilen. Fick ej återkopplade när bilen var klar. Humant pris. Rekommenderas.

Svar från Autoakuten

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Dryckeskonsult Sverige A

Mycket bra bemötande och personalen är väldigt hjälpsamma och kunniga