Autoakuten

Autoakuten

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Välkommen till Autoakuten i Skellefteå AB – din Autoexperten Bilverkstad i Skellefteå! Vi är din lokala verkstad med över 25 års erfarenhet av bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder AC-service, felsökning, bromsreparationer, hjulinställning, däckservice med däckhotell samt...

210 omdömen om Autoakuten

Per Mikael Å
Skrev om Autoakuten

Snabb hjälp. Prickade rätt diagnos direkt. Trevligt bemötande. Kommer att ta hjälp av verkstaden i Skellefteå fler gånger.

Jan Emil Roger M

Trevlig personal ,bra service , snabb service

Greger Mattias R

Spolade automatlådan på min bil. Smidig bokning och bra service. Har inget att anmärka på. Annat än att de faktiskt var dyrare än Volvos egen serviceverkstad, vilket var lite förvånande. Hade dock inte tid att vänta, och Autoakuten hade tid inom en vecka.

Mats-Olov L
Skrev om Autoakuten

Mycket positivt bemötande när jag kom! Fick snabbt en tid och felet fixat. När jag hämtade bilen så fick jag en genomgång av vad de gjort. Pedagogiskt och mycket professionellt!Jag kan verkligen se dem som min framtida verkstad!

Svar från Autoakuten

Vi blir så glada av att läsa din feedback, tack för att du delar med dig!

Doris Marianne F

Ett proffsigt bemötande och snabb åtgärd.

Cykel & Fiskecenter I S

Mycket bra bemötande, kunnig personal. Bra återkoppling om vad som behövdes åtgärdas.

Svar från Autoakuten

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.

Erik Gustav B
Skrev om Autoakuten

Snabba när man väl kom i kontakt med verkstaden, tog en vecka

Bo Erik Roger V

Bra bemötande Snabb tid Bra service

Svar från Autoakuten

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka!

Annica Erika Elisabet B

Trevligt bemötande, tydlig info, snabbt arbete. Hade varit fullpott om väntrummet varit fräschare!

Svar från Autoakuten

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Björn Hardy A
Skrev om Autoakuten

Bra mottagande, kunnig personal och dessutom lägre pris vid betalning än vad offerten sa

Berit Kristin E

Bra kundmottagning , snabbt tid och bra uppdatering på de arbeten som gjorts, även på reservdelar som beställts. Prisinfo innan jobbet utfördes .

Britt Ingalill Iren A

Ni lagade bilen för ett skapligt pris. Vi fick hjälp med ett problem vid generator och en rem.

John Elon Rikard S

Kompetent intryck som solkas av denna påstötning

Svar från Autoakuten

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Roine Gustaf Zebastia S

Efter att dom var tvungen att efterforska om material till min bil så är jag super nöjd efter att dom äntligen kunde laga allt

Svar från Autoakuten

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Jan Kim Peter Ö

Kompetenta, helt ok pris och trevlig personal.

Perols Rolf Martin G

Väldigt trevligt mottagande. Dom tog sig tid att lyssna på mina funderingar och gav mig bra förklaringar.

David Tobias N
Skrev om Autoakuten

Trevliga, snabba och kompetenta!

Svar från Autoakuten

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Karl Gustaf Staffan V

Bra bemötande känns seriösa och kundvänliga

Svar från Autoakuten

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Daniel C
Skrev om Autoakuten

Bra kund bemötande. Synd bara att dom är alltid fullbokade..

Kai Ove Bertil N

Gott bemötande och väl utfört arbete med installation av motorvärmare till vår Tiguan.

Svar från Autoakuten

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Per Tomas Ö
Skrev om Autoakuten

Super med kaffe och allt! Trevlig kille i kassan! Snabbt och smidigt... Kommer gärna tillbaka.

Nancy Lena Sof Å

Trevlig personal på Autoakuten. Bra bemötande. Jag fick hjälp med det jag kontaktat dem för. ( dragkrok som kärvade). De släckte även tvåan.

Lars Hjalmar B
Skrev om Autoakuten

Nöjd som vanligt, kommer åter som kund

Per Ingemar L
Skrev om Autoakuten

Jag fick hjälp meddetsamma att nolla datorn i bilen.

Eva Charlotta F

Trevligt bemötande. Mycket bra service. Allmänt tillmötesgående och lösningsinriktade. Alltid nöjd med det jobb som gjorts med min bil hos dem

Hannah Josefin L

Snabb handläggning, bra kontakt och inget strul. Även rörlig på priset vilket uppskattas enormt. Rekommenderas

Bo Anders D
Skrev om Autoakuten

Ett föredöme alltid vänliga och kunniga och lättsamt vara kund där positiva

Svar från Autoakuten

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Per Christer V
Skrev om Autoakuten

Bra bemötande och enkel överlämning av bilen. Fick ej återkopplade när bilen var klar. Humant pris. Rekommenderas.

Svar från Autoakuten

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Dryckeskonsult Sverige A

Mycket bra bemötande och personalen är väldigt hjälpsamma och kunniga

Karl Jonas Petter L

Bra bemötande, strul med det nya batteriet men det löste sig.

Paul Olov Fredrik H

Kanonservice som vanligt, trevligt bemötande och snyggt jobb!

Maria Helena L
Skrev om Autoakuten

Snabbt o bra resultat, trevligt bemötande 🙂

Svar från Autoakuten

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Lars Erik Vilhelm M

Snabbt & bra genomfört, återkommer gärna.

Eivor Christina S

Mycket god service och trevlig personal

Bengt Jesper G
Skrev om Autoakuten

Autoakuten har en trevlig personal som är enkel att diskutera med. Ett stort extra tack till Robin som är en fucking kung!

Leif Jesper E
Skrev om Autoakuten

Bra snabbt utförande av mina fel på bilen Allt till belåtenhet TACK ,för bra service 👍

Ingrid Margareta K

Trevligt bemötande. Bra beskrivning på åtgärder.

Per Lennart L
Skrev om Autoakuten

Fint och personligt bemötande. Kompetent och engagerade personal. Min favorit verkstad.

Elliot Arne M
Skrev om Autoakuten

Tyckte att det var bra service och jag blev uppringd angående infot på min Bill till och från

Sung Sook Susanne J

Duktiga, kompetenta och serviceminded!

Bengt Anders Vallent F

Proffsigt bemötande! Sökte för oroligt hjärta. Möttes av en varm och effektiv sjuksköterska i receptionen som kollade mitt personnummer och tog mig till ett rum. Där förbereddes en säng åt mig … och det jag reagerade på var att hon såg att min kroppsform är böjd pga bechterews sjukdom så hon vek upp sängen extra mycket… otroligt proffsigt! Gav mig en behaglig viloställning. Där kopplade hon på mig slangar för att kolla hjärtat. Fick ligga nån timme så kom en mycket trevlig och tydlig ung dam som läkare och kollade läget....

John Robin Antony S

Kundvänligt & snabbt fixat till vettigt pris!

Erik Roland S
Skrev om Autoakuten

Motorvärmare + kupéuttag. När jag skulle hämta bilen noterade de läckage i en packing. Jag frågade vad det kostar (köpsignal) och jag fick en gissning. Hade jag fått pris och förslag på tid hade jag bokat direkt. Annars väldigt nöjd!

Carina Inga-Lill E

Mycket bra. Allt gick smärtfritt och det var inga konstigheter. Gott bemötande också. Det var kuggstången/styrleden, vindrutetorkarna och positionsljusen+ hjulinställning och efterbesiktningen fixades.

Kennet Samuel J

Snabbt åtgärdat och bra jobb! Återkommer gärna.

Susanne Kristina T

Professionella, inlyssnande och trevliga.

Nils Johan Björn K

Bra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rune Jan-Åke W

Intryck av proffsigt och kunnigt arbete. Bra och trevligt bemötande.

Jan Rickard L
Skrev om Autoakuten

Mycket bra, ett gott jobb. Bra information och bra bemötande.:)

Richard Allan L

Personalen var trevliga och fick snabb service!

Svar från Autoakuten

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.