Jättebra service men tyvörr så kåndes det som bilen gick ännu sämre efter service..och luktade konstigt ur motorhuv så vi måste ev låta er kika på den igen
Autoakuten
Välkommen till Autoakuten i Skellefteå AB – din Autoexperten Bilverkstad i Skellefteå! Vi är din lokala verkstad med över 25 års erfarenhet av bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder AC-service, felsökning, bromsreparationer, hjulinställning, däckservice med däckhotell samt...
231 omdömen om Autoakuten
Bra och snabbt jobb, trevligt bemötande!
Trevligt bemötande och snabba åtgärder på min bil (och andra gamla bilar jag har haft)
Berättade mitt ärende o dom sa att de löser vi Denna vecka samm som jag frågade... Klockrent...
Trevligt bemötande, men svår att nå på telefon.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Mycket nöjd! Fick tid snabbt och bra bemötande
Mycket trevliga, hjälpsamma flexibla och professionella.
Bra bemötande, fick tid nästan omg. Bilen blev reparerad på utlovad tid. Nöjd Kund
Inget att anmärka på, bra dialog, uppskattat pris stämde nästan exakt. Bra bemötande
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Vilken service✌️känns man lämnar bilen till ett tryggt Team
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Very helpfull service they offered very proffesional workshop
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Snälla och väldigt trevliga personer som jobbar där, och väldigt duktiga som jobbar där också!
Bra och rätt så snabb hjälp noggrann felsökning
Kingställe! Allt bra! Mycket nöjd😃😃😃😃
Snabb, smidigt och trevlig bemötande.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Bra bemötande bra dialog om som kan göras med bilen och vad det kommer att kosta
Mycket vänligt bemötande och bra förslag känns tryggt att vara kund brukar rekommendera andra
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Trevligt bemötande,snabb service till ett rimligt pris.
Bra bemötande, snabb hantering av bilen och bra att få information om saker de noterar med bilen.
Mycket proffsigt,och jag fick bilen lagad på en dag.bytte bromsbelägg och skivor.mycket nöjd.
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Alltid bra service och kvalité.
Snabb hjälp. Prickade rätt diagnos direkt. Trevligt bemötande. Kommer att ta hjälp av verkstaden i Skellefteå fler gånger.
Trevlig personal ,bra service , snabb service
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Spolade automatlådan på min bil. Smidig bokning och bra service. Har inget att anmärka på. Annat än att de faktiskt var dyrare än Volvos egen serviceverkstad, vilket var lite förvånande. Hade dock inte tid att vänta, och Autoakuten hade tid inom en vecka.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!
Mycket positivt bemötande när jag kom! Fick snabbt en tid och felet fixat. När jag hämtade bilen så fick jag en genomgång av vad de gjort. Pedagogiskt och mycket professionellt!Jag kan verkligen se dem som min framtida verkstad!
Vi blir så glada av att läsa din feedback, tack för att du delar med dig!
Ett proffsigt bemötande och snabb åtgärd.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!
Mycket bra bemötande, kunnig personal. Bra återkoppling om vad som behövdes åtgärdas.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.
Snabba när man väl kom i kontakt med verkstaden, tog en vecka
Bra bemötande Snabb tid Bra service
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande, tydlig info, snabbt arbete. Hade varit fullpott om väntrummet varit fräschare!
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Bra mottagande, kunnig personal och dessutom lägre pris vid betalning än vad offerten sa
Bra kundmottagning , snabbt tid och bra uppdatering på de arbeten som gjorts, även på reservdelar som beställts. Prisinfo innan jobbet utfördes .
Ni lagade bilen för ett skapligt pris. Vi fick hjälp med ett problem vid generator och en rem.
Kompetent intryck som solkas av denna påstötning
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Efter att dom var tvungen att efterforska om material till min bil så är jag super nöjd efter att dom äntligen kunde laga allt
Kompetenta, helt ok pris och trevlig personal.
Väldigt trevligt mottagande. Dom tog sig tid att lyssna på mina funderingar och gav mig bra förklaringar.
Trevliga, snabba och kompetenta!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande känns seriösa och kundvänliga
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Bra kund bemötande. Synd bara att dom är alltid fullbokade..
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Gott bemötande och väl utfört arbete med installation av motorvärmare till vår Tiguan.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Super med kaffe och allt! Trevlig kille i kassan! Snabbt och smidigt... Kommer gärna tillbaka.
Trevlig personal på Autoakuten. Bra bemötande. Jag fick hjälp med det jag kontaktat dem för. ( dragkrok som kärvade). De släckte även tvåan.
Nöjd som vanligt, kommer åter som kund
Jag fick hjälp meddetsamma att nolla datorn i bilen.
Trevligt bemötande. Mycket bra service. Allmänt tillmötesgående och lösningsinriktade. Alltid nöjd med det jobb som gjorts med min bil hos dem
Snabb handläggning, bra kontakt och inget strul. Även rörlig på priset vilket uppskattas enormt. Rekommenderas
Ett föredöme alltid vänliga och kunniga och lättsamt vara kund där positiva
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra bemötande och enkel överlämning av bilen. Fick ej återkopplade när bilen var klar. Humant pris. Rekommenderas.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Mycket bra bemötande och personalen är väldigt hjälpsamma och kunniga