Autoraeda Bil & Service AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8
Få pris & boka Ring 0920-22 55 12 Dela

Välkommen till Autoraeda Bil & Service AB – din Autoexperten Bilverkstad i Luleå! Vi är din lokala verkstad i Storheden och vi erbjuder dig professionell bilservice, reparationer och felsökning för alla bilmärken och modeller. Våra erfarna tekniker utför tjänster som AC-service, bromsservice och byte av hjullager, batteribyte,...

232 omdömen om Autoraeda Bil & Service AB

Anna Kristina Maria K
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Jag blev väldigt bra och proffsigt bemött när jag äntligen fick kontakt. Efter att har ringt 2 dagar åkte jag dit och fick hjälp direkt. Bör ha någon form av telefonsvarare eller upplysning om hur man får kontakt.

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Conny Lars N
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Trevligt bemötande, bra jobb är utfört.

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss och hoppas få hälsa dig välkommen tillbaka när bilen behöver service igen.

Karl Anders L
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Der är väldigt få som får skruva i min Mercedes sl55 amg men Autoraeda får göra det. Sen gör dom det där lilla extra på servicen som dom inte tar betalt för.

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.

Jan Johannes S
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Snabb bra service på ac. Stort plus att det fanns låne bil under tiden.

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.

Marcus Björn J
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Snabb och bra service! Supernöjd! Räddade vår sommarresa genom att snabbt beställa reservdel och kunna ta in bilen för att åtgärda felet. Inom 48h var nytt hjullager på plats!

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Andreas Sven Günter M
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Riktigt bra bemötande , bra utfört arbete och ett rimligt pris. Hit kommer man gärna tillbaka. Kan verkligen rekommendera.

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.

Abdulsattar S A A
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Sommaren för en högrav fru och snart nyfött babis är räddad. Tacksamma för hjälpen. Rekommenderar Mattias starkt.

Karl Gustav August S

Exceptionell service. Snabbt och bra gjort arbete. Kan varmt rekommendera

Segerlunds Allbygg A
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Proffsigt med bra service kort väntetid

Roger Erik Adam F
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Bemötandet hos autoraeda var jättebra. Det gick fort så var bilen klar och dom har bra priser

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Erik Gustav L
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Lätt att boka, trevliga, löste problemet snabbt och till rimlig kostnad.

Bo Edvin H
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Bra service och bemötande. Rekommenderar dom.

Carl Albert Z
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Mycket svåra att få tag i över telefon. Har inte lyckats nå fram endaste gång på deras angivna telefonnummer.

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Tack för att du berättar, vi vill gärna bli bättre och tar till oss av det du skriver.

Bo Roland H

Trevligt bemötande, bra service,

Leif Thomas E
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Saknar kundmottagning, i övrigt inget att anmärka på.

Johanna Maria P
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Trevlig personal, Smidig avlämning och smidig upphämtning av fordon .

Johansson Bil Norr A

Mycket bra service!

Lars-Göran J
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Dom är proffsig i sitt aggerande och snabb lätt att få komma till verkstaden och bra utförda arbeten

Nils Patrik K
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Bra service av trevlig personal, gjorde en service av ac

Signalbolaget I Sverige A
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Bra service, snabb återkoppling och snabb lagning. /Danne

Pure Lapland A
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Jättetrevligt bemötande och fri lånebil. Reparationen blev dessutom billigare eftersom en tidigare felsökning från en annan verkstad inte var korrekt utförd. Rekommenderas!

Karl Göran T
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Bra service , stor kunskap och humana priser

Leif Torgny S

Bra verkstads jobb på min BMW z3 1998 roadster , Tack! Leif Stålnacke

Bengt Karl Magnus H
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Mycket trevlig och välkomnande personal som arbetar i en väldigt fin och ren verkstad. Lämnade bilen på service och jag har bara positivt att säga. Rekommenderas!

My Sofhia B
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Trevlig å duktig personal. Bra mottagande och väl utförda jobb.

Maria Elisabet N
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Blev väl bemött redan vid tidsbeställning. Servicen avklarad på utsatt tid, fel åtgärdat.

Johan Ove H
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Super duktiga och proffsiga! Är jättenöjd från bokning till betalning😊😊👍

Rebecka Ellinor R
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Bra och trevligt bemötande! Tydligt pris och plus var lånebilen som fanns att tillgå under dagen.

Jonas L
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Trevliga , mycket bra tillmötesgående och lösningsorienterade. God service med hög kvalitet

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Bengt Andreas W
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Fick snabb hjälp när man kontaktade dom.

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Per Christer Mattia Ö
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Väldigt bra och snabb service.

Nils Svante L

Kunniga och trevliga. Bästa verkstaden

Lars Fredrik L
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Attid trevligt bemötande och genomgång av tidigare servis för att få en bra bild över de som skall göras

Karl Börje Lennart O
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Mycket trevlig personal och kompetent ………

Jan Erik R
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Toppenbra fick en tid nästan direkt och jobbet blev mycket bra ,trevlig personal.

Johan Anders H
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Tydlig i kommunikation, bra med lånebil och problem fixat till vettigt pris.

Nils Fredrik G

Som vanligt bästa verkstaden. Och mycket prisvärt. 😃👍

Mats Erik Niklas O
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Alltid jättebra service, trevlig personal och bra pris ⭐️

Mats Greger L
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Prisvärt, snabbt och bra service!

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Rolf Mikael R
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Snabb service, tidsbokningen snabb trevlig personal. Bra jobb utfört.

Nils Lennart Joa A
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Luleås i min åsikt bästa service! Alltid snabb hjälp och tar sig an både hederligt underhåll men även modifikationer och liknande. Rekommenderas starkt!

Anders Henning Mikae L
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Mycket trevliga och skickliga.

Börje Ingemar O
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Otroligt bra bemötande och service

Anders Göran Å
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Bra bemötande snabb hjälp kommer tillbaka

Svar från Autoraeda Bil & Service AB

Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.

Viola Anna-Lisa R
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Man blir alltid bemött av trevlig och kunnig personal, man känner sig trygg. När man bokar service så får man alltid veta vad det kostar innan besöket.

John Calle R
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Lämnar in bilen för åtgärd av flera delar. Får ett samtal där det visar sig att jag inte behöver byta allt. Verkstaden tyckte det var onödigt dyrt och slöseri med pengar. Besparade mig 40% av originalkostnaden. Det tackar vi för!

Christina Eva-Lena W
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Mycket bra! Mycket bra! Mycket bra!

Siv Anita H
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Vänligt och trevligt bemötande och verkstaden verkar så ren och fräsch.

Ola Joakim V
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Snabbt fixat och trevligt bemötande.

Bo Johan W
Skrev om Autoraeda Bil & Service AB

Trevlig personal, kunniga, löste arbetet före utsatt tid! Kan rekomendera detta ställe!