Snabb hjälp. Prickade rätt diagnos direkt. Trevligt bemötande. Kommer att ta hjälp av verkstaden i Skellefteå fler gånger.
Autoakuten
Välkommen till Autoakuten i Skellefteå AB – din Autoexperten Bilverkstad i Skellefteå! Vi är din lokala verkstad med över 25 års erfarenhet av bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder AC-service, felsökning, bromsreparationer, hjulinställning, däckservice med däckhotell samt...
210 omdömen om Autoakuten
Trevlig personal ,bra service , snabb service
Spolade automatlådan på min bil. Smidig bokning och bra service. Har inget att anmärka på. Annat än att de faktiskt var dyrare än Volvos egen serviceverkstad, vilket var lite förvånande. Hade dock inte tid att vänta, och Autoakuten hade tid inom en vecka.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!
Mycket positivt bemötande när jag kom! Fick snabbt en tid och felet fixat. När jag hämtade bilen så fick jag en genomgång av vad de gjort. Pedagogiskt och mycket professionellt!Jag kan verkligen se dem som min framtida verkstad!
Vi blir så glada av att läsa din feedback, tack för att du delar med dig!
Ett proffsigt bemötande och snabb åtgärd.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!
Mycket bra bemötande, kunnig personal. Bra återkoppling om vad som behövdes åtgärdas.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.
Snabba när man väl kom i kontakt med verkstaden, tog en vecka
Bra bemötande Snabb tid Bra service
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande, tydlig info, snabbt arbete. Hade varit fullpott om väntrummet varit fräschare!
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Bra mottagande, kunnig personal och dessutom lägre pris vid betalning än vad offerten sa
Bra kundmottagning , snabbt tid och bra uppdatering på de arbeten som gjorts, även på reservdelar som beställts. Prisinfo innan jobbet utfördes .
Ni lagade bilen för ett skapligt pris. Vi fick hjälp med ett problem vid generator och en rem.
Kompetent intryck som solkas av denna påstötning
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Efter att dom var tvungen att efterforska om material till min bil så är jag super nöjd efter att dom äntligen kunde laga allt
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Kompetenta, helt ok pris och trevlig personal.
Väldigt trevligt mottagande. Dom tog sig tid att lyssna på mina funderingar och gav mig bra förklaringar.
Trevliga, snabba och kompetenta!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande känns seriösa och kundvänliga
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Bra kund bemötande. Synd bara att dom är alltid fullbokade..
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Gott bemötande och väl utfört arbete med installation av motorvärmare till vår Tiguan.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Super med kaffe och allt! Trevlig kille i kassan! Snabbt och smidigt... Kommer gärna tillbaka.
Trevlig personal på Autoakuten. Bra bemötande. Jag fick hjälp med det jag kontaktat dem för. ( dragkrok som kärvade). De släckte även tvåan.
Nöjd som vanligt, kommer åter som kund
Jag fick hjälp meddetsamma att nolla datorn i bilen.
Trevligt bemötande. Mycket bra service. Allmänt tillmötesgående och lösningsinriktade. Alltid nöjd med det jobb som gjorts med min bil hos dem
Snabb handläggning, bra kontakt och inget strul. Även rörlig på priset vilket uppskattas enormt. Rekommenderas
Ett föredöme alltid vänliga och kunniga och lättsamt vara kund där positiva
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra bemötande och enkel överlämning av bilen. Fick ej återkopplade när bilen var klar. Humant pris. Rekommenderas.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Mycket bra bemötande och personalen är väldigt hjälpsamma och kunniga
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Bra bemötande, strul med det nya batteriet men det löste sig.
Kanonservice som vanligt, trevligt bemötande och snyggt jobb!
Snabbt o bra resultat, trevligt bemötande 🙂
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Snabbt & bra genomfört, återkommer gärna.
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Mycket god service och trevlig personal
Autoakuten har en trevlig personal som är enkel att diskutera med. Ett stort extra tack till Robin som är en fucking kung!
Bra snabbt utförande av mina fel på bilen Allt till belåtenhet TACK ,för bra service 👍
Trevligt bemötande. Bra beskrivning på åtgärder.
Fint och personligt bemötande. Kompetent och engagerade personal. Min favorit verkstad.
Tyckte att det var bra service och jag blev uppringd angående infot på min Bill till och från
Duktiga, kompetenta och serviceminded!
Proffsigt bemötande! Sökte för oroligt hjärta. Möttes av en varm och effektiv sjuksköterska i receptionen som kollade mitt personnummer och tog mig till ett rum. Där förbereddes en säng åt mig … och det jag reagerade på var att hon såg att min kroppsform är böjd pga bechterews sjukdom så hon vek upp sängen extra mycket… otroligt proffsigt! Gav mig en behaglig viloställning. Där kopplade hon på mig slangar för att kolla hjärtat. Fick ligga nån timme så kom en mycket trevlig och tydlig ung dam som läkare och kollade läget....
Kundvänligt & snabbt fixat till vettigt pris!
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Motorvärmare + kupéuttag. När jag skulle hämta bilen noterade de läckage i en packing. Jag frågade vad det kostar (köpsignal) och jag fick en gissning. Hade jag fått pris och förslag på tid hade jag bokat direkt. Annars väldigt nöjd!
Mycket bra. Allt gick smärtfritt och det var inga konstigheter. Gott bemötande också. Det var kuggstången/styrleden, vindrutetorkarna och positionsljusen+ hjulinställning och efterbesiktningen fixades.
Snabbt åtgärdat och bra jobb! Återkommer gärna.
Professionella, inlyssnande och trevliga.
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Bra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Intryck av proffsigt och kunnigt arbete. Bra och trevligt bemötande.
Mycket bra, ett gott jobb. Bra information och bra bemötande.:)
Personalen var trevliga och fick snabb service!
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.