Allt från början till slut har funkat kanonbra!
Abrahamssons Bilel
Välkommen till Abrahamssons Bilel – din Autoexperten Bilverkstad i Piteå! Vår bilverkstad har tagit hand om bilar i Piteå med omnejd sedan 1979. Vi utför bilservice och reparationer på alla bilar oavsett märke och modell. Välkommen till oss för felsökning när bilen inte rullar som den ska eller när du behöver byta däck, göra...
107 omdömen om Abrahamssons Bilel
Abrahamssons bilel försöker alltid göra allt vad de kan för att hjälpa kunden 👍
Mycket trevilg, kunnig och proferssionell personal som gjorde ett mycket snyggt montage av motor och kupévärmare
Grymt duktiga killar! Service inriktade och trevliga. Man får alltid ett bra bemötande då man besöker deras anläggning i Piteå
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Bra service. Tydlig genomgång och redovisning av åtgärden. Lätt att få kontakt. Trevligt bemötande.
Trevligt bemötande, och bilen klar i tid.
Bra bemötande från personalen. Kom in bara för att få batteriet testat vilket satt väl gömt under förarstol. Dom beslutade att demontera och byta batteri fast det inte fanns i deras tidsplan. Väldigt bra gjort..
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket bra bemötande och bra utförd arbete. TACK Så nöjd
Super! Mycket trevlig kille i telefon också
Ett bra bemötande och bra service kommer att anlita dom i framtiden
Snyggt och bra utfört jobb..
Proffsiga, kunniga +trevliga och snabba att laga felen👍
Duktig och trevlig och kunnig personal
Bra bemötande, kunniga och bra service.
Alltid trevliga, ordentligt duktig, lätta å göra med, snabba att hjälpa en 🙂 +++++
Lysande service och alltid fint bemötande
Tummen upp för Abrahamssons 👍👍👍
Mycket trevlig och kompetent bemötande
Bra service och kundbemötande
En mycket kunnig och serviceinriktad verkstad som aldrig lämnar något arbete ifrån sig som inte är perfekt, gäller både planerade och akuta insatser på vår fordonspark och övrig utrustning!
Stort tack till Håkan med personal. Ni fixade bilens lysen (cambus) som inte Norrlandsbil kunde göra fast de monterat xenonlamporna. Vill rekommendera denna firma alla dar I veckan.
Bra service Bra service Bra service Bra service Bra service Bra service Bra service Bra service
Trevligt bemötande , felsök , fixat. Frid å fröjd.
Det blev lite strul med montaget av motorvärmaren ,den första block värmaren som beställdes var svårmonterad ! Därför hämtades en en slang värmare med fel dimensioner så ytterligare en värmare med rätta måtten hämtades (på mekonomen) bilen lämnades 8:00 fick den tillbaka 15:05 Dessutom steg priset från överenskommet 4800 till 7200 kronor Jag vill inte upplåta en bil i prisklass 950000kr till övningsobjekt och samtidigt betala utbildningskostnad för mekaniker , Därför hamnade priset på 5148kr efter lite diskussion 7 Tim utan bil gjorde att Umeå sedan blev fördröjd!
Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Vi tar med oss din feedback för gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.
Bra bemötande. Snabbt utförande. Förväntningarna var att byta glödlampor utan några problem, vilket också blev fallet.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Trevligt och bra bemötande. Fick snabbt hjälp med att fixa släpvagns belysningen.
God service gott bemötande. Rätt pris. Toppen
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Bra service. Bra bemötande. Lagning av instrumentpanel.
Trevligt bemötande. Hade inte bokat tid, hade bråttom och svängde förbi på chans för fix av släp, och trots att de syntes överhopade med arbete tog de sig tid, bra jobb till rimlig peng. Toppen.
Bra service trevlig personal och bra kunsp
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Kom in som obokad kund. Fick hjälp direkt. Inget större arbete. Men ändå snabb service. Erling D.
Bra bemötande och kommunikation. Ledrampen var över förväntan. Lyser mycket bra, och snyggt monterat.
Bästa stället, toppen service och trevlig personal.
Proffsig service! Mycket bra och trevligt bemötande.
Snabbt och proffsigt utförd tjänst. Felsökning, åtgärdsförslag och åtgärd. Bilen blev som ny. Tusen tack!
Trevlig personal och bra service
Mycket bra och trevligt bemötande. Snabbt fixat med felet på ljuse
Alltid bra bemötande av trevlig och kunnig personal
Snabb identifiering av problemet och lika snabbt var det åtgärdat! Jag är mycket nöjd!
Hade höga förväntningar sedan tidigare goda upplevelser. Även denna gång lyckades de överträffa. Alltid ett trevligt bemötande, flexibla och lösningsorienterade. Denna gång en installation där kupévärmaren gått sönder och det blev reklamation samtidigt som de direkt bytte en lampa på bilen utan tidsbokning.
Riktigt bra service. Trevligt bemötande brq företag
Bra mottagande alla trevliga..trevligt att Magnus är tillbaks elektrikern 👍
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Kunniga och trevliga. Hittade felet snabbt på min bil
Allt bra utom lång väntetid. Övrigt bra.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Världsklass, snabbt smidigt och enkelt till ett rimligt pris. Byte av generator och rem. Bilen blev till och med klar 2 dagar innan min bokade tid
Väldigt proffsigt från beställning till betalning
Mycket trevlig personal smidigt fick tid snabbt
Trevlig personal och man får alltid hjälp om sina frågor
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Autoexperten
Bra kontakt med verkstad före och under arbetet, då uppskattad tidsåtgång blev för liten och verkstaden ringde upp och frågade om det var okej att addera ytterligare en arbetstimme.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Fick hjälp direkt jag kom dit👍