Autoexperten verkstad Östersund

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Få pris & boka Ring 063-51 67 67 Dela

Välkommen till Autoexperten Verkstad Östersund – din Autoexperten Bilverkstad i Östersund! Vi är din lokala bilverkstad som servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi tar emot personbilar, husbilar och lätta lastbilar. Vi erbjuder bilservice enligt tillverkarens föreskrifter, AC-service, bromsreparationer,...

341 omdömen om Autoexperten verkstad Östersund

Nils Pontu T
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Ett fantastiskt bemötande med snabb åtgärd och hjälp. En trasig multirem ställde till det för mig men som tur var fixade dom det galant. 10 stjärnor av 10

Sandnäset Bygg & Entreprenad A
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Mycket bra service, smidigt avhämtningssystem när bilen var klar. Tog in bilen dagen efter jag ringde.

Hasse Gunnar L
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Jag blev tipsad av en däckfirma att vända mej till Autoexperten, då besökte dem för att göra en hjulinställning. Jag blev väldigt glatt överraskad över bemötandet där. Väldigt trevlig personal. Jag fick komma redan nästa dag om jag kunde lämna bilen från fm så kunde dom fixa den nån gång under dagen. Det kallar jag bra service. Och jag blev väldigt glad med resultatet. Jag rekommenderar gärna er till mina vänner

Svar från Autoexperten verkstad Östersund

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Anna Felicia A
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Superbra service, jättefint bemötande och fick hjälp snabbt!

Anna Karin B
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Snabbt och proffsigt bemötande!

Inger Britt-Marie B
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Blev mycket sjuk 🤢 och inte kunnat hämta bil inga sura miner bil stått lång tid är mycket tacksam för trevl bemötande

Svar från Autoexperten verkstad Östersund

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss och hoppas få hälsa dig välkommen tillbaka när bilen behöver service igen.

Annika Maria Ö
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Snabb och tillmötesgående hjälp. Fick även hjälp att lasta bilen på en trailer som satt bra hela resvägen.

Svar från Autoexperten verkstad Östersund

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.

Karl Johan L
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Hjälpsamma! Vi fick snabb felsökning och lätt att komma i kontakt med.

Per Tohmas P
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Jättetrevligt bemötande både vid bokning och när dom kollade bromsarna. Bra genomgång av problemet. Riktigt bra service och trevlig personal!

Svar från Autoexperten verkstad Östersund

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Lena Monika S
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Bra bemötande. Fick igen bilen samma dag som jag önskade. Ett stort Tack till Er Alla

Jan Roar A
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

En av de betre Värksteder i Jämtland, Fantastisk mötekommende och bra priser.

Svar från Autoexperten verkstad Östersund

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd och tar med oss dina fina ord i vårt fortsatta arbete. Varmt välkommen tillbaka.

Karin Birgitta Bitte H
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Tyvärr saknades reservdelar som skulle ha funnits. Men trevlig personal

Eva Johanna Elisabeth N
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Fick verkstadstid inom några dagar. Blev uppringd efter felsökning med bekräftelse om felet, samt kostnad för åtgärd. Fel åtgärdat samma dag.

Pernilla Lena Maria P
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Jag fick hjälp snabbt, trevligt och bra!

Mirja Ulrika J
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Fick tid snabbt och riktigt bra service av personalen!

Fred Fredrik Wil M
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Det var mycket smidigt. Fixade ned k-värdet i avgaserna och tog bilen genom besiktning.

Eva Ingeborg H
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Alltid proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande. Återkommer!

Rolf Tomas S
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Fick service på kort tid samt trevligt bemötande vid kundtjänst. Bra pris på servicen.

Leif Bertil N
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Mycket bra mottagande när jag bokade tid på verkstaden och ett bra utförd Service

Kenth Tommy G
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Trevligt bemötande av kundmottagaren. Fick snabbt tid för service och det tog den tid som dom uppgav.

Fanny Karin Viktoria J
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Trevlig personal och fick snabbt tid, men tyvärr dålig kommunikation innan de började laga bilen (ringde aldrig upp och förklara) det är jätteviktigt så man får vara med i processen

Svar från Autoexperten verkstad Östersund

Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!

Hans Peter H
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Snabbt trevligt och enkelt. Bemötande i toppklass!

Kerstin Margareta B
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Snabbt och enkelt att få min bil åtgärdad! Trevligt och kunnigt mottagen vid bokningen!

Lars Christer J
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Snyggt och snabbt jobbat, grym personal och härligt bemötande!

Ingrid Margareta Car L
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Trevligt bemötande, bra hjälp och svar på mina frågor. En fräsch mottagnings lokal. Fick tips av en kompis om er verkstad.

Elkonsulten Jämtland A
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Snabba och serviceinriktade när man behöver hjälp.

Malin Emma Josefi S
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Super snabb och super trevlig personal! Rekommenderar starkt!

Birgitta Susanna O
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Bra bemötande. Kommer tillbaka när det blir aktuellt.

Karin Sylvia O
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Snabb och effektiv hjälp, trevlig bemötande

Björn Anders F
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Mkt snabb å åtgärdade det som var fel till mindre offererad kostnad. Super,

Lars Albert Stefan A

Snabb hjälp. Trevlig personal

Louis Mikael Fredrik B
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Snabb enkel och trevligt från början till slut.

Stina Maria L
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Toppenbra bemötande. Kompetenta, trevliga och väldigt hjälpsamma.

Berit Mona Ingegärd R
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Bra! Har varit kund hos Autoexperten i många år. Började när den låg uppe vid gamla slakteriet. Då möttes man av Tony han var det bästa ni har haft . Hände att man blev bjuden på semlor någon gång. Ingen kan ersätta honom .,så där har ni lite ratt jobba på.😄

Svar från Autoexperten verkstad Östersund

Så roligt att höra att du är nöjd, det är precis det vi vill. Vi ser fram emot att möta dig igen när det är dags att serva eller laga bilen

Tuva Maria Kristina H

Bra Inger att klaga på. Husbilen fungera efteråt som tänkt

Svar från Autoexperten verkstad Östersund

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Bengt Sixten N
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Väldigt trevlig och kompetent personal. Känns pålitlig.

Erik Carl N
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Fantastiskt bra service och dialog!

Johnny Birger L
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Jag blev bemött av trevlig personal som tog emot mig.Jag ville ha service på min Saab 9-3 och jag fick snabbt en tid om 3 dagar.När jag kom tillbaka med bilen tog dom hand om den och efter 1 timme ringde dom och sa att bilen var klar jag hämtade den och var nöjd.

Eva Sonja Maria J
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Trevligt bemötande och snabb att fixa när de blivit fel.

Svar från Autoexperten verkstad Östersund

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Bengt-Göran S
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Mycket trevlig personal och bra montörer som talar om vad dom gjort,inte bara läsa i serviceboken,ger ledigt 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mats Eric J
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Trevligt bemötande och lätt att få en tid. Har anlitat dem tidigare också.

Sven Anders K
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Trevlig personal och snabb service.

Sara Adele W
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Trevligt bemötande och god service. Glada och positiva var personalen.

Inga-Maj Christina O
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Trevlig personal snabb och bra hjälp.

Mats R
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Kanon bemötande dom löste problemet tackar 😊

Jessica Marie W

Bra service, trevlig personal

Hikmet A

Trevligt personel.bra servis..

Roza H
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Snabbt enkelt och super trevlig personal!

Nils Sören P
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Fungerar bra alla gånger som dom har servat min bil.

Pierre Håkan Ranjee A
Skrev om Autoexperten verkstad Östersund

Supertrevliga. Kommer att fortsätta lämna bilen där.